Hımm badem fındık çok kalorılı seyler ona göre
Horlıyor hala az önce doktor geldi sonucları bildirdi bunun kafasındaki büyüme ile ilgili olan yer çok çok küçükmüş büyüyüp büyüyemeyeceği sabahki konuştuğum doktorun konusuymus 12. Ayda randevumuz var inşallah o zamana kadar kız biraz büyürde iğneye devam ederler of ya bittim resmen ;(
Oh oh git yüz valla hatta bende yeniden yüzmeye başlasam iyi olucak .... En azından haftada 3 gün iyi olurdu değilmi ...
Kız uyAndı ya hemen birsey yemek istedi hemşire en azından yarım saat yememesi gerektiğini söyledi bizim hatun anlarmı hiç başladı mızmızlıga cizgifilm actık yok hemşireler boyama kitabı boya kalemi getirdi yok dün çarşıda o uyurken ona oyuncak almıştım şarkı söyleyen prenses gittim arabadan getirdim süprııız diye yok artık son care hemşireler palyAço getirtti.. Nasıl bu kadar çabuk oldu anlamadım belki hastanenin himayesindelerdi bilemiyorum ..bir kadın bir erkek 10 dak uğrastı. Benim kızda tık yok soğuk soğuk bakıyor adamlar gercek anlamda palyocoluk yaptı valla sonunda Bye dedi gittiler neyse güçbela süreyi doldurduk...çubuk kralerini yerden o buzdolabı cocuk birden bire Almanca tüh çok üzüldüm palyaçolar gitti demezmi !!!! Yahu adamlara doğrudürüst bakmadı bile taştan ses çıktı bundan çıkmadı ağzına iki lokma girince insan oldu yeniden.. Babası kılıklı noolcak karnı acken ınsanlıktan çıkıyor
kızlar bı sure daha yokum sehır dısındayım doner donmez tam gaz aranızdayım ınsallah
Geldim evimdeyim çok şükür ... Kızlarım tertemiz tutmuşlar evi ... Şimdide bir çay demliyorlar..bir de su körolmayasıca 3-5-10 aylığına gitse süper olacak ya neeeeyse
Canım hayırlı yolculuklar
SAğ sağlim git gel ve geldiğinde bomba gibi istiyoruz seni ona göre
Ohhhh ne güzel keyif yap biraz
Benim cadılarda toplamışlar evi ben yokken
gercekten cok sınır bozucu olmus cnm ne dıyecegımı bılemedım ama sınır olma bu erkekler hep boylemıs onuda gormus oldum , gercı cok anlamam erkeklerden evlıde degılım dusuncelerı ne oluyor bılmıyorum ama bu sekılde fıse bakmak cok abes sonuc olarak onunda kızı kı oldukı kendıne yada dıger cocuklara bısey almıs olsanda bısey demeye hakkı yok bence yedı kat el degılsınız sonuctaKızlar kafam acayip bozuk gene takıştık gelirgelmez ... Bana hoşgeldin partisi yaptı... Konu su haksızmıyım haklımıyım allahaşkına söyleyin: hastanenin olduğu yer buradan birazcık daha uygun.. Bende dün çarsısına gitmişken kızın anaokul eşyalarını aldım... Eve geldik gelirgelmez kıza demezmi şu eşyaları getir bakayım .aslında çok normal görünüyor değilmi ama değil çünkü bu adam bir kere bile alınanları merak edip bakmaz...torbayı çekti önüne fişi eline aldı tek tek kontrol etmeye baslamadımı !!! Soklardayım... Hani gündüzden su kadar tuttu dedim ya adama dert olmuş acaba diye !!! Sen utanmıyormusun bunu yapmaya dedim niye utanayımmi bu kadar para ne tuttu bakmaya hakkım var gibisinden konuşmaya baslamazmı..allahım deli oldum sinirimden... Belkide o kuş beyniyle kızlara yada kendime birsey aldığımı düşündü kimbilir!!! Dedim haaaa öylemi.. Dığer ıkı magzadada indirim vardı 13 biri 15 te diğeri tuttu onunda hesabını tut ... Ben parasını istemiyorken iyiydi.. Adam kendini dolandırırmış gibi hissediyormus meğer ... Şimdi para muhabbetine girince ters anlaşılmasın.. Eve giren ve evden çıkan parayı hedapladık.. Her ay o paradan mutfak giderleri ve cocukların okul masrafını alırım ben geri kalan parayıda hiç sormam onun içinden arabanın vergileri benzin elektrik telefon falan harcanır..ama bir ay bile sormadım bu para yetiyomu yada kalan para nerde diye... Daha adam fiş kontrol ediyor inananiliyormusunuz.. Ben yaz eşyaları indirimdeydi seneye yazlıkları hazır olur masrafa gerek kalmaz diye mutfak masrafından alıyorum istemiyorum bile adam kızın kreş eşyalarını inceliyor tek tek !!!! Gelde boşama bunu!!! Üsteliktebu devlet cocukların parasını ödüyor her ay !!! Pes yani ağlayayımmı basımı duvarlaramı vurayım ne yapayım ?!!!
gercekten cok sınır bozucu olmus cnm ne dıyecegımı bılemedım ama sınır olma bu erkekler hep boylemıs onuda gormus oldum , gercı cok anlamam erkeklerden evlıde degılım dusuncelerı ne oluyor bılmıyorum ama bu sekılde fıse bakmak cok abes sonuc olarak onunda kızı kı oldukı kendıne yada dıger cocuklara bısey almıs olsanda bısey demeye hakkı yok bence yedı kat el degılsınız sonucta
Sorma eniştelerini eleştiriyordu bacılarının hesabını tutuyorlar diye... Dedim git bu yaptığın hareketi onlara anlat.. Eksikleri olmasın senden !!
Benimkisi işte eşşekliğin daniskası... Aman yuvam bozulması. Aman cocuğum baba şefkatinden yoksun büyümesin amanda aman diye diye bu hallere geldim işte ;(
zaten ev cocuklar ıcın oluyor bı sure sonra onlar ıcınde katlanıyor ınsan sanırım , teyzemde ole defalarca esının onu aldatıgını yakaladım cocuklarım kucuk dıye devam edıyorlar gercı enıste olcak serefsız eve bıle gelmıyor nerdeyse ama ıste yuva bozmak cocuck olunca kolay olmuyor galıba ,bosa dememısler bekara koca bosamak kolay dıye
Kızlar kafam acayip bozuk gene takıştık gelirgelmez ... Bana hoşgeldin partisi yaptı... Konu su haksızmıyım haklımıyım allahaşkına söyleyin: hastanenin olduğu yer buradan birazcık daha uygun.. Bende dün çarsısına gitmişken kızın anaokul eşyalarını aldım... Eve geldik gelirgelmez kıza demezmi şu eşyaları getir bakayım .aslında çok normal görünüyor değilmi ama değil çünkü bu adam bir kere bile alınanları merak edip bakmaz...torbayı çekti önüne fişi eline aldı tek tek kontrol etmeye baslamadımı !!! Soklardayım... Hani gündüzden su kadar tuttu dedim ya adama dert olmuş acaba diye !!! Sen utanmıyormusun bunu yapmaya dedim niye utanayımmi bu kadar para ne tuttu bakmaya hakkım var gibisinden konuşmaya baslamazmı..allahım deli oldum sinirimden... Belkide o kuş beyniyle kızlara yada kendime birsey aldığımı düşündü kimbilir!!! Dedim haaaa öylemi.. Dığer ıkı magzadada indirim vardı 13 biri 15 te diğeri tuttu onunda hesabını tut ... Ben parasını istemiyorken iyiydi.. Adam kendini dolandırırmış gibi hissediyormus meğer ... Şimdi para muhabbetine girince ters anlaşılmasın.. Eve giren ve evden çıkan parayı hedapladık.. Her ay o paradan mutfak giderleri ve cocukların okul masrafını alırım ben geri kalan parayıda hiç sormam onun içinden arabanın vergileri benzin elektrik telefon falan harcanır..ama bir ay bile sormadım bu para yetiyomu yada kalan para nerde diye... Daha adam fiş kontrol ediyor inananiliyormusunuz.. Ben yaz eşyaları indirimdeydi seneye yazlıkları hazır olur masrafa gerek kalmaz diye mutfak masrafından alıyorum istemiyorum bile adam kızın kreş eşyalarını inceliyor tek tek !!!! Gelde boşama bunu!!! Üsteliktebu devlet cocukların parasını ödüyor her ay !!! Pes yani ağlayayımmı basımı duvarlaramı vurayım ne yapayım ?!!!
Hımm yaptım keyfimi ;(
Aslını ararsan bakmayacan gözünün yasına.. Ya sen yıkmayayım dedikçe karsıdakı zorluyorda zorluyor ... Hep mutsuz mutsuz nereye kadar giderki !! Pekı o yavrular böyle dahamı mutlu..bazı insanlar hayatımıza girince mutlu eder bazılarıda çıkınca ... Bu çizgiyi bilmek lazım
Ben çok iyi biliyorumki bu adam hayatımdan çıktığı taktirde ben ve büyük kızlarım daha mutlu olucaz ama ufaklık babaya çok düşkün diğer iki yavrumu babasız büyüttüm bunu ben istemedim kaderimde yazılmış evliliğimin 3.senesinde öldü... Bu yavru bari baba sevgisinden mahrum olmasın diye katlanıyorum .. Aslında seviyorumda eskisi kadar olmasada.. Ama vazgeçemeyecek kadar değil... Sadece evladım babasının sevgisinden yoksun kalmasın diye.. Çok zorluğunu yasadım babasız büyütmenin ;(
Uyandı yasasın mutlu uyandı hemde
Dün ki çekirdekten beri hiçbirsey yemedi yavrucuk birşeyler yiyecek sonra evimize gideceğiz oleeey oleeeey oleeeeeey
Geldim evimdeyim çok şükür ... Kızlarım tertemiz tutmuşlar evi ... Şimdide bir çay demliyorlar..bir de su körolmayasıca 3-5-10 aylığına gitse süper olacak ya neeeeyse
Onuda denedik daha beter olmustu ne lazım desem yok daha yeni alınmıştı ne tez bitti ne gereği var her konuşmada burnundan getırıyordu... Tabiki kazanıp evini gecindirecek ama öyle bir yüküde yok.. Devlet kirana kadar veriyor zaten yarım kağıt çalışıyor aylık toplasan en fazla 2 hafta.. Gerisini devlet veriyor zaten benim cebime harçlığı kazanıpta koymuyorki devletin bana verdiği harçlık zaten... Ama ben bunları hiç yüzüne vurmadım. Kendisini ezik hissetmesin diye... Evin babası muamelesi yaptım hep. Sadece yazın sakalaşırken bana dediki sayemde rahat yasıyorsun bende Dedimki sen bizim sayemizde rahat yasıyorsun cocukları alıp hayatından çıksam devlet sana bu verdiğinin onda birini verir bırak lüks bir araba sürmeyi onun benzinini dolduramazsın bu calışmayla! Biraz bozulmuştu Ama söylediği lafada ben bozulmuştum...Canım kesinlikle çok haklısın sonuçta kendinede birşey almış olsan hiç kusura bakmasın senle evlendiyse masraflarınıda karşılamak zorundaBen öyle bir mevzu pek olmaz ciddi anlamda ama şakasına bile olunca hemen diyorum totoşuna güvenmeyen evlenmeseymiş diye
İnan ben 14 seneyi bitirdik daha bir gün harçlık istemedim eşimden çünkü bana terserkek dediğin karısının cebinde harçlık olsun olmasın üzerine düşeni yapıp kendi vermeli bana göre. Şükür eşimde huyumu öğrendi ve aradada olsa sorar varmı paran diye ama tabi bazen onunda odunluğu tutar ve günlerce çıkartıp harçlık vermez ama bir kerede olsa asla param yok demedim.
Kartının teki bendedir ama acil bir durum olmadan kart kullanmayı sevmem oda bana söylenir niye beğendiğin birşey vardı da almadın diye. Hee bir kere oda aynı hatayı yaptı büyük kızım daha ufakken inan burnundan getirdimSonuçta bizler hayatlarını her anlamda paylaşıyoruz ve çalışsakta çalışmasakta bizler onlara emanet edildiysek ailelerimiz tarafından o zaman onlarda emanete hiyanet etmeyecekler
Sen o tatlı canını sakın üzme ve ağlayarakta sinirlerini iyice bozma
Bütün hesabı eşine devret ve bundan sonra alışverişi dahi sen yapacaksın de inan bir hafta sonra en geç Allah beni bildiği gibi yapsın keşke sana öyle yapmasaydım demezse banada banu demesinler
Çalışmak zor kabul ama paylaştırmak dahada zor
Birde ben senin yerinde olsaydım kesin derdim eee enişteye ...ok atıyordun sen ondan beterini yaptın ya derdim kesin ama sen bana uyma sakınKuzularının huzurunu düşün psikolojisini düşün ve ona istediği tartışmaya fırsat verme
Rabbim şu erkeklere akıl fikir versin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Âmin Canım amiiin bitmezki bizim bu davalar ...Allah yardımcın olsun cnm , hersey gonlunden ıstedıgın gıbı olsun ınsallah huzur ve mutluluk sızınle olsun ınsallah bundan sonra
Sağol canım oradamı kalsaydım acabagözün aydın canım tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?