80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yazıyı okuyunca içimden yürü be kızım kim tutar seni diye bağırasım geldi. ama gerçek şu ki gözünün önünde görünce kilo verenleri azmin artıyo. bak duyuma görümcesinin kilo verdiğini görünce nasıl azme geldide veriverdi kiloları. yanlış anlamasın beni görümcesi de ona bakıp azme gelmişti. şimdi aralarında bence güzel bi rekabet var. keşke benimde yanımda olsa da öyle birileri bende kilo verebilsem. ama görürsünüz kasımda bir anda 12 civarı verecem hele şu karnımdaki beni bi bıraksın ondan sonra da allahın izniyle yeniden devam edecem kilo vermeye tabi sizin de desteklerinizle

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür sarma faslı bitti hatta yine her zaman yaptığım gibi dibini çok çok hafif tuturuyordum az daha
Eşimin dediği gibi bir kerede sarmayayı katletmeden yapsam dişimi kıracağım

Birazdan yatak odasına girip nevresimlerimi değiştirip biraz dolap içlerini de düzelteceğim
Ondan sonrada bugünlük birşey yapmayı düşünmüyorum yeter çok bile

Canım gerçekten helal olsun bayanlara yaa
Darısı bizlerin başına valla bıktım artık kilolu dolanmaktan güzel güzel elbiselere kedinin ciğere baktığı gibi bakmaktan
İnşallah hepimiz kurtulacağız o kilolardan Aminnnnnnnnn

neden olmuyor ya herşeyi yapıyorum çizelge oluyor ama kopy yaptıktan sonra bu çizelge buraya uygun değil diye hata veriyor

Canım eğer yine sorun oluyorsa istersen şifreni ver bana özelden mesaj atarak ben hallederim senin için sonra şifreni değiştirirsin

Kızlar hepınız cok guzel kılolar vermıssınız tebrık ederım darısı benım basıma haftaya ınsallahh benım artım var utanıyorum bıldırım yapmaya bıle (((

maşşallahhhh diyorum başkada bişey demiyorum 25 kilo mu verdinnnn:26:

kutluyorum senii iremmcimmm :13: 80 ler gitmişş..darısı 70 lerin başınaa..
ayyy geldik geri en azından 80 üstü beni mahvediyo kendimi dünyanın en çirkini gibi hissediyorum 80 ile 79.5 arasında havam değişiyor
neden olmuyor ya herşeyi yapıyorum çizelge oluyor ama kopy yaptıktan sonra bu çizelge buraya uygun değil diye hata veriyor

hamilelik takvimi yazıyo çizelge olması gereken yerde hata bu olabilir mi??

İns kuzum... Bu hafta beni gecersinnnn ki hiiiiiic sanmam
hadi bakalım haftaya meydanda goruscez yine
Bu hafta azcik laf dinleyip ekmek yemezsen elbette beni geçersingeçersin
o kadar yuruyosun
bu hafta inanıyorum bak.... Ümitlerimi yikmaaaaaaaa

Kızlar hepınız cok guzel kılolar vermıssınız tebrık ederım darısı benım basıma haftaya ınsallahh benım artım var utanıyorum bıldırım yapmaya bıle (((
Canım olan olmus ... Arkaya bakma... Hadi söyle kaç kilosun... Haftaya önümüze bakicaz artık ...
Bu hafta menülerimizi paylascaz hem daha dikkatli oluruz

Kilo bildirimim
Başlangıç:81
Gecen hafta :73.3
Bu hafta:73.9
Bu hafta gelen 600gr
Toplamgıden 7.1
Hedef 65
Spor pilates bisiklet ve yuruyus donusumlu olarak hergun bırı

Kızlar menü takıbını yapacagım kısıler
Wintersun
Cecoo
Ayyüzlüm
Beyazcan
Efsax
Fezay (donunce)
Hilal_85
Nevresema
Duyum
Minikkelebek
Eylülsıla
Uzak21
Ela ela
Unutmuş oldugum varsa altına ekleyebılırmı kızlar 3 kez menu paylasmayan o hafta lısteye gıremıyoo onun ıcın atlamış olmayım kımselerı

Küçük bi tabak bende istiyorum
bol yoğurtla yicemeline saglık canim

maşşallahhhh diyorum başkada bişey demiyorum 25 kilo mu verdinnnn:26:

kutluyorum senii iremmcimmm :13: 80 ler gitmişş..darısı 70 lerin başınaa..
saol cnm benım cok sukur cogu gıttı azı kaldı
tebrikler valla bende 70li kilolara bir insenm biraz olsun piskolojik olarak rahatlarım heralde

hayatımda bu kadar kilo verseydim valla fidan olurdum maşallahhhhhh diyorum sadece tebrik ediyorum azminizi

tsk ederım

ayyy 60lara ramak kalmışşş ne güzelll pek bi imrendim şimdi
Kaptanım sana bi sır vereyim mı bildirim yaptıktan sonra bi daha tartildim 69.9 dum... Bebisi emzirdim ından eksildim heralde
darisi sana ins. Daha cok var yoluma... Ama cok umitliyim bu ssefer azmim kirilmaz

Kaptanım sana bi sır vereyim mı bildirim yaptıktan sonra bi daha tartildim 69.9 dum... Bebisi emzirdim ından eksildim heralde
darisi sana ins. Daha cok var yoluma... Ama cok umitliyim bu ssefer azmim kirilmaz

ayy ne güzel doğurmak kilo almak ama emzirmek kolay kilo vermek bi denge var yine de bünyede:)

Öyle kaptanım Rabbim ne güzel denge kurmuş....
İns Rabbim sana da ..sana benzeyen güzel güzel bebisler versin en yakın zamanda

amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
isteyen hekes adına 40 kere

Kızlarr az cok herkes aksam yemegını hazırlamıştırrrrr menulerr gelsınnnnn başlangıç ı ben cekeyım hadii

Menüm

Sabah:5 kasık sade nesfıt
Yarım bardak az yaglı sut

2 km yuruyus

Öğle 1 gevrek 1 pkt ayran
Ara 1 mandalına 1 mınık hoşbeş

Akşam:2 tane bıber dolması 1 kaşık süzme yoğurt
Karışık marul salata yagsız tuzsuz nar ekşili

20 dk bisiklet
15 dk gobek eritme pilates
Spor sonrası
Şeftalıve yogurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…