80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seni çokk iyi anlıyorum duyumm
allah başka dert verip çekemeyeceğimiz dertlerle imtihan etmesin..
benim kız 6 yaşındaydı hastanr-eye yatıp 1 hafta tahliller tetkikler uyku testleri yapıldığında 1 hafta kıımın kolunda o damar yolu açtıkları iğne durdu ve her gün degalarca damar yolu açık olmasına rağmen hep tıkanıyordu ,günde 4 defa kan almaya çalışıyorlardı ..çünkü damarı inceymiş damarları bulamıyor bulsalarda paplatıyorlardı..hemşireler bile kaçar olmuştu bizden kan almakda zorlandıkları için.artık ben dayanamıyor kan alınırken burnumu çeke çeke ağlıyordum..benim kızın emarıçekildi o zaman beyinde hipofiz hormonuna baktılar ..bizede damar yolunu bulamadıkları için ilaç veremediler ,yazı küçücük yavrum emarda ölü gibi gözlerini yumdu ben elini tuttum korkmasın diye ama ben ondan çokk korktum o zamanlar.ben dayanamadım o zamanda hüngür hüngür ağladım zati. işallah kızın ilaçdan olumlu sonuç alırda ilaca devam edersiniz.inan zaman o kadar çabuk geçiyorki insan alışıyor iğneyede ..küçük kızımıda götürmeliyim geçen yıl götürmüştüm sorun yok ama 6 ayda kontrol edelim demişlerdi.randevu almam lazım yarın en erken 5 ay sonrasına randevu veriyor hastane çok dolu ..
yokk canımm bizz önce sigorta bekledik ..sonrada senin hesap dr başlamadı ilaca 6 ayda bir kontrole gittik 2 yıl sonra hakettik ilacı kullanmayı.

birde bilmiyordum iğneyi yaptığımız kalemlerin o kadar pahalı olgunu annemmm zaten diyorumben eve hırsız helse dolaptaki ilaçları götürse yeter 5 milyarlık ilaç var dolapda

Tam üstünede TV'de neşet Ertaç uzun hava söylüyor " bu dert beni yer bitirir ben kurtulmam bu yaradan"
anama babama yüzüm kalmadı
Bir su ver diyecek sözün kalmadı

El cek tabip el cek benim yaramdan
Ölürüm kurtulmam ben bu yaradan"diye ;( ;(

İşin gerçekten çok zor canım yaaa Allah yardımcın olsun
Dediğin gibi yarı zamanlı çalışıyor, devlet zaten destek oluyor eee senin gibide bir eşe sahip olmasaydı nasıl mal mülk sahibi olacaktı Rabbim akıl fikir versin ne diyelim ....Aminnnnnnnn

Sen yinede küçük kuzunun hatırına tartışma bırak kendi kendine söylensin sen çocuklarına sıkı sıkı sarıl ve Rabbinden sabır dile İnşallah eşinde yaptığı hatanın farkına varır erkeklerin malum jeton biraz geç düşer

Bizdeki kalem şeklinde değil. Görümceminki ondan ..
Bu cep telefonu uzunluğunda ve genişliğinde ama telefonun. 3-4 mislı kalınlığında ilk çıkan telefonlar gibi ekran ilk acişta son vurduğu iğnenin tarıhını saatini yazıyor devam etmek istediğinde tek tek işlemleri yaptırıyor iğne vurmaya gelince alta teni hisseden alıcılar var alt tamamı teni hissetmezse ıkaz veriyor .. İğneyı vurmak için tepesinde yanan yeşil ışığa dokunuyorsun iğne bitene kadar yeşil yanıp sönüyor.. Ha bundan iğne vurma süresinide ayarlıyorsun yani ilacın deriye enjekte ediş süresini... Bir tüp ortalama 15 gün gidiyor inşallah işe yararda cocuğun çektiği eziyete değer

duyumm

bırak üzme kendini ,öküzün üküzlüğüne ver kardeşim ne bekliyorsun insanlıkmı..

ben benim öküzden beklentilerimi sıfıra çektim rahat ettim ..artık ondan hiççç bişey beklemiyotum olurda bir gün insani bişey

yapasa dünyanın ennn mutlu kadını olucamm kendimi buna inandırmalıyım..benimkine utansın diye ne aldım ne verdim kuruşu

kuruşuna deftere yazar gelince eline verir daha olmadı tek tek okurum ..az utansın diye .yoksa genlerinde var sanki onların

parasını at yarışına toto lotoya yatırmışız gibi nere gitti muhabbeti ..boşşş ver bi sende deyll oo öküzz modeli heryerde var

O hatasının farkına varması için 10 sene düşünmesi lazım... Herzaman o haklıdır ben cene yapıp bastıran tarafımdır malesef.. Yok o konuşmaz fazla bır iki laf söyler yılan gibi sokar sonra susar sen onun zehiriyle kıvranır durursun ... Ay bu sıla tv de tam dertlendirdi beni haa ;(

oooooooo sizinki baya uzay teknolojisi bizim ilk kalem elektronikdi pili bitti 2 yıldolunca ilaç hemşiremiz bunu getirdi bana sanki eski modeli kakalamış gibi geldi ama napcazz mecburr başka çare yok kullancaz işte..bu yeni gelenin pili mili yok elle ayarlanıp tepeden basmalı..neyse işimizi görüyor ya ama tabi sen almanyadaydın zati ithal yurt dışından geliyor ilaç siz de taze taze kullanınn işallahh faydası olur ilacınn..humatrop kullanıyoz biz sanırım başka yok belki yanlış biliyorumdur

Haklısın canım beklentın sıfır olunca derdınde az oluyor ya beklentilerimden coktan vazgeçtim zaten beklenmedik yıpratıcı çıkışları yokmu o beni deli ediyor.. Bazende mecbur kalıyorum dişe diş tartışmaya yoksa her defasında daha İleri gidiyor.. Cevresinde aklıbasında kimsede yokkı buna höst desin.. Dedim senın bu yaptığının benzerini eniştelerin yapıyor diye kızıyorsun niye onlar el çünkü..dönüp birazda kendine baksana .. Aslında tam bu kısımda çoğul konuşmak ıstegim ama ailemi ne karıştırıyorsun dese haklı olacak diye tekil konuştum gitti yattı .. 3 gün gider böyle sessiz ... Hiç değilse kafam rahat eder

Yok bızımki easypod diye birsey
İnternete yaz resmi çıkıyor ilacın adıda: saizen 5.83 miligram 15 günlük

ben bir menü patlatayım
sabah
2 dlm ekmk
1 dlm peynir
4 zeytin
ara
1 elma
1 şeftali
öğlen
2 dlm ekmk
kahvaltıkık sosla
ara
1 lokum
akşam
1 simit
eee bidaha akşam
3 kaşık çorba
5 yaprak sarma
3 kaşık patates yemaği salata
tabii diyetteyim yaa yeşil çay

Bu ilacın çok çeşitleri var benim görümceminkide başka .. Belkıde değişik olan ilaç değil firmadır oda olabilir

Yok bızımki easypod diye birsey
İnternete yaz resmi çıkıyor ilacın adıda: saizen 5.83 miligram 15 günlük

hıııı demekki 1 firma deyilmiş öğrenmiş oldumm zati tek firma olmasını düşünmem biraz saçma ama olsun ben düşünürümm.sonuçta büyüme hormonu biz şimdi 24 mg kullanıyoz15 gün gidiyor .ilk 6 mg başladık kilo aldıkça doz artıyor ,,görümcenin çocul fayda gördümü.peki ilaçtan .. bide ailedenmi geçişli bu kısalık acaba görümcenin çocuklarda var .cimcimade çıktı .dr bişey söyledimi.bu konuda

Sız bayağı ılerlemişsiniz biz daha 5.85 le le yeni başladık 15 gün gidiyor önce genetiği araştırdılar zaten birşey çıkmadı
Anladım cnm rabbım acıl sıfalar versın ıns
Amin canim Amin

Aboooow cok kaynatmissiniz :)
Sonradan damlayip, hangi birine yazayım simdi...

Beyazcan ve oznur aplaaa :) gecmis olsun

Son düzenleme:
Efsax canım Hoşgeldin ...

beyazcan menüne ne yorum yapayım bilemedim hadi ama kendine gel artık

kaptanim sen onları 1 kasık yağda yapiyosan afiyet olsun...:)
bu dahakine benim icin bi tane daha az ye...:)

Duyum kilomu sormuşsun...:)) hmmm söylesem mı ki...
suan aksam aksam gecen cumadan 1 kilo az gösteriyor tartı
cumaya ne olur bilemiyorum
Canım gitmissin... prensesine tekrar cok gecmis olsun..Rabbim acil şifalar versin.. İns ilaçlar sifa olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…