kaptanımmm maşallahhhevet kızlar ayran detoksu sonuçlarını açıklıyorum
cuma sabah: 81.5
pazar sabah: 79.8
fark:1.7
Kız yedin mı simiti ...:)))umarım sende kocana bir an önce kavuşursun ve yüce rabbim size de başınızı şişirecek yorgunluktan canınızı çıkaracak evlatlar verir de sizde böyle mutlu hatıralar edinirsiniz. (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
simit konusuna gelince yarın okul var ya önce hazırlık yapmam lazım çamaşır ütü falan ondan sonra çıkıp alacam büyük ihtimalle.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabahtan beri ancak gelmeye fırsatım oldu ama birazdan yine kaçacağım yine
Akşam üzere eyüp sahile ineceğiz ailecek piknik yapmaya bende çayın yanına şöyle hafif bir kek yapayım dedim
Eşimin kuzenlerinin ikisi üniversite sınavına girip şehir dışını kazanmışlardı bizde onlar gitmeden tüm kuzenler bir araya gelelim dedikhep birlikte sahilde oturup sohbet ederiz diye düşündük
Saat 5 gibi çıkacağız evden ama ben o saate kadar bütün işlerimi bitireyimde gece geç gelirsek hemen duş alıp yatarız malum yarın okul başlıyorkızımdan daha sevinçliğim düzene girecek hayatımız yine yatış saatleri olsun yemek saatleri olsun
İnşallah bu eğitim yılıda herkes için çok başarılı ve verimli geçer....Aminnnnnnnnnn
Al bendende o kadar
Sırf ağrıyı hissetmim diye artık totoşa bir yastik koyup bir yandan kitap okurum ki kafam başka yerde olunca süreyi saymadan uzun tutabileyim
Çok geçmiş olsun canım
Sorma insan bazen çok dalgın olabiliyorSen yine iyi sadece bir çikolatayı unutmuşsun benim annem o konuda çığır açtı
Bir keresinde kuyumcuya gittik birşeyler almaya kadıncağız 5 bana 5 kızkardeşime 5 tanede daha ozaman 13 yaşında olan erkek kardeşimin ileride alacağı hatuna bilezik alacaktıbenim evleneceğim sene
Bir güzel bilezikleri seçtik adam paketledi ve annem çantaya attığı gibi hadi biz kuyumcudan çıktıktabi bizde fark etmedik annemin onları ödemediğini adamcağız daha iki adım attık hemen geldi peşimizden abla parasını ödemeyi unuttun dedi anam yerlere yattık biz gülmekten ki Allahtan kuyumcu yabancı değildi ( daha evvel bir kaç şey almıştık ondan ) Annem tabi yerin dibine girdi ama biz kaç sene geçti üzerinden hala onun muhabbetini yaparız acemi hırkız insan öylemi çalar diye dalga geçeriz
bakiyorum benim gibi kahvaltida ekmegi kisamayanlar var aramizdamenüm
sabah
4 dlm ekmk
domates
kızartma
2 zeytin
ara
4 erik
akşam
1 tabak kuru fasulye
turşu
2 dlm ekmk
gece
1 avuç kuruyemiş
Sabah 2.5 dilim k.ekmegi
Cok az yağlı Menemen
Biraz tereyag, bal (kalorisi 200 filan kadar(((((
Ara 1 domates
Ara bi kase yogurt ...yarım avuç leblebi
Aksam 4 kasık pilav(dolu dolu)
1 parça tavuk göğüs
1 duble ayran
(Aksamı zoraki yedim..esime kiZdim yemicektmde... Kendi pişirdi ...yemiş bulundum ..
.bugünkü menumude hic beğenmedim )
Canım güzel olmusMenüm
Sabah öğle
1 yumurta
2 ince dlm kaşar
6 tane çeri domates
5 zeytin
2 çok ice dlm hındı salam
2 dlm tam tahıl ekmk
1 bardk limonata
Ara 5 çeri domates
Akşam
5 kucuk parca tavuk göğüs eti
1.5 dlm tam tahıllı ekmk
3 çeri domates
1 kase yoğurt
1 turk kahvesi 2 limonlu yeşilçay
Spor sonrası tarçınlı yogurt
menüm
sabah
4 dlm ekmk
domates
kızartma
2 zeytin
ara
4 erik
akşam
1 tabak kuru fasulye
turşu
2 dlm ekmk
gece
1 avuç kuruyemiş
bakiyorum benim gibi kahvaltida ekmegi kisamayanlar var aramizdahadi Sabah yedim aksam niye yedin ekmegi gece gece 1 avuc kuru yemis de neyin nesi faul var bu diette
canim sen begenmemissin menünü ama bana kalirsa hicte fena degil...bu hafta beni gercekten zorlayacak gibisin..gerci cumaya daha cok var ama bende aclik nöbetleri basladi bu gün
sabah: 1 yumurta domates salatalık
1 dilim ekmek 1kk peynir 5 zeytin
ara: mini hoşbeten 2 tane
öğle: 6az yağda nuget 1 dilim ekmek
ara:1 orta şeker kahve
akşam:yarım tabak kısır bol marul
1 bitki çayı 2 litre su
Sabah
3 dilim ekmek
peynir
pekmez
2 sahanda yumurta
ara:4-5 kara erik
ögle:
her haftasonu gibi kahvaltiyi 12 de yapinca ögle arada kaynadi..koca evde olunca durum kacinilmaz oluyor malesef
aksam:
bir Tabak kabak yemegi(kaynanam biraz yagli yapmisti ama
bir dilim ekmek
ara:
6-7 tane leblebi
6-7 tane kavrulmamis fistik
spor: Sabah 90 dakika yürüyüs aksam:100 dakika yürüyüs toplamda 15 km yürüyüs süperim demi
Kaptanım o nugetleri azcik azaltip, yogurt yiyeydin yanına iyiydi :)
Afiyet sifa olsun
valla zorlayacagin kesin ama iyi oluyor biliyormusun..mesela az önce yeme krizim tuttu cumaya meydanda bulusacagiz diye yemedim yani ise yyariyor Yaris ruhuDuyum bacı geldin mı kız
Ne ettin sabah 8 aksam 8 yürüdün mu yine :)
Zorlucam seni tabi :)
Sende beni zorlucan ki kilolarımızı takır takır verelim
Bende acıkıyorum elbet sakın dalma ekmeklerin icine...
Bu sabah kalktığımda açlıktan ölüyodum resmen..
Geceden acikmistim zaten...
Sabaha kadarda minik kızım beni emince.. Ama su içip içip yattım
Valla supersin canım
Alkış alkış
Yemeğin yağını yemeseydin
Son zamanlarda gördüğüm en güzel menün
wallla fazlada geldi aslında biliyomusun ama ayran detoksundan sonra ne canım yoğurt istedi ne de aç gözümü doyurabildim:)
Kaptaaaaan sen bizim kaptanimiZsin...wallla fazlada geldi aslında biliyomusun ama ayran detoksundan sonra ne canım yoğurt istedi ne de aç gözümü doyurabildim:)
su ayran dietini banada yazsana iremcim..bende yapmak istiyorum..pazartesi sali hastanede olacagim ama sali aksami evdeyim..carsamba baslayabilirim...milikkelebegede son dakika süprizi olur
tek amacım o walllaaaKaptaaaaan sen bizim kaptanimiZsin...
hadi ama süper menüler göster biZe
senin kocis seni görünce şok geçirsin
su ayran dietini banada yazsana iremcim..bende yapmak istiyorum..pazartesi sali hastanede olacagim ama sali aksami evdeyim..carsamba baslayabilirim...milikkelebegede son dakika süprizi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?