cecoooo
nerdesinn yanımdayken bilem özledim seni,
sana nazarmı deydi ne oldu cecom eski destanları göremiyorum
yoksa ben mi daha fazlasını bekliyorum senden cecomm
ay sorma bizimkide eve bir esya istesem elinde para varsa ikinciyi dedirtmez mutlaka alir Hemde senin eniste misali kalitelisini alir..ama Kücük hesaplara gelince bogulur kalir iste böyle sacma sapan davranir...hatta türkiyeden geldigimizin ertesi günü halilarimi cikardim basladim cocuklarla yikamaya..oda sandalyeyi Aldi oturdu tepemize izliyor..huyunu bildigim icin hic bir yardim beklemedim zaten..neyse bu arada bana dedi ki senin is uzun sürecek ben biraz gezeyimde geleyim önce kizdim bu kadarda degil artik dedim..10 Dakka sonra birdaha birdaha derken sonunda tepemin tasi atti..git dedim git...hatta geceye Kadar gelme...amann allahımmm duyum bu neeee bu nasıl kocaa...allah sana ecir sabır versin nasıl bir cimri bu 1 lirayı bile hesaplayan adambu ne cimrilik böylee aman ben öpüyümde başıma oturtuyum kocamı annemm allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın..benim kız karddeşimin kocasıda öyle küçük hesaplar peşinde hep kızın elinde 1 lira olmuyor harçlık ..ekmeğin bile hesabını yapıyor sabah 1 ekmek vardı nereye gitti ekmek diye sorarmış ayı .yemesimler diye yapıyor ayıp yaa ..paraları olmasa neyse fakir işte ekmek parasını hesap ediyor diycez gider her şeyin kalilesini alır ama iş ekmekle ilaca gelince cimri kesilir enişte bey ..ama böylelerinin paralarını allah başka yerlerden çıarıyor ..olmadık bi şekilde ya para kaybedderler yada ççok kıymet verdikleri eşyaları bozulur ..
allahh ıslahh etsin kocanı duyum işin zor.
kelebeğimmm sakınn haaa
işallah yememişindir
Burdayımmmmmmmm
Sorma şekerim performansım düştü farkındayımbiri şapmı koyuyor yoksam yemeklerime
Kız bu ara KVden haber yok ya bana malzeme çıkmıyor
Yarın eşimin halasına oturmaya gidiceğiz amcasının eşi ve geliniyleKVyi kimse davet etmemiş her defasında ortamı geriyor yada huysuzluk yapıyor diye
Kesin duyunca kıyameti koparacaktırama kimsenin umuru değil
şimdi anlaşıldı cecomm
aman kv sinirlerini bozmasında varsın destan eksik olsun
ama sem arada görüş yinede kv le mavzu çıkıyor işte yazışcak
şu aralar diyetlerde pek iyi gitmiyor ama olucak işallah başarıcaz tekrar.
birbirimizi gaza getirmemiz lazım yoksa saldık daha doğrusu ben saldım
Cumaya görcez gazları kim ne vermiş çıkacak meydanabanada gaz banada
Cumaya görcez gazları kim ne vermiş çıkacak meydana
şimdi anlaşıldı cecomm
aman kv sinirlerini bozmasında varsın destan eksik olsun
ama sem arada görüş yinede kv le mavzu çıkıyor işte yazışcak
şu aralar diyetlerde pek iyi gitmiyor ama olucak işallah başarıcaz tekrar.
birbirimizi gaza getirmemiz lazım yoksa saldık daha doğrusu ben saldım
kizlar yürüyüste yagmur yakaladi beni evdende cok uzaklardaydim ...mecbur yürüdüm..yagmur bir güzel islatti beni...bu seferki Alan herzamanki yürüdügüm yer degildi...bu tarafta bir inek ciftligi vardi ..benim gözükörolmayasicayla süt almaya gittik.dedim sen beni Burda birak eve git..ben yürüyerek döneyim..ama dedigim yere bisikletle 40 dakikada gitmistim bir kere..millet bana cilgin gözüyle bakmisti..bu seferde yürüyecegim diye tutturdum..esimde biir yakina ugrayacakti...sen git ben oraya gelirim dedim..Adam yok canim o saate Kadar ben ordami kalicam deyince tamam eve gelirim dedim..neyse ben basladim yürümeye...esimin gidecegi yerin yakinlarindaydim..bir Adam yürüyor ama ben hizlandikca adamda hizlandi..ama beni görmüyor sadece ayaklarimin seini duyuyor..neyse tam yaklasinca Adam birden dönüp kenara gecmedimi..bir korktum..adamda benden korkmus..beni takip eden kim diye...neyse adama yok verdigi icin teekkür ettim devam ettim..tam mesafeyi actimki bizim herif hala o tanista..araba kapinin önünde.bir bakayimda laf sokup eve gideyim dedim..neyse baktim herif ugrasiyor..ne o ben gelenekadar bekleyemecekmiydin neydi dedimne yapaym bitmedi dedi..neyse orada biraktim ben evin yolunu tuttum..bir baktim oradaki süpermarketten az önce korkuttugum Adam cikti...Adam alman..rahat milletler vesselam..neyse Adam birden durup kolundaki saati gösterip coktan gitmis olmaliydin hala burdamisin demezmi o saniyede o kadr cok sey düsünüyorsunki..önce elinde bir sopa oldugunu ve onu sopayla kovaladigimi sonra suratina bir yumruk gecirdigimi sonra avazim ciktigi Kadar bagirmayi ne bileyim iste ..ya insan sok oluyor...dedim icimden bir sen eksiktik hesap sormaya sende Sordun tam oldu...ya bendeki kadere sansa bakin ..yoldan gecen Adam bile bana saati göstererek gec kalmissin diyor...
almanca esiminin yanina ugradim dedim..ve son gaz gectim gittim..herhalde 1 ay o istikamette yürümem..yada saclari keser boyar gözlügü takar 10 Kilo verdikten sonra taninmaz hale gelince gecerim..bendeki sansa kalirsa Adam ilk dönemecte görüp birazdan hava kararacak yürü git evine aksam aksam asabimi bozma diye kabadayi kesilecek elin almani basima
maşallah diyim sana o kaar kilo verdin azimle dahada vericen deyil 15 sen 25 kilo bile verirsin istersen..Sorma güzelim hakikaten artık bıktım diyet yapmakdanama tabi mecbur devam inan bir 15 kilo versem razı geliceğim ama yok anam gram oynamıyor :26:
Neyse pes etmiyeceğiz aynen devam bari bayrama kadar bir 3 kilo versem ama tabi nasip kısmet bundada vardır bir hayır diyorumRabbim başka dert keder vermesin Aminnnnnnnnnnnnn
Bu arada benimki taktı ya ikinci arabaya ( işe gidip gelmeye ucuz bir şey arıyor )
Beyimiz nasıl kafaya koyduysa iki gündür akşam yemeği bile yemiyor sırf gördüğü ilanlardaki araba sahipleriyle görüşeceğim diye
Bugünde yine araba peşine koşuyorkızın sütü bitmiş diye telefon açtım bir iki saat evvel ( huyuma tüküreyim hava karardığı an hayatta dışarı çıkamıyorum uzun zamandır ki eskiden gece 2lerde bile korkusuzca çıkardım sokağa )
Ben geç geliceğim hatta 12yi bulur dedi bende yolda sandım üstelemedim meğer paşamız 2 - 3 sokak ötede arkadaşının tamirhanesinde sohbet ediyormuştabi ikinci arayışımda ( ne oldu araba işi diye ) ağzından kaçırınca verdim odunu birde üzerine bana arkadaşım işim var demedimmi ben sana diye hafiften bir ses yükseltince attı benim şalter arkadaşım öylemi diyip suratına telefonu kapattım uyuz yaa elli kere söyledim bana arkadaşım, yok hacı gibi hitap şekilleriyle konuşma ben senin kahve arkadaşın değilim diye ama yok nato kafa nato mermer
Heeee o şimdi benim sinirden kudurduğumu sanıyor ama hiçççççççççç umurum değilgelince yine kediye dönecek nasılsa eminim şimdi eve gelirken kesin birşeyler alıpta gelir ekstradan hani sanki eli dolu gelirse aaa benim herifin gözü kör değilmiş diyeceğim hani vardır ya öyle bir fıkra kadın kocası eli dolu gelince ses etmezmişte adam seneler sonra bir kere eli boş dönünce aaa senin bir gözün körmüş ya demiş bizimkide o hesap ilgiyi başka yöne kaydırmaya çalışır bende yedim
Cuma ..Cumaya görcez gazları kim ne vermiş çıkacak meydana
tabi senin tuzun kuruheee heee ben girmiyom nasılsa listeye
ohh ohh
oh oh daha ne olsun..keske bizimkide gitsede bir kac Saat gelmese hatta birkac hafta hatta bir kac yilSorma güzelim hakikaten artık bıktım diyet yapmakdanama tabi mecbur devam inan bir 15 kilo versem razı geliceğim ama yok anam gram oynamıyor :26:
Neyse pes etmiyeceğiz aynen devam bari bayrama kadar bir 3 kilo versem ama tabi nasip kısmet bundada vardır bir hayır diyorumRabbim başka dert keder vermesin Aminnnnnnnnnnnnn
Bu arada benimki taktı ya ikinci arabaya ( işe gidip gelmeye ucuz bir şey arıyor )
Beyimiz nasıl kafaya koyduysa iki gündür akşam yemeği bile yemiyor sırf gördüğü ilanlardaki araba sahipleriyle görüşeceğim diye
Bugünde yine araba peşine koşuyorkızın sütü bitmiş diye telefon açtım bir iki saat evvel ( huyuma tüküreyim hava karardığı an hayatta dışarı çıkamıyorum uzun zamandır ki eskiden gece 2lerde bile korkusuzca çıkardım sokağa )
Ben geç geliceğim hatta 12yi bulur dedi bende yolda sandım üstelemedim meğer paşamız 2 - 3 sokak ötede arkadaşının tamirhanesinde sohbet ediyormuştabi ikinci arayışımda ( ne oldu araba işi diye ) ağzından kaçırınca verdim odunu birde üzerine bana arkadaşım işim var demedimmi ben sana diye hafiften bir ses yükseltince attı benim şalter arkadaşım öylemi diyip suratına telefonu kapattım uyuz yaa elli kere söyledim bana arkadaşım, yok hacı gibi hitap şekilleriyle konuşma ben senin kahve arkadaşın değilim diye ama yok nato kafa nato mermer
Heeee o şimdi benim sinirden kudurduğumu sanıyor ama hiçççççççççç umurum değilgelince yine kediye dönecek nasılsa eminim şimdi eve gelirken kesin birşeyler alıpta gelir ekstradan hani sanki eli dolu gelirse aaa benim herifin gözü kör değilmiş diyeceğim hani vardır ya öyle bir fıkra kadın kocası eli dolu gelince ses etmezmişte adam seneler sonra bir kere eli boş dönünce aaa senin bir gözün körmüş ya demiş bizimkide o hesap ilgiyi başka yöne kaydırmaya çalışır bende yedim
bende çok severim yağmurda yürümeyiÇok geçmiş olsun canım nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum
Sendekide tam şans hee seninkinin alman versiyonuna deng gelmişsinIslanmışsın ama yinede çok güzel bir yürüyüş olmuş sana ne güzel doğayla baş başa ıslanmış çimen kokuları arasında
Bayılrım yağmurda yürümeye ama benimkide o konuda cins hayatta izin vermezneymiş ahmak ıslatan yağmur yağıyormuşda efendim şu romantiklik sevdasından vazgeçememişim
Kızlar cok yedım ne yedıgımı hatırlayamayacak kadar cok hemen bı gunde kılo olarak donermı kı yarın erken kalkamam ama ogle de kalksam ıkı saat yurusem erırmıkı 2000 2500 kcal bulmustur yedklerım zaten bı sıse sarap ıctım o sadece 750 kcal mış uff battım bennn napımm cozum uretmem lazım. Suan kendımdeyım yedıklerımı hatırlayamıom bıle ama baya yemısız sehpa berbat. Napcammm yardımmmmm edınnnnnn ağlıcammm şimdiiiiiiiii
bende çok severim yağmurda yürümeyi
sende balıktın dimii
eee romantik kadınlarız ama kocalar ormantik olunca bizde kös kös oturuyoz
bakış açılarımız ne kadar farklı erkeklerle biz yağmurda yürümeyi romantik görüyoruz onlar ahmak ıslatan.:44::44:
şimdi ahmak biz mi oluyoz
duyumcumm
elma şekeri
ayyüzlü
ceco
sevilcan kulakları çınlasın
gördük topikden
ben seni görmeyi çokkkkk istiyorummm
tabi seni görmedende seviyorum
ama merak işte merak ne güzel şey güzel şey merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?