80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOTEwintersun;31919308]bildirimi cuma günleri yapıyoruz canım ogünde cetveli değiştiriyoruz genelde

anam beni gibi kocasız bi hatun:)[/QUOTE]

iyi akşamlar kaptanımmmm, veee kızlarrr

kaptanımm ben son 6 senedir yarı kocalı yarı kocasız geçiriyorum günlerimi.
alışıncaya kadar zor oldu ama artık doğal bir hal aldı beniim için..ilk günler evde yalnız kalamıyordum yukarı kv lerde kalıyordum o zaman işkence daha büyük oluyordu..2. çocuğumu bile tesadüfen eve gelmişti o ara doğurdum neyseki eve gelmiş ...işallah senin kociş biran önce gelir ve ayrı kalmazsın sevdiğinden..benim için hava hoş evde olsa daha çok sıkıntı zaten çoookk geç gelirgelsede oturduğu yere uyuklar bende duvar , çiçek ,vazo ne bulursam sohbet muhabbet kafayı sıyırdımm.tabi bide işin kilo kısmı var 11 .. gibi.gelen koca .o saate kadar yemek yemeden koca bekleye bekleye bu hale gelen ben.bende deli gibi niye beklersem o zamanlar ye işte ..sonum obezite ,

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyy amann allahımm ne göz alıcı renklerrrr

menüm
sabah
2 dlm ekmk
1 dlm peynir
6 zeytin
öğle
3 dlm ekmk
4 zeytin
yoğurt
ara
1 dlm kadayıf
akşam
4 kşk kavurma 2 dlm ekmk

4 lt su

sabah : 1 yumurta 1 dilim tahıllı ekmek
domates peynir

ara:1 3übir arada kahve bundan kopamıorum

öğle çeyrek tantuni

ara:ince stik çikolata

akşamki yemeğim:)
bol marul domates peynir minikkelebek hatrına 6 değil 5 nuget:)

[QUOTEwintersun;31919308]bildirimi cuma günleri yapıyoruz canım ogünde cetveli değiştiriyoruz genelde

anam beni gibi kocasız bi hatun:)
walla ben askerliğinden beri ilk defa böyle ayrılık yaşıyorum
bi de biz aynı okulda olduğumuz için 40dk dersler hariç öyle ayrı kalmazdık çok boşluk oldu
iyi akşamlar kaptanımmmm, veee kızlarrr

kaptanımm ben son 6 senedir yarı kocalı yarı kocasız geçiriyorum günlerimi.
alışıncaya kadar zor oldu ama artık doğal bir hal aldı beniim için..ilk günler evde yalnız kalamıyordum yukarı kv lerde kalıyordum o zaman işkence daha büyük oluyordu..2. çocuğumu bile tesadüfen eve gelmişti o ara doğurdum neyseki eve gelmiş ...işallah senin kociş biran önce gelir ve ayrı kalmazsın sevdiğinden..benim için hava hoş evde olsa daha çok sıkıntı zaten çoookk geç gelirgelsede oturduğu yere uyuklar bende duvar , çiçek ,vazo ne bulursam sohbet muhabbet kafayı sıyırdımm.tabi bide işin kilo kısmı var 11 .. gibi.gelen koca .o saate kadar yemek yemeden koca bekleye bekleye bu hale gelen ben.bende deli gibi niye beklersem o zamanlar ye işte ..sonum obezite ,
[/QUOTE]

ayyyyyyyyyyyyyy amann allahımm ne göz alıcı renklerrrr

menüm
sabah
2 dlm ekmk
1 dlm peynir
6 zeytin
öğle
3 dlm ekmk
4 zeytin
yoğurt
ara
1 dlm kadayıf
akşam
4 kşk kavurma 2 dlm ekmk

4 lt su

ahh be kuzum ekmek adetlerini görmesek süper bi menü

ahh be kuzum ekmek adetlerini görmesek süper bi menü[/QUOTE]

iremimmm allah başka ayrılık göstermesimm canımm...

allah sevginizi artırsın işallah

benim ekmek sevgimide azaltsın işallah:26:

kızlarrr açımmm

o kadar da yedim ama açlıkdan midem büzüşüyor gibi..

aldığım kilolardanmı yoksa adet dömemimde oluşumdanmı bilmem canımm yemekkk yemek hep yemek istiyor

immmmdattttt

Hele şükür gelebilim

Tam 3 saattir kızın kitaplarıyla uğraştım kaplayacağım diye
Her sene olduğu gibi yine ihale bana kaldı

Öğlende bir attım kendimi dışarı tam 3 saat dolaşmışız resmen eksikleri tamamlamak için
Sağ olsun benim huysuz herşeyi beğenmiyor birde öğretmen bazı şeyleri kesin şu olucak diye belirtmiş :26: ister istemez aradık durduk istenenleri bir araya getireceğiz diye
İnanın o koşturmacadan öğle yemeğini bile unuttuk
Bir ara ufaklık AVMde tutturdu anne acıktım diye ama zaten masraflar ne kadar tutacağı belli değil diye birde yemek yemeyelim dedim ve çubuk krakerle geçiştirdik :26:

En son huysuzla bir güzel kapıştık hanım efendi yine BJKlı kap istedi bende kızdım sen kız çocuğusun ne alaka bu sene izin vermiyorum ben seçeceğim kaplarını diye neticede benim aldıklarımı baştan beğenmeyip 5 karış surat eve gelen huysuz kitablarını kapladıktan sonra bayıldı ama yinede kabul etmiyor yüzünde kocaman bir gülümsemeyle yinede güzel değil dedi Cadı ne olucak

Daha yeni işim bitti şükür
Eşimde sağ olsun bu saat oldu hala sokaklarda ayağı yanmış kedi gibi ikinci araba peşine düştü taktı bir kere

Citirciklar alıntılar yaptım geri gitti yazdıklarım sinir oldum ama inat ettim
Yazicam :))
Ceco canım orda değilim hatta 60 km kadar uzağım ama eski mekan benim ...
Severim... Eyüp , Eminönü'nünü, Beyazıt'ı vs
He he orda doğmuş olmamın da etkisi vardır elbet :)
Canım kizcene ve sana basarılar bu ders yılı :) sorunsuz başarılı bi yıl olur ins. Hadi ama yaz artık sende menülerini

Beyazcan tatlım sen ne ettin öyle bi ekmek yemissin resmen...
Bu hafta degil vermek almazsan iyidir...

Kaptanım ya bu nugetler yağda dimiiiii....
Oooooy oy kurban olayım yeme bi daha....
Ama ekmek yok galiba... Bu iyi bisi :)

Duyumum ne ettin bebisi... Hastanede misiniz? İyi neticeyle donersiniz ins
Umarım diyeti sekteye ugratmamissindir...
Zira bugün ben hic dogru duZgun beslenemedim... Hastayim, ölüyorum
Ateşler basıyor , yerlerde yatıyorum
Ama 2 bebeyle 1 saat yatıp uyuyamadim bile...
Anne olmak cooooook zooooor

Coooook acım ne yediysm çıktı ...
Suyumu ictim yaticam...
Detoksu araya sıkıştırmış oldum böylece DD
Yarın sabaha cikarsak, sabah ki kahvaltıyı heyecanla bekliyorum :)))

yok vallahi kaptırmam o tahtı kimseye

çoooook geçmiş olsun tatlım umarım en kısa sürede iyileşirsin.

dün azıcık oturamadım kıçımın üstüne. yok yalan olmasın bir saat oturdum. okul başladı ya malum. okula git gel git gel canımçıktı. ilk gün ya nolur nolmaz dedim. ama bu gün oğlum kendisi gitti şükür. geçen gün söz vermiştim scooter la gezdirecem diye ama sancı tuttu kalkamamıştım. dün hadi dedim hem babayı alalım hemde gezelim dedim. gittik ne güzel. yemeğin de alt yapısını yaptım gelince devam ederim sıcak sıcak yeriz dedim. demez olaydım. daha asansöre binerken bi tlf geldi memleketten bi tanıdığın tanıdığı çaya gelecek. anam okul var diye elimi hiiiiç bi işede vurmadım kıçım tutuştu evi süpür toz al wc yi yıka mutfağı topla en son yemeği hazırladım öldüm. eşimede dedim git ne ikram edilecekse al onu hazırlayayım dedim. sonrasında misafir geldi gitti. kendimi yatağa zor attım. hiç bir şeyi de toplamadım. ayyy anlicanız bu gün birz işim çoook. cecom gibi kitaplarda ellerimden öper. tabi bant bulabilirsem en son çocuklar bir rulo bandın dibine vurdular diğerini de sakladım ama nereye sakladım hatırlamıyorum

naptın kuzum kuzunu. umarım bi sıkıntı çıkmamıştır.
sıkıntı zaten belliydi hayatım büyümüyordu nerdeyse 2 yıldır hastanelerdeyiz nihayet büyüme hormonuna karar verdiler 2 haftadır hergece iğne vuruyorum kıza hiç alışamadı ama gözleri doluyor ağzı gülüyor yavrumun beyinde büyümeyi sağlayan bölüm varmış onun tomığrafisini çekecekler bu gün

hayatım çok faydası oluyor bizim kız birsenedir gidiyor 4 yasşını bitirdi.. Ama süper gelişmeler oldu

bildirimi cuma günleri yapıyoruz canım ogünde cetveli değiştiriyoruz genelde

anam beni gibi kocasız bi hatun:)
Ne kocasız deyip duruyorsunuz ya .. Burda kocasızlığı canı çeken var çekmeyen var Allah Allah iştahımı kabarttınız boşayacam herifi birdahada erkek sinek görmeyecem o olacak

Sabah:
Acıkbüfe kahvaltı(2 zeytin bir kase melemen 2dilim b peynir 2dilim ekmek
Dikkatinizi çekerim ekmek 2 dilim melemen kacınca dengeliim dedim

Öğle:
avuç içi kadar şinitzel
Yanında haslanmış sebze( hastane menüsü)
Ara:armut
Akşam:
2 dilim ekmek
Arasına peynir reçel
(Almanlarda böyle akşamları yemek olmaz ekmek salam kasar falan olur malesef)

Buraya kadar süper değilmi gelelim geceye : kızımla beraber koca bır kase çekirdek !!!!!!
Geceler uzundu ben sucsuzum benyapmadım kızım yaptı aksam gezerken anne çekirdek alalım dedi aksam yeriz dedi benim sucum değildi beni bu güzel havalar mahvetti ay onu Orhan Veli diyordu demi olsun benide benide sadece çekirdek değil kızımın acıpta yemediği meyveli yoğurt vede ısırıpta bitirmediği topkek te benim midede bitti

Üstelik sporda yapamadım
10 santimlik topuklu ayakkabımla. 2.5 sAat oturmadandurmadan yürüdüm ama tempo 3,5-4 hızındaydı yani normal yürüyüste 5,5-6 arası artık spor sayılırmı bilmem

Haaa bu arada dün saat 16.00 gibi işlemler o gün için bitmişti imza karşılığı çarşıya gittim ya kızımla. Aksam 18.30 arası kız m.donalsd dan nugets ve o. Kızartması istedi aldım oturduk orada kız gözümün yasına bakmadı bütün nugetleri yedi ... Al anne biride senin demedi... Nankör noolcak birdaha ıstedi birdaha aldım baktım veresi yok bır tane nugeti çaldım patatesınde yarısını lütufta bulundu bana verdi
Anlayacagınız patateste benim midede sizlere ömür ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…