80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyuzlum tatlım gecmis olmus....
rabbim beterinden saklasin
ayrica haklisin hamileyken misafir hiiiiiic çekilmiyor

Al benden de o kadar .. Ben bu duruma " Bari erkenden Haber verseysdin senin Icin bu kadar özel seyler yapmazdim Derdim bir dahada rarmazdim asla yikici olmayi Istemem ama gecersiz bir sebeple zamanimin emegimin dahada önemlisi hislerimin ziyan edilmesinede dayanamam
Şeytan diyor ki git yaptıklarının hepsini ye!
sakin haaa Ben ettim sen etme

Iki Brötchen coktan mideye gottin bile ki 4 dilim ekmege Denk . Ama carsiya kivircigimla yürüyerek geldim yürüyerekte dönecegim gidis dönüs 5 km 50 dakika Yani 2 dilim ekmek coktan harcandi sayilir

ayyy depremden çok korkarım bennn dikkat edin kendinize sen yine bi deprem çantası hazırla canım yaaa en azından çocuklar için..

Tatlım cok geç kaldın börekten yedim...
benim mide cok kötü ya
ne yesem misem bulanıyor ...
çok ta iştahım yok... İstahsizlik güzelde mide bulantisi olmasa
Ya iste ekmek yemese n, depodan yakacaksın

Tatlım cok geç kaldın börekten yedim...
benim mide cok kötü ya
ne yesem misem bulanıyor ...
çok ta iştahım yok... İstahsizlik güzelde mide bulantisi olmasa
Ya iste ekmek yemese n, depodan yakacaksın
Ekmegi yedim Ama yakitida iyi harcadım valla şimdilik 10 km etti akşamda 5 km yürürsem tamamdır bu iş ,)

bende 80 kiloyum 50 kilodan 80 kiloyu gormek ne beyin kaldiriyor nede bunye tavsiyelerinizi bekliyorum

Kızlar selamm bugun cuk diyetimi bozuyorum kocacığımla tanışalı ve sevgılı olmamızın 7. Yıldonumu ve ben yemek yapıorum aslında gunduz dıyete devam yemek olarakta tavuk gogsu ıle yapıcm haydarı yı cok az yagla yapıcm pılav yemıcem ama şarap benı sısırdıgı ıcın bırascık bozmuş olucmm sporda yapmam bu gun markete gıdıp geldım bıde pazara gıdıcem sonra yemek fılan derken anca zaten yarın artık tam gaz devamm optum sızı

Hadi bakalım çok kaçırmamaya dikkat et..Allah daha nice nice yıldönümleri nasip etsin

ayyy nice yıllara canım boşver düşünme diyeti

Sabah:
4 dilim ekmek
Peynir- yumurta- domates-salatalık

Ara
1 fincan kahve

Öğle:
2-3 çatal döner

Ara:
5minik erik

Aksam:
2-3 çatal döner ( içine doğradığım soğan biber domatesiyle bir tabak )
Büyük tabak salata
3-4 kasık yoğurt
Bir çatal kabak dolması
Yarım dilim ekmek (çok gibi görünüyor ama değildi aslında)
Spor: sabah1 saat -öyle 50 dakika - aksam 70 dak toplamda 3 saat yürüyüş

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Maalesef ilaçım olmadığından bütün gece bölük pörçük uyudum ve sabah 8de hastaneye gitmek zorunda olduğum için zoraki yataktan çıktım
Küçük cimcimemle birlikte neredeyse 2 saate yakın beklemek zorunda kaldım alt tarafı ilaç yazdıracağım diye
Hastanede iki kere kavga çıktı başka bir bölümde hemde öyle böyle kavga değil :26:
Ben resmen korktum ama benim küçük cimcime meraklı tutturdu anne kavgamı çıktı hadi bizde gidip bakalım diye
Maalesef resmen iki kere aynı doktorla tartışma yaşanmış ve en son doktorun üzerine yürümüş birileri

Öğlene doğru kızıda okuldan alıp kardeşimle buluştum ve pazarlığımıda aradan çıkardım
Sonrada az kızkardeşimde dinlenip yemek yiyip kahve içtik ve saat 5 buçuk gibi ancak eve gelebildim. O saatten beride yok çamaşır ser, yemek yap, etrafı toparla derken ancak şimdi oturabildim
Ayıptır söylemesi pırasa pişiyor hala birazdan onu yiyeceğiz inşallah ( zeytinyağlı ) tabi az yağ koydum

Canım çok geçmiş olsun
İnan muşta deprem olmuş diye haberlerde duyduğum anda sen geldin aklıma ama işte unutkan ben dünden beri bir geçmiş olsun diyipte hatrını soramadım :26: Ne olur kusura bakma canım ama gerçekten hep aklımdaydın

Uyma sakın o şeytana
Ne güzel kilo verirken olacak iş değil

bende 80 kiloyum 50 kilodan 80 kiloyu gormek ne beyin kaldiriyor nede bunye tavsiyelerinizi bekliyorum

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz...Aminnnn

Canım nice sağlıklı ve huzurlu senelere
Yaptıklarından tabiki az da olsa ye sonuçta bugün özel

Ayyuzlum tatlım gecmis olmus....
rabbim beterinden saklasin
ayrica haklisin hamileyken misafir hiiiiiic çekilmiyor

ayyy depremden çok korkarım bennn dikkat edin kendinize sen yine bi deprem çantası hazırla canım yaaa en azından çocuklar için..

allah razı olsun kızlar. allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın. tek kendim olsan neyse de işin içinde çocuklar olunca çoooook korkuyo insan

kahvaltı
6 tane yesil zeytin
2 y.k. domateslı bıber haslama
1 dilim beyaz ekmek(kepek ekmegı yoktu)
Ara
1 elma
1 paket dıyet kraker
1 bardak seftalılı ıcetea
Öğle
2 y.kasık barbunya
2 yemek k.pirinç pilavı
ara
1 bardak seftalılı ıce tea
aksam
1/2 porsıyon yagsız makarna
5 yemek k. bamya
sporum yok
suyumda 3-4 bardak anca ıcebıldım buranın suyunu ıcemıyorum
toplam kalorım
1027 kalorı

Aklımdayken bende yediklerimi paylaşayım

Sabah;
kaşarlı tost ve şekersiz çay

öğlen;
4 fırında köfte
4 - 5 parça patates ( fırın )
1 kase salata

Akşam;
Az birşey pırasa ve yoğurt
5 tane erik

Yorgunluktan canım yemek bile istemedi ama yinede yedim
İnşallah yarın daha da güzel bir gün olur beslenme konusunda ara öğünleri bugün yoğunluktan ihmal ettim farkındayım ama daha dikkatli olucağım

amann allahımmm duyum bu neeee bu nasıl kocaa...allah sana ecir sabır versin nasıl bir cimri bu 1 lirayı bile hesaplayan adambu ne cimrilik böylee aman ben öpüyümde başıma oturtuyum kocamı annemm allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın..benim kız karddeşimin kocasıda öyle küçük hesaplar peşinde hep kızın elinde 1 lira olmuyor harçlık ..ekmeğin bile hesabını yapıyor sabah 1 ekmek vardı nereye gitti ekmek diye sorarmış ayı .yemesimler diye yapıyor ayıp yaa ..paraları olmasa neyse fakir işte ekmek parasını hesap ediyor diycez gider her şeyin kalilesini alır ama iş ekmekle ilaca gelince cimri kesilir enişte bey ..ama böylelerinin paralarını allah başka yerlerden çıarıyor ..olmadık bi şekilde ya para kaybedderler yada ççok kıymet verdikleri eşyaları bozulur ..

allahh ıslahh etsin kocanı duyum işin zor.

kelebeğimmm sakınn haaa
işallah yememişindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…