abartma simaracam simdi totom kalkacaksende verirsin merak etme o gördügün resimler benim 30 liko vermis halim..birde 100 üzeri oldugum günlerim var yani...ama sabirli olucan ben 4 senede anca geldim bu hale..sen birsenede gelirsin..benim bu yazimi okuyanda beni dal gibi birsey sanar..yok anam bacim resimlerde hile var genelde birilerinin arkasina yari saklanir gibi duruyorum hele herifin yanindayken süper oluyor..onda 9 aylik gönek olunca bende ona sariliyor ayagiyla göbeginin arkasina sinince otamatik 20 Kilo veriyorsun o anda
Ayyyyyyh ben geldiiiimmmm...kiz Adam benim arkamdan gelmedi ben adamin arkasindan gittimhahayt o anlamda degil ama..Adam yürüyordu bende hizli yürüyordum Adam daha hizli oldu bende onu gecmek icin daha hizli yürüyünce Adam korkmus olacakki birden yana gecerek dönüp bakti..bende danke diyerek gectim gitti
ama cok cektigim Dogru..
bilgisayar başında yoksam kesin mutrfakta bişeyler atıştırıyorumdur be öznurnolcek benim bu halim bilmem onca emeğimi heba etmekle meşgulüm 7-8 aydır yani,bu arada gittikçe fıstıklaşıyosun haberin olsunvalla facedeki fotolarına bakarken tamda bunu dedim içimden
haaaaaaaaaaaaa bu arada en önemli ayrintiyi unuttum..simdi benim kivircikla arabaya oturduk ya birden cantayi almadigimi hatirladim..nasilsa parayi heriften aldigim icin cüzdana gerek duymmistim..kivircigima döndüm dedimki
bak burasi cok önemli dikkatli okuyun:
kizima dedim ki
dikkatli okuyorsunuz degil mi?
kizina söyle dedim:
taman tamam bu sondu..kizima dedim ki:
-kizim git cantami getir..cüzdanim yanimda olsun..belki kaza falan olur ehliyetsiz trafige ciktim diye ceza yemeyeyim
valla böyle dedim..billa böyle dedim..3 dakika icindede kaza oldu..
yok kiz bu Kadar iltifattan sonra sende birsey sanican bakican aa bu sümsükmüydü duyum hatun diicen neme lazim Hazir kazirmayi yapmisken cizmeyelim diyorumAyyyyyyh ben geldiiiimmmm...
çok gecmis olsun yoldaş ....
hergüne bi macera valla...:)))
Bi süreliğine hayatlarımızı değişsek sende dinle irsin hem...:)
2 cocukla evde otururdu. Oooooh ne güzel dumi...bu arada bende seni görmek istiyorummmmm
abartmadım bence çok iyisin.darısı benim başıma ben 65 olsam yeter bana boyum kısada olsa yükseklerde gözüm yok . .
ama fikir çok güzelbende resiim çektirirken kocamın göbeğine saklanayım :44:,zaten en büyük şansımız kocaların göbeği ..
benim kocada ağrı dağı gibi göbek var arkasına deyil ben sülalem saklanır.
allah allahhhbir daha sözlerine dikkat et olurmu.. nolur desene beyaz 3 ayda 10 kilo vericek ..topik kiloverip de almayanlar topiği olucak ,nolurr de de
yok kiz bu Kadar iltifattan sonra sende birsey sanican bakican aa bu sümsükmüydü duyum hatun diicen neme lazim Hazir kazirmayi yapmisken cizmeyelim diyorum
sülaleyi saklar ha ay cok hossun ama eminim benim herifin göbegi daha büyüktür..Banane kardesim benim kocamin göbegi senin kocanin göbegini döver iste o kadar
varmısın iddasına.benim kocamın göbeği hepinizin kocaların göbeğini döver taaaammıı
varmısın iddasına.benim kocamın göbeği hepinizin kocaların göbeğini döver taaaammıı
hem benim kocanın göbeği sehpa vazifesi yapar ..ister inan ister gene inan çay bardağı su bardağı duruyor adamın göbeğinde .çocuklara eylence oldu göbek çay içerken baba göbeğine bardak koycaz yarışı yapıyorlar..millet göbekden suşi yer ben çay içerim
hem benim kocanın göbeği sehpa vazifesi yapar ..ister inan ister gene inan çay bardağı su bardağı duruyor adamın göbeğinde .çocuklara eylence oldu göbek çay içerken baba göbeğine bardak koycaz yarışı yapıyorlar..millet göbekden suşi yer ben çay içerim
varim kiz iddeasina..caktirmadan mezroyla ölc..bende ölcecem..ama yalan Dolan yok haaaa
kaybeden günlük 50 mekik ceksin anlastikmi
bana biraz az gibi geldi..üstelik kahvlti hiiic yokKızlarrr menümü yazayım hemen
Sabah 1 elma
Öğle
2 kasık tavuk sote 1 kase yoğurt
1dlm sıyh ekmk
Ara
1 wasa
Akşam 1 dlm syh ekmk
Bır parca peynır 3 zeytın
1 bardk pulpy portakal
Ara yarım elma
varımmm:13: istersen 100 çekelimm..kocamdan çok eminim adam ful göbek ..ama şu anda evde deyl yoksa hemen ölçerimde çaktırmadan nasıl olucak adamın etrafını dolanmam yarım günümü alır. gelsin ölçücem[/ay senin adamin etrafinda dönmen yarim gününü aliyor benimki kis ve yaz aylarini olusturuyor
aay abartmada üstüme yokmu netamam en gec yarin aksam ölcüp yaziyoruz..bak kandirmac yok..kaybedeb 1 hafta boyunca 50 Sabah 50 aksam mekik cekicek ..:13::13::13:
Menumu yazayim
Sabah 1 dilim t.b ekmegi
Domates,1 dilim peynir 2 zeytin
Ara 1 elma
Ara 1 kase yogurt,1 dilim ekmek
Aksam 1 büyük kase patates corbasi
Çayla 1 biskrem
Yarın büyük gun...
Duyumcm yarında yarışa devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?