80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar biz 8. takımla haftaya 2 gün alttaki detoksu yapıcaz..:

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

gerçekten işe yarıyormuCADIARZU ben pirinç vucütta su tutar diye okumuştum biyerde acaba o pilav olarak yendiğindemi su tutuyormuşCADIARZU

düşününce mantıksız geliyo ama gerçekten işe yarıyo.bence sende bi dene emin kilo vermen hızlanıcaktr

ve handerya ,elimphia başınız sağolsun size allahtan sabır diliyorum

bugün spora basladım kilom 79 tartıldımm .... diyete dewamm .....baya oldu yazmayalı dün yazmıştım sanırım eski arkadslara sesleniorum handerya sevdamer bebeg .... sizi yarı yolda bıraktım özür dilerim kayboldum ortadansenağlama ama iste insan inancını yiterebilior... :çok üzgünüm:ben tekrar güç topladım ve tekrar geldim yanınızaa beni kabul edermisiniz tekrar

slm kızlar bu dıyet hosuma gıttı kendi grubumla da paylaşım yapabılırmıyım?

canımm ben pirinç lapasını yaptım ama kiloda fark etse de wc ye 4 gün çıkamadım :)) ben domatesi rendeleyip yağsız tencerede bi çevirip pirinç ve suyunu ekleyip baharatrlarla pişiriyodum lapamı.. o şekilde daha yenilebilir oluyo :))) hem bi arkadaşımız yoğurt kullanmamak lazımmış lapayla demişti.. nedenini bilemiyorum şu an ama yanlış hatırlamıyosam öylebi konu olmuştu daha önce.. neyse kolay gelsin sana :) nohut aldım bende pazardan. ama yarın başlasam olmıcak. perşembe sabahtan dr. randevum var.. işim kaçtabiter belli olmaz.. aksar detoksum :)) o yüzden perşembeden sonra yapçam bakalım..

p.tesi sabah 6.00 da dayımın vefat haberi geldi ben de balıkesire gittim bu sabah karşı geldim tabi belli bir düzene uyamadım

kafam dağılsın diye nete girdim kızlar..ne uyuyabiliyorum ne elim iş tutuyor..
)
başın sağolsun canmm..allah sabır versin..

hatanın neresinden dönersen kardır derler kaydirigubbakcemile3 seni aramıza tekrar tabiki kabul ederiz güzelim.. ama bi daha bizi bırakıp habersiz gitme olur mu? kolay gelsin şimdiden.. opuyorumnanaktan

slm kızlar bu dıyet hosuma gıttı kendi grubumla da paylaşım yapabılırmıyım?

sorman büyük incelik canm.. düşüncen için sağol.. ben paylaşman konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum ... sonuçta 9. takımda uygulanıyomuş bu diyet ve sanırım 8. takımda da.. ordan baksan da bulabileceğin bişey.. yani sorun olmaz sanırım... yerimseniben sen hangi gruptansın cnım?

handerya... senin de başın sağolsun canmm..

sorman büyük incelik canm.. düşüncen için sağol.. ben paylaşman konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum ... sonuçta 9. takımda uygulanıyomuş bu diyet ve sanırım 8. takımda da.. ordan baksan da bulabileceğin bişey.. yani sorun olmaz sanırım... yerimseniben sen hangi gruptansın cnım?

teşekkür ederim paylaşım için ben 14.gruba adayım daha alınmadım diyetimin 2. günündeyim

kızlarr bugünkü listemi de yazıp mutfağa gidicem :))

sabah-------- 1 dilim köy ekmeği,domates,salatalık
ara------------ -
öğlen-------- 1 dilim ekmek,domates salatalık,peynir(klasik kahvaltı gibi oldu :))
ara----------- 2 küçük armut
akşam------ 4 kaşık tavuk sote,2 biber dolması,yoğurt
ara----------- çay yada meyve(daha düşünmedim,belkiikisi de:)

hmmm... olabilir canımm.. yoğurtla yeniyodu da sonradan yoğurt koyulması yanlışmış gibi bi söylenti çıkmıştı :)) herkes herşeyi farklı türlerde kullanıyo.. bakalım hangisi faydalı olcak :))

püsküütün yazdığına göre o her hafta 1 gün uyguluyomuş.. hııımmm denemek lazım valla.. canm bana kabızlık(hayatımda ilk kez oldu çünkü) yaptı ama başkalarını bilemem... belki sana dokunmaz ne biliim...

offffffff neden kimseler yokkkk lmaz:

çooook sıkıcı bi akşammmmmm...... gamyoncuiremsu

bekliyorum 2 saattir birileri gelir de accık muhabbet edermiyiz diye ama nafilee....

bende çıkıyorum artık.. acayip sıcak bi akşam..... -tatlicadiarzu-

iyi geceler herkese.....

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
1 bardak su
1 tiroid ilacı
yolda 1 şişe su
kahvaltı
1 domates
1 dilim tuzsuz lor
1 dilim tuzsuz ekmek
1 fincan şekersiz çay
birazdan yeşilçayımı içecem

kimsecikler yok huuu nerdesiniz kızlarrkaydirigubbakcemile3neyse bende kahve yapayım kendime şööleee bol köpüklüsündenzemuszemus

sabah küçük bir kasede cornflakes yedim.İşe gelirken yolumu uzattım 25 dakikalık yürüyüş oldu akşamda yürümeyi planlıyorum. Az şekerli sabah kahvesi içtim işte.Şimdide çamlıca light gazoz. Akşamları zor oluyor. Çok acıkıyorum. Sizin yazılarınızı okuyup motivasyonumu koruyorum.

Herkese kolay gelsinyerimseniben

sıcak ekmek peynir 3lüsüne yenilen bi adet çokbilmiş

özür dilerim kızlar bugün şu ayranlı detoksu deneyecektim ama 2 gündür pirinç yiyince bugün 8 de kahvaltı yaptım ve baya bi yedimm.sözverdiğim arkadaşlarımdan özürdilerim ama cidden dün gece 11den beri çokk açtım sabah kendimi tutamadım yedim.bide 2 şok diyeti üstüste denemek istemedim ama yarın söz yapcam şu detoksu

bide ayran detoksunu yapmak isteyen arkadaşlar içine tuz konmuyo ve mercimek yeşil olcakmış

arkadaşım bende açıkınca gelip burayı okuyorum ve ozamn yemekten vazgeçiyorum korksun bizden kilolar. ama gazozdan uzak dur derim ne kadar light olsada inan günde 2-3 litre kola gazoz tüketirdim önce ama çok zararlılar yerine sade maden suyu öneririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…