80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tam tamına 2 ay büyük onuda götür canım geç olmadan yarın okul hayatını çok etkileyecek ... Erken ergenlikte boy uzamadığını duymuştum demekki aslı varmış :/ evet doktor uzun yıllar sürebilecek demişti demek doğruymuş senin kızında beynini tomoğrafiye cekmişlermiydi kaç yaşındaydı
Hayırlı olsun görümcen için
Rabbim arzu eden herkese evlat nasip etsin...Aminnnnnnnnn
İnşallah sende yuvanda huzurlu ve mutlu olursun varsın oğlun olmasın
Amiiin bende sonradan olma oğlan var zaten ben ona anne oldum umarım oda bana hayırlı oğlan evladı olur
Yöntemi çok anlattılar ama niyetsiz olduğum için dikkatli dinlemedim ama en yakın zamanda öğrenir yazarım buraya

Bendede yok normali emin ol
Bence kızın normal hiç endişe etme

Az önce kızımı tomoğrafıye götürdük kulağındaki küpe birtürlü çıkmayınca canı yandı ve ağladı o kucağımda deli gibi ağlarken doktor narkozu elindeki iğneden verdi daha hepsi şırıngadan çıkmadan cocuk kollarımda yığıldı kaldı ;( 3 kere ameliyat oldum tam narkozla bildiğim halde onu öyle görmek beni bitirdi 45 fak. Sonra ayıkacakmış... Allahım kimsenin yavrusunu kucağında cansız bırakmasın of ya basım ağrıyor ağlasam geçecek utancımdan ağlayamıyorum ;(

Sorma canım saray oldu sayemizde... Şimdide o evle bana hava atıyor iyimi !!! Bencede artık hazırlıklarınıbitirmelisin zamanın geldi ... Aslında çok imreniyorum su hamileliğeama dedim ya benim kocada biz hariç herkesi mutlu edebilecek yetenek var bu yüzden olmuyor işte. Eeeee yasta 36 sınırları zorlar artık bir bebek Allah evlâtlarımı bana bağışlasın hayırlı sağlıklı etsin birde iyi meslekleri olsun başarılı olsunlar daha ne isterimki
vaaaaay ben geldim diye kaçtınız değilmi öyle olsun. söylemeniz yeterdi çok sıkıcısın diye
Aaa sunun dediğine bak ne kaçması ne sıkıcılığı !!!! Su ilaçlardan sendemi alsan acaba diyorum

Hep aynı hikaye... Bizde ücretten değildi doktorun sık elemesi yüzünden 2 sene bekledik hep 6ay sonra gel dediler..ya sırf su iğneyi vurduğu makina 500 euroymus gercektende çok pahalı ...ee sigortası bile olmayan gariban ne yapsın ?!

Kaptanım ya bu nugetler yağda dimiiiii....
Oooooy oy kurban olayım yeme bi daha....
Ama ekmek yok galiba... Bu iyi bisi :)
1 yemek kaşığı yağda yapıyom ben onları yaaa çok zarar verirmi ki??:18:
Ne kocasız deyip duruyorsunuz ya .. Burda kocasızlığı canı çeken var çekmeyen var Allah Allah iştahımı kabarttınız boşayacam herifi birdahada erkek sinek görmeyecem o olacak
sen kocalısın sen kocalısın sen kocalısınnnn
haha ben kocasızlıktan dertyanarken mutluymuş gibi sana nispette yaptım ya:)
aman aklına öyle kötü şeyleri geçirmesene kötüyü anma başına gelecek
kızlaar bende aranıza katılabilir miyim 85 kilo olduum
hoşgeldin canım menülerini ve bildirimlerini bekliyoruz yarından itibaren
gel anacım gel seni kıbrısta tüp yaptıram ben yan yana yatarız masalara:)

ayyy canım benim yaaa 45 dakika sonra yanına sağlıkla gelecek konuşacak sarılacak biliyorum dakikalar geçmez ama

Maalesef canım gerçektende öyle ve bazen eşim beni dellendirdiğinde ( anasıyla ilgili bir durumda ) her defasında söylüyorum senin annen hayatımla oynadı sende ona tepkisiz kalarak ortak oldun geçmişte diye
Çok şükür artık ortak olmuyor tabi banada karışmıyor laf söylediğimde
Benim KV bilmiyor bile doktora gittiğimi söylemeyide düşünmüyorum çünkü bundanda zevk alacağını biliyorum
Aslında kendi benden beter ama işte ben deli değilim diyip söyleniyor bir doktora git diyen olunca

Çok şükür benimde kızlarım istemedikleri şeyi asla yapmazlar heleki büyüğünü öldürürüm de yinede istemiyorsa öldür yapmam der bazen diyorum sana kılıbık koca lazım yoksa sen bu inatla daha çok uğraşırsın diye
Ufak daha yağcılıkla istediğini elde eden bir tip ama büyüğü istediği birşey varsada yapmaz yağcılık ne gerek var bu benim ihtiyacımsa anne baba olarak alırsınız siz zaten der
İnşallah RAbbim evlatlarımızı hayırlı insanlara evlat olmayı nasip eder ( bana göre kocadan daha önemli KV ve KP çünkü bak hayatımızı etkiliyorlar )
Aminnnnnnnnnnnnnn

Canım benim iki ay oldu kullanmaya başlayalı ve inan senelerdir meğer uyku dediğim şey uyku değilmiş :26:
Gerçekten biraz daha sakin ve huzurluyum eskisi gibi eften püften şeylere ağlamıyorum yada sinirlenmiyorum
Gündüz uyuklama halim de olmuyor ilaçı içtiğimde
Aynen dediğin gibi yemek bile yapasım olmuyordu hatta çoğu zaman eşim yapıyordu yemeği
En son bir keresinde balkonda otururken kendimi balkondan aşağı attığımı gördüm ve resmen filmlerdeki tekrar sahneleri gibi 4 - 5 kere arka arkaya hızlı birşekilde aynı şeyi görünce korktum acıkcası hatta bir kaç hafta korkudan balkona çıkamadım tek başıma. Meğer bilinç altım artık senelerce depresyonda olunca intiharı geçmişte düşündüğüm için ( KV ve KPnin yaptıklarından ) yine onu gün yüzüne öyle bir hayalle çıkarmış Eşime bile ağlayarak anlatmıştım ben deliriyorum galiba diye oda sonradan kıza diye kazayla kendime randevu alınca iptal etmek yok gidiyorsun demişti
Çok şükür şu anda iyiyim ama doktor bile o zaman bir müddet yanlız kalma demişti ( sanki iki cocukla çok mümkün )

vaaaaay ben geldim diye kaçtınız değilmi öyle olsun. söylemeniz yeterdi çok sıkıcısın diye

sen bu topiğin göz bebeklerinden birisin hiç öyle şey olurmu
Beni topik paso atıyor nedense birde arada başından kalkınca çok sonra fark ediyorum

Valla iki kere götürdüm bütün hormon tahlilleri yapıldı gayet normal dendi büyük kızda ama ufaklığı henüz götürmedim hiç
Büyüğünede ne olur ne olmaz diye 1 sene arayla yaptırdım eğer varsa birşey bileyim diye ama şükür birşey yok

Sorma canım yaa büyük zaten kardeşini kıskanıyor birde diğerine ye ona yeme diyince bazen kıyamet kopuyor bana gelince yeme diyorsun sen zaten hep ufak kızınla ilgilen falan diye
Ne kadar iri ve büyükde olsa oda daha çocuk işte
Ufaklıkta günde 100 kere öper beni anneciğim der başka birşey demez büyük bu sefer kızar pis yalaka diye
Artık olmadı ablamız okuldayken biraz daha üzerine düşüp abla evdeyken uzak durmaya çalışacağım ama cadı uzak durmaz ki
Allahtan üveylik yok yeminle yoksa elalem kastan yapıyor der ama büyük sevmiyor sarılmayı öbürü desen tam bir koala yapışıp kalıyor

Kıyamam kuzuya yaaa
Ay bende hayatta dayanamam sokaktada olsa ağlarım kimse umurum olmaz
Kaç kere doktor yanında ağlamışlığım var sinirlerim bozulunca. Kasma kendini canım inşallah birazdan kuzucuğun uyanıp anneciğim diye boynuna sarılacak ağlayarakta olsa
İnşallah herşey temiz çıkarda bir daha öyle bir durumunuz olmaz....Aminnnnnnnnnnn

Hah bir sen eksiktin kocalıymışım körolmayasıca iğneyi vurmaya yüreği dayanmıyor bunları yasasa anında giderdi öteki dünyaya hımm fena fikir değil birdahaki sefere onu getirtmrliyim
Bırak sarılmayı yatakta tuhaf tepinmeler titremeler dengesiz nefes alışlar hemşireler normal diyor ama beni korkutuyor birden çığlık atıp o saniyede geri uykuya dalıyor nedir allahım bu çileler ;(
Âmin âmin canım bir normalleşseydi yani nerdeyse ben girecem yoğun bakıma o derecedeyim bu kızı böyle gördükçe ama dengesizde olsa nefes alıyor ya Allah'a şükürler olsun

Sakınleştı sessizce uykuya daldı çok şükür bir çay iyi giderdi ama tek bırakamıyorum birden uyanır makinaya bağlı olduğunu görürse çok korkar yavrucuk

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak havuzun yolunu tutayım

Gidip biraz kulaç atayım kalorilerimi yakayım zamanım kalırsada az saunayada yayılırım
Akşam yemekten sonra hemen damlarım

Size hoş sohbetler ve iyi günler

kendine gelince görsün seni boşver
Horlıyor hala az önce doktor geldi sonucları bildirdi bunun kafasındaki büyüme ile ilgili olan yer çok çok küçükmüş büyüyüp büyüyemeyeceği sabahki konuştuğum doktorun konusuymus 12. Ayda randevumuz var inşallah o zamana kadar kız biraz büyürde iğneye devam ederler of ya bittim resmen ;(
Oh oh git yüz valla hatta bende yeniden yüzmeye başlasam iyi olucak .... En azından haftada 3 gün iyi olurdu değilmi ...

ohhh ohhh keyfe bakkk yarasın
kilo evrmeye yarasın yani:)

Uyandı yasasın mutlu uyandı hemde
Dün ki çekirdekten beri hiçbirsey yemedi yavrucuk birşeyler yiyecek sonra evimize gideceğiz oleeey oleeeey oleeeeeey

Cecoo benım yerımede kulaç at burası cok sıcak gıdemıorum denıze ekım gıbı bende baslıcam inşş yuzmeyee

Dünkü menüm ü unutmuşumkızlar

Sabah 5 kasık müsli yarım bardak sut

Öğle 4 kasık makarna bı kase yogurt bırascık tursu

Akşam 5 kucuk parça tavuk 1 kase yoğurt 2 dlm tam tahıl ekmegı

Spor yapmadım dun ev ısını abartmışım bıras

Kan şekerim düştü 3 tane wasa yedım gıttı ( saat 10 du bu arada

Kız uyAndı ya hemen birsey yemek istedi hemşire en azından yarım saat yememesi gerektiğini söyledi bizim hatun anlarmı hiç başladı mızmızlıga cizgifilm actık yok hemşireler boyama kitabı boya kalemi getirdi yok dün çarşıda o uyurken ona oyuncak almıştım şarkı söyleyen prenses gittim arabadan getirdim süprııız diye yok artık son care hemşireler palyAço getirtti.. Nasıl bu kadar çabuk oldu anlamadım belki hastanenin himayesindelerdi bilemiyorum ..bir kadın bir erkek 10 dak uğrastı. Benim kızda tık yok soğuk soğuk bakıyor adamlar gercek anlamda palyocoluk yaptı valla sonunda Bye dedi gittiler neyse güçbela süreyi doldurduk...çubuk kralerini yerden o buzdolabı cocuk birden bire Almanca tüh çok üzüldüm palyaçolar gitti demezmi !!!! Yahu adamlara doğrudürüst bakmadı bile taştan ses çıktı bundan çıkmadı ağzına iki lokma girince insan oldu yeniden.. Babası kılıklı noolcak karnı acken ınsanlıktan çıkıyor

Hadi gemiş olsun cnm kurtardınız insanın evı gıbısı yok
Sagol canım öyle valla

Wasa nedırkı acaba ?

Bizi saat 18 de bırakacaklarmış narkozun yan etkisi olabilirmiş falanda filan patlayacam sıkıntıdan .üstelik direk evede gidemeyeceğim .. Bizim cakma duyum yemek hazırlıyormus önce oraya gıdeceğiz. Benim hastanede şiştiğimi görünce bayağı sevinecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…