Canım hemen başla ... Hic vakit kaybetme.... Bak zaman geçiyor sonra daha cok üzülürsün ..kilo almaya müsait bi yapın var... Hamilelikte te ipin ucu kaçarsa... Sen bebis gelene kadar maksimum düzeyde caba göster olur mu... Mutlaka vericeksin....hoşbuldum canım. 21 yaşındayım, nerdeyse 6 aydır evliyim. evlenir evlenmez apandisit ameliyatı oldum. o yüzden doktor 6 ay bekle hamile kalma dedi. dolayısıyla doğum kontrol hapı kullandım. evlenirken 70 kiloydum, şimdi 85 oldum. aynı zamanda hipoglisemi var. çok çabuk kilo alıyorum. hamile de kalmak istiyorumm çok çaresizim yanii
sıkıntı zaten belliydi hayatım büyümüyordu nerdeyse 2 yıldır hastanelerdeyiz nihayet büyüme hormonuna karar verdiler 2 haftadır hergece iğne vuruyorum kıza hiç alışamadı ama gözleri doluyor ağzı gülüyor yavrumunbeyinde büyümeyi sağlayan bölüm varmış onun tomığrafisini çekecekler bu gün
hayatım çok faydası oluyor bizim kız birsenedir gidiyor 4 yasşını bitirdi.. Ama süper gelişmeler oldu
Ne kocasız deyip duruyorsunuz ya .. Burda kocasızlığı canı çeken var çekmeyen var Allah Allah iştahımı kabarttınız boşayacam herifi birdahada erkek sinek görmeyecem o olacak
Canım hemen başla ... Hic vakit kaybetme.... Bak zaman geçiyor sonra daha cok üzülürsün ..kilo almaya müsait bi yapın var... Hamilelikte te ipin ucu kaçarsa... Sen bebis gelene kadar maksimum düzeyde caba göster olur mu... Mutlaka vericeksin....
eline ayağına dolanan da yok bol bol yürü su iç, abur cuburdan, ekmekten uzak dur... Aksam 7 sen sonra hic bişey yeme
menunu yazarsan aksama yorumlarız kolay gelsin tatlim
Ya bir rüya gördüm anlatması benden yorum sizden:
Rüyamda Urfa Siirt gibi bir şehirde oturuyorum o gün orAda konser var 2-3 kişi uzaktan konsere bakıyoruz sezenaksu konser verıyor sapsarı sacı ve sapsarı gür kasları var... Bizi görüyor. Yanındaki görevliye; onların biletini benden alın içeri gelsinler diyor görevliler gelince ben kaçıyorum aklımca gurur yapıyorum ötekiler giriyor ben geri gelip kenardan izlemeye devam ediyorum sonra bir bakıyorum kayahan çıkıyor sahneye o sırada Sezen aksu karşıma çıkıyor bana destek olurmusun diyor bende sevinerek elbette çok güzel sarkısözü yazarım sana diyorum o sıradA benim bu koca geliyor yanıma hadi eve gibisinden hareket ediyor birden Sezen sahnede kayahan karşımda... Bak diyor o senin kişiliğini karekterini geleceğini köreltiyor (esim için ) bu sana vereceğim son şans diyor elime mikrofonu veriyor benim içimden şiir okumak geliyor ama fırsat vermiyor .. Tam beraber sahneye çıkacağız koşarak başka yere gidiyor bende peşi sıra tabi. Ben onun arkasından giderken bir bakıyorum benim kocam topragın içine cakılmış gibi gömülü sadece omuzları ve kafası dışarıda banada dargın dargın bakıyor... O sırada uyandım temizlikci kadın gelmiş tıkır tukur ses cıkarıyordu.. Bende bir hevesle yattımki gece .. Hani derler ya biryerde ılk yattığında gördüğün rüya gercek olur diye... Bu saçmalık neydiki şimdi :/
Sabah face actım ılk gördüğüm Sezen aksu klibi şarkıda ne olsa begenirsiniz : ben bu yüzden gitmedim gidemem :/
Yani olaya cuk diye oturdu diye buna derler herhalde... Klipte söyle :
İki karıkoca anlaşamıyor ayrılmak istiyorlar ama arada bizim buufaklık yasında kızları var baba kızını ziyarete geliyor kızda babaya mızmızlanıyor kadında acı çekiyor ama sonuc: kadın yüzüğü bırAkıyor masaya aslanım benim
kızlaar bende aranıza katılabilir miyim 85 kilo olduum
Kız söylesene kaç kilosun ayyy kesin 1 kilo şimdiden verdin sen yok anam yok yemem öylen yemeğine kadar hiçbirsey yemem daha 40 dak varSen götür çekirdekleri sonra ayran detoksu yaparım... Hih...
Yeme kiiiiiiz yeme....
Bugün dikkat et...
Cok Can'ın yemek istiyorsa git meyve al...
Hastanede de ne güzel yeniyor ama..can sıkıntısından ....
Neyse Yada sen ye ye...:))))
Nasıl olsa cumaya meydan da buluscaz
Cumaya benim kilomu duyunca
O zaman ahhhh ah dersin ama
duyummm
çokk geçmiş olsun kızına ve sana
sen diyordunya damdan düşen gelsin yanıma ,al geldim işte ben yanına.
benim büyük kızımdada büyüme hormonu eksikliği var ..6 yaşında teşhis konuldu ve 8 yaşında iğneye başlandı.çok şükür tedaviden
sonuç alıyoruz hala her gece iğne yapıyoruz.ilk günler çok sıkıntı olmuştu bana ama artık doğal bi durum oldu..neyseki boyu uzadı
kızımın ve şimdi yaşotlarının boyuna ulaştıahh bide kilo verebilse bir yaz yüzmeye götürdüm aslında büyüme hormonu kilo verdirir
diyor dr ama benim kız çokk galesizz oturduğu yerden kalmaz kiloda veremiyor..aslında küçüğüde kontrole götürmem lazım o da
minyon ama büyük kız çokk kısaydı senin kız kaç yaşında boyu kaç ,duyum işallah fayda görürsünüz tedaviden neyseki dermanı var
derdimizin çok şükür bence sevinmelisin bundan sonra hele bu sene çok çabuk boyu uzayıcak kızının bizim kıyafetlerimiz hiç
küçülmezdi çocuk yıllarca aynı şeyi giyerdi ..şimdi kıyafetleri küçülüyor ben mutlu oluyorum.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Günaydın diyeceğim ayıp olacak
Bu sabah 9a geliyordu uyandım
Normalde ilaçımı içtiğimde erkenden uyanıyordum ama geçen gün ilaçım bitti dün de eşim almak istedi parayla ( reçetemin günü geçmiş daha doğrusu alacaktım eczacı abla daha bir günlük ilaçın var diye sigorta vermiyor yarın gel al dedi ama benim aptal kafam unuttu) adamcağız 29 lira anlamış tam çıkarmış parayı verecekken abi 129 dedim demiş tabi adam fiyatı duyunca aman kalsın gitsin bir daha yazdırsın demiş haklı olarak
Akşam gelincede diyor yaw sen ne kadar pahalı ilaç kullanıyormuşsun meğer
Tabi gece içemedim ve defalarca uyandım yine eskisi gibi :26: sabahda uyandığımdan beri esneyip duruyorumhani koltuğa uzansam kesin uyuya kalırım ama direniyorum
Kahvaltımı ettim ve biraz iş yaptıktan sonra ufak bir ara verip sizlere bakayım dedim
Birazdan çamaşır falan asıp birazda silip süpüreceğim
Canım Rabbim Rüyanı hayırlara çıkarsın
Kendim içimden geçenleri söyliyeyim rüyanı okuduktan sonra( rüya tabircisi ceco tübe tübe hiç anlamam ama 6.cı hissime güveniyorum )
Bence senin yapmak istediğin çok şey var, yaşamak istediğin ama eşin bazı yerde sanki sana engel oluyormuş gibi hissedebiliyorsun zaman zamanBiraz inatcısın ve tuttuğunu koparmayı seviyorsun, eşinde zaman zaman bu huyuna kızıyor ama her ne kadar zıt karakterlerde de olsanız ne bir arada nede ayrı denilen ciftlerdensiniz bence
Çok istediğin birşey yapacaksın ve eşin istemesede, kırılsada arkanda olmaya devam edecek ve sonuç bence çok güzel olucak, eşinde sonra çok pişman olucak sana engel olmaya çalıştı diye
Çok sevineceğin bir olayla karşı karşıya kalacaksın bence
Benim yorumum budureğer doğru çıkarsada kesin bizede haber ver
Aramıza hoşgelin ilayda
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz de sende vakti zamanı geldiğinde kuzucuğunun müjdesini bize verirsin ....Aminnnnnnnn
Hayırdır kız ne ilacı ?
Yoruma gelelim ay ceco resmen ruhumu okudun kız gercektende ciddi girişimlerde bulunmak üzereyim Türkiye'deki ünıv diplomamı Almanya'da en azından lise diploması olabilmesi ve devlet memuriyetinde çalışabilmek için uğraşıyorum şimdilik hayal aşamasındayım ama hersey hayal etmekle baslamıyormu zatenama benim körolmayasıcam buna zaten karşı değil belki imkansız bulduğundan kimbilir... Ama bir konuda cakışıyoruz.. Ben buradan kredıyle ev almak istiyorum ama onun rahat poposu. Bunu yemiyor... Yarım sözleşmeli çalıştığı için kredi alamıyoruz .. Tam sözleşmeli İşide istemiyor.. Bana türlü bahaneler uyduruyor ama ben istemediğinin pekala farkındayım bu yüzden ona dedimki tam kağıtlı işe gireceğim krediyi çekip ben ev alacağım. İnsallH dedi istiyor gibi görünüyor ama onuda istemese bari !!!!
Hayırdır kız ne ilacı ?
Canım Rabbim gönlüne göre verir inşallah ....Aminnnn
Çoğu erkek bu konuda benzer canım ev almaya gelince yemez ama gel son model araba alalım de senden önce koşar
İnşallah herşey istediğin gibi olurda sende işe girersin yoksa Almanyada da olsa tek maaşla çok zor geçinmekartık devlette eskisi gibi yardım etmiyor üstelik evlatlarınıza bir güvence olur o ev
Boşver yapmak istediğin çok güzel birşey o yüzden sakın pes etmeherşey çok güzel olucak hem dediğin gibi istemek başarmanın yarısı
allah şifa versin canımm benim küçük kızla aynı boy aynı kilo benim küçükde 19.09.2009 doğumlu sanırım beninkimden büyük..Kız söylesene kaç kilosun ayyy kesin 1 kilo şimdiden verdin sen yok anam yok yemem öylen yemeğine kadar hiçbirsey yemem daha 40 dak var
Hah tam adamını bulmuşum beni sen daha iyi anlatsın
Kızım 6.syın 18 de 4 ü bitirdi 5 e girdi su anda 97 santim 13 kilo. Kiloyuda son zamanda aldı .. İğnenin zayıflattığına hiç denk gelmedim bizim kızda bir iştah başladı anlatamam....
Aslında benim ortanca görüm elerimden birinin cocukları büyümüyordu o iğneye başlamıştı her iki cocugunada.. Kızı kızımdan 6 ay kücüktü ve benimkinin omuzuna geliyordu şimdi kızım onunkinin omuzuna geliyor sülalade en kısa bu şimdilik ... Ama iğne işe yarıyor sanırım az önce doktorlada görüştüm.. Sacları birden bire çok uzadı iştahı açıldı iğneden olabilirmi dedim iğnenin bu kadar çabuk etki etmesi pek mümkün değilmiş ama ben biliyorum bu kız birden kilo aldı ve sacları 2 hafta içinde 3/1 uzadı.. Hatta benim közükörolmayasıcada kocamda farkettibakalım 12. Ayda randevumuz var asıl profösörle. 6 ayda bir görüşüyorduk 3 ayda bir oldu artık Asıl o zaman sonuc alıcaz
Kızlar az önce bir haber aldım :
Benim ortanca görümceletden biri 3. Cocuğa hamileydi. Doktordan cikmislar.. Oglan olacakmis. Iki kizi vardi... Doktor bunlarA bir yöntem tavsiye etmis oglan olsun diye öteki denedi 3 cocugu oglan oldu bu Denedi oglan oldu Bana 1 senedir Israr ediyorlar sende yap diye ama Ben cocuk istemediğim İçin yapmadım .. Şimdi haberi almış ya yere göğe sığmıyor keyfinden... Abileri adam olaydı ben Kıbrıs'ta üçüz oğlanda yapardım ama bu mutsuzluğun üstüne birde cocuk yok ya!!!!
duyummmmmkızlar az önce bir haber aldım :
Benim ortanca görümceletden biri 3. Cocuğa hamileydi. Doktordan cikmislar.. Oglan olacakmis. ıki kizi vardi... Doktor bunlara bir yöntem tavsiye etmis oglan olsun diye öteki denedi 3 cocugu oglan oldu bu denedi oglan oldu bana 1 senedir ısrar ediyorlar sende yap diye ama ben cocuk istemediğim için yapmadım .. şimdi haberi almış ya yere göğe sığmıyor keyfinden... Abileri adam olaydı ben kıbrıs'ta üçüz oğlanda yapardım ama bu mutsuzluğun üstüne birde cocuk yok ya!!!!
duyum allah gönlüne göre versin işallah ,allah hepimize güzel, şahane ,geniş ,ferah ,iyi koşuları olan,iyi bir okula yakın,sıcak,merkezde ,tabii en önemlisi hayırlı evler verir işallah..insallah canım paradan önce kendimi düşünüyorum bakma gülüp oynadığıma evde bitmek tükenmek bilmeyen sebepsiz yada anlamsız sitreslerden uzaklaşmak istiyorum biraz bu cevreden uzaklaşmak istiyorum yeni insanlarla tanışmak cocuklarıma faydalı olabılecek cocukların annelerini tanimak istiyorum . Yabancı dilimi geliştirmek ve cocuklarımın derslerıne daha faydalı müdahalelerde bulunmak istiyorum esasındadevletin verdiğiyle benim kazancım denk düşecek yani o parayı çalışmasamda devlet karşılıyor ama ben ev almak istiyorum eşime kalsa türkiye'de evlerimiz var yeter ama benimki aç gözlülükten değilki yaşadığım yerin evim olmasını istediğim gibi tadilatını yapıp ruhuma uyan bir evde yasamak istiyorum daha ne diiim :)
allah şifa versin canımm benim küçük kızla aynı boy aynı kilo benim küçükde 19.09.2009 doğumlu sanırım beninkimden büyük..
benim kız iğneyi ilk yaptığım gün resmen 1.cm uzamıştı dr söyledim inanmadı halbuki evde duvarda ölçümüz var orda ölçmüştüm
saçları hatta uzamayan tırnakları bileçabuk uzamaya başladı..ilk aylarda yani ilk yıl en fazla uzamayı yapıyor çocul sonra biraz
dahayavaşlıyor benim kız ilk yıl 12 cm uzamıştı.bu yıl 7 cm uzamış .ee 5 yıldır kullanıyoruz bu ay adet oldu daha dr gidmem lazım
adet olduğu zaman gel demişlerdi..neyseki senin kız zayıfmış biz şimdiye kadar ecel terleri döktük 8 yaşından beri adet olmasın
diye dua ediyordum dr çok kilolu erken ergenliğe girerse boyunu uzatmamız zor olur demişti..
Az daha unutuyordum
Uykusuzluk ve yorgunluk için Psikatrinin yazdıgı ılaç
Senelerdir gece uyuyamam ama gündüzde bütün gün esner halsız hissederdim meğer ağır depresyondaymışıimKVm meğer sıyırttırmış beni en son uyanıkken hayal görünce taktım neden oldu u diye ve doktora gittim az salladıktan sonra
Şimdi sabah prozac aksamda o alamadığım ılacı içiyorum
az daha unutuyordum
Uykusuzluk ve yorgunluk için psikatrinin yazdıgı ılaç
Senelerdir gece uyuyamam ama gündüzde bütün gün esner halsız hissederdim meğer ağır depresyondaymışıimKvm meğer sıyırttırmış beni En son uyanıkken hayal görünce taktım neden oldu u diye ve doktora gittim az salladıktan sonra
şimdi sabah prozac aksamda o alamadığım ılacı içiyorum
İnsallah canım paradan önce kendimi düşünüyorum bakma gülüp oynadığıma evde bitmek tükenmek bilmeyen sebepsiz yada anlamsız sitreslerden uzaklaşmak istiyorum biraz bu cevreden uzaklaşmak istiyorum yeni insanlarla tanışmak cocuklarıma faydalı olabılecek cocukların annelerini tanimak istiyorum . Yabancı dilimi geliştirmek ve cocuklarımın derslerıne daha faydalı müdahalelerde bulunmak istiyorum esasındadevletin verdiğiyle benim kazancım denk düşecek yani o parayı çalışmasamda devlet karşılıyor ama ben ev almak istiyorum eşime kalsa Türkiye'de evlerimiz var yeter ama benimki aç gözlülükten değilki yaşadığım yerin evim olmasını istediğim gibi tadilatını yapıp ruhuma uyan bir evde yasamak istiyorum daha ne diiim :)
sendemii bürütüssallah seninde duyumunda yardımcısı olsun....aminnnnnnnnnnnnn
gerçekten işiniz çok zormuş kaç senedir ilaçlar iğneler kıyamam o kuzulara
Bu arada boyunun kısa olduğunu doktormu söyleyip tedavi önerdi. Hani genelde ay bu minyon diyipte insanlar önemsemeye biliyor ya o bakımdan dedim.
Benim cimcime 30 ağustos 2010 doğumlu ve şu an 95 cm boy ve 15 kg acaba yaşına göre iyimidir sizce :44: Kilosu normal demişti doktorda boyla ilgili birşey demedi.
Pek düzenli yemek yemez ancak arada aklına birşey düşerse canım şunu çekti der mesela bugün kahvaltı etmek istemedi zorla az peynir ekmek yedirdim tutturdu mercümek çorbası ittiyorum diyeYaptım bir ufak kase içti okadar oda ekmeksiz artık ancak akşam kavga dövüş birşey yer çok acıkırsada süt istiyor
Anammmmmm birine ye diyorum diğerine yeme diye yokmu bunun normal versiyonu ortası
Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsunAminnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?