80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
sabah
2 dlm ekmk
1 dlm peynir
4 zeytin domates
ara
2 erik
1 küçük elma
ara
1 avuç leblebi
öğlen
döner
yarım kurabiye
akşam
2 avuç fındık çay
heralde gece meyvede yerim

2 lt su

cecoooo

nerdesinn yanımdayken bilem özledim seni,
sana nazarmı deydi ne oldu cecom eski destanları göremiyorum
yoksa ben mi daha fazlasını bekliyorum senden cecomm

cecoooo

nerdesinn yanımdayken bilem özledim seni,
sana nazarmı deydi ne oldu cecom eski destanları göremiyorum
yoksa ben mi daha fazlasını bekliyorum senden cecomm

Burdayımmmmmmmm

Sorma şekerim performansım düştü farkındayım biri şapmı koyuyor yoksam yemeklerime
Kız bu ara KVden haber yok ya bana malzeme çıkmıyor
Yarın eşimin halasına oturmaya gidiceğiz amcasının eşi ve geliniyle KVyi kimse davet etmemiş her defasında ortamı geriyor yada huysuzluk yapıyor diye

Kesin duyunca kıyameti koparacaktır ama kimsenin umuru değil

ay sorma bizimkide eve bir esya istesem elinde para varsa ikinciyi dedirtmez mutlaka alir Hemde senin eniste misali kalitelisini alir..ama Kücük hesaplara gelince bogulur kalir iste böyle sacma sapan davranir...hatta türkiyeden geldigimizin ertesi günü halilarimi cikardim basladim cocuklarla yikamaya..oda sandalyeyi Aldi oturdu tepemize izliyor..huyunu bildigim icin hic bir yardim beklemedim zaten..neyse bu arada bana dedi ki senin is uzun sürecek ben biraz gezeyimde geleyim önce kizdim bu kadarda degil artik dedim..10 Dakka sonra birdaha birdaha derken sonunda tepemin tasi atti..git dedim git...hatta geceye Kadar gelme... sahimi deyince yani hali fircasini atasim geldi kafasina..neyse bu cekti gitti..tam 40 dakika sonra geldi..hayirdir dedim niye geldin...ya acidim haline sana yardimci bayan getirdim dedi...yorgun oldugumdanmidir nedir hic cekemedim ya bu muhabbetide..git arabayadan indir dedi..ciddimisin dedim ciddiyim dedi..Allah Allah su otamatik hali ve araba yikama makinalari varya acaba onumu buldu getirdi derken bir baktim adm gitmis bana sehpa takimi almis..kaczamandir lazimdi istiyordum ama istediklerim pahali diye alamiyorduk...Adam Halime acimis..beni mutlu etmek icin gitmis sehpa almis gelmis..mutlu oldumda ama beni mutlu etmek aslinda o kadarda pahali falan degil..pacayi sivasa fircayi eline alsa yeterdide artardi bile..ama yok beyimin prestiji sarsilir benle hali yikarsa..helede ailesinden biri görecek olsa bitiktir yani

şimdi anlaşıldı cecomm
aman kv sinirlerini bozmasında varsın destan eksik olsun
ama sem arada görüş yinede kv le mavzu çıkıyor işte yazışcak
şu aralar diyetlerde pek iyi gitmiyor ama olucak işallah başarıcaz tekrar.
birbirimizi gaza getirmemiz lazım yoksa saldık daha doğrusu ben saldım

banada gaz banada

Sorma güzelim hakikaten artık bıktım diyet yapmakdan ama tabi mecbur devam inan bir 15 kilo versem razı geliceğim ama yok anam gram oynamıyor :26:
Neyse pes etmiyeceğiz aynen devam bari bayrama kadar bir 3 kilo versem ama tabi nasip kısmet bundada vardır bir hayır diyorum Rabbim başka dert keder vermesin Aminnnnnnnnnnnnn

Bu arada benimki taktı ya ikinci arabaya ( işe gidip gelmeye ucuz bir şey arıyor )
Beyimiz nasıl kafaya koyduysa iki gündür akşam yemeği bile yemiyor sırf gördüğü ilanlardaki araba sahipleriyle görüşeceğim diye
Bugünde yine araba peşine koşuyor kızın sütü bitmiş diye telefon açtım bir iki saat evvel ( huyuma tüküreyim hava karardığı an hayatta dışarı çıkamıyorum uzun zamandır ki eskiden gece 2lerde bile korkusuzca çıkardım sokağa )
Ben geç geliceğim hatta 12yi bulur dedi bende yolda sandım üstelemedim meğer paşamız 2 - 3 sokak ötede arkadaşının tamirhanesinde sohbet ediyormuş tabi ikinci arayışımda ( ne oldu araba işi diye ) ağzından kaçırınca verdim odunu birde üzerine bana arkadaşım işim var demedimmi ben sana diye hafiften bir ses yükseltince attı benim şalter arkadaşım öylemi diyip suratına telefonu kapattım uyuz yaa elli kere söyledim bana arkadaşım, yok hacı gibi hitap şekilleriyle konuşma ben senin kahve arkadaşın değilim diye ama yok nato kafa nato mermer

Heeee o şimdi benim sinirden kudurduğumu sanıyor ama hiçççççççççç umurum değil gelince yine kediye dönecek nasılsa eminim şimdi eve gelirken kesin birşeyler alıpta gelir ekstradan hani sanki eli dolu gelirse aaa benim herifin gözü kör değilmiş diyeceğim hani vardır ya öyle bir fıkra kadın kocası eli dolu gelince ses etmezmişte adam seneler sonra bir kere eli boş dönünce aaa senin bir gözün körmüş ya demiş bizimkide o hesap ilgiyi başka yöne kaydırmaya çalışır bende yedim

kizlar yürüyüste yagmur yakaladi beni evdende cok uzaklardaydim ...mecbur yürüdüm..yagmur bir güzel islatti beni...bu seferki Alan herzamanki yürüdügüm yer degildi...bu tarafta bir inek ciftligi vardi ..benim gözükörolmayasicayla süt almaya gittik.dedim sen beni Burda birak eve git..ben yürüyerek döneyim..ama dedigim yere bisikletle 40 dakikada gitmistim bir kere..millet bana cilgin gözüyle bakmisti..bu seferde yürüyecegim diye tutturdum..esimde biir yakina ugrayacakti...sen git ben oraya gelirim dedim..Adam yok canim o saate Kadar ben ordami kalicam deyince tamam eve gelirim dedim..neyse ben basladim yürümeye...esimin gidecegi yerin yakinlarindaydim..bir Adam yürüyor ama ben hizlandikca adamda hizlandi..ama beni görmüyor sadece ayaklarimin seini duyuyor..neyse tam yaklasinca Adam birden dönüp kenara gecmedimi..bir korktum..adamda benden korkmus..beni takip eden kim diye...neyse adama yok verdigi icin teekkür ettim devam ettim..tam mesafeyi actimki bizim herif hala o tanista..araba kapinin önünde.bir bakayimda laf sokup eve gideyim dedim..neyse baktim herif ugrasiyor..ne o ben gelenekadar bekleyemecekmiydin neydi dedim ne yapaym bitmedi dedi..neyse orada biraktim ben evin yolunu tuttum..bir baktim oradaki süpermarketten az önce korkuttugum Adam cikti...Adam alman..rahat milletler vesselam..neyse Adam birden durup kolundaki saati gösterip coktan gitmis olmaliydin hala burdamisin demezmi o saniyede o kadr cok sey düsünüyorsunki..önce elinde bir sopa oldugunu ve onu sopayla kovaladigimi sonra suratina bir yumruk gecirdigimi sonra avazim ciktigi Kadar bagirmayi ne bileyim iste ..ya insan sok oluyor...dedim icimden bir sen eksiktik hesap sormaya sende Sordun tam oldu...ya bendeki kadere sansa bakin ..yoldan gecen Adam bile bana saati göstererek gec kalmissin diyor...
almanca esiminin yanina ugradim dedim..ve son gaz gectim gittim..herhalde 1 ay o istikamette yürümem..yada saclari keser boyar gözlügü takar 10 Kilo verdikten sonra taninmaz hale gelince gecerim..bendeki sansa kalirsa Adam ilk dönemecte görüp birazdan hava kararacak yürü git evine aksam aksam asabimi bozma diye kabadayi kesilecek elin almani basima

Çok geçmiş olsun canım nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum
Sendekide tam şans hee seninkinin alman versiyonuna deng gelmişsin Islanmışsın ama yinede çok güzel bir yürüyüş olmuş sana ne güzel doğayla baş başa ıslanmış çimen kokuları arasında
Bayılrım yağmurda yürümeye ama benimkide o konuda cins hayatta izin vermez neymiş ahmak ıslatan yağmur yağıyormuşda efendim şu romantiklik sevdasından vazgeçememişim

maşallah diyim sana o kaar kilo verdin azimle dahada vericen deyil 15 sen 25 kilo bile verirsin istersen..

ama istersen ,iste duyumm hatta bende isteyim bayramdan bu yana çokk kilo aldım çokk sırtımda bir ağırlık var resmen.karnım hörtledi totom pörtledi vay ben nidemmmmm nerelere gidemmm

ayy ne bu kocalar yaaa biri pinti biri asker arkadaşı.hiçmi normali yok..aaaaa iyiki uzakda benim koca zati en iyi koca evde olmayan koca..biz kocamla evdeyken hiç konuşamayız konuşmaz.ama yoldayken sabah akşam arar konuşur .hep derim iletişimimiz telefonda iyi yüzyüze olmuyor.ille telefon adamın dili çözülüyor

Kızlar cok yedım ne yedıgımı hatırlayamayacak kadar cok hemen bı gunde kılo olarak donermı kı yarın erken kalkamam ama ogle de kalksam ıkı saat yurusem erırmıkı 2000 2500 kcal bulmustur yedklerım zaten bı sıse sarap ıctım o sadece 750 kcal mış uff battım bennn napımm cozum uretmem lazım. Suan kendımdeyım yedıklerımı hatırlayamıom bıle ama baya yemısız sehpa berbat. Napcammm yardımmmmm edınnnnnn ağlıcammm şimdiiiiiiiii

Cumaya görcez gazları kim ne vermiş çıkacak meydana
Cuma ..gaz cikacak allahim kör et bani allahim kör et beni:18::18::18::18::18::18:
heee heee ben girmiyom nasılsa listeye
ohh ohh
tabi senin tuzun kuru

oh oh daha ne olsun..keske bizimkide gitsede bir kac Saat gelmese hatta birkac hafta hatta bir kac yil

bende çok severim yağmurda yürümeyi
sende balıktın dimii
eee romantik kadınlarız ama kocalar ormantik olunca bizde kös kös oturuyoz
bakış açılarımız ne kadar farklı erkeklerle biz yağmurda yürümeyi romantik görüyoruz onlar ahmak ıslatan.:44::44:

şimdi ahmak biz mi oluyoz

hayatim yapacak bir sey yok artik olan olmus artik..önümüzdeki maclara bakacagiz caresi yok ayrica o yediginin agirligi yarin degil ertesi gün görünür tartida..bu sebeple bende 2 gün önceki kastane kacamaklarini yarin sabaha görecegim icin efkarliyim neyse artik benim icinde olan oldu..bu hafta güme gitti malesef..olsun . demekraside haftalar tükenmez

bende balik falan yok ama romantizm hatsafhada..sansimada o bahsettigin ormantiklerin hasi cikti

duyumcumm
elma şekeri
ayyüzlü
ceco
sevilcan kulakları çınlasın
gördük topikden
ben seni görmeyi çokkkkk istiyorummm
tabi seni görmedende seviyorum

ama merak işte merak ne güzel şey güzel şey merak

kizlar 15 Kilo süt kaynattim..yarin Sabah calacagim artik..onun sogumasini beklersem sabahi Sabah ederim artik...Sabah isitirim öyle calarim artik napalim
ay bu iftlik sütününde bir kaymagi oluyor ...helede yogurt kaymagi..simdi kesin 3 Tabak olur ama bunun icin Cuma sabahina Kadar beklemek gerek..yok yok tartilmak icin degil anca tutar yogur o güne o sebeple..cumaya kahvaltiya misafir almayi düsünüyorum börekler kizartmalar...ya ben ne yapicam cumaya:18::18::18::18::18: of of hem tarti gnü sitres geliyor Hemde misafir günü onca seyleri yemeden nasil durucam..acil frmül ariyorum..yokmu öyle bir günlügüne istah kesici birsey..hatta istahim kesilmez benim gözüm görmemeli..yokmu 1 günlügüne gözü kör eden birsey...yok yok kokusuna kalsa bulur yerim kör kör..iyisimi bir günlügüne felc gecireyim..hah buldum bu iste..yokmu bir günlügüne felc eden birsey..göremem yürüyemem alamam yutamam ..süper ya..Banane Banane bir günlügüne felc eden bir sey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…