80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsecikler yok huuu nerdesiniz kızlarrkaydirigubbakcemile3neyse bende kahve yapayım kendime şööleee bol köpüklüsündenzemuszemus

selam kızlar herkese günaydınlar ben işleri toparlıyordum geç yazdım kusura bakmayın..
dün akşamüstü pirinç lapası yedim ama 4 kaşık falan akşam eşime fırın makarna yapmıştım patlıcan soslu ondan 3 çatal aldım pek bişi yiyemedim gece de karpuz peynir yedim...
sabah klasik kahvaltımı yaptım kepek ekmekli sandviç,şekersiz çay..
10.30 da cornflakesi sütle karışıtırıp yedim
şimdi yeşilçayımı içiyorum...

yaa sizdemi benim gibisiniz bende gündüz gayet güzel herşey yolunda gidiyor ama akşam olunca çok zorlanıyorum sürekli birşeyler yemek istiyorummafoldumbenama direnicem:lepi:

afiyet olsun canım şu lapayı bende denemek istiyorum işe yarıyormu güzelim ne dersinCADIARZU

cokbilmiş merhaba..ya yine sen bilirsin ama aynı hafta içinde vucudu iki kere şoklarsan sonraki süreçlerde bunları yapınca pek fayda göremezsin diye düşünüyorum..çok da yüklenmemek lazım birden..zaten bu şok diyetlerin amacı vcudun düzenini bozup takılıp kalan kilolalrı atmak ..ben şahsen bir ayda sadece bir şok uygulanmayı düşünüyorum ki benim çok fazlam var...uzun sürece yayıp bıkmadan hedefe ulaşmak istiyorum..

afiyet olsun canım şu lapayı bende denemek istiyorum işe yarıyormu güzelim ne dersinCADIARZU

valla canım ben pirinç lapasını neden yapıyorum eğer işten döndüğümde yemeğim hazır değilse ben yürüyüşten dönüşte evde yiyecek bişi bulamıyorum ya onu hemen yapıp yiyiveriyorum kolay oluyor hem tok tutuyor...ben yoğurt,nane, pulbiberle yiyorum..güzel oluyor bence akşam için deneyebilirsin bence...ama her akşam değil elbette..

hmmmCADIARZUo zaman biraz kg veriyim bir hafta sonu evdeyken yapayım kaydirigubbakcemile5

Her pazartesi diyete başlayıp ertesi gün vazgeçiyorsanız beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirme zamanı gelmiş demektir. Klasik diyet hatalarına yakalanıp kilo vermeye olan inancınızı yitirmeyin!

Aç Kalarak Kilo Verilmez!
Uzun yıllardır genel bir diyet inanışı var: aç kalarak kilo vermek. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral, şekeri aç kalarak sağlayamazsınız. Yetersiz beslenen vücut açlığa karşı direnişe geçer ve kilo vermeyi tehdit olarak görür. Diyet yapmak sizin için işkence haline gelir.
Bütün gün boyunca çok az yemek yiyerek kilo verme hayaliyle yaşamak yerine az ama sık yiyerek idealinizdeki kiloya ulaşabilirsiniz.
Hareket Etmek Şarttır!
Vücudunuzun yediğiniz yemekleri sindirebilmesi, aldığı kalorileri depolamadan yakabilmesi için egzersize ihtiyacı vardır. Hiç hareket etmeden sadece az yemek kilo vermenizi sağlamaz. Başarılı sonuca ulaşamadığınız için diyet yapmaktan soğursunuz ve yarım kalan diyet listesine bir yenisi daha eklenir.
Egzersiz yapmayı hayatınızın bir parçası haline getirin. Bulabildiğiniz her fırsatta yürüyüş yapın. Özellikle oturarak çalışıyorsanız 2 saatte bir ayağa kalkıp ofisin içinde tur atın.
Ünlülerin Diyetleri Size Göre Değildir!
Türkiye’de ünlü insanların yaptığı ve başarılı sonuç aldığı diyetler onlara özeldir. Uzman bir diyetisyen tarafından kişiye özel testler yapılarak belirlenmiştir. Ünlüler yaptıkları diyetlerle kilo veriyorsa bu sizin de kilo vereceğiniz anlamına gelmez.
Kendinizi kobay olarak kullanıp duyduğunuz her diyeti uygulamayın. Her insanın vücut çalışma tipi farklıdır. Özellikle şeker, troid gibi sağlık sorunlarınız varsa rastgele diyet yapmaktan uzak durun ve mutlaka uzman bir diyetisyene danışın.
Her Karbonhidrat Kiloya Dönüşmez!
Karbonhidratların kiloya dönüştüğüne dair genel bir inanış vardır. Doğadaki her besin yeterli ölçüde alındığında vücut için gereklidir. Kilo vermek için hayatınızdan karbonhidrat içerikli gıdaları çıkarmak sağlık sorunlarına yol açabilir.
Yetersiz karbonhidrat almak vücudun kalsiyum kaybetmesine neden oluyor. Özellikle kadınlar için kalsiyum çok önemlidir. Menopoz döneminde yaşanan kemik erimesi kalsiyum eksikliğine bağlı olarak gerçekleşir.

haklısın arkadaşım. işte bu haftasonu benm için çok önmeli oyüzden 3 haftadır acyp dikkat ediyorum sonuçlarınıda aldım ama çok yoruldum. 80nin altına indikten sonra bi süre sadece korumaya özen göstericem zaten . sadece benmi böle hissediyorum bilmiyorum ama pskljk olarak çok yorucu sürekli 2 kişi içmde savaşıp duruyo biridiyo lütfen ye cokacimcoook biri dio yeme lmaz: valla yoruldum kafamçokkarıştı. valla siz olmasaydınız çoook zor verirdim 2004den sonra ilk kez bu kadar zayıfım . herkese teşşkrler

Sen bilirsin ama bencede iki şok diyet üst üste ağır gelebilir vücuduna lmaz: bir hafta on gün zaman tanı kendine derim ben
yine de sen bilirsin

Yagmurgözlü slm canım yazı çok hoş ve hepsi gerçek aç kalınarak kilo verilmez bunu arkadaslarımlada paylasacagım sevgiler.

valla ben de çok istekliyim bu sefer benim enelde en fazla bir hafta sürer bu gaz:))ne var bu haftasonu??sonradan geldim ya okuduğum sayfalarda göremedim...

Yagmurgözlü slm canım yazı çok hoş ve hepsi gerçek aç kalınarak kilo verilmez bunu arkadaslarımlada paylasacagım sevgiler.

aç kalınarak kilo verilir de hürsultan sonrasında daha fazlasıyla geri alınır bkz ben ve sibel can:))önemli olan yavaş yavaş verip sonrasında da bunu hayat biçimi haline getirebilmek..hepimizin aldandığı nokta bu işte..ben artık akıllandım deyim yerindeyse bu işi kısa bir sürelik yarış olarak görmüyorum bu bir maraton..Hangimiz 5 kg ı 2 haftada aldık ki 2 haftada vermeye çalışıyoruz...ben de 80 e inene dek hiç kaçak yapmayacağım 80 nin altına indiğim andan itibaren de haftada bir öğlen istediklerimi yiyeceğim tabi ki ölçülü..ağır diyetlerden sonra hep aç kurtlar gibi saldırdım herşeye ve hemen deli kilolar aldım..nefsi de köreltmek gerek..
en son 75 olduğumda aman yarabbi ben nasıl bu kiloyu görürürm ya bunu nasıl yaparım kendime dediğimi hatırlıyorum 2 senede o ibre 87 i gösterdi..kısırdöngüleri kırmalıyız kızlar...

kızlar şimdi öğle yemeğinden geldim:
1 kase çorba
2 kaşık yoğurtlu semizotu
yağsız salata
bir dilim kepek ekmeği yedim..

süpersin canım bakalım bu cuma kaç kg gidecek...ben de bu akşam kendimi toparlayıp yürüyüşe gitsem iyi olacak...

bu hafta verecekmiyim çok stres yaptım kendime dün akşam yürüyemedim babam geldi memleketten misafirimiz vardı hg gelen oldu bu akşam telafi etmem lazım kaydirigubbakcemile2

sakın stress yapma güzelim sen nasılsa kaçak yapmıyorsun gayet düzenli gidiyorsun veremezsen de normal vücut birden sökülmez çünkü..nolursa olsun aynen devam...yılmak yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…