80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya bir rüya gördüm anlatması benden yorum sizden:
Rüyamda Urfa Siirt gibi bir şehirde oturuyorum o gün orAda konser var 2-3 kişi uzaktan konsere bakıyoruz sezenaksu konser verıyor sapsarı sacı ve sapsarı gür kasları var... Bizi görüyor. Yanındaki görevliye; onların biletini benden alın içeri gelsinler diyor görevliler gelince ben kaçıyorum aklımca gurur yapıyorum ötekiler giriyor ben geri gelip kenardan izlemeye devam ediyorum sonra bir bakıyorum kayahan çıkıyor sahneye o sırada Sezen aksu karşıma çıkıyor bana destek olurmusun diyor bende sevinerek elbette çok güzel sarkısözü yazarım sana diyorum o sıradA benim bu koca geliyor yanıma hadi eve gibisinden hareket ediyor birden Sezen sahnede kayahan karşımda... Bak diyor o senin kişiliğini karekterini geleceğini köreltiyor (esim için ) bu sana vereceğim son şans diyor elime mikrofonu veriyor benim içimden şiir okumak geliyor ama fırsat vermiyor .. Tam beraber sahneye çıkacağız koşarak başka yere gidiyor bende peşi sıra tabi. Ben onun arkasından giderken bir bakıyorum benim kocam topragın içine cakılmış gibi gömülü sadece omuzları ve kafası dışarıda banada dargın dargın bakıyor... O sırada uyandım temizlikci kadın gelmiş tıkır tukur ses cıkarıyordu.. Bende bir hevesle yattımki gece .. Hani derler ya biryerde ılk yattığında gördüğün rüya gercek olur diye... Bu saçmalık neydiki şimdi :/
Sabah face actım ılk gördüğüm Sezen aksu klibi şarkıda ne olsa begenirsiniz : ben bu yüzden gitmedim gidemem :/
Yani olaya cuk diye oturdu diye buna derler herhalde... Klipte söyle :
İki karıkoca anlaşamıyor ayrılmak istiyorlar ama arada bizim buufaklık yasında kızları var baba kızını ziyarete geliyor kızda babaya mızmızlanıyor kadında acı çekiyor ama sonuc: kadın yüzüğü bırAkıyor masaya aslanım benim

Aslınd a klıbi ınternet adresini kopy etmek isterdim ama cep telden olmuyor face de paylaştım ama ,)

Nerde bu millet ( bir iki saatlik boş vaktım var hastane odasında. Boş boş beklıyorum... Ki yerinde duramayan ben için resmen işkence .. Gidipte temizlikci kadına yardımmı etsem ne yada ameliyat hanedeki doktora gitsemde dikişleri ben atayım süper dikerimmi desem yada yemekhaneyemi dalsam bulaşık soğan patates.. Ne bulursam dalsam mı:)

Aksi gibide hava pek güneşli bugün gez toz iş yap ne bu kardeşim tahta sandalyede popo büyütüyorum ya

Saat 11-12 arası kızın tomoğrafisi çekilecek o saate kadar hiçbirsey içip yiyemez..cocuğa işkence oldu valla

Bir terslik çıkmazsa öyle yemeğinden sonra evimize gideriz artık.. Allah'tan araba bende birde otobüs tren saatlerce yol sürecekti.. Ben şimdi buna sevindim ya aksilik değilmi sakın araba bozulmasın:/ ay Allah korudun herifte kırkyılda bir işe gitme hakkını bu gün kullanıyor tam bir rezillik olurdu ha !!!

Sevgili topık arkadaslarım gelmesenizde olurmuş yani ben tek basıma sanki varmışınız gibi konuşuyorsa konusuyorum yokluğunuzu hiç belli etmiyorum nasılsa

Kafama takıldı ; hadi Sezen aksunun şarkıları dilimdedirde bu Kayahan nerden aklıma geldi rüyama girdi ne alaka durup dururken ... Hayır yani bu kart sesle şarkıcılığı hayal bile etmedim kafam karmakarışık

Gel kız boşver yatmayı iki lafın belini kırarız milletçe şiddet eğilimli olduğumuz burdan belli: ıli Lafın belini kirmak buyur işte :/
Rüyan hayrolsun canım ...sonunda kocayı gommussun(Allah hayırlı, uzun ömür versin)

hastayim ya
tartıdan naber?
cok pis geliyorum ama haberin olsun
sen devam et çekirdek nuget

Rüyan hayrolsun canım ...sonunda kocayı gommussun(Allah hayırlı, uzun ömür versin)

hastayim ya
tartıdan naber?
cok pis geliyorum ama haberin olsun
sen devam et çekirdek nuget

Ay sorma hastanenin gazabına uğradım valla en azından bir kilo almışımdır Allah'tan bu gün çıkıyoruz ..sen ne kadar verdin bakiiiim daha cumaya var olmadı ayran detoksu yaparım alla alla

Hoşgeldin tatlım kendini tanıtsan olur mu

hoşbuldum canım. 21 yaşındayım, nerdeyse 6 aydır evliyim. evlenir evlenmez apandisit ameliyatı oldum. o yüzden doktor 6 ay bekle hamile kalma dedi. dolayısıyla doğum kontrol hapı kullandım. evlenirken 70 kiloydum, şimdi 85 oldum. aynı zamanda hipoglisemi var. çok çabuk kilo alıyorum. hamile de kalmak istiyorumm çok çaresizim yanii

Ay sorma hastanenin gazabına uğradım valla en azından bir kilo almışımdır Allah'tan bu gün çıkıyoruz ..sen ne kadar verdin bakiiiim daha cumaya var olmadı ayran detoksu yaparım alla alla
Sen götür çekirdekleri sonra ayran detoksu yaparım... Hih...
Yeme kiiiiiiz yeme....
Bugün dikkat et...
Cok Can'ın yemek istiyorsa git meyve al...
Hastanede de ne güzel yeniyor ama..can sıkıntısından ....
Neyse Yada sen ye ye...:))))
Nasıl olsa cumaya meydan da buluscaz
Cumaya benim kilomu duyunca
O zaman ahhhh ah dersin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…