Günaydın canim.gunaydın kızlar
Al benden de o kadar .. Ben bu duruma " Bari erkenden Haber verseysdin senin Icin bu kadar özel seyler yapmazdim Derdim bir dahada rarmazdim asla yikici olmayi Istemem ama gecersiz bir sebeple zamanimin emegimin dahada önemlisi hislerimin ziyan edilmesinede dayanamamKızlar henüz gecmisi okuyamadım.. KaynatmissnZ masallah...benim sinirlerim bozuldu sabah sabah...
Arkadas gecicem dedi kahvaltıya ...
Öyle herseyi yiyemiyor....alerjisi var Kalktım ona özel seyler hazırladım ...
Bekle bekle gelmiyor...koca bi çaydanlık çay demledim... Börek , çörek hazırladım ... Bi yandanda kızım miz miz... Sonunda aradım..
Ayy ne dedi bana...
Siz yiyin benim basım ağrıyor
Başka zaman geleyim...
Bozulduğumu belli ederek önemli degil dedim kapattım ...
Ama sinir oldum ya...
Hayatımda fazlasıyla sorumluluk sahibi biri olduğumdan, sorumsuz insanlara hic gelemiyorum
Saat olmus 11... Bari 9 da söyle...
Sanki ben kendime kalkıp öyle bi kahvaltı hazirlicam
sakin haaa Ben ettim sen etmeŞeytan diyor ki git yaptıklarının hepsini ye!
He he he
3 tanede bırakmayı düşünüyorum :))))
Eniştem seni görünce şok olsun ama dimi :)
Hadi be ya bende bu kıza daha yorum yapmıyim dediydim kendi kendime :)))
Olur yaparım... Sende bana yapabilirsin
NeeeeeAaaaaaaa!
Duyumum hadi AMA?
Ekmegi gunde 1 dilim yap iki guncuk...
Bakalim belki o tuz den gitmiyor kilocuklar
gunaydın kızlar
ayyy dünden beri deprem oluyo burda. korkudan canım çıkacak. dün öğlen 4.5 olmuştu. bu gece 5.1 oldu. eşimle tv izlerken uyuya kalmışız. sarsıntıyla kendimize geldik soluğu çocukların odasında aldık. ama diyolar ya depremde koşulmaz doğru söylüyolar. koridorda az kalsın yere yapışıyordum. çocuklar uyanmadı allahtan yoksa nolduğunu anlayamayacaklar korkacaklardı. kucağımıza aldık bazanın yanına yere yattık sarsıntı geçtikten sonra komşular aşağı iniyolardı bizide çağırdılar ama çocuklar yüzünden inemedik aşağı. arabayı eşim arkadaşına vermiş ona lazımmış falan. şimdi bizde olsaydı binerdik soğuktan korunmuş olurduk hemde çocuklar orda uyuyabilirlerdi diye içimden geçiyordu ki adam aradı araba lazım olur belki getiriyorum dedi. heralde kadın doğurur bu korkuyla araba lazım olur diye getirdi. ama zaten sancım vardı öğleden sonradan beri yatıyodum bu da tuzu biberi oldu. allah hayırlı ölüm versin. aklımıza ancak böyle zamanlarda ölüm geliyor zaten.
Tatlım cok geç kaldın börekten yedim...Al benden de o kadar .. Ben bu duruma " Bari erkenden Haber verseysdin senin Icin bu kadar özel seyler yapmazdim Derdim bir dahada rarmazdim asla yikici olmayi Istemem ama gecersiz bir sebeple zamanimin emegimin dahada önemlisi hislerimin ziyan edilmesinede dayanamam
sakin haaa Ben ettim sen etme
Iki Brötchen coktan mideye gottin bile ki 4 dilim ekmege Denk . Ama carsiya kivircigimla yürüyerek geldim yürüyerekte dönecegim gidis dönüs 5 km 50 dakika Yani 2 dilim ekmek coktan harcandi sayilir
Ekmegi yedim Ama yakitida iyi harcadım valla şimdilik 10 km etti akşamda 5 km yürürsem tamamdır bu iş ,)Tatlım cok geç kaldın börekten yedim...
benim mide cok kötü ya
ne yesem misem bulanıyor ...
çok ta iştahım yok... İstahsizlik güzelde mide bulantisi olmasa
Ya iste ekmek yemese n, depodan yakacaksın
bende 80 kiloyum 50 kilodan 80 kiloyu gormek ne beyin kaldiriyor nede bunye tavsiyelerinizi bekliyorumMEHABALARRR kısaca kendimi tanıtayım ..ben 6. takımdan pınarım... 98 kilo ile mart ayında başladım ve şimdi 84 üm,ama 80 e bile düştüğüm halde(bayramlar beni maffetti)80-85 arası gidip geliyorum ve ilk hedefim 79...yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim....
bende 80 kiloyum 50 kilodan 80 kiloyu gormek ne beyin kaldiriyor nede bunye tavsiyelerinizi bekliyorum
Hadi bakalım çok kaçırmamaya dikkat et..Allah daha nice nice yıldönümleri nasip etsinKızlar selamm bugun cuk diyetimi bozuyorum kocacığımla tanışalı ve sevgılı olmamızın 7. Yıldonumu ve ben yemek yapıorum aslında gunduz dıyete devam yemek olarakta tavuk gogsu ıle yapıcm haydarı yı cok az yagla yapıcm pılav yemıcem ama şarap benı sısırdıgı ıcın bırascık bozmuş olucmm sporda yapmam bu gun markete gıdıp geldım bıde pazara gıdıcem sonra yemek fılan derken anca zaten yarın artık tam gaz devamm optum sızı
Hadi bakalım çok kaçırmamaya dikkat et..Allah daha nice nice yıldönümleri nasip etsin
Kızlar selamm bugun cuk diyetimi bozuyorum kocacığımla tanışalı ve sevgılı olmamızın 7. Yıldonumu ve ben yemek yapıorum aslında gunduz dıyete devam yemek olarakta tavuk gogsu ıle yapıcm haydarı yı cok az yagla yapıcm pılav yemıcem ama şarap benı sısırdıgı ıcın bırascık bozmuş olucmm sporda yapmam bu gun markete gıdıp geldım bıde pazara gıdıcem sonra yemek fılan derken anca zaten yarın artık tam gaz devamm optum sızı
ayyy dünden beri deprem oluyo burda. korkudan canım çıkacak. dün öğlen 4.5 olmuştu. bu gece 5.1 oldu. eşimle tv izlerken uyuya kalmışız. sarsıntıyla kendimize geldik soluğu çocukların odasında aldık. ama diyolar ya depremde koşulmaz doğru söylüyolar. koridorda az kalsın yere yapışıyordum. çocuklar uyanmadı allahtan yoksa nolduğunu anlayamayacaklar korkacaklardı. kucağımıza aldık bazanın yanına yere yattık sarsıntı geçtikten sonra komşular aşağı iniyolardı bizide çağırdılar ama çocuklar yüzünden inemedik aşağı. arabayı eşim arkadaşına vermiş ona lazımmış falan. şimdi bizde olsaydı binerdik soğuktan korunmuş olurduk hemde çocuklar orda uyuyabilirlerdi diye içimden geçiyordu ki adam aradı araba lazım olur belki getiriyorum dedi. heralde kadın doğurur bu korkuyla araba lazım olur diye getirdi. ama zaten sancım vardı öğleden sonradan beri yatıyodum bu da tuzu biberi oldu. allah hayırlı ölüm versin. aklımıza ancak böyle zamanlarda ölüm geliyor zaten.
Şeytan diyor ki git yaptıklarının hepsini ye!
bende 80 kiloyum 50 kilodan 80 kiloyu gormek ne beyin kaldiriyor nede bunye tavsiyelerinizi bekliyorum
Kızlar selamm bugun cuk diyetimi bozuyorum kocacığımla tanışalı ve sevgılı olmamızın 7. Yıldonumu ve ben yemek yapıorum aslında gunduz dıyete devam yemek olarakta tavuk gogsu ıle yapıcm haydarı yı cok az yagla yapıcm pılav yemıcem ama şarap benı sısırdıgı ıcın bırascık bozmuş olucmm sporda yapmam bu gun markete gıdıp geldım bıde pazara gıdıcem sonra yemek fılan derken anca zaten yarın artık tam gaz devamm optum sızı
Ayyuzlum tatlım gecmis olmus....
rabbim beterinden saklasin
ayrica haklisin hamileyken misafir hiiiiiic çekilmiyor
ayyy depremden çok korkarım bennn dikkat edin kendinize sen yine bi deprem çantası hazırla canım yaaa en azından çocuklar için..
allah razı olsun kızlar. allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın. tek kendim olsan neyse de işin içinde çocuklar olunca çoooook korkuyo insanSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Maalesef ilaçım olmadığından bütün gece bölük pörçük uyudum ve sabah 8de hastaneye gitmek zorunda olduğum için zoraki yataktan çıktım
Küçük cimcimemle birlikte neredeyse 2 saate yakın beklemek zorunda kaldım alt tarafı ilaç yazdıracağım diye
Hastanede iki kere kavga çıktı başka bir bölümde hemde öyle böyle kavga değil :26:
Ben resmen korktum ama benim küçük cimcime meraklı tutturdu anne kavgamı çıktı hadi bizde gidip bakalım diye
Maalesef resmen iki kere aynı doktorla tartışma yaşanmış ve en son doktorun üzerine yürümüş birileri
Öğlene doğru kızıda okuldan alıp kardeşimle buluştum ve pazarlığımıda aradan çıkardım
Sonrada az kızkardeşimde dinlenip yemek yiyip kahve içtik ve saat 5 buçuk gibi ancak eve gelebildim. O saatten beride yok çamaşır ser, yemek yap, etrafı toparla derken ancak şimdi oturabildim
Ayıptır söylemesi pırasa pişiyor halabirazdan onu yiyeceğiz inşallah ( zeytinyağlı ) tabi az yağ koydum
Canım çok geçmiş olsun
İnan muşta deprem olmuş diye haberlerde duyduğum anda sen geldin aklıma ama işte unutkan ben dünden beri bir geçmiş olsun diyipte hatrını soramadım :26: Ne olur kusura bakma canım ama gerçekten hep aklımdaydın
Uyma sakın o şeytana
Ne güzel kilo verirken olacak iş değil
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz...Aminnnn
Canım nice sağlıklı ve huzurlu senelere
Yaptıklarından tabiki az da olsa ye sonuçta bugün özel
amann allahımmm duyum bu neeee bu nasıl kocaa...allah sana ecir sabır versin nasıl bir cimri bu 1 lirayı bile hesaplayan adambu ne cimrilik böylee aman ben öpüyümde başıma oturtuyum kocamı annemm allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın..benim kız karddeşimin kocasıda öyle küçük hesaplar peşinde hep kızın elinde 1 lira olmuyor harçlık ..ekmeğin bile hesabını yapıyor sabah 1 ekmek vardı nereye gitti ekmek diye sorarmış ayı .yemesimler diye yapıyor ayıp yaa ..paraları olmasa neyse fakir işte ekmek parasını hesap ediyor diycez gider her şeyin kalilesini alır ama iş ekmekle ilaca gelince cimri kesilir enişte bey ..ama böylelerinin paralarını allah başka yerlerden çıarıyor ..olmadık bi şekilde ya para kaybedderler yada ççok kıymet verdikleri eşyaları bozulur ..oo biz o badireleride atlattik hayatim...sindi hic dokunmam karta..kartin teki bendedir ama ay basindan aybasina para cekmek icin kullanirim o Kadar..hic hesaba bile bakmam bankada ne Kadar var diye...birbirimie hesap sormayalim diye...neticede Adam isten eve evden ise gider..öyle gidip disarlarda gezdigide cok nadirdir...üstüne basina hep ben alirim onu bile yapmaz..laf aramizda donunun numarasini bile bilmez...
birde parayi sorardi cokta unutkan oldugum icin hatirlayamazdimda sanki gizli sakli bir is yapiyormus muamelesi görürdüm..isyanlar ede ede bu zamana geldim yoksa Adam hesap yapardi bana derdiki daha sende 1 euro olmasi gerek niye ekmek parasi istiyorsun" düsünebiliyormusun....bu asamalardan geldim...bu kavgalari dögüsleri cikarmasaydim hala cebimdeki 1 euro hesaplaniyor olacakti...bende istemiyorum evde huzursuzluk olmasini...mutlu saygili yasamak varken ne geregi var simdi bu davalarla huursuzluk yasamanin ...ama Adam mal iste anlamak istemiyorki evliligi koyun güder gibi cocuk es gütmek saniyor..ailede is yok cünkü...varsa yoksa eslerini himaye altina almaya calismak kavgalar gürültüler...ya insan bu zamanda cocugunu himaye altina alamiyor..nerde kaldiki senin esin Hayat arkadasin kölen degilki...gelde anlat iste
iyiki ickimiz sigaramiz yok..öyle her gün sagda solda gezmelerimiz yok...ailelerimize bile 3 Kurus verdigimiz yok.cocuklarimizin marka takintisi yok..ne alsan sevine sevine giyiniyorlar kardesim daha bu kavgalar neyin nesi..bu hesap tutmalar..yani insani zorla asilestirecek baska birsey degil
Şeytan diyor ki git yaptıklarının hepsini ye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?