80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

asil yarin basliyor Yaris..sen dua et hastane macerasi girdi devreye yoksa sen tek gecerim bu alemdeeeeee
Ye sen ekmekleri sonra tek geçerim seni alemde
hadi bakalım ... Ben cok iyi bi rakam gormuştum
dunku pis bogazligim yüzünden gitti...
nedense kendimden hic olmadığım kadar umutluyum
canim öyle manyak gibi tatlı istemiyor...
bayrama 67.9 olcam beeeeeeeeeeen

Kaptanım yarın ki kilonu cok merak ediyorum...:) rakibimsin... Okula gitmeden tartilda merakta bırakma beniiiiiiiiii

anam ben kendimi bildim bileli kahvaltimi iyi yaparim yani aslinda 3-4 dilim ekmegi birden yiyecegime gün icine yaysam dh iyi ama yok kahvwltida gözümde midemde doyacak..malesef ona engel olamiyorum.aslinda inatlassam olurda birazda istemiyor..en büyük zevkim valla kahvaltida citir citir ekmekleri götürmek..ama dikkatini cekerim ondan sonrada hic ekmek yemiyorum yada ögle yemegine bir dilim o Kadar..hadi kiz haftaya Cuma meydanda bulusucaz..ama cok kararliyim ha pisman olma iddealastigina..

Canım bırde kalktım bır elma yedım ıkı den dorde kdr yurudum 4 te ymk ydm bıde 7 de aCık kahvltı dunun acısı cıktı

böyle elbette Kilo verirsin ama yagdan degil kastan yakarsin haberin olsun..aman diim..hatta uzmanlar ac karna yapilan uzun yürüyüslerin faydasiz oldugunuda basbas bigiriyorlar...tabi benim gibi 4 dilim ekmekte yemede ..yani sen hocanin dedigini yap gitti yoldan gitme gibi Taktik uygulayacsn

Cnmdun gece yatana kadar yedıgım ıcın ac kalkmadım hala ac degılım aksam yemek bıle zor yedım bıde sarap cok ıcmısım su ıctıkce mayalanıyo ıcımde sıskınlık yapıyo

Yok kız niye pişman olayım
Sen olma da
Ekmekleri azalttığında zayiflicaksin
Yalnız abur cubur yemiyosun galiba bu cok güzel ...ayakta alkış

bir günün olaysız geçsin be kuzummmmm:)
kızım ben kaaaççççç kilolar aldım takma 3 kiloyu
falcı söledimiydi bu olayı bak aklıma geldi şimdi sölemediyse iş yojtur:)
Masivam Hoşgeldin canim
Burası ne güzel oldu böyle ya
Ayni ilk geldiğim günlerde ki gibi elma sekerimle, Harpy eksik ama

harpy kilo aldım diye geldi bi ceeee diyip gitti
dilara da çalışmaya başladı gelmiyo

Sabah(07.50)
1 dilim pekmezli ekmek

Sabah(11.00)
2 dilim ekmek
1 kase yogurt
3 dilim Beyaz peynir
domates salatalik
3-4 catal Döner

ara:3 findik acicik tuzsuz cekirdek cay kahve sekersiz

ögle::ikinci kahvaltiyla bir olmus oldu

ara:erik

aksam:büyük kase mercimek corbasi yarim dilim ekmek Beyaz peynir..

ara: kis cayi 2 cataql peynir

spor:1 Saat yürüyüs

not:bu gün peynir günü gibi olmus degilmi sbah sofraya koydular yedim..aksam ve ara peyniride herif bir bira acti..peyniride koydu önüne bende arada catalladim o yani

sabah: 1 yumurta domates peynir bir dilim ekmek
ara yok

öğle: 3 kaşık çorba
3 kaşık makarna
6misket köfte biraz patates kızartma

ara 4 hoşbeş

akşam: 3:) nuget marul domates peynir salatası

bir tane 3übir arada:26:

Sabah ve aksam süper olmus kaptanım afiyet olsun

Yok kız niye pişman olayım
Sen olma da
Ekmekleri azalttığında zayiflicaksin Yalnız abur cubur yemiyosun galiba bu cok güzel ...ayakta alkış
sahi sen dedin ben farkediyorum..yok kiz aburcubur huyum yok bu sene..evede sokmuyorum zaeen

yok kiz bende yok öyle olaysiz gün gecirme lüksü..hani alismisimda baktim gün olaysiz geciyor herife satasiyorum olay ciksin deyü
sen dedin ben düsünmeye basladim..yok demedi bence böyle durumlar olacagini..ay kadini hatirlattin bana...simdi bana dediki senin herif pek capkin..bende dedim soyu belli normal..kuzenim oldugu icin ortak dedemiz pek zamparaymis..Allah rahmet eylesin...
yokyok Bunda cok dedi..pesüphanallah iyi tamam dedik Kabul ettik ama kadin bu konu üstünde durmak icin israr ediyor..seninkinin durum daha beter ucan tavugu havada deyince yok daha neler dedim elimde olmadan sesim yükseldi..kadinin gözeri parladi..sonunda beni sasirtmayi becermis edasiyla ama hic motordan kazadan bahsetmedi..valla en güzel yani dilegin tutmus demesiydi

Ceco ,ayyuzlum gelmediler bu aksam
İyilerdir ins...
Kızlar yarın 1 e kadar yazalm kilolarımızı .... Olar mı :)
Merakla bekliyorum yarını
Herkese hayırlı geceleeeer
Tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…