80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

abartmadım bence çok iyisin.darısı benim başıma ben 65 olsam yeter bana boyum kısada olsa yükseklerde gözüm yok ..

ama fikir çok güzel bende resiim çektirirken kocamın göbeğine saklanayım :44:,zaten en büyük şansımız kocaların göbeği ..

benim kocada ağrı dağı gibi göbek var arkasına deyil ben sülalem saklanır.

Ayyyyyyh ben geldiiiimmmm...
çok gecmis olsun yoldaş ....
hergüne bi macera valla...:)))
Bi süreliğine hayatlarımızı değişsek sende dinle irsin hem...:)
2 cocukla evde otururdu. Oooooh ne güzel dumi...bu arada bende seni görmek istiyorummmmm

hadi ya gercektenmi
niye utaniyorsam..Sabah aksam it gibi kosar adim yürüyorum..aksama Kadar essek gibi calisiyorum...bu hastane senin bu hastane benim solucan gibi sürümsürüm sürünüyorum...yahi hayvalniligin her hali mevcut yani fistiklasayim olsun okadar diiicem ama genede utanmak bana daha yakin bir duygu sanirim

allah allahhh bir daha sözlerine dikkat et olurmu..nolur desene beyaz 3 ayda 10 kilo vericek ..topik kiloverip de almayanlar topiği olucak ,nolurr de de

yok kiz bu Kadar iltifattan sonra sende birsey sanican bakican aa bu sümsükmüydü duyum hatun diicen neme lazim Hazir kazirmayi yapmisken cizmeyelim diyorum

sülaleyi saklar ha ay cok hossun ama eminim benim herifin göbegi daha büyüktür..Banane kardesim benim kocamin göbegi senin kocanin göbegini döver iste o kadar

Masivam Hoşgeldin canim
Burası ne güzel oldu böyle ya
Ayni ilk geldiğim günlerde ki gibi elma sekerimle, Harpy eksik ama

allah allahhh bir daha sözlerine dikkat et olurmu..nolur desene beyaz 3 ayda 10 kilo vericek ..topik kiloverip de almayanlar topiği olucak ,nolurr de de

ay sorma ayyüzlümde demisti Esref saatine denk gelir iyi seyler dile diye gercektende Esref saatlerindeymisim haberim olmamis..tüh be keske loto oynasaydim tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüh
topik 3 ayda 10 Kilo vericek geride almayacak
topik 10 Kilo vericeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek geride almayacak
ya diyorum demesinede birseyler eksik..söyle bir münübüse dolusalim..dedikoducu teyzeyi önüme oturtun..söförde söyle ferde koysun kasete..

varmısın iddasına. benim kocamın göbeği hepinizin kocaların göbeğini döver taaaammıı

hem benim kocanın göbeği sehpa vazifesi yapar ..ister inan ister gene inan çay bardağı su bardağı duruyor adamın göbeğinde .çocuklara eylence oldu göbek çay içerken baba göbeğine bardak koycaz yarışı yapıyorlar..millet göbekden suşi yer ben çay içerim

Son düzenleme:
Benimki de kilo almaya başladı ...
Kaç gündür hoooooop diyorum bu ne...
Ben sisko koca istemiyorum yok böyle istemiyorum... Göbeğin olcak...
Pantolonların patlıcak:)))
Ona da aynen söylüyorum ...
Sen bana bunları desen vayyyy haline

varim kiz iddeasina..oda birseymi benim herif yazin plajda ayakta duruyordu göbeginin gölgesinde bütün aile uzaniyorduk okey oynuyorduk cocuk uyutuyorduk

Kızlarrr menümü yazayım hemen

Sabah 1 elma

Öğle
2 kasık tavuk sote 1 kase yoğurt
1dlm sıyh ekmk

Ara
1 wasa
Akşam 1 dlm syh ekmk
Bır parca peynır 3 zeytın
1 bardk pulpy portakal

Ara yarım elma

Kızlar bu arada yarından ıtıbaren menu takıbıne baslıyoruz 3 kere menu paylasımı yapmayan o hafta lısteye gıremıomuş haberınız olsun
:))))

varim kiz iddeasina..caktirmadan mezroyla ölc..bende ölcecem..ama yalan Dolan yok haaaa
kaybeden günlük 50 mekik ceksin anlastikmi

varımmm:13: istersen 100 çekelimm..kocamdan çok eminim adam ful göbek ..ama şu anda evde deyl yoksa hemen ölçerimde çaktırmadan nasıl olucak adamın etrafını dolanmam yarım günümü alır.gelsin ölçücem

Menumu yazayim
Sabah 1 dilim t.b ekmegi
Domates,1 dilim peynir 2 zeytin
Ara 1 elma
Ara 1 kase yogurt,1 dilim ekmek
Aksam 1 büyük kase patates corbasi
Çayla 1 biskrem
Yarın büyük gun...
Duyumcm yarında yarışa devam mı

asil yarin basliyor Yaris..sen dua et hastane macerasi girdi devreye yoksa sen tek gecerim bu alemdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…