kimsecikler yok huuu nerdesiniz kızlarrkaydirigubbakcemile3neyse bende kahve yapayım kendime şööleee bol köpüklüsündenzemuszemus
sabah küçük bir kasede cornflakes yedim.İşe gelirken yolumu uzattım 25 dakikalık yürüyüş oldu akşamda yürümeyi planlıyorum. Az şekerli sabah kahvesi içtim işte.Şimdide çamlıca light gazoz. Akşamları zor oluyor. Çok acıkıyorum. Sizin yazılarınızı okuyup motivasyonumu koruyorum.
Herkese kolay gelsinyerimseniben
selam kızlar herkese günaydınlar ben işleri toparlıyordum geç yazdım kusura bakmayın..
dün akşamüstü pirinç lapası yedim ama 4 kaşık falan akşam eşime fırın makarna yapmıştım patlıcan soslu ondan 3 çatal aldım pek bişi yiyemedim gece de karpuz peynir yedim...
sabah klasik kahvaltımı yaptım kepek ekmekli sandviç,şekersiz çay..
10.30 da cornflakesi sütle karışıtırıp yedim
şimdi yeşilçayımı içiyorum...
sıcak ekmek peynir 3lüsüne yenilen bi adet çokbilmiş
özür dilerim kızlar bugün şu ayranlı detoksu deneyecektim ama 2 gündür pirinç yiyince bugün 8 de kahvaltı yaptım ve baya bi yedimm.sözverdiğim arkadaşlarımdan özürdilerim ama cidden dün gece 11den beri çokk açtım sabah kendimi tutamadım yedim.bide 2 şok diyeti üstüste denemek istemedim ama yarın söz yapcam şu detoksu
bide ayran detoksunu yapmak isteyen arkadaşlar içine tuz konmuyo ve mercimek yeşil olcakmış
afiyet olsun canım şu lapayı bende denemek istiyorum işe yarıyormu güzelim ne dersinCADIARZU
valla canım ben pirinç lapasını neden yapıyorum eğer işten döndüğümde yemeğim hazır değilse ben yürüyüşten dönüşte evde yiyecek bişi bulamıyorum ya onu hemen yapıp yiyiveriyorum kolay oluyor hem tok tutuyor...ben yoğurt,nane, pulbiberle yiyorum..güzel oluyor bence akşam için deneyebilirsin bence...ama her akşam değil elbette..
cokbilmiş merhaba..ya yine sen bilirsin ama aynı hafta içinde vucudu iki kere şoklarsan sonraki süreçlerde bunları yapınca pek fayda göremezsin diye düşünüyorum..çok da yüklenmemek lazım birden..zaten bu şok diyetlerin amacı vcudun düzenini bozup takılıp kalan kilolalrı atmak ..ben şahsen bir ayda sadece bir şok uygulanmayı düşünüyorum ki benim çok fazlam var...uzun sürece yayıp bıkmadan hedefe ulaşmak istiyorum..
sıcak ekmek peynir 3lüsüne yenilen bi adet çokbilmiş
özür dilerim kızlar bugün şu ayranlı detoksu deneyecektim ama 2 gündür pirinç yiyince bugün 8 de kahvaltı yaptım ve baya bi yedimm.sözverdiğim arkadaşlarımdan özürdilerim ama cidden dün gece 11den beri çokk açtım sabah kendimi tutamadım yedim.bide 2 şok diyeti üstüste denemek istemedim ama yarın söz yapcam şu detoksu
bide ayran detoksunu yapmak isteyen arkadaşlar içine tuz konmuyo ve mercimek yeşil olcakmış
Yagmurgözlü slm canım yazı çok hoş ve hepsi gerçek aç kalınarak kilo verilmez bunu arkadaslarımlada paylasacagım sevgiler.
slm teşekkür ederim paylaşmak istedim belki faydalı olur hepimizekaydirigubbakcemile5
NE KADARDIR BURDASIN :1rolleyes:
haklısın arkadaşım. işte bu haftasonu benm için çok önmeli oyüzden 3 haftadır acyp dikkat ediyorum sonuçlarınıda aldım ama çok yoruldum. 80nin altına indikten sonra bi süre sadece korumaya özen göstericem zaten . sadece benmi böle hissediyorum bilmiyorum ama pskljk olarak çok yorucu sürekli 2 kişi içmde savaşıp duruyo biridiyo lütfen ye cokacimcoook biri dio yemelmaz: valla yoruldum kafamçokkarıştı. valla siz olmasaydınız çoook zor verirdim 2004den sonra ilk kez bu kadar zayıfım . herkese teşşkrler
Yagmurgözlü slm canım yazı çok hoş ve hepsi gerçek aç kalınarak kilo verilmez bunu arkadaslarımlada paylasacagım sevgiler.
kızlar şimdi öğle yemeğinden geldim:
1 kase çorba
2 kaşık yoğurtlu semizotu
yağsız salata
bir dilim kepek ekmeği yedim..
afiyet olsun canım bende şimdi yicem işten ancak fırsat oldu
1 tabak domatesli kabak yemeği
1 tabak salata
1 dilim ekmek
zemuszemus
süpersin canım bakalım bu cuma kaç kg gidecek...ben de bu akşam kendimi toparlayıp yürüyüşe gitsem iyi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?