Ye sen ekmekleri sonra tek geçerim seni alemdeasil yarin basliyor Yaris..sen dua et hastane macerasi girdi devreye yoksa sen tek gecerim bu alemdeeeeee
varımmm:13: istersen 100 çekelimm..kocamdan çok eminim adam ful göbek ..ama şu anda evde deyl yoksa hemen ölçerimde çaktırmadan nasıl olucak adamın etrafını dolanmam yarım günümü alır. gelsin ölçücem[/ay senin adamin etrafinda dönmen yarim gününü aliyor benimki kis ve yaz aylarini olusturuyor
aay abartmada üstüme yokmu netamam en gec yarin aksam ölcüp yaziyoruz..bak kandirmac yok..kaybedeb 1 hafta boyunca 50 Sabah 50 aksam mekik cekicek ..:13::13::13:
abartmıyorummm ayrıca çay bardağı koymamızda gerçekkk şaka deyill .ama maleseff yarında yok ne güzel deyilmi..adam yolda cumartesi pazar belki gelir sen o zamana kadar enişteyi çok yedir belki yetişir bize
bana biraz az gibi geldi..üstelik kahvlti hiiic yok
anam ben kendimi bildim bileli kahvaltimi iyi yaparim yani aslinda 3-4 dilim ekmegi birden yiyecegime gün icine yaysam dh iyi ama yok kahvwltida gözümde midemde doyacak..malesef ona engel olamiyorum.aslinda inatlassam olurda birazda istemiyor..en büyük zevkim valla kahvaltida citir citir ekmekleri götürmek..ama dikkatini cekerim ondan sonrada hic ekmek yemiyorum yada ögle yemegine bir dilim o Kadar..hadi kiz haftaya Cuma meydanda bulusucaz..ama cok kararliyim ha pisman olma iddealastigina..Ye sen ekmekleri sonra tek geçerim seni alemde
hadi bakalım ... Ben cok iyi bi rakam gormuştum
dunku pis bogazligim yüzünden gitti...
nedense kendimden hic olmadığım kadar umutluyum
canim öyle manyak gibi tatlı istemiyor...
bayrama 67.9 olcam beeeeeeeeeeen
bir elmanin üstüne 2 saatmi yürüdün Hemde ac karinnaCanım bırde kalktım bır elma yedım ıkı den dorde kdr yurudum 4 te ymk ydm bıde 7 de aCık kahvltı dunun acısı cıktı
Canım bırde kalktım bır elma yedım ıkı den dorde kdr yurudum 4 te ymk ydm bıde 7 de aCık kahvltı dunun acısı cıktı
abartmıyorummm ayrıca çay bardağı koymamızda gerçekkk şaka deyill .ama maleseff yarında yok ne güzel deyilmi..adam yolda cumartesi pazar belki gelir sen o zamana kadar enişteyi çok yedir belki yetişir bize
yarin yokmu hafta sonu belki gelirmi..ay rüya gibibizimkide aksine yarin ve hafta sonu tam gün evde
böyle elbette Kilo verirsin ama yagdan degil kastan yakarsin haberin olsun..aman diim..hatta uzmanlar ac karna yapilan uzun yürüyüslerin faydasiz oldugunuda basbas bigiriyorlar...tabi benim gibi 4 dilim ekmekte yemede ..yani sen hocanin dedigini yap gitti yoldan gitme gibi Taktik uygulayacsn
Yok kız niye pişman olayımanam ben kendimi bildim bileli kahvaltimi iyi yaparim yani aslinda 3-4 dilim ekmegi birden yiyecegime gün icine yaysam dh iyi ama yok kahvwltida gözümde midemde doyacak..malesef ona engel olamiyorum.aslinda inatlassam olurda birazda istemiyor..en büyük zevkim valla kahvaltida citir citir ekmekleri götürmek..ama dikkatini cekerim ondan sonrada hic ekmek yemiyorum yada ögle yemegine bir dilim o Kadar..hadi kiz haftaya Cuma meydanda bulusucaz..ama cok kararliyim ha pisman olma iddealastigina..
bir günün olaysız geçsin be kuzummmmm:)aksam benim yontulamayan kalasim isten geldi..küvete daldi..ha küvet dedimse öyle normal icine girince 2-80 yattigin sey degil..popoyu güc bela sikistirip ayaklari havada biraktigin ayaklar üsüyüncede iceri zorla sokup mecburen oturur pozizyona girdigin birsey..eger haftada iki kere küvete girerse oh bu ne bolluk hergün küvetmi dolarmis diye söylendigim eger giren bensem ve söylenen benim körolmayasicamca zaten minnacik birsey iki kova suyla doluyor diye itiraz ettigim seye bizim herif bu gün girdi..vay be en gereksiz yerde bu Kadar ayrintiya girdigim icin bravo bana yaaaa
neeyse Adam banyoya girerken siparisinide Verdi..o persembeleri haftanin son gününü calistigi icin Adam erken tatile giriyor...bende siparisleri almak üzere benim kivircigida yanima aldim..arabayla yola koyuldum..tam tali yoldan ana yola geldigim dönemece geldimki oglanin biri motosikletle tam önüme yuvarlanmadimi..ani frenle(ki herifin sayesinde cok iyi alistim) adami ezmekten son anda kurtuldum..Adam diyorsamda 19-20 yaslarinda bir oglan iste...allahim hemen indim arabadan ..korkudan dilim tutuldu ..zaten basarisiz almancam tam bir fiyasko oldu..adama iyimisin diyecem türkce almanca salk bir laf cikti..cocuk yerde ahhh cekerken birden durum yüzüme möl möl bakti..hii diyebildi..ama bende bir telas..ayaklarim titriyor..nasil anladigini bilmiyorum ama ambulas cagrirma teklifime hayir dedi..oglan baktigi ben saf saftirir saskin rezil türküm kalkti ayaga cok hizliydin diye bana bagirmadimi
höööst ayi dedim...tabi icimdenbir sinirlendim öyle deyince bagira bagira Hemde rezil bir sekilde ne diyorsun sen hizli olan sendin..bak yolun ne tarafindasin...dedim oda bagirarak bana benim hizli oldugumu tekrar edince kann beynime sicradi..cikardim telefonu dur Polis gelsinde o anlatsin sana dedim bagirarak ve ondan beter bagirarak bana ne bagiriyorsun buna hakkin yok dedim ama benim ses ücbes kisi topladi basimiza tabi..
neyse ben telefonu cikardim son anda aklima geldi öylece resmini cektim..Adam anlayince cekme dedi ama cok gec coktan cektimbu polisi arayacagimi anlayinca kalkti yerden plakasini caktirmadan ikiye katlaayarak gizleyip basip gitmedimi kalakaldim..hemen herifi aradim..Adam banyo sefasinda telefonu kiza actirmis...kiz bba önemliymis diyor Adam kimildamiyor.. dedim söyle annem kaza yapmis de ..kizin söylemesiyle telefonun 10 saniyede cevaplanmasi bir oldu tabi
neeeyse dedim böyle böyle oglan kacti gitti..arabada birsey yok son Saniye carpmayi engelledim..aziik carpsaydim iyi para gelirdi sigortadan ama ortadaki bir can nasil ezip geceyim hakliyim diyeneyse herif %100 hakliligimi anlayinca polisi ara dedi...ama benim cenem titriyor ayaklarim titriyor hem korkudan hem sinirden....
neyse polislede sacma sapan diyaloglardan sonra basladim ekibi beklemeye..oglan plakayi katlamasaydi plakasini aklimda hayatta tutamazdim..katlayinca iyice dikkat ettim..123 dü
ben polise beni birakti kacti üstelik kolu kaniyordu yokda izler oldu deyince birde ekibi taktim oglanin pesine
ama pek heyecanliydi ha canli canli Bilgi aliyorlar benden ne giymisti Motor ne renkti kask varmiydi falan
neyse ekiple konusma bitti ..alisverisi bitirdim geldim..Adam oturmus tv izliyor...birde ona frca cektim..insan bir arar ne oldu ne yaptin diye ..hiic umurunda olmamis..herhalde motorlu oglani cok merak etmistir benim yerime..eee nasilsa cadolosun cenesizin biriyim yani kim basacikar benimle
kızım ben kaaaççççç kilolar aldım takma 3 kiloyukeşke dediğin gibi olsaydı, Allahım bayramdan beri aç kurtlar gibi ne yiyeceğimi şaşırıyorum,yiyorum doymuyorum bi daha yiyorum eski performansımı yakaladım ve sonuuuuuççççç +3 kilo senin anlayacağın BN KOCA BİR APTALIIIMMMM
falcı söledimiydi bu olayı bak aklıma geldi şimdi sölemediyse iş yojtur:)haaaaaaaaaaaaa bu arada en önemli ayrintiyi unuttum..simdi benim kivircikla arabaya oturduk ya birden cantayi almadigimi hatirladim..nasilsa parayi heriften aldigim icin cüzdana gerek duymmistim..kivircigima döndüm dedimki
bak burasi cok önemli dikkatli okuyun:
kizima dedim ki
dikkatli okuyorsunuz degil mi?
kizina söyle dedim:
taman tamam bu sondu..kizima dedim ki:
-kizim git cantami getir..cüzdanim yanimda olsun..belki kaza falan olur ehliyetsiz trafige ciktim diye ceza yemeyeyim
valla böyle dedim..billa böyle dedim..3 dakika icindede kaza oldu..
Masivam Hoşgeldin canim
Burası ne güzel oldu böyle ya
Ayni ilk geldiğim günlerde ki gibi elma sekerimle, Harpy eksik ama
iyi geceler canimiyi geceler kızlarrr
yarın görüşürüz
sabah: 1 yumurta domates peynir bir dilim ekmek
ara yok
öğle: 3 kaşık çorba
3 kaşık makarna
6misket köfte biraz patates kızartma
ara 4 hoşbeş
akşam: 3:) nuget marul domates peynir salatası
bir tane 3übir arada:26:
Sabah ve aksam süper olmus kaptanım afiyet olsun
sahi sen dedin ben farkediyorum..yok kiz aburcubur huyum yok bu sene..evede sokmuyorum zaeenYok kız niye pişman olayım
Sen olma da
Ekmekleri azalttığında zayiflicaksin Yalnız abur cubur yemiyosun galiba bu cok güzel ...ayakta alkış
yok kiz bende yok öyle olaysiz gün gecirme lüksü..hani alismisimda baktim gün olaysiz geciyor herife satasiyorumbir günün olaysız geçsin be kuzummmmm:)
kızım ben kaaaççççç kilolar aldım takma 3 kiloyu
falcı söledimiydi bu olayı bak aklıma geldi şimdi sölemediyse iş yojtur:)
harpy kilo aldım diye geldi bi ceeee diyip gitti
dilara da çalışmaya başladı gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?