walla ben askerliğinden beri ilk defa böyle ayrılık yaşıyorum[QUOTEwintersun;31919308]bildirimi cuma günleri yapıyoruz canım ogünde cetveli değiştiriyoruz genelde
anam beni gibi kocasız bi hatun:)
ayyyyyyyyyyyyyy amann allahımm ne göz alıcı renklerrrr
menüm
sabah
2 dlm ekmk
1 dlm peynir
6 zeytin
öğle
3 dlm ekmk
4 zeytin
yoğurt
ara
1 dlm kadayıf
akşam
4 kşk kavurma 2 dlm ekmk
4 lt su
walla ben askerliğinden beri ilk defa böyle ayrılık yaşıyorum
bi de biz aynı okulda olduğumuz için 40dk dersler hariç öyle ayrı kalmazdık çok boşluk oldu
iyi akşamlar kaptanımmmm, veee kızlarrr
kaptanımm ben son 6 senedir yarı kocalı yarı kocasız geçiriyorum günlerimi.
alışıncaya kadar zor oldu ama artık doğal bir hal aldı beniim için..ilk günler evde yalnız kalamıyordum yukarı kv lerde kalıyordum o zaman işkence daha büyük oluyordu..2. çocuğumu bile tesadüfen eve gelmişti o ara doğurdum neyseki eve gelmiş . ..işallah senin kociş biran önce gelir ve ayrı kalmazsın sevdiğinden ..benim için hava hoş evde olsa daha çok sıkıntı zaten çoookk geç gelirgelsede oturduğu yere uyuklar bende duvar , çiçek ,vazo ne bulursam sohbet muhabbet kafayı sıyırdımm .tabi bide işin kilo kısmı var 11 .. gibi.gelen koca .o saate kadar yemek yemeden koca bekleye bekleye bu hale gelen ben .bende deli gibi niye beklersem o zamanlar ye işte ..sonum obezite ,
neyse ben gidem yatıyım açlığıma yenik düşmek üzereyim
iyi geceler kızlarrr
yok vallahi kaptırmam o tahtı kimseyeKızlarrr selam daha yenı oturdum popomun ustune nasılsınız benım moral bozuk dk bası tartılcm resmen :) sabah 9 da kalktım aile hekımlıgı ordan eczane ordan market fatura odeme ordan fırın 10.30 da eve geldım 1.5 saat agır tempo yurumuş oldum yanı sonra kahvaltı ordan komşuya kahve faslı e son ra dıp kose temızlık sonra yıne komşu sac boyama derken sımdı oturdum :))baya spor oldu bana ama aksam yıne pılates var bu tempoya her tartıya cıktıgımda 300 gr fasla cıkıorum hemde dıyete devam ettıgım halde acaba ayran detoksu o anlık mı kılo kaybı yapıo hoş bende o kaybı bıle yapmadı da anlamadım yanı ayyuzlum merak etme bu hafta sondan bırıncılık bendee(( bayrama kadar bı 69 u gorseydım ııydı 69.9 a bıle razıyım yanı
Citirciklar alıntılar yaptım geri gitti yazdıklarım sinir oldum ama inat ettim
Yazicam :))
Ceco canım orda değilim hatta 60 km kadar uzağım ama eski mekan benim ...
Severim... Eyüp , Eminönü'nünü, Beyazıt'ı vs
He he orda doğmuş olmamın da etkisi vardır elbet :)
Canım kizcene ve sana basarılar bu ders yılı :) sorunsuz başarılı bi yıl olur ins. Hadi ama yaz artık sende menülerini
Beyazcan tatlım sen ne ettin öyle bi ekmek yemissin resmen...
Bu hafta degil vermek almazsan iyidir...
Kaptanım ya bu nugetler yağda dimiiiii....
Oooooy oy kurban olayım yeme bi daha....
Ama ekmek yok galiba... Bu iyi bisi :)
Duyumum ne ettin bebisi... Hastanede misiniz? İyi neticeyle donersiniz ins
Umarım diyeti sekteye ugratmamissindir...
Zira bugün ben hic dogru duZgun beslenemedim... Hastayim, ölüyorum
Ateşler basıyor , yerlerde yatıyorum
Ama 2 bebeyle 1 saat yatıp uyuyamadim bile...
Anne olmak cooooook zooooor
Coooook acım ne yediysm çıktı ...
Suyumu ictim yaticam...
Detoksu araya sıkıştırmış oldum böyleceDD
Yarın sabaha cikarsak, sabah ki kahvaltıyı heyecanla bekliyorum :)))
sıkıntı zaten belliydi hayatım büyümüyordu nerdeyse 2 yıldır hastanelerdeyiz nihayet büyüme hormonuna karar verdiler 2 haftadır hergece iğne vuruyorum kıza hiç alışamadı ama gözleri doluyor ağzı gülüyor yavrumunnaptın kuzum kuzunu. umarım bi sıkıntı çıkmamıştır.
hayatım çok faydası oluyor bizim kız birsenedir gidiyor 4 yasşını bitirdi.. Ama süper gelişmeler olduay inşallah öyle olur da kilo vermede sorunum olmaz.
yaaaaaaaa kilo almadım ama yine de sondan birinciliği bırakmamışım hemde 3 kişi arasında. neyse halime bakmadan şikayet etmeye kalkıyom
oğluşum yeniden başladı okula. kızı da versekmi anasınıfına diye düşündük hatta müdür yardımcısı ile konuştuk ama sonra vaz geçtik 53 aylık oldu kızım. eşim çok erken diyo. bence de erken ama evde durduğu yerde bilgisayar tv başından da kalkmayacak. bu yüzden gitsin istedim ama olmadı. zaten kız da iş ciddiye binince mızmızlandı ben eve gidecem okula gitmem diyebakalım eğer olmazsa hoca dönem içinde de getirebilirsiniz dedi. anam hocaların tanıdık olması bu yönden iyi oluyo.
Ne kocasız deyip duruyorsunuz ya .. Burda kocasızlığı canı çeken var çekmeyen var Allah Allah iştahımı kabarttınız boşayacam herifi birdahada erkek sinek görmeyecem o olacakbildirimi cuma günleri yapıyoruz canım ogünde cetveli değiştiriyoruz genelde
anam beni gibi kocasız bi hatun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?