ela napcaksın canım aklına yattı mı menü takibi işi
bildirim
başlangıç.103,2
geçen HAFTA 78,1
bu hafta..77.5
gİDEN : 0.6
toplam giden..25.7
spor..yok
hedef.65
bildirim
başlangıç :83
geçen hafta :81.5
bu hafta:79.6
giden:1.9
toplam giden:3.4
hedef 70
spor hergün 1.5 saat hafif tempo yürüyüş
karatay diyeti diye ara. ama kitabı okumak lazımmış kadın öyle diyo.oh oh günesi bulmus yürümüssün daha ne..bende Sabah 1 Saat 10 dakika yürüdüm ama kicim dondu söylemesi ayiptir
:allah rahmet eylesin canim..zor günler gecirmissin..benimkide 6 haftalikti ama tabi seninki gibi olamaz !!
canim öyle büyük arayislara girmene hic gerek yok..zaten emziriyorsum..nerden baksan günlük 500-700 kaloriu harciyorsun fazladan..emziriyorsun diye cok cok yemek yemene zaten gerek yok...yani 1-0 galip basliyorsun bu durumda Kilo verme yarisina..yediklerinden kac hareketini artir..baska hicbirsey yapmana gerek yok..ha fazladan spor yaparsan elbette daha iyi olur ama yapma sansinda yoksa az az vermeye kanaat edeceksin ve o az az verisler yaza nerden baksan 10 Kilo fark edecek..
hadi ya 30 kilomu vermis 3 ayda..iyi vermis valla.ben 3 ayda 10 kiloya havada havada raziym valla..nasil oluyormus acaba bu diet..etcil bir kocam oldugu icin zaten evde hergün et piser nasilsa
ya bence ne ekersen onu biçersincanım benim de ööle bi tanıdığım var biliyosunuz ki bebeğin kız yada erkek olması sadece kocişlere bağlı olan bir şey..5. kızdan sonra tahlil yaptırdılar meğerse adamın spermlerinde kız olanlar öndn gidiyomuş erkek olanlar arkada kaldığı için hep kız oluyormuş bence bunlar araştırılmalı yöntem ve teknikler her zaman tutmayabiliyor
yada başka bi çözüm kıbrısta tüp bebek
bildirim
başlangıç..86
geçen ay.74
bu hafta..77.2
gelen..3.200
toplam giden..8.8
spor..yok
hedef.65
geçen haftayı hatırlanıyorum o yüzden bayramda ki kilomu yazdım:26:
Canım çanta çekti sanırım bide çanta yiyimde aklım başıma gelsin
bildirim
başlangıç :83
geçen hafta :81.5
bu hafta:79.6
giden:1.9
toplam giden:3.4
hedef 70
spor hergün 1.5 saat hafif tempo yürüyüş
hayatımda bu kadar kilo verseydim valla fidan olurdum maşallahhhhhh diyorum sadece tebrik ediyorum azminizibildirim
başlangıç.103,2
geçen HAFTA 78,1
bu hafta..77.5
gİDEN : 0.6
toplam giden..25.7
spor..yok
hedef.65
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlkızlar cetvelde nasıl kilo düşmesi yaparım nereden yapabilirim yardım lütfennn
aksam benim yontulamayan kalasim isten geldi..küvete daldi..ha küvet dedimse öyle normal icine girince 2-80 yattigin sey degil..popoyu güc bela sikistirip ayaklari havada biraktigin ayaklar üsüyüncede iceri zorla sokup mecburen oturur pozizyona girdigin birsey..eger haftada iki kere küvete girerse oh bu ne bolluk hergün küvetmi dolarmis diye söylendigim eger giren bensem ve söylenen benim körolmayasicamca zaten minnacik birsey iki kova suyla doluyor diye itiraz ettigim seye bizim herif bu gün girdi..vay be en gereksiz yerde bu Kadar ayrintiya girdigim icin bravo bana yaaaa
neeyse Adam banyoya girerken siparisinide Verdi..o persembeleri haftanin son gününü calistigi icin Adam erken tatile giriyor...bende siparisleri almak üzere benim kivircigida yanima aldim..arabayla yola koyuldum..tam tali yoldan ana yola geldigim dönemece geldimki oglanin biri motosikletle tam önüme yuvarlanmadimi..ani frenle(ki herifin sayesinde cok iyi alistim) adami ezmekten son anda kurtuldum..Adam diyorsamda 19-20 yaslarinda bir oglan iste...allahim hemen indim arabadan ..korkudan dilim tutuldu ..zaten basarisiz almancam tam bir fiyasko oldu..adama iyimisin diyecem türkce almanca salk bir laf cikti..cocuk yerde ahhh cekerken birden durum yüzüme möl möl bakti..hii diyebildi..ama bende bir telas..ayaklarim titriyor..nasil anladigini bilmiyorum ama ambulas cagrirma teklifime hayir dedi..oglan baktigi ben saf saftirir saskin rezil türküm kalkti ayaga cok hizliydin diye bana bagirmadimi
höööst ayi dedim...tabi icimdenbir sinirlendim öyle deyince bagira bagira Hemde rezil bir sekilde ne diyorsun sen hizli olan sendin..bak yolun ne tarafindasin...dedim oda bagirarak bana benim hizli oldugumu tekrar edince kann beynime sicradi..cikardim telefonu dur Polis gelsinde o anlatsin sana dedim bagirarak ve ondan beter bagirarak bana ne bagiriyorsun buna hakkin yok dedim ama benim ses ücbes kisi topladi basimiza tabi..
neyse ben telefonu cikardim son anda aklima geldi öylece resmini cektim..Adam anlayince cekme dedi ama cok gec coktan cektimbu polisi arayacagimi anlayinca kalkti yerden plakasini caktirmadan ikiye katlaayarak gizleyip basip gitmedimi kalakaldim..hemen herifi aradim..Adam banyo sefasinda telefonu kiza actirmis...kiz bba önemliymis diyor Adam kimildamiyor.. dedim söyle annem kaza yapmis de ..kizin söylemesiyle telefonun 10 saniyede cevaplanmasi bir oldu tabi
neeeyse dedim böyle böyle oglan kacti gitti..arabada birsey yok son Saniye carpmayi engelledim..aziik carpsaydim iyi para gelirdi sigortadan ama ortadaki bir can nasil ezip geceyim hakliyim diyeneyse herif %100 hakliligimi anlayinca polisi ara dedi...ama benim cenem titriyor ayaklarim titriyor hem korkudan hem sinirden....
neyse polislede sacma sapan diyaloglardan sonra basladim ekibi beklemeye..oglan plakayi katlamasaydi plakasini aklimda hayatta tutamazdim..katlayinca iyice dikkat ettim..123 dü
ben polise beni birakti kacti üstelik kolu kaniyordu yokda izler oldu deyince birde ekibi taktim oglanin pesine
ama pek heyecanliydi ha canli canli Bilgi aliyorlar benden ne giymisti Motor ne renkti kask varmiydi falan
neyse ekiple konusma bitti ..alisverisi bitirdim geldim..Adam oturmus tv izliyor...birde ona frca cektim..insan bir arar ne oldu ne yaptin diye ..hiic umurunda olmamis..herhalde motorlu oglani cok merak etmistir benim yerime..eee nasilsa cadolosun cenesizin biriyim yani kim basacikar benimle
haaaaaaaaaaaaa bu arada en önemli ayrintiyi unuttum..simdi benim kivircikla arabaya oturduk ya birden cantayi almadigimi hatirladim..nasilsa parayi heriften aldigim icin cüzdana gerek duymmistim..kivircigima döndüm dedimki
bak burasi cok önemli dikkatli okuyun:
kizima dedim ki
dikkatli okuyorsunuz degil mi?
kizina söyle dedim:
taman tamam bu sondu..kizima dedim ki:
-kizim git cantami getir..cüzdanim yanimda olsun..belki kaza falan olur ehliyetsiz trafige ciktim diye ceza yemeyeyim
valla böyle dedim..billa böyle dedim..3 dakika icindede kaza oldu..
Ceco ,ayyuzlum gelmediler bu aksam
İyilerdir ins...
Kızlar yarın 1 e kadar yazalm kilolarımızı .... Olar mı :)
Merakla bekliyorum yarını
Herkese hayırlı geceleeeer
Tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?