80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nayir nolamaz ben yokum nayir nayiiiiiiiiiiiiiiir yaklasik iki senedir buralarin tozunu aliyor...cilekesi olmusum listede bilem görünmüyorum birkac ay yoktum diye...nayiiiiiiiiiiiiiiiir

Ben onu yaptım canım
umarim öyle olmaz ama hooooop geri geliyor :))))
hadi ya sen detokstan sonr isin ucunu biraktinmi yoksa birakmadigin haldemi geldi :44::44::44:

kahvaltida herseyi yiyebiliyorsun ama degilmi:44::44:

İcin boşalıyor, bide ödem atıyorsun ..
sonra geri normal yedim ben... Geri geldi...
sen yine de dene istersen
her bünye farklı tabi

kizlar ben cikiyorum..yarin hastane icin hazirlik yapmam lazim..bir gece bile olsa cocugun benim pijamalarimiz hastane ihtiyaclarimiz valizlenecek..oradan firsat buldukca yazarim cep tel cekerse tabi..hadi bakalim simdilik hoscakalin

En az kılo verdıgım hafta bırıncıyımm demekkı bu hafta da var bişey :)))

kizlar ben cikiyorum..yarin hastane icin hazirlik yapmam lazim..bir gece bile olsa cocugun benim pijamalarimiz hastane ihtiyaclarimiz valizlenecek..oradan firsat buldukca yazarim cep tel cekerse tabi..hadi bakalim simdilik hoscakalin

kıvırcık mı gdiyo hastaneye hiç sormadığımı fark ettim

geçmiş olsun canım bende seni buralarda görmeyince vazgeçtin zannettim pes etmek yok bak na göre:)
saol canım şükür birz iyiyim bebeğpimde iyi sayılır yok canım vaz geçmedim heleki kilo vermeye başladım yola devam

Allah yardimcin olsun zor valla...ama ben bu durumlari o Kadar cok yasadimki kendimi görür gibi oldum

teşekkürr edrimm canım hastalanma bebek ev işi artı misafirr uuu zormuş valla neyse biraz iyi sayılırım evimi bile temizledim bugün ço şükür

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda RAbbim ikinizede şifa verir...Aminnnn

Bu akşam içinde Allah güç kuvvet versin hastayken misafir ağırlamakta zor :26:

teşekkür ederim canım zor oldu ama ne yapalım anamız kız doğurmuş işte kadınlık zor hoş erkeklere göre ne yapıyoruz ki

kızlar bu arada ben 1 ilo verdim cetvelde ilerletemedim pazartesi yani yarıntam bir hafta olacak kilo bildirimi yapıyormusunuz yoksa cetvel üzerindemi ilerletiyor sunuz

günaydınn kızlarrr

geceden bu yana çokk özledim sisi
eeee nede olsa yalnız bi hatun oldugumdan aklım hep burda
koca yine yolda .aman evde olsa zaten uyur hep sohbet muhabbet olmaz .iyiki kk var

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize kocaman bir günaydın

İnşallah bu hafta herkes için çok verimli geçerde cuma günü hepimiz eksilerde bildirimler olur

Dün pikniğimiz çok güzel geçti, gülmekten karnıma ağrılar girdi
Eşimin hala oğluda amca oğluda çok muzurlar sağ olsun bizi bütün gece güldürdüler
Akşama doğru 5den sonra gittik ve gece 11de eve gelebildik ancak
Aslında ertesi gün okul olmasaydı kesin sabaha kadar otururduk

Şu pikniklerde genelde kadınlar yorulur ama bizde sağ olsun eşim herşeye baktığı için ben sadece sohbet edip keyif yaparım
Giderken tüpümüzü çaydanlığımızı hatta sacımızı bile yanımızda götürdük ve eşim orada önce bir güzel saç kavurma yaptı sonrada balık ızgara yaptık
Saçı piştiğinde ortaya bir koydu nasıl acıkıldıysa herkes elinde ekmeği bir daldırdı çok daha lezzetli geldi sanki öyle ortadan olunca Herkes zaten eşimin ahçılık kabiliyetine bayılıyor hatta eşimin halalarıda geldi sonradan ( yemeye yetiştiler ) hep derler her eve bir tane lazım senden diye

Bende çayın yanında yenir diye uyduruk muffin yaptım ama tadı gerçekten güzel oldu ve herkesten tam not aldı
Eşimin halaları hatta kız sen iyice aştın artık kendini dediler
Onların çok hoşuna gider öyle değişik şeyleri denemem

Bu arada kekin içine evde kendi yaptığım süzme yoğurttan koydum ve bol vanilya aroması koydum tadı cheescake gibi oldu tavsiye ederim kağıt kalıplara döktüm ki hem tepki kirlenmedi hemde yanıma rahat aldım kesme derdi olmadı

Canım Eyüp'deydin madem şöyle bi kıyıdan bende gelseydim ya seni görmeye :)
Gerçi bugün eve tikildik biz...

anaaaa sen nerdeydin ki
Yakındamı oturuyorsun yoksa sende

Ellerine ve emeğine sağlık
Bende kilo veremeyipte listeye girdim ya eee daha ne olsun
İNşallah eksilerde girerim o listeye bir sonraki bildirimde Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin
Şükür sadece bir gece ( her ne için yatıyorsanız artık )
RAbbim acil şifalar versin canım ....Aminnnnnnnnnnn

teşekkür ederim canım zor oldu ama ne yapalım anamız kız doğurmuş işte kadınlık zor hoş erkeklere göre ne yapıyoruz ki

Sorma benim eşimde bazen eeee bütün gün ne yaptın der sonra bir başlarım saymaya tamam tamam sustum der
Onlara göre bütün gün boş boş oturuyoruz ve KKda dedikodu yapıyoruz
Bazen diyor bu ara yine bilgisayarı abarttın ne KKymış diye bende hemen diyorum kıskanma bir tane zevkim var üstelik bunu kendi sağlığım için yapıyorum sonuçta önüne yemeğini koyuyormuyum tamamdır diyorum tamamda bizi ihmal etme diye kedi moduna geçiyor anında kıskanç ne olucak

kızlar bu arada ben 1 ilo verdim cetvelde ilerletemedim pazartesi yani yarıntam bir hafta olacak kilo bildirimi yapıyormusunuz yoksa cetvel üzerindemi ilerletiyor sunuz

Canım ben genelde yeniliyordum güncellemeyi beceremediğimden
Ama şimdi bir müddet çizelge görmek istemiyorum şu 2li haneleri bir daha göreyim öyle yapacağım

günaydınn kızlarrr

koca yine yolda .aman evde olsa zaten uyur hep sohbet muhabbet olmaz .iyiki kk var

Günaydın kuzummmmmmmmmmmm
Allah yardımcın olsun canım ama dediğin gibi evde de olunca pek birşey değişmiyor
Benimkide aynı hatta bazen diyorum yaw eskiden ne güzel sık sık şehir dışına çıkardın yokmu iş şehir dışında diye en azından şehir dışına çıktığında telefonla daha hoş konuşuyor gece geç saate kadar mesajlaşıyoruz falan tıpkı eskisi gibi ama yok hep başkalarını gönderiyormuş patron eşime sen bana lazımsın diyerek
Herşeyde bir hayır vardır inşallah sağ sağlım döner eşinde en kısa zamanda

ay inşallah öyle olur da kilo vermede sorunum olmaz.

yaaaaaaaa kilo almadım ama yine de sondan birinciliği bırakmamışım hemde 3 kişi arasında. neyse halime bakmadan şikayet etmeye kalkıyom

oğluşum yeniden başladı okula. kızı da versekmi anasınıfına diye düşündük hatta müdür yardımcısı ile konuştuk ama sonra vaz geçtik 53 aylık oldu kızım. eşim çok erken diyo. bence de erken ama evde durduğu yerde bilgisayar tv başından da kalkmayacak. bu yüzden gitsin istedim ama olmadı. zaten kız da iş ciddiye binince mızmızlandı ben eve gidecem okula gitmem diye bakalım eğer olmazsa hoca dönem içinde de getirebilirsiniz dedi. anam hocaların tanıdık olması bu yönden iyi oluyo.

Benim bugünde Sporum yalan oldu
Kızım okuldan geldi ve bir sürü eksiği var alınacak tabi sağ olsun eşim işten sonra kendine almayı düşündüğü araba için koşturduğundan yine her sene olduğu gibi bu senede o görev bana kaldı :26:
Giyinip hemen evden dışarı atacağım kendimi mecbur kızın eksiklerini almaya sonrada oturup artık geç saate kadar kitap kaplamayla uğraşacağım

Neyse geç saatte de olsa bugün bir yarım saat bisikletime binerim yoksa içim rahat etmeyecek zaten dışardada baya bir dolanacağız eksikler için oda spor sayılır nasılsa yavaş yürümek nedir bilmiyorum

bildirimi cuma günleri yapıyoruz canım ogünde cetveli değiştiriyoruz genelde
günaydınn kızlarrr

anam beni gibi kocasız bi hatun:)

Kızlarrr selam daha yenı oturdum popomun ustune nasılsınız benım moral bozuk dk bası tartılcm resmen :) sabah 9 da kalktım aile hekımlıgı ordan eczane ordan market fatura odeme ordan fırın 10.30 da eve geldım 1.5 saat agır tempo yurumuş oldum yanı sonra kahvaltı ordan komşuya kahve faslı e son ra dıp kose temızlık sonra yıne komşu sac boyama derken sımdı oturdum :))baya spor oldu bana ama aksam yıne pılates var bu tempoya her tartıya cıktıgımda 300 gr fasla cıkıorum hemde dıyete devam ettıgım halde acaba ayran detoksu o anlık mı kılo kaybı yapıo hoş bende o kaybı bıle yapmadı da anlamadım yanı ayyuzlum merak etme bu hafta sondan bırıncılık bendee (( bayrama kadar bı 69 u gorseydım ııydı 69.9 a bıle razıyım yanı

Bu arada sacımı gece mavisine boyadım sıyahtan vazgecemıomuyum ne eşim suan akmış saclarıma bakıp seni tanıdıgımda sacların ne guzeldı dıyınce dayanamadım sabah ılk ıs boya aldım suan kafam boyalı ve masmavı gorunuyo gelmese barı rezıl gıbıyım :))

ayy hayırlı olsun bende böğürtlen siyahı aldım ama önce saçlarımı kestirmem lazım baya baya uzadı ilk defa kıyamıyorum ama uçları da çokkk kötü
bugün düzleştirdim yarın at kuyruğu yaparım son kez sonra kestirip boyarım evde

Bende kestırcem cnm kuaforler once boyayıp sonra kesmeyı onerıyolar onun ıcın ılk boyadım yarın obur gun sadece uclarından aldırcamm sende oyle yap cnm sacın zarar gorur yıpranır tekrar ucları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…