- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
maşallah diyim sana o kaar kilo verdin azimle dahada vericen deyil 15 sen 25 kilo bile verirsin istersen..
ama istersen ,iste duyumm hatta bende isteyim bayramdan bu yana çokk kilo aldım çokk sırtımda bir ağırlık var resmen.karnım hörtledi totom pörtledivay ben nidemmmmm nerelere gidemmm
ayy ne bu kocalar yaaa biri pinti biri asker arkadaşı.hiçmi normali yok..aaaaa iyiki uzakda benim koca zati en iyi koca evde olmayan koca..biz kocamla evdeyken hiç konuşamayız konuşmaz.ama yoldayken sabah akşam arar konuşur .hep derim iletişimimiz telefonda iyi yüzyüze olmuyor.ille telefon adamın dili çözülüyor
bende çok severim yağmurda yürümeyi
sende balıktın dimii
eee romantik kadınlarız ama kocalar ormantik olunca bizde kös kös oturuyoz
bakış açılarımız ne kadar farklı erkeklerle biz yağmurda yürümeyi romantik görüyoruz onlar ahmak ıslatan.:44::44:
şimdi ahmak biz mi oluyoz
bende balik falan yok ama romantizm hatsafhada..sansimada o bahsettigin ormantiklerin hasi cikti
kizlar herif mizmizlaniyor ..benim cikmam gerek..yarin kahvalti faslinda devam ederiz
ceco canım hayırlı olur inşallah arabanız. iki araba iki kat masraf demek allah yardımcınız olsun. araba durduğu yerde yıllık 1000 lira civarında masrafı çıkıyo. bizim bi fiat fiorino var. şimdi inşaat varya malzemeler bizim düldülle taşınıyo. o yüzden eşim tiksindi arabadan belki satarım diyo. yaw nereye satıyon para mı var yenisi için diyom. aklında chevrolet cruze var. onlar da az uz değil. alırız kafanı yorma diyo. ben bir beşik alayım diyom çok diyo arabaya bi ton para verecek.
dışarı çıkıp gezmek istiyom ama halim yo gibi. ya da ben ne istediğimi bilmiyom. okul da var ya oğlan gelip gidiyo sürekli. olmazsa onu paydosundan sonra çıkayım. ay tv de sosyete pazarını gösteriyolar. canım pazar gezmek istedi. ama burda pazar kültürü yok.
Herkese kocaman bi günaydınnnnnnnnnnn
Gece ilacımıda içtim ya bebekler gibi uyudum
Ohh be valla dünya varmış meğer gerçekten işe yarıyormuş
Birazdan işlere girişeceğim de önce bir size bakayım dedim
Malum öğleden sonra gezmeye gidiyorumEşime gece ben yarın halana gidiyorum dedim nerden çıktı diye sordu bende estiiiiiiiii dedim şimdi desem yengenle çakma eltim ( amcaoğlunun eşi ) hep birlikte gidiyoruz diye bu sefer tutturur anamı niye çağırmadın diye
Heee halaları arayıp çağırdıysa ki sanmıyorumo zaman başka
Eniştede az değil heeyatağa para yok arabaya hallederi şu erkekler gerçekten alem ama eminim sen ona bebek için istediklerimi al sonra ne yaparsan yap dediğin an hepsini alır ve kendine yeni araba bakmaya başlar bile
Ya benimki kendine 5 200 TLye eski bir araç bulmuşona kalsa oda kredi çekip sıfır isterde hayatta işim olmaz kredi çekeceksen daha büyük bir ev için çek dedim ( yemedi tabi ) Araca özel kasko yaptırmayacak zaten ( sadece zorunlu olan sigortayı yaptıracak oda fazla birşey tutmuyor ) araçda tüplü yani işe git gele yeter
Adam iki vesaitle işe gitmekten bıktı birde verdikleri yol parasından fazlası gidiyordu bari böyle daha azı gider
herkese kocaman bi günaydınnnnnnnnnnn
Gece ilacımıda içtim ya bebekler gibi uyudum
Ohh be valla dünya varmış meğer gerçekten işe yarıyormuş
Birazdan işlere girişeceğim de önce bir size bakayım dedim
Malum öğleden sonra gezmeye gidiyorumEşime gece ben yarın halana gidiyorum dedim nerden çıktı diye sordu Bende estiiiiiiiii dedim şimdi desem yengenle çakma eltim ( amcaoğlunun eşi ) hep birlikte gidiyoruz diye bu sefer tutturur anamı niye çağırmadın diye
Heee halaları arayıp çağırdıysa ki sanmıyorumO zaman başka
Eniştede az değil heeYatağa para yok arabaya hallederi şu erkekler gerçekten alem ama eminim sen ona bebek için istediklerimi al sonra ne yaparsan yap dediğin an hepsini alır ve kendine yeni araba bakmaya başlar bile
Ya benimki kendine 5 200 tlye eski bir araç bulmuşOna kalsa oda kredi çekip sıfır isterde hayatta işim olmaz kredi çekeceksen daha büyük bir ev için çek dedim ( yemedi tabi ) araca özel kasko yaptırmayacak zaten ( sadece zorunlu olan sigortayı yaptıracak oda fazla birşey tutmuyor ) araçda tüplü yani işe git gele yeter
Adam iki vesaitle işe gitmekten bıktı birde verdikleri yol parasından fazlası gidiyordu bari böyle daha azı gider
oooo baya uygunmuş araba ben zannettim baya pahalı bişe alacaksınız. Bende diyom ehliyet aldım güya araba vermiyosun bana al şöyle lada tarzı bir araba bende onu süreyim. Yok ben onunla başedemezmişim. Olursa bana ancak otomatik vites olması lazımmış falan. Ama sizin verdiğiniz para zaten yol parası diye verdiğinizden çıkar daha karlı olursunuz bence. Inşallah hayırlı gelir arabanız canım.
selam kızlar ben 3 sene önce 7 aylıkken bebegim karnımda öldü. ve doktor 5 gün suni sancı vererek normal doğum yaptırdı bana ve ben aldığım suni sancı serumlarıyla 95 kiloyla doğumdan çıktım sonra 75e zorla indim 1.buçuk sene sonra 78le tekrar hamile kaldım ve 90 kiloyla doğum yaptım şuan 84-82 kilo arasındayım bebeğim 3.ayı bitirdi ve 4.aya girdi emziriyorumda o yüzden çok ek bişey yapamıyorum bebeğim emmeyi çok seviyor sütüm az diye mamada veriyorum ama mamayı çok sevmiyor sürekli emmek istiyor. bi erkek kardeşim var ve yaza düğünü olacak ben zayıflamazsam çıldıracam ne olur benide gruba alın ve beni motive edin eşim titiz olduğundan dışarda yürüyüş yapamıyorum koşu bandı alacak bana emzirenler az yemek ve koşu bandında yürümek dışında başka ne yapabilirim yağ oranım yüksek benim o yüzden lütfen benden bilgi paylaşın yoksa kafayı yiyecem gerçekten((((
Selam
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğizÜmitsizliğe sakın kapılma sonuçta senden daha beterleri var mesela ben ben maalesef 120 kg bile görmüş biri olarak seni buradaki herkes gibi çok iyi anlıyorum
Bizler hem spor hemde sağlıklı beslenmeyle elimizden geldiğince vermeye çalışıyoruz
Umarım sende bundan sonra sık sık aramızda olursunda hepbirlikte veririz inşaallah
Bu arada şu anda 104.2 kgım yani daha yolum çooooooooooook uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?