nayir nolamaz ben yokum nayir nayiiiiiiiiiiiiiiir yaklasik iki senedir buralarin tozunu aliyor...cilekesi olmusum listede bilem görünmüyorum birkac ay yoktum diye...nayiiiiiiiiiiiiiiiir[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Ela_ela_[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] bisiklet pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 45 dak yüzme 80dk fitness 120 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
hadi ya sen detokstan sonr isin ucunu biraktinmi yoksa birakmadigin haldemi geldi :44::44::44:
Ben onu yaptım canım
umarim öyle olmaz ama hooooop geri geliyor :))))
tek amacım o walllaaa
canım ben kendi yaptığımı anlatayım sana
yanlışım varsa ela düzeltir 1.5 litre ayranın içine 4 kaşık nohut 8 kaşık buğday 2 salatalık nane
sabah kahvaltı
12-14-16-18-20 ayran içiliyo başka bişey yok
İcin boşalıyor, bide ödem atıyorsun ..nayir nolamaz ben yokum nayir nayiiiiiiiiiiiiiiir yaklasik iki senedir buralarin tozunu aliyor...cilekesi olmusum listede bilem görünmüyorum birkac ay yoktum diye...nayiiiiiiiiiiiiiiiir
hadi ya sen detokstan sonr isin ucunu biraktinmi yoksa birakmadigin haldemi geldi :44::44::44:
İcin boşalıyor, bide ödem atıyorsun ..
sonra geri normal yedim ben... Geri geldi...
sen yine de dene istersen
her bünye farklı tabi
En az kılo verdıgım hafta bırıncıyımm demekkı bu hafta da var bişey :)))[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Ela_ela_[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] bisiklet pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 45 dak yüzme 80dk fitness 120 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
en az kilo verdıgımen az kılo verdıgım hafta bırıncıyım bu haftada var bısı demekkı hafta bırıncıyım :))
[/table]
kizlar ben cikiyorum..yarin hastane icin hazirlik yapmam lazim..bir gece bile olsa cocugun benim pijamalarimiz hastane ihtiyaclarimiz valizlenecek..oradan firsat buldukca yazarim cep tel cekerse tabi..hadi bakalim simdilik hoscakalin
saol canım şükür birz iyiyim bebeğpimde iyi sayılır yok canım vaz geçmedim heleki kilo vermeye başladım yola devamgeçmiş olsun canım bende seni buralarda görmeyince vazgeçtin zannettim pes etmek yok bak na göre:)
Allah yardimcin olsun zor valla...ama ben bu durumlari o Kadar cok yasadimki kendimi görür gibi oldum
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda RAbbim ikinizede şifa verir...Aminnnn
Bu akşam içinde Allah güç kuvvet versin hastayken misafir ağırlamakta zor :26:
Canım Eyüp'deydin madem şöyle bi kıyıdan bende gelseydim ya seni görmeye :)
Gerçi bugün eve tikildik biz...
[TABLE="class: grid"]
[/table]
kizlar ben cikiyorum..yarin hastane icin hazirlik yapmam lazim..bir gece bile olsa cocugun benim pijamalarimiz hastane ihtiyaclarimiz valizlenecek..oradan firsat buldukca yazarim cep tel cekerse tabi..hadi bakalim simdilik hoscakalin
teşekkür ederim canım zor oldu ama ne yapalım anamız kız doğurmuş işte kadınlık zor hoş erkeklere göre ne yapıyoruz ki
kızlar bu arada ben 1 ilo verdim cetvelde ilerletemedim pazartesi yani yarıntam bir hafta olacak kilo bildirimi yapıyormusunuz yoksa cetvel üzerindemi ilerletiyor sunuz
günaydınn kızlarrr
geceden bu yana çokk özledim sisi
eeee nede olsa yalnız bi hatun oldugumdan aklım hep burda
koca yine yolda .aman evde olsa zaten uyur hep sohbet muhabbet olmaz .iyiki kk var
ay inşallah öyle olur da kilo vermede sorunum olmaz.Kız yedin mı simiti ...:)))
Sen doğumdan. Hemen sonra 80 filan olursun
Allah nazarlardan saklasın fazla kilo almadin bu sefer :)
Ayyy iyiymis sizin kuyumcu macerası :)))
Gecen bende annemle bi magazadan alışveriş yaptim.. Aldık poşetleri çıkıyoruz
Tam kapının orda güzel seyler çarptı gözüme ..elime aldım ikisini anneme gösteriyorum ... Sonra ona buna bakarken elimde kalmış
Tam kapıdan cikicam fark ettim...
Satıcıda orda ...
Gözüme imalı imalı baktı
İnsan sinir ve cok kötü oluyor gercekten
Benden cok annem bi fena oldu gerçi :))))
Aman ben kendimden eminim
Ne yapayım i da bi yerde haklı zaten
Canım Eyüp'deydin madem şöyle bi kıyıdan bende gelseydim ya seni görmeye :)
Gerçi bugün eve tikildik biz...
[TABLE="class: grid"]
[/table]
bildirimi cuma günleri yapıyoruz canım ogünde cetveli değiştiriyoruz geneldekızlar bu arada ben 1 ilo verdim cetvelde ilerletemedim pazartesi yani yarıntam bir hafta olacak kilo bildirimi yapıyormusunuz yoksa cetvel üzerindemi ilerletiyor sunuz
günaydınn kızlarrr
geceden bu yana çokk özledim sisi
eeee nede olsa yalnız bi hatun oldugumdan aklım hep burda
koca yine yolda .aman evde olsa zaten uyur hep sohbet muhabbet olmaz .iyiki kk var
Bu arada sacımı gece mavisine boyadım sıyahtan vazgecemıomuyum ne eşim suan akmış saclarıma bakıp seni tanıdıgımda sacların ne guzeldı dıyınce dayanamadım sabah ılk ıs boya aldım suan kafam boyalı ve masmavı gorunuyo gelmese barı rezıl gıbıyım :))
ayy hayırlı olsun bende böğürtlen siyahı aldım ama önce saçlarımı kestirmem lazım baya baya uzadı ilk defa kıyamıyorum ama uçları da çokkk kötü
bugün düzleştirdim yarın at kuyruğu yaparım son kez sonra kestirip boyarım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?