80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber millet hersey yolundami...Sabah evden ciktim cikis o cikis daha simdi geldim..bir CORBA koydum ocaga..ve hemen eptopu actim...
ay neler oldu neler....Sabah herifi ise biraktim..geldim ortanca kizi okula biraktim..oradanda büyük kizla ufakligi okullarina biraktim..arabayi eve getirdim..üstüme beskurus para almamak sartiyla yürüyerek benim bir tanis var..diplomamin almanyada gecerliligi konusunda yardimci oluyor...onun yanina ugryip belgeleri alip eve gelmekti niyetim ama olmadi..yanina gittim Sabah 10 du ama 30 dakikalik yolu uzatarak 1 Saat 10 dakika yürüyerek gittim..kizcagiz baktim kahvalti falan hazirlamis..oturduk yedik derken laf aksam gelen misafirlerinden acildi..kadin aksam kahve fali bakmis bunlara...ne dedisye tutmus..ay merak ettim deyince sagolsunlar solugu kadinin kapisinda aldilar..kahveye cagirdilar..kadin geldi basladi kahvefali muhabbeti...ya bunlar elbette eglence maksatli..yoksa gelecegide allahtan baskasi bilemez ...
ama varya yadin ne dediyse tuttu sok oldum bu kadarini ummuyordum..fal muhabbetine dalinca eve yetisemedim tabi..ufakligi anaokulundan büyük kizim Aldi..Saat 14.00 te iscibulma kurumunda randevum vardi..ya tam bir rezillik....üstümde esortmanlar..kafamda ufak bir mendil esarp gibi baglanmis..tami vaktim kalmadigi icin gidipte Adam gibi giyinemedim..öyle gittim randevuya..kadin zaten beni görürgörmez zavalli kadin muamelelerine basladi neyseki görüsme olumlu gecti...yemek bile yapamadim..yarim Saat sonra kocayi isten almaya gidecegim..aceleden CORBA koydum..yaninada Hazir Pizza ayarladim tamamdir yemek iside..ya fazladan 1 Saat uzayan bir muhabbet tüm günümü ters yüz etti iyimi..

Kızlarrrr 6 km gunesın slnında yurudum dunkulerın acısı cıkmıştır herhalde aksamada halım halırsa bı 10 dk bısıklet 20 dk da pilates yapsam bıldırıme artısız gırerım ınşş ((
oh oh günesi bulmus yürümüssün daha ne..bende Sabah 1 Saat 10 dakika yürüdüm ama kicim dondu söylemesi ayiptir
:allah rahmet eylesin canim..zor günler gecirmissin..benimkide 6 haftalikti ama tabi seninki gibi olamaz !!
canim öyle büyük arayislara girmene hic gerek yok..zaten emziriyorsum..nerden baksan günlük 500-700 kaloriu harciyorsun fazladan..emziriyorsun diye cok cok yemek yemene zaten gerek yok...yani 1-0 galip basliyorsun bu durumda Kilo verme yarisina..yediklerinden kac hareketini artir..baska hicbirsey yapmana gerek yok..ha fazladan spor yaparsan elbette daha iyi olur ama yapma sansinda yoksa az az vermeye kanaat edeceksin ve o az az verisler yaza nerden baksan 10 Kilo fark edecek..

hadi ya 30 kilomu vermis 3 ayda..iyi vermis valla.ben 3 ayda 10 kiloya havada havada raziym valla..nasil oluyormus acaba bu diet..etcil bir kocam oldugu icin zaten evde hergün et piser nasilsa

efsax dönmüşsün sonunda aramıza güzel menülerle sevindim
heee heee ben girmiyom nasılsa listeye
ohh ohh
kız sende bi türlü tutturamadın geçen hafta listede değildin bu hafta istersen listede olacaksın ilahiii sen
yaaa arada olur gününü güzel geçirdin verirsin mutlaka akşamda dediklerini yap hoooop gidiversin

elacım buralardaysan bana özelden mesaj atabilirmisin menü takip işini konuşalım elmaşekerim dilaaram gelemiyomuş bu ara..
ayyy bende severim fal muhabbettini neredeyse damlarım hemen
almanyaya da mı damlasam

canim tam olarak bilmiyorum..yani defalarca anlattilar ama benim bebege niyetim olmadigi icin dinlemedim..ama Uygun bir zamanda mutlaka sorup ögrenip buraya yazacagim söz

canim arabaniz hayirli Ugurlu olsun...Allah kazasiz belasiz sürüsler nasip etsin insallah...bol bol gezip eglenip daha iyi modellere terfi etmeniz dilegiyle

hadi ya 30 kilomu vermis 3 ayda..iyi vermis valla.ben 3 ayda 10 kiloya havada havada raziym valla..nasil oluyormus acaba bu diet..etcil bir kocam oldugu icin zaten evde hergün et piser nasilsa

walla öznucum benim anladığın 90 günde 130 dan 78e düşmüş 52 kilo yani 3ayda

bugün okulum belli oldu sınıfımda belli oldu ailecek göüştüğümüz bi erkek hoca vardı ii çalışan beni onun yanına verdiler okulda keyfim yerinde olacak anlayacağınız çok mutlu oldum

kocamı iyi bi yere vermemişler ama kıbrısta kötü oldu tekrar konuşmaya gitti 1 ay idare et dmişler bakalım ne olacak

ayran detoksunun üzerine de kilo vermeye devam ettim yarın bekleyin beni anacım aslında verip vermemek ayran detoksu geri hemen aldıracak mıydı merakım aldırmadı şimdilik

aramıza hoş geldin canımm
üzme kendini önce moralin yerinde olursa vermen daha kolay olur onun içinde bizi izlemeye devam ett
CECOOO SEN NE ETTİN ARKADAŞŞ.94 KİLO CİVARI DEYİLMİYDİN CECOM SENDEMİ KİLO ALDIN BEN GİBİ
AMİNN CANIM ALLAH HEPİMİZİ KURTARSIN
AMA YALNIZ OLMADIĞINI BİL
BENDE 156 BOYUNDA VE 86 KİLODAN 78 KİLOYA GELEBİLMİŞ BİR KADINIM.İŞALLAH HEP BERABER ÇOOOKKK KİLOLAR VERİCEZ

kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek
yarım domates
5 tane yeşil zeytin
1 tatlı k.bal
1 tatlı k.tere yag
2 dilim kasar peynırı
öğle
2 adet tavuk gogusu haslanmıs
1 bardak kola
ceyrek domates
ara
2 adet hosbes
1 bardak tek sekerlı cay
aksam
havuc salatası
yarım porsıyon mantı
1/4 sogan
3-4 tane salatalık tursusu
spor 3-4 saat gezdım oturmadan
su 4 bardak
toplamda 945 kalorı

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Anam bugün bende yine çok yoğun bir gün geçirdim
Öğlende eşimin halasına gittik ( sağ olsun hamur işi yerine hafif bir yemek yapmış yanına bol salata ve yoğurtla )
Bol bol sohbet ettik ( çoğunluk doğum üzerine doğal olarak çakma eltim hamile olunca )
Akşam üzere kız kardeşim hastaneden dönemeyince yeğenleri ana okulundan ben almak zorunda kaldım ve eve getirdim kuzuları. Tabi kız kardeşimde eşiyle çocukları almaya gelicek diye haldır haldır salonu topladım, çocuklara yemek yapıp karınlarını doyurdum ( pırasa yemeyiz dedi kokmuşlar mecbur çorba ve makarna istediler diye onlarıda yaptım )
Onlar gidincede hadi yine etrafı topla kocaya sofra hazırla falan derken ancak bu saatte gelebildim

Kız bende de boy yok 1.54 cmcik boy var yani düşün halimi
Valla nasıl bir denyoluksa benimki ayna karşısına geçince midem bulanmıyor aksine kiloluda olsan ( göbiş hariç tabi ) hoş karısın diyorum kendi kendime ama tabi fıstık gibi olmayi tercih ederim
Hem sağlık açısından hemde istediğimi giyebilmek açısından
İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul ederde hepimiz fıstık gibi oluruz ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Oyyyy ne demişler fala inanma falsızda kalma
Şaka bir yana ama ben bazı insanların kalp gözünün açık olduğuna inanırım ve kahveyi sadece araç olarak kullandıklarını biliyorum fal iyi değil derler ama arada bende dayanamayıp kapatırım açarkende telve döküldükçe ohh ohh ohhh bak böyle patır patır gidecek kilocuklarım bak faldada çıktı derim komşu ablamda gülmekten kırılır bu nasıl fal diye
Hani derler ya saatine deng gelir söylediklerin çıkar diye bende ona istinaden hep güzel şeyler söylerim kendim için ki başta kiloyla ilgili ya tutarsa

canim arabaniz hayirli Ugurlu olsun...Allah kazasiz belasiz sürüsler nasip etsin insallah...bol bol gezip eglenip daha iyi modellere terfi etmeniz dilegiyle

Çok sağ ol canım
Eşime işe gidip gelmek için yeterli sonuçta daha iyileri sizlerin olur inşallah ....Aminnnnnn
Aldığı araç benimkinden daha yaşlı ama olsun iş görsün yeter

nereye gittiniz yafuuuuu ben okuldan geldim yine kimse kalmadı ortalıkta

Şekerim ayağı yanmış kedi gibi gezdim geldim yarın evdeyim hem temizlik yapacağım, hem sizlere bakacağım hemde cumartesi kardeşime amcamlar gelicek yemeğe o akşam için zeytinyağlı sarma saracağım

Sorma canım yaa en son tatilden önce 96yı görmüştüm hatta 95i ucundan ( salondaki aynı tartıda nedense dönünce 104ü gördüm ama hocada mümkün değil dedi çünkü almış olsam kıyafetlerden belli olur birde kasda yapmış olsam artı olabilir ama metabolizma hızlandığından daha çabuk vermen gerekirdi diyor hoca )
Anlamadım gitti valla canım yaa ama artık rakamlara takılmamaya karar verdim aynaya bakınca fark görüyorsam doğru yoldayım demektir inşallah tartıyada yansıyacak o fark en kısa zamanda

İnan şu an bile o sauna beltler var ya onu taktım titreye titreye yazıyorum sizlere o göbiş gidecek başka yolu yok

mutlaka öğren lütfennn. benim bi akraba var, kadının 5 kızı oldu kocası hala oğlan derdinde nerdeyse boşuycak kadını ayı ,unutmada bende kadına söyleyim

canım benim de ööle bi tanıdığım var biliyosunuz ki bebeğin kız yada erkek olması sadece kocişlere bağlı olan bir şey..5. kızdan sonra tahlil yaptırdılar meğerse adamın spermlerinde kız olanlar öndn gidiyomuş erkek olanlar arkada kaldığı için hep kız oluyormuş bence bunlar araştırılmalı yöntem ve teknikler her zaman tutmayabiliyor

yada başka bi çözüm kıbrısta tüp bebek

=wintersun;31971415]canım benim de ööle bi tanıdığım var biliyosunuz ki bebeğin kız yada erkek olması sadece kocişlere bağlı olan bir şey..5. kızdan sonra tahlil yaptırdılar meğerse adamın spermlerinde kız olanlar öndn gidiyomuş erkek olanlar arkada kaldığı için hep kız oluyormuş bence bunlar araştırılmalı yöntem ve teknikler her zaman tutmayabiliyor

yada başka bi çözüm kıbrısta tüp bebek[/QUOTE]
[MENTION]allah herşeyin hayırlısını versin irem .ama erkekler ille oğlan çocuk derdine düüşüyorişte .evet erkeğe bağlı kız erkek ama bunu anlamazki onlar .:26:[/MENTION]

sabah bismillah deyip başladım ama devamını getiremedim yine
menüm
sabah
2 dlm ekmk
1 dlm peynir 5 zeytin domates
ara
1 elma 1 şeftali
öğle
1 kepçe yoğurt çorbası
az peynir domates 2 dlm ekmk
ara
1 elma az üzüm
akşam
komşu sıcak tanmdır ekmeği getirdi
yarım tandır ekmeği
gece 1 haşlanmış mısır

ay sorma bu hatun beni sok etti..bazilari insan sarafi oluyor iste bazilarininda dendigi gibi kLP GÖZÜ ACIk oluyor.anaaa büyük yazmisim pardon ya tknik bir hata

walla öznucum benim anladığın 90 günde 130 dan 78e düşmüş 52 kilo yani 3ayda
vaaay be süpermis iremcim ya...tamam tamam bende 3 ayda 65 görücem..yani ay basima ortalama 3 Kilo...iyi aslinda ama gelde su bogazi tut iste

iyi yere düstügüne sevindim valla...ay su kibrista benim herife görede is yokmu ya söyle 6 ayda bir karsilasacabilecegimiz bir is
nereye gittiniz yafuuuuu ben okuldan geldim yine kimse kalmadı ortalıkta
ben variiim beeeeeeeeeeeeen

tamam söz ögrenirim..ama görümceyle bir yerde tesadöfen görüsmem gerek..bir haftaya kalmaz ama

kaptanim erkekten geldi kesinde..ama kadindada oluyormus..yani dedigin Dogru bazi erkekler sadce yada cogunlukla tek cins sperm icerebiliyor...ama erkekte hersey yolundaysa normalse top kadina geciyor...yani kadinin bazi zamanlari kiz yada erkek spermini cekiyomus.yani yumurtaligin kiz yada erkekgi Kabul ettigi günler varmis..Doktor buna adetin bilmem kacinci günü tek defLIK birlesme önermis...bunu ben daha öncede duymustum ama iki görümcemde ayni yöntemle 9 ay arayla erkek cocuk sahibi olunca bu isin bir dogrulugu olabilecegi kanisindayim..zaten her durumda en az %50 kesinligi var benim kesin emin olmadigim adetin kacinci günü yani bunu dikkatli dinlemedim..dedigim gibi cocuk istemedigim icin..aslinda laf aramizda istiyorum..yani söyle bir sezon kapanisi yapmak istiyorum ama adamda is yok..yani adamda is yok derken yanlis anlasilmasin gayet saglikli ama ikide bir Moral bozan mutluluktan cok mutsuzluk yasatan biri anlaminda diyorum...bu yüzden istemiyorum

bu nasil menü anam bacim..aksam kuru ekmekmi yedin dedigin gibi iyi getirmissin ama aksam bozulmus gibi bigi

ah bir bilseniz basima neler geldi neleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer...cok tuhaf bir gün oldu ya..lotomu oynaasaydim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…