80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım biz çok dengesiziz o konuda
Bir bakmışsın can ciğer kuzu sarması bir bakmışsın bir kaşık suda boğacak gibi oluyorum herifimi
Bazen telefonda çok güzel sohbet eder ama çoğu zaman yine ne vardı diye cevap verir ve benim şalterler anında atar
Yok anam bu heriflerin gerçekten hepsi aynı model

Evet kesinlikle o ahmaklar biz oluyoruz çünkü o odunları çekiyoruz neyse yontacağız inşallah o odunları eninde sonunda

bende balik falan yok ama romantizm hatsafhada..sansimada o bahsettigin ormantiklerin hasi cikti

Sorma ben bir ara bir sitede okeye dadanmıştım tabi eşimin nickiyle giriyordum asılan olmasın diye sonunda bir gün eşim kız sen okeyde millete beni şikayet etmiyorsun dimi demişti bende hemen aaaa yok ben önce kendime keresteciler kraliçesi didye bir nick alacağım ondan sonra şikayet etmeye de gerek kalmayacak senin gibi bir oduna sahip olduğum anlaşılacak demiştim tabi kendi bile gülüp geçti ama sonuçta hakikat odunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim saka bir tarafada face varda özelden yaz sana adresimi veririm..orada milyonlarca resmim var bak bak dua et Allah bu zavallinin yardimcisi olsun diye

Banada müsaade kızlar

Odunum birazdan dönüyormuş eve beyfendi arabayı beğenmiş ve alacakmış tabi beni aradığında en tatlı haliyle aşkım hadi gözün aydın ikinci bir araban oldu diye müjde veriyor aklı sıra ( sanki arabam yokmuş da çok meraklıymışım gibi ) birde soruyor gelirken istediğin birşey varmı diye

DUYUM ARKADASIM COK MERAK ETTIM doktor görümcene ne tavsıye etmıste oğlu olmuş benımde dünya tatlısı ıkı kızım var gercı allahın işine karışılmaz rabbım en ıyısını bılır ama erkek çocuk ıstemıyoda degılım bızı bılgılendırırsen sevınırım ne tavsıye etmıs doktor acaba

günaydın kızlar. kocamı oğlumu gönderdim. kızda uyuyo cadı. uykudan taviz vermiyo. ayyy bu gece ne zaman sağımdan soluma dönecek olsam sanki yer sarsılıyo gibi geldi ve sıçrayarak uyandım. eşim bu kadar etkileneceğini hiç düşünmemiştim diyor. ama uykuda yakalanınca kötü oldum dedim heleki bu halde tazı gibi nasıl koştum hiç bilmiyom dedim güldü. hoş acısı dün çıktı. hem kasılmalarım çok oldu hem de bacak arasındaki kemiğime sanki birisi tekme atmış gibi bir ağrı vardı adım bile atamıyodum.

duyuuuum canım ne biçim dua etmişin. felç olayım falan diye. kız eşref saatine denk gelir görürsün hık diye kalıverirsin. hani kaldığın bişe değil kalınca hareketsizlikten tekrar kilo alırsın verecem derken. dün show tv de bi çocuk çıktı 130 kilodan 90 gün civarında sadece su ve elmayla 78 e düşmüş. gördün mü nasıl yakışıklı olmuş allah sahibine bağışlasın. bir de bi amca vardı karatayla vermiş bir sürü kilo o da 3 ay sürmemiş 30 kilo civarında vermiş. ya etle aram olsa karatay yapardım gibi geliyo ama et deyince bile midem bi tuhaf oluyo. ayrıca merak etmeyin son sıralarda olamayacaksınız. orası yine benim. ya yine davul gibi su topladım bakalım yarına geçecekmi

ceco canım hayırlı olur inşallah arabanız. iki araba iki kat masraf demek allah yardımcınız olsun. araba durduğu yerde yıllık 1000 lira civarında masrafı çıkıyo. bizim bi fiat fiorino var. şimdi inşaat varya malzemeler bizim düldülle taşınıyo. o yüzden eşim tiksindi arabadan belki satarım diyo. yaw nereye satıyon para mı var yenisi için diyom. aklında chevrolet cruze var. onlar da az uz değil. alırız kafanı yorma diyo. ben bir beşik alayım diyom çok diyo arabaya bi ton para verecek.

dışarı çıkıp gezmek istiyom ama halim yo gibi. ya da ben ne istediğimi bilmiyom. okul da var ya oğlan gelip gidiyo sürekli. olmazsa onu paydosundan sonra çıkayım. ay tv de sosyete pazarını gösteriyolar. canım pazar gezmek istedi. ama burda pazar kültürü yok.

GÜNAYDIN FISTIK ADAYLARIIII
BİSMİLLAH DEYİP BU GÜN TEKRAR NİYETLENİYORUM DİYETE,İŞALLAH AKŞAMA KADAR COZUTMMAM
SABAH NORMAL YAPTIM KAHVALTIMI AMA ÖĞLEYE NE YİYCEM BİLMİYORUM
YEMEKDE YOK EVDE CANIM HİÇ YEMEK YAPMAKDA İSTEMİYOR NE YESEM ACABA BANA Bİ FİKİR VERİN KIZLAR:26:
EVDE KOCA OLMAYINCA DAHA DÜZENSİZ OLUYOR HAYAT ..NASILSA KENDİM YİYCEM DİYE DOĞRU DÜZGÜN BİŞEY YAPMIYORUM..HALBUKİ 2.SENEYE KADAR ÇOK ZEVK ALARAK HERGÜN ÇEŞİT ÇEŞİT YEMEKLER YAPAR TATLILAR BÖREKLER PİŞİRDİM..ZATEN ONDANDA BÖYLE OLDUK YA.:44:
ALLAHIM Bİ GÜÇ GAYRET VERSEDE KENDİMİ TOPLASAM,EVİMİ ŞÖYLE DİP KAPI Bİ TEMİZLESEM.AMA BENİM GÖZÜM YATAKTA

UYKUM VARR ..MİSAFİRİ ÇOKK SEVEN BEN KAPI ÇALICAK DİYE KORKUYORUM

ÇÜNKÜ EV DAĞINIK.ÜSTÜNDE HEP PİJAMA SAÇ BAŞ DAĞINIKBEN TOPLANIP KAPİİYI AÇANA KADAR KAPIDAKİ GİDER ZATEN..

YAŞASIN KK PİJAMAMLA ,DAĞINIK EVİMLE SAÇIM BAŞIMLA HİÇ BİR KİMSENİN EVİNE GİDEM KİMSENİNDE BENİ BÖYLE GÖRMESİNİ İSTEMM AMA KK SAYESİNDE ,MUŞ DAN ALMANYA YAYA,DİYARBAKIR A KADAR MİSAFİR OLUP ,SOHBET EDİYOZ

HİÇBİR YERDE BU İMKANI BULAMAYIZ

Herkese kocaman bi günaydınnnnnnnnnnn

Gece ilacımıda içtim ya bebekler gibi uyudum
Ohh be valla dünya varmış meğer gerçekten işe yarıyormuş
Birazdan işlere girişeceğim de önce bir size bakayım dedim
Malum öğleden sonra gezmeye gidiyorum Eşime gece ben yarın halana gidiyorum dedim nerden çıktı diye sordu bende estiiiiiiiii dedim şimdi desem yengenle çakma eltim ( amcaoğlunun eşi ) hep birlikte gidiyoruz diye bu sefer tutturur anamı niye çağırmadın diye
Heee halaları arayıp çağırdıysa ki sanmıyorum o zaman başka

Eniştede az değil hee yatağa para yok arabaya hallederi şu erkekler gerçekten alem ama eminim sen ona bebek için istediklerimi al sonra ne yaparsan yap dediğin an hepsini alır ve kendine yeni araba bakmaya başlar bile
Ya benimki kendine 5 200 TLye eski bir araç bulmuş ona kalsa oda kredi çekip sıfır isterde hayatta işim olmaz kredi çekeceksen daha büyük bir ev için çek dedim ( yemedi tabi ) Araca özel kasko yaptırmayacak zaten ( sadece zorunlu olan sigortayı yaptıracak oda fazla birşey tutmuyor ) araçda tüplü yani işe git gele yeter
Adam iki vesaitle işe gitmekten bıktı birde verdikleri yol parasından fazlası gidiyordu bari böyle daha azı gider

oooo baya uygunmuş araba ben zannettim baya pahalı bişe alacaksınız. bende diyom ehliyet aldım güya araba vermiyosun bana al şöyle lada tarzı bir araba bende onu süreyim. yok ben onunla başedemezmişim. olursa bana ancak otomatik vites olması lazımmış falan. ama sizin verdiğiniz para zaten yol parası diye verdiğinizden çıkar daha karlı olursunuz bence. inşallah hayırlı gelir arabanız canım.

günaydın cecomm
hayırlı olsun arabanızz
tüplü olması iyiymiş benzin çok tutuyor tüplü arabalar çok az yakıyor

bu erkeklerin araba merakı yokmu ,anlayana aşk olsun ..benimkide aynı kıçımızdan borş akıyor,bağkur

vergi,bizimkiler araba derdinde.sat birini borçlarını kapat diyorum yok kıyamıyorlar halbuki yılda masraf

başka bişey deyil .amann çocuk gibiler laf anlamaz söz dinlemez ..ama seninkide haklı bi yerde istandulda

2 vesaitle işe gitmek ölüm iyi yapmış kendi parasını çıkarır araba işallah gazlı nede olsa

bencede çok hesaplı
benim kocada 3 yıl önce zorla beni kursa yazdırdı ehliyet aldım.ama benim kullanıcağım araba yok

kullanmadığım içinde baya köreldim.3 tane araba var eşimde ama 2 si büyük ticari araç işte kullanıyorlar

küçük doblomuz var onu da eltime kptırdım şimdi ağzım havada açık minibüs otobüs elimde poşetlerle kv lerin

kendi evimin işleriyle uğraşıyorum..kocamda hep yolda yok bütün iş bende ..aslında öyle hesaplı bişey olsa

vura çarpa kullanırım .ama benim kaynım aldırmaz nasılsa onun hatunda var .halbuki o şehir merkezinde

marketi çarşısı ayağının altında .ama gözünü açı hatun ağzı deyil .geldi 4 ay sonra sürmesini bilmeden

direksiyona geçti ondan sonrada inmedi benim dedi çıktı kadn ben 14 yıllık gelibnim aman bişey olur vurur

çarparım diye almadım arabayı hatunun umuru deyil her ay tamirde araba 3 ayda 1 milyar tamir parası veriyoz

tabi hatum wc ye bile arabaylsa gidince benzinide ayrı masraf

selam kızlar ben 3 sene önce 7 aylıkken bebegim karnımda öldü. ve doktor 5 gün suni sancı vererek normal doğum yaptırdı bana ve ben aldığım suni sancı serumlarıyla 95 kiloyla doğumdan çıktım sonra 75e zorla indim 1.buçuk sene sonra 78le tekrar hamile kaldım ve 90 kiloyla doğum yaptım şuan 84-82 kilo arasındayım bebeğim 3.ayı bitirdi ve 4.aya girdi emziriyorumda o yüzden çok ek bişey yapamıyorum bebeğim emmeyi çok seviyor sütüm az diye mamada veriyorum ama mamayı çok sevmiyor sürekli emmek istiyor. bi erkek kardeşim var ve yaza düğünü olacak ben zayıflamazsam çıldıracam ne olur benide gruba alın ve beni motive edin eşim titiz olduğundan dışarda yürüyüş yapamıyorum koşu bandı alacak bana emzirenler az yemek ve koşu bandında yürümek dışında başka ne yapabilirim yağ oranım yüksek benim o yüzden lütfen benden bilgi paylaşın yoksa kafayı yiyecem gerçekten ((((

Selam
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz Ümitsizliğe sakın kapılma sonuçta senden daha beterleri var mesela ben ben maalesef 120 kg bile görmüş biri olarak seni buradaki herkes gibi çok iyi anlıyorum
Bizler hem spor hemde sağlıklı beslenmeyle elimizden geldiğince vermeye çalışıyoruz
Umarım sende bundan sonra sık sık aramızda olursunda hepbirlikte veririz inşaallah

Bu arada şu anda 104.2 kgım yani daha yolum çooooooooooook uzun

benimde yolum uzun Allah yardımcımız olsun benim boyda yok tam bir dünya olmuşum bazen hiç veremiyecem diye oturup saatlerce ağlıyorum inan benim ailemde çoğu insan dalga bile geçer gibi konuşuyor sinir oluyorum çok hırs yapıyorum ama açlığa dayanamıyorum bide emziriyorum oda beni açıktırıyor inşallah veririz vermem lazım başka kurtuluşu yok yaşama sevincim kayboldu resmen kızıma bakınca mutlu oluyorum ama aynanın karşısına geçip kendime bakınca kendimden midem bulanıyor. inşallah sizde bende burdaki herkesde kilo verir ve kurtulur bu dertten çağın hastalığı oldu.

Günaydın kızlarrr bugun herzamankınden daha gec bı gunaydın oldu yagmur yagınca yataktan hıc cıkasım gelmedı vurdum kafayı yattım sımdı ev ıslerıne gırısmem lazım gorusuruz yıne optum sızı

Kızlarrrr 6 km gunesın slnında yurudum dunkulerın acısı cıkmıştır herhalde aksamada halım halırsa bı 10 dk bısıklet 20 dk da pilates yapsam bıldırıme artısız gırerım ınşş ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…