Sagol fistikAboooow cok kaynatmissiniz :)
Sonradan damlayip, hangi birine yazayım simdi...
Beyazcan ve oznur aplaaa :) gecmis olsun
Duyum kilomu sormuşsun...:)) hmmm söylesem mı ki...
suan aksam aksam gecen cumadan 1 kilo az gösteriyor tartı
cumaya ne olur bilemiyorum
Canım gitmissin... prensesine tekrar cok gecmis olsun..Rabbim acil şifalar versin.. İns ilaçlar sifa olur
Daha var cumaya asıll biraz daha ... Hadi yılbaşına incecik gircez insSagol fistik
HAdi be o kadar oldunmu süper valla bu hastane isi beni sarsti ama cumaya. Daha varama belli belli bir Kilo veremeyecegim
Efsax canım Hoşgeldin ...
beyazcan menüne ne yorum yapayım bilemedim hadi ama kendine gel artık
kaptanim sen onları 1 kasık yağda yapiyosan afiyet olsun...:)
bu dahakine benim icin bi tane daha az ye...:)
Ayyuzlum hayırlı geceler canim
senin bebis gelene kadar ben 65 olaydım aaaaah ah
allah seni de bi avazda kurtarsın ins
duyumm allah sana boll sabır versin selamete erdirsin..şimdi aklıma geldi karı kocanın birbirine olan sevgisi artsın diye muhabbetleri olsun diye allahın isimlerinden ya vedüd okunur yedikleri içtikleri şeye..yanlış anlaşılmsın büyü müyü deyil sadece dua zaten yasin kitaplarının bir çoğundada yazar esma ül hüsnanın sırları diye ..bi ara benim kocayı bi kaşık suda boğasım geliyordu .bazan gene oluyor ama...hergün olurdum sevgim gelsin şu adama diye,bana etkisi oldu ..sende bi dene istersen..hem tek karı koca için deyil ev halkının birbirine olan sevgiside artarmış .hem zikir olur hem fikir olur...Haklısın canım beklentın sıfır olunca derdınde az oluyor ya beklentilerimden coktan vazgeçtim zaten beklenmedik yıpratıcı çıkışları yokmu o beni deli ediyor.. Bazende mecbur kalıyorum dişe diş tartışmaya yoksa her defasında daha İleri gidiyor.. Cevresinde aklıbasında kimsede yokkı buna höst desin.. Dedim senın bu yaptığının benzerini eniştelerin yapıyor diye kızıyorsun niye onlar el çünkü..dönüp birazda kendine baksana .. Aslında tam bu kısımda çoğul konuşmak ıstegim ama ailemi ne karıştırıyorsun dese haklı olacak diye tekil konuştum gitti yattı .. 3 gün gider böyle sessiz ... Hiç değilse kafam rahat eder
sagolasın kelebeğimmmAboooow cok kaynatmissiniz :)
Sonradan damlayip, hangi birine yazayım simdi...
Beyazcan ve oznur aplaaa :) gecmis olsun
ben bende değilim meçullerdeyimm...Efsax canım Hoşgeldin ...
beyazcan menüne ne yorum yapayım bilemedim hadi ama kendine gel artık
kaptanim sen onları 1 kasık yağda yapiyosan afiyet olsun...:)
bu dahakine benim icin bi tane daha az ye...:)
ayyy dünden beri deprem oluyo burda. korkudan canım çıkacak. dün öğlen 4.5 olmuştu. bu gece 5.1 oldu. eşimle tv izlerken uyuya kalmışız. sarsıntıyla kendimize geldik soluğu çocukların odasında aldık. ama diyolar ya depremde koşulmaz doğru söylüyolar. koridorda az kalsın yere yapışıyordum. çocuklar uyanmadı allahtan yoksa nolduğunu anlayamayacaklar korkacaklardı. kucağımıza aldık bazanın yanına yere yattık sarsıntı geçtikten sonra komşular aşağı iniyolardı bizide çağırdılar ama çocuklar yüzünden inemedik aşağı. arabayı eşim arkadaşına vermiş ona lazımmış falan. şimdi bizde olsaydı binerdik soğuktan korunmuş olurduk hemde çocuklar orda uyuyabilirlerdi diye içimden geçiyordu ki adam aradı araba lazım olur belki getiriyorum dedi. heralde kadın doğurur bu korkuyla araba lazım olur diye getirdi. ama zaten sancım vardı öğleden sonradan beri yatıyodum bu da tuzu biberi oldu. allah hayırlı ölüm versin. aklımıza ancak böyle zamanlarda ölüm geliyor zaten.
kız sabah tartıldım 700 gr almıştım hastane benı mahvetmiş 73.1 bastım sabahDaha var cumaya asıll biraz daha ... Hadi yılbaşına incecik gircez ins
bende inanamadım ama 2 cocukla hasta olunca onunda etkisi oldu galiba
Ay canım gecmiş olsun bende geçenlerde rüyamda görmüştüm depremi Allah hayırlara çıkarsınayyy dünden beri deprem oluyo burda. korkudan canım çıkacak. dün öğlen 4.5 olmuştu. bu gece 5.1 oldu. eşimle tv izlerken uyuya kalmışız. sarsıntıyla kendimize geldik soluğu çocukların odasında aldık. ama diyolar ya depremde koşulmaz doğru söylüyolar. koridorda az kalsın yere yapışıyordum. çocuklar uyanmadı allahtan yoksa nolduğunu anlayamayacaklar korkacaklardı. kucağımıza aldık bazanın yanına yere yattık sarsıntı geçtikten sonra komşular aşağı iniyolardı bizide çağırdılar ama çocuklar yüzünden inemedik aşağı. arabayı eşim arkadaşına vermiş ona lazımmış falan. şimdi bizde olsaydı binerdik soğuktan korunmuş olurduk hemde çocuklar orda uyuyabilirlerdi diye içimden geçiyordu ki adam aradı araba lazım olur belki getiriyorum dedi. heralde kadın doğurur bu korkuyla araba lazım olur diye getirdi. ama zaten sancım vardı öğleden sonradan beri yatıyodum bu da tuzu biberi oldu. allah hayırlı ölüm versin. aklımıza ancak böyle zamanlarda ölüm geliyor zaten.
duyumm allah sana boll sabır versin selamete erdirsin..şimdi aklıma geldi karı kocanın birbirine olan sevgisi artsın diye muhabbetleri olsun diye allahın isimlerinden ya vedüd okunur yedikleri içtikleri şeye..yanlış anlaşılmsın büyü müyü deyil sadece dua zaten yasin kitaplarının bir çoğundada yazar esma ül hüsnanın sırları diye ..bi ara benim kocayı bi kaşık suda boğasım geliyordu .bazan gene oluyor ama...hergün olurdum sevgim gelsin şu adama diye,bana etkisi oldu ..sende bi dene istersen..hem tek karı koca için deyil ev halkının birbirine olan sevgiside artarmış .hem zikir olur hem fikir olur...
sagolasın kelebeğimmm
ben bende değilim meçullerdeyimm...
kendimegelmem için en az 1 hafta burdaki menüleri okumam lazımm
kızlar menülerinizi yazın noluurr yapan varr yapmayan var örnek olsun :44:
kelebeğimm sen yorum yapınca elmamşekerim geldi aklıma o da uyarırdı bizi ahhh ülenn ahhhhh nerde bu kızzz
kelebeğim senden yorum istiyorum hatta acımasız olursa iyi olur benim ipin ucu kaçtı tutamıyorum yardımm
kız sabah tartıldım 700 gr almıştım hastane benı mahvetmiş 73.1 bastım sabah
Ay canım gecmiş olsun bende geçenlerde rüyamda görmüştüm depremi Allah hayırlara çıkarsın
Allah Allah deneyeyim bu gün.. Aslında gece yatağa gittiğimde barışmak ister gibi hAreket etti ama yakınlık gösteresim gelmedi akşamki tavırları gözümün önünden gitmiyorki.. Hele fişi tek tek kontrol ettiği aklıma geldikçe yüzüne bile bakmak istemiyorum... Gururumun ezildiğini hissediyorum engel olamıyorum kırgınlığına... Sabah hiç konuşmadık işine bıraktım geldim ..
Sahidende neden bu yıl yesilcay içmiyorumki ben ... Hiç farkında bile değilim... Cumaya kadar bu ödem gitmezse bırak eksiyi üstünede çanta yiyeceğim yılın ilk listesine çanta yiyerek başlamak istemiyorum sabah sabah 1 saat yürüdüm kızın psikoloğ termininedecarsıya yürüyerek gidip gelicem 25. Dakika sürüyor tek gidiş gerçi ben bu 700 gr mın ödem oldugunu sanmıyorum 2 günlük hastane tıkınmasınınsonucu gibi ama cumaya 2 gün var biraz zorlanırsam belki kurtulurum ay 2 günde700 gr nasıl olacakki :/denemekde fayda var bence tamam tavrını yap bu gün de ama hergünde küslük olmazki öznurum.allah sevgi muhabbet versin size ve tüm evlilere..
ya ne garip sen yazınca hatırladım dün bende rüyamda deprem oluyor görmüştüm tv falanda izlemiyoz hiç etkilenecek bişey yok..allahhayılrara getirsin rüyalarımızı.
aldığın 700 grödemdir ödem üzülme bas yeşil çayı iç bacımmm
ayyüzlüm çok geçmiş olsun canım
allahım herkesi korsun işallah bundan sonra olmaz olsada hafif olur sanırım..bu depremde hep eylül ekim aylarındamı oluyor ne h
avalar ne zaman soğusa hooopp bi yerde deprem.soğukta dışardada kalınmaz zaten kaç gün kalıcakki insanlar .kaderimizde ne
varsa başımıza o gelir kaderden kaçış yok geçen yıl biz fethiyede deprem olurken kız kardeşim orda oturuyor,ve evine 7 yıldır
gitmemiştik ani bir kararla deprem meprem dinlemedik fethiyeye gittik..millet ordan kaçmaya çalışıyor sokaklarda yatıyor allah
biza akıl versin bizde depreme gittik bile bile.ama allaha şükür ölmedik.kardeşimede çok büyük moral oldu bizim gitmemiz çok korkmuşlardı depremden sokakda yatıyorlardı biz gidince mecbur eve girdilerneküfretmişlerdir arkamızdan kim bilir ama
koşturmaktan oraya git buraya git bulaşık yıka yemek yap son depremleri hissetmedik bile.bence sende ya misafir çağır annenleri:26:
Ay canım gecmiş olsun bende geçenlerde rüyamda görmüştüm depremi Allah hayırlara çıkarsın
Allah Allah deneyeyim bu gün.. Aslında gece yatağa gittiğimde barışmak ister gibi hAreket etti ama yakınlık gösteresim gelmedi akşamki tavırları gözümün önünden gitmiyorki.. Hele fişi tek tek kontrol ettiği aklıma geldikçe yüzüne bile bakmak istemiyorum... Gururumun ezildiğini hissediyorum engel olamıyorum kırgınlığına... Sabah hiç konuşmadık işine bıraktım geldim ..
oo biz o badireleride atlattik hayatim...sindi hic dokunmam karta..kartin teki bendedir ama ay basindan aybasina para cekmek icin kullanirim o Kadar..hic hesaba bile bakmam bankada ne Kadar var diye...birbirimie hesap sormayalim diye...neticede Adam isten eve evden ise gider..öyle gidip disarlarda gezdigide cok nadirdir...üstüne basina hep ben alirim onu bile yapmaz..laf aramizda donunun numarasini bile bilmez...allah razı olsun canım kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz. ama sırf depremi hissetmemek içinde misafir çekilmez be hemde bu halde
canım çok teşekkür ederim. rüyada deprem görmek genelde taşınmaya delalet eder derler ama bilmiyom. mesela ben ne zaman kasırga görsem ya biz uzak bir yere gideriz ya bize biri gelir yada bizdeki birisi geri yola çıkar. geçen kpler gitmeden 3 gün önce görmüştüm ne sevinmiştim.
ya erkeklerde var galiba kadınların aldığı eşyanın fiyatını sorgulamak benimki de çok yapardı hediye alırdım teşekkür edeceğine kaça aldın diye sorardı. bende öküzsün harbi öküzsün derdim. cüzdanımda çok parayla gezmem en fazla 20 lira olur eksilince ne aldın kaça aldın diye sorardı. bende sanane eğer cebimdeki paranın hesabını yapacaksan verme dedim. en son kredi kartına geldi sıra. kartın teki bende durur ve alış verişimi hep ordan yaparım. ekstreye bakıyodu burdan ne aldın şurdan ne aldın diye sorardı. en sonunda kartı attım üstüne madem rahat rahat harcayamicam o zaman al kartını istemiyom dedim. o oldu bir daha hiç sormadı. şimdi 100 lirayı geçerse harcamam bankadan msj gidiyo tlfnuna o da acaba ben mi harcıyom yoksa kartı mı çarptırdım diye hemen arıyo. diyom benim merak etme. eeee artık ona da bişe demiyom. zaten öyle yüklü alış verişi bi yaz başı bir de kış başında yapıyom. onun da haberi oluyo alış veriş yaptığım gün aramıyo.
He he heee kuzum sen bana 1 tane 1 tane diye diye hiç yedirmiyecen
Hadi be ya bende bu kıza daha yorum yapmıyim dediydim kendi kendime :)))duyumm allah sana boll sabır versin selamete erdirsin..şimdi aklıma geldi karı kocanın birbirine olan sevgisi artsın diye muhabbetleri olsun diye allahın isimlerinden ya vedüd okunur yedikleri içtikleri şeye..yanlış anlaşılmsın büyü müyü deyil sadece dua zaten yasin kitaplarının bir çoğundada yazar esma ül hüsnanın sırları diye ..bi ara benim kocayı bi kaşık suda boğasım geliyordu .bazan gene oluyor ama...hergün olurdum sevgim gelsin şu adama diye,bana etkisi oldu ..sende bi dene istersen..hem tek karı koca için deyil ev halkının birbirine olan sevgiside artarmış .hem zikir olur hem fikir olur...
sagolasın kelebeğimmm
ben bende değilim meçullerdeyimm...
kendimegelmem için en az 1 hafta burdaki menüleri okumam lazımm
kızlar menülerinizi yazın noluurr yapan varr yapmayan var örnek olsun :44:
kelebeğimm sen yorum yapınca elmamşekerim geldi aklıma o da uyarırdı bizi ahhh ülenn ahhhhh nerde bu kızzz
kelebeğim senden yorum istiyorum hatta acımasız olursa iyi olur benim ipin ucu kaçtı tutamıyorum yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?