80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bende kaciyorum ..
minikkelebek iyi fikir..yarin 1 e Kadar yaziyorur..gerci ben Sabah erkendenyazarim zatende bakaim ne Kadar artidayim..artida oldugum kesinmi kesin gibi

günaydın kızlarrr
cumamız mubarek olsun
topiğin açılışını yaptım hadi bakalım bildirime

bildirim
başlangıç..86
geçen ay.74
bu hafta..77.2
gelen..3.200
toplam giden..8.8
spor..yok
hedef.65

geçen haftayı hatırlanıyorum o yüzden bayramda ki kilomu yazdım:26:

Canım çanta çekti sanırım bide çanta yiyimde aklım başıma gelsin

bildirim
başlangıç :83
geçen hafta :81.5
bu hafta:79.6
giden:1.9
toplam giden:3.4
hedef 70
spor hergün 1.5 saat hafif tempo yürüyüş

bildirim
başlangıç.103,2
geçen HAFTA 78,1
bu hafta..77.5
gİDEN : 0.6
toplam giden..25.7
spor..yok
hedef.65
maşşallahhhh diyorum başkada bişey demiyorum 25 kilo mu verdinnnn:26:
bildirim
hedef 70
kutluyorum senii iremmcimmm :13: 80 ler gitmişş..darısı 70 lerin başınaa..

karatay diyeti diye ara. ama kitabı okumak lazımmış kadın öyle diyo.
ya bence ne ekersen onu biçersin

heh rengi açık yaptınki kimse okuyamasın diye değilmi

kız duyum geçmiş olsun bacım noldun öyle başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi herhalde. nazar var nazar

günaydın kızlarr cumanız mübarek olsun
bildirim
başlangıç:85.4
geçen HAFTA:84.4
bu hafta..83.8
gİDEN :0.6
toplam giden..1.6
hedef.70

size dedim demi sonunculuğu kimseye yar etmem diye

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 86
bu hafta: 88
gelen 2000 gr
toplam gelen2500 gr

söylememe herek yok tabi bunun çoğu ödem. yada ben kendimi böyle avutuyorum

ha bu arada bu kadar çok kaynatmayın. topu topu 1 gece yoktum okumaktan gözüm şaşı oldu

Son düzenleme:
bildirim
hedef 70

tebrikler valla bende 70li kilolara bir insenm biraz olsun piskolojik olarak rahatlarım heralde

bildirim
başlangıç.103,2
geçen HAFTA 78,1
bu hafta..77.5
gİDEN : 0.6
toplam giden..25.7
spor..yok
hedef.65
hayatımda bu kadar kilo verseydim valla fidan olurdum maşallahhhhhh diyorum sadece tebrik ediyorum azminizi

Dikkatlice okursan yapabilirsin
Cetveli yaptığın sayfada en altta adresler olcak orda en altta direk adres var...
Orayı kopyala... Kullanıcı kontrol panelinden , profil duzenleyi tıkla ... Sayfanın aşağısında cetvel çizelgesi gibi bisi yazcak
Oraya kopyala ve kaydet

Eklentiler

• $image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün çok işim var ve birazdan hepsine girişeceğim Allahın izniyle Çamaşır makinesine bir posta attım yıkanıyor bile
Şimdi oturup yarın kızkardeşime götürmek için sarmayı saracağım sonrada temizliğe girişmem lazım Ev aldı başını gitti iki gündür gezince akşam benimki gelmeden bitirmiş olmam lazım ki paşamızın ağzına laf vermim birde iki hafta sonra anamlar geliyor almanyadan o gelmedende tül perde cam halletmem lazımki onun evinide temizleyelim sonra bir kaç gün dışarda çok işim olur koşturmaktan ev iyice azmasın

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin ve gönlümüzden geçenleri önümüze hayırlı olarak sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnn

Aklımdayken bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Fark; + 0.7 kg
Toplam giden; 15.1 kg
Hedef; ilk hedef 85 kg
Spor; 30 dakika yüzme + 2 saat Fitness + 1 saat yürüyüş ( bütün hafta içinde )

İnşallah bir sonraki hafta kesin eksi görürüm malum şu an reglm devam ediyor
Pes etmek yok o kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkkkkk başka yolu yok

Canım çok çok geçmiş olsun Gerçekten verilmiş sadakanız varmış
Bak meğer içinede doğmuş bir aksilik olacağı Ayyüzlümünde dediği gibi iyi düşün iyi olsun saatine bak deng gelince nasılda gerçek oluyor Allah korusun

Ceco ,ayyuzlum gelmediler bu aksam
İyilerdir ins...
Kızlar yarın 1 e kadar yazalm kilolarımızı .... Olar mı :)
Merakla bekliyorum yarını
Herkese hayırlı geceleeeer
Tatlı rüyalar

burdayımmmmmmmmmmmmm
Ya gece aklım sizde kaldı ne zaman girmeye niyetlensem hep bağlantı kopup durdu bende en sonunda sinir oldum kapattım laptobu
Şükür şu anda sorun kalmadı herhalde o an bağlantıda vardı bir şey

dün dayım bir düğüne davet etti sağdıç olmuştu kilomdan dolayı gitmek istemedim başta sonra kalk git açılırsın dedim kendi kendime kalktım kızımı hazırladım giyindim eşime nasıl oldum diye sordum güzel işte dedi bende o nasıl güzel işte demek dedim ne diyim bayıldım öldüm çokmu güzel olmuşsun diyeyim dedi( çok zoruma gitti çokkk. neyse gittik oraya afet bi hatun geldi lacivert mini etek pembe bir bluz ve lacivert ceket yanımıza masaya oturdu kadınla sohbete daldık tabi konu kilo:)) kadın tam 104 kiloymuş ve kadın eşinin bir lafından azm etmiş 68mi ne düşmüş süper olmuş çok boyluda değil ne yaptın diye sordum yemedim ağzıma bir lokma sokmadım salata hariç ve bol içeçek tükettim asitliler hariç dedi ve bir sene olmadan 4-5 ayda gitti heray 10 kilo verdim dedi çok sporda yapmadım dedi yapsam daha hızlı giderdi dedi ve diğer bir bayanda yanımda aynen bende öyle yaptım ve 40 kiloya yakın verdim dedi. bayanları görseniz hani derizya sudamı içmemiş bunlar o cinsten halbuki çok kilolularmış ve dünden sonra kendime dedim bu kadar azimsizmisin neden veremiyesin vereceksin dedim dünden beri kendimi daha iyi korumaya aldım şimdi halamlara gidecem ve orda pasta felan fistan olacak muhakak yemeyecem. sizde bir yere gidende ikram edildiği zaman yemeyecem diye sunulan herneyse önünüze geldiğinde yemeyeceğinize yemin edin ve kurtulun bu dertten biz azimliyiz yenecez bu kiloları biz kadınlar evin kocanın çoçugun kaynananın kayınbabanın eltinin kaynın görümcenin v.s. nin hakkından geliyoruz kilo neki VERECEZ BİZ AZİMLİYİZ KENDİ KENDİMİZİ YENECEZ biz birbirimize destek olalım kuvvet olalım sizleri seviyorum kızlar:) bugün hayat bana tos pembe :)

Baslangic : 79
Gecen hafta:72.4
Bu hafta:72.4
Gelen Giden yok
Spor 7-10 Saat yürüyüs

Valla vermemis gibi görünsemde son 3 günün 700 gr mindan kurtulmusum ya Bana dügün Bayram

Minik kelebegim simdiden kutlarim seni her durumda benden önde oldugun kesin.. Haftayada Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…