selam kızlar nasılsınız vefat haberleri okudum başınız sağolsun arkadaşlar
başınız sağolsun arkadaşlar
gerçekten işe yarıyormuCADIARZU ben pirinç vucütta su tutar diye okumuştum biyerde acaba o pilav olarak yendiğindemi su tutuyormuşCADIARZU
kızlar biz 8. takımla haftaya 2 gün alttaki detoksu yapıcaz..:
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)
slm kızlar bu dıyet hosuma gıttı kendi grubumla da paylaşım yapabılırmıyım?
bebegciğim ben bunu 9. takımda okudum orda yazan kadar biliyorum araştırdım ama bişi bulamadım ben bunların hepsini ayranın içinde karıştırp içeceğim bakalım ne olcak ozaman yazacağım .
dünden beri pirinç lapasını deniyorum dün kahvaltı yapmadan yaptım ve sadece iki öğün yiyebildim bidem bulandı bugün kahvaltı yaptım ve 2 öğün de pirinç lapası yiyeceğim ama kesinlikle işe yarıyo bugün tavsiye edrim
başın sağolsun canmm..allah sabır versin..p.tesi sabah 6.00 da dayımın vefat haberi geldi ben de balıkesire gittim bu sabah karşı geldim tabi belli bir düzene uyamadım
kafam dağılsın diye nete girdim kızlar..ne uyuyabiliyorum ne elim iş tutuyor..
)
bugün spora basladım kilom 79 tartıldımm .... diyete dewamm .....baya oldu yazmayalı dün yazmıştım sanırım eski arkadslara sesleniorum handerya sevdamer bebeg .... sizi yarı yolda bıraktım özür dilerim kayboldum ortadansenağlama ama iste insan inancını yiterebilior... :çok üzgünüm:ben tekrar güç topladım ve tekrar geldim yanınızaa beni kabul edermisiniz tekrar
slm kızlar bu dıyet hosuma gıttı kendi grubumla da paylaşım yapabılırmıyım?
sabah küçük bir kasede cornflakes yedim.İşe gelirken yolumu uzattım 25 dakikalık yürüyüş oldu akşamda yürümeyi planlıyorum. Az şekerli sabah kahvesi içtim işte.Şimdide çamlıca light gazoz. Akşamları zor oluyor. Çok acıkıyorum. Sizin yazılarınızı okuyup motivasyonumu koruyorum.
Herkese kolay gelsinyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?