ay sorma bu hatun beni sok etti..bazilari insan sarafi oluyor iste bazilarininda dendigi gibi kLP GÖZÜ ACIk oluyor.anaaa büyük yazmisim pardon ya tknik bir hata
vaaay be süpermis iremcim ya...tamam tamam bende 3 ayda 65 görücem..yani ay basima ortalama 3 Kilo...iyi aslinda ama gelde su bogazi tut iste
iyi yere düstügüne sevindim valla...ay su kibrista benim herife görede is yokmu ya söyle 6 ayda bir karsilasacabilecegimiz bir is
ben variiim beeeeeeeeeeeeen
tamam söz ögrenirim..ama görümceyle bir yerde tesadöfen görüsmem gerek..bir haftaya kalmaz ama
kaptanim erkekten geldi kesinde..ama kadindada oluyormus..yani dedigin Dogru bazi erkekler sadce yada cogunlukla tek cins sperm icerebiliyor...ama erkekte hersey yolundaysa normalse top kadina geciyor...yani kadinin bazi zamanlari kiz yada erkek spermini cekiyomus.yani yumurtaligin kiz yada erkekgi Kabul ettigi günler varmis..Doktor buna adetin bilmem kacinci günü tek defLIK birlesme önermis...bunu ben daha öncede duymustum ama iki görümcemde ayni yöntemle 9 ay arayla erkek cocuk sahibi olunca bu isin bir dogrulugu olabilecegi kanisindayim..zaten her durumda en az %50 kesinligi varbenim kesin emin olmadigim adetin kacinci günü yani bunu dikkatli dinlemedim..dedigim gibi cocuk istemedigim icin..aslinda laf aramizda istiyorum..yani söyle bir sezon kapanisi yapmak istiyorum ama adamda is yok..yani adamda is yok derken yanlis anlasilmasin gayet saglikli ama ikide bir Moral bozan mutluluktan cok mutsuzluk yasatan biri anlaminda diyorum...bu yüzden istemiyorum
he valla..önce adami ikna Edip doktora götürelim..sperm sayimina vede % kac erkekgi kaci kiz ögrenelim..sonra abimize bol tarafindan et yedirelim..dogrulu ispatlanmis..bende ispatlanmis diyenlerin yalancisiyimdeli adamda iş yok kısmını okuyunca iş kötü yere gidiyo dediydim zaten...evet iki taraf tamamn sağlıklıysa belli günler var ama adamda erkek sperm olmayan durumlar bile var
şimdi tekniği öğrenir günü öğrenir söleriz ama adamda erkek sperm yoktur istenmeyen bi 6. kız gelirse yazık yavrucukaaa
noldu kızzzz merak ettimmmmah bir bilseniz basima neler geldi neleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer...cok tuhaf bir gün oldu ya..lotomu oynaasaydim ne
he valla..önce adami ikna Edip doktora götürelim..sperm sayimina vede % kac erkekgi kaci kiz ögrenelim..sonra abimize bol tarafindan et yedirelim..dogrulu ispatlanmis..bende ispatlanmis diyenlerin yalancisiyim
sonra bacimizim günlerini takip edelim..yani düzenlimi yoksa aydan aya degisiklik vaarmi...sonra bir arada bir konferans düzenler sonuca gideriz ..yoksa dedigin gibi kanina girmeyelim yazik
hadi beaaaaaaaaaa niye kimse berak etmiyor basima neler geldigini:44::44::44::44::44:
hadi ya Hemde almanyada..tüüüüüüüüüüüü birde avrupa ülkesi bizim doktorlarin eline su dökemiyor bu almanlar..bu anlattığım 5. kız bu yüzden denendi ve oldu biliyomusun hem de almanyada:)
noldu kızzzz merak ettimmmm
sen beni muhtemelen gördün ama ben seni göremedim
hadi beaaaaaaaaaa niye kimse berak etmiyor basima neler geldigini:44::44::44::44::44:
ettim ya kızzz
masivam elifimiz göründü kaçtııııı
çocukların ödevini mi yapıyon kız okullu oldular diye ama daha küçük onlar ödevleri de yoktur
selam canım,yok ya ne ödevi odalarında uyuyorlar çoktan ama bil bakalım anaları niye bu topikte gezer olmuş olabilür bu saatte?
görüntülerden buraya ihtiyacın yokmuş gibi duruyor
heralde bizleri özledin sen
gördümmm gördümmm duyumm
sen ne kadar hoş bir hatunsun öyle
,sani sevmekde haklıymışım bakbide yok felç olsam, yok popom yere deydi .memem ğöğe erdi diye şikayet ediyon . fıstık gibisin maşallah
hiççç 4 çocuk annesi kadın deyil genç kız gibi daha ne olsun çok iyi görünüyorsun sen.
ben bu topiği hakkıyla hakkediyorum.ama seni görünce kendimden utandım doğrusu ..
sen bile şişman deyilken kendini paralıyon kilo vercem diye.ben yan gelip yiyorum annemmm bi an önce kilo vermem lazım
iyi oldu seni gördüm kendime geldim..:26:seni ben şişman sanıyordumm:26::26lamazzzz topikde en şişman benimmm
boyum kısa olunca birde karnım aşırı yağlı benim çok kötü görünüyorum benben topiğe koyuyum resim orda gör beni face olmaz.
resimlerde senin kocada var. onuda görmek kısmetmiş .eee adama epey öküz demişliğim var, ahirette karşılaşcaz. sen bana öküz demişin diycek adam, gördüğüm iyi oldu orda tanumazdan gelem artık..
ama ne güzel gezmişiniiz hasret gidermişin ..işallah seneyede gelir gezersin
kiiiz mavisim hosgeldin nerelerdesin ya 7-8 aydir yoksun ortalarda...sanki ben varmisim gibide hesap soruyorum ya yüzsüzlügün bu kadari pes yanikeşke dediğin gibi olsaydı, Allahım bayramdan beri aç kurtlar gibi ne yiyeceğimi şaşırıyorum,yiyorum doymuyorum bi daha yiyorum eski performansımı yakaladım ve sonuuuuuççççç +3 kilo senin anlayacağın BN KOCA BİR APTALIIIMMMM
görüntülerden buraya ihtiyacın yokmuş gibi duruyor
heralde bizleri özledin sen
çoookk geşmiş olsun duyumaksam benim yontulamayan kalasim isten geldi..küvete daldi..ha küvet dedimse öyle normal icine girince 2-80 yattigin sey degil..popoyu güc bela sikistirip ayaklari havada biraktigin ayaklar üsüyüncede iceri zorla sokup mecburen oturur pozizyona girdigin birsey..eger haftada iki kere küvete girerse oh bu ne bolluk hergün küvetmi dolarmis diye söylendigim eger giren bensem ve söylenen benim körolmayasicamca zaten minnacik birsey iki kova suyla doluyor diye itiraz ettigim seye bizim herif bu gün girdi..vay be en gereksiz yerde bu Kadar ayrintiya girdigim icin bravo bana yaaaa
neeyse Adam banyoya girerken siparisinide Verdi..o persembeleri haftanin son gününü calistigi icin Adam erken tatile giriyor...bende siparisleri almak üzere benim kivircigida yanima aldim..arabayla yola koyuldum..tam tali yoldan ana yola geldigim dönemece geldimki oglanin biri motosikletle tam önüme yuvarlanmadimi..ani frenle(ki herifin sayesinde cok iyi alistim) adami ezmekten son anda kurtuldum..Adam diyorsamda 19-20 yaslarinda bir oglan iste...allahim hemen indim arabadan ..korkudan dilim tutuldu ..zaten basarisiz almancam tam bir fiyasko oldu..adama iyimisin diyecem türkce almanca salk bir laf cikti..cocuk yerde ahhh cekerken birden durum yüzüme möl möl bakti..hii diyebildi..ama bende bir telas..ayaklarim titriyor..nasil anladigini bilmiyorum ama ambulas cagrirma teklifime hayir dedi..oglan baktigi ben saf saftirir saskin rezil türküm kalkti ayaga cok hizliydin diye bana bagirmadimi
höööst ayi dedim...tabi icimdenbir sinirlendim öyle deyince bagira bagira Hemde rezil bir sekilde ne diyorsun sen hizli olan sendin..bak yolun ne tarafindasin...dedim oda bagirarak bana benim hizli oldugumu tekrar edince kann beynime sicradi..cikardim telefonu dur Polis gelsinde o anlatsin sana dedim bagirarak ve ondan beter bagirarak bana ne bagiriyorsun buna hakkin yok dedim ama benim ses ücbes kisi topladi basimiza tabi..
neyse ben telefonu cikardim son anda aklima geldi öylece resmini cektim..Adam anlayince cekme dedi ama cok gec coktan cektimbu polisi arayacagimi anlayinca kalkti yerden plakasini caktirmadan ikiye katlaayarak gizleyip basip gitmedimi kalakaldim..hemen herifi aradim..Adam banyo sefasinda telefonu kiza actirmis...kiz bba önemliymis diyor Adam kimildamiyor.. dedim söyle annem kaza yapmis de ..kizin söylemesiyle telefonun 10 saniyede cevaplanmasi bir oldu tabi
neeeyse dedim böyle böyle oglan kacti gitti..arabada birsey yok son Saniye carpmayi engelledim..aziik carpsaydim iyi para gelirdi sigortadan ama ortadaki bir can nasil ezip geceyim hakliyim diyeneyse herif %100 hakliligimi anlayinca polisi ara dedi...ama benim cenem titriyor ayaklarim titriyor hem korkudan hem sinirden....
neyse polislede sacma sapan diyaloglardan sonra basladim ekibi beklemeye..oglan plakayi katlamasaydi plakasini aklimda hayatta tutamazdim..katlayinca iyice dikkat ettim..123 dü
ben polise beni birakti kacti üstelik kolu kaniyordu yokda izler oldu deyince birde ekibi taktim oglanin pesine
ama pek heyecanliydi ha canli canli Bilgi aliyorlar benden ne giymisti Motor ne renkti kask varmiydi falan
neyse ekiple konusma bitti ..alisverisi bitirdim geldim..Adam oturmus tv izliyor...birde ona frca cektim..insan bir arar ne oldu ne yaptin diye ..hiic umurunda olmamis..herhalde motorlu oglani cok merak etmistir benim yerime..eee nasilsa cadolosun cenesizin biriyim yani kim basacikar benimle
çoookk geşmiş olsun duyumnedir senin bu başına gelenler daha dün deyilmiydi süt aldıkdan sonra arkandan gelen alman . .
kızzzz ne çektin sen be duyum bu almanlardan ne çektinn
kiiiz mavisim hosgeldin nerelerdesin ya 7-8 aydir yoksun ortalarda...sanki ben varmisim gibide hesap soruyorum ya yüzsüzlügün bu kadari pes yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?