dün dayım bir düğüne davet etti sağdıç olmuştu kilomdan dolayı gitmek istemedim başta sonra kalk git açılırsın dedim kendi kendime kalktım kızımı hazırladım giyindim eşime nasıl oldum diye sordum güzel işte dedi bende o nasıl güzel işte demek dedim ne diyim bayıldım öldüm çokmu güzel olmuşsun diyeyim dedi( çok zoruma gitti çokkk. neyse gittik oraya afet bi hatun geldi lacivert mini etek pembe bir bluz ve lacivert ceket yanımıza masaya oturdu kadınla sohbete daldık tabi konu kilo:)) kadın tam 104 kiloymuş ve kadın eşinin bir lafından azm etmiş 68mi ne düşmüş süper olmuş çok boyluda değil ne yaptın diye sordum yemedim ağzıma bir lokma sokmadım salata hariç ve bol içeçek tükettim asitliler hariç dedi ve bir sene olmadan 4-5 ayda gitti heray 10 kilo verdim dedi çok sporda yapmadım dedi yapsam daha hızlı giderdi dedi ve diğer bir bayanda yanımda aynen bende öyle yaptım ve 40 kiloya yakın verdim dedi. bayanları görseniz hani derizya sudamı içmemiş bunlar o cinsten halbuki çok kilolularmış ve dünden sonra kendime dedim bu kadar azimsizmisin neden veremiyesin vereceksin dedim dünden beri kendimi daha iyi korumaya aldım şimdi halamlara gidecem ve orda pasta felan fistan olacak muhakak yemeyecem. sizde bir yere gidende ikram edildiği zaman yemeyecem diye sunulan herneyse önünüze geldiğinde yemeyeceğinize yemin edin ve kurtulun bu dertten biz azimliyiz yenecez bu kiloları biz kadınlar evin kocanın çoçugun kaynananın kayınbabanın eltinin kaynın görümcenin v.s. nin hakkından geliyoruz kilo neki VERECEZ BİZ AZİMLİYİZ KENDİ KENDİMİZİ YENECEZ biz birbirimize destek olalım kuvvet olalım sizleri seviyorum kızlar:) bugün hayat bana tos pembe :)
dün dayım bir düğüne davet etti sağdıç olmuştu kilomdan dolayı gitmek istemedim başta sonra kalk git açılırsın dedim kendi kendime kalktım kızımı hazırladım giyindim eşime nasıl oldum diye sordum güzel işte dedi bende o nasıl güzel işte demek dedim ne diyim bayıldım öldüm çokmu güzel olmuşsun diyeyim dedi( çok zoruma gitti çokkk. neyse gittik oraya afet bi hatun geldi lacivert mini etek pembe bir bluz ve lacivert ceket yanımıza masaya oturdu kadınla sohbete daldık tabi konu kilo:)) kadın tam 104 kiloymuş ve kadın eşinin bir lafından azm etmiş 68mi ne düşmüş süper olmuş çok boyluda değil ne yaptın diye sordum yemedim ağzıma bir lokma sokmadım salata hariç ve bol içeçek tükettim asitliler hariç dedi ve bir sene olmadan 4-5 ayda gitti heray 10 kilo verdim dedi çok sporda yapmadım dedi yapsam daha hızlı giderdi dedi ve diğer bir bayanda yanımda aynen bende öyle yaptım ve 40 kiloya yakın verdim dedi. bayanları görseniz hani derizya sudamı içmemiş bunlar o cinsten halbuki çok kilolularmış ve dünden sonra kendime dedim bu kadar azimsizmisin neden veremiyesin vereceksin dedim dünden beri kendimi daha iyi korumaya aldım şimdi halamlara gidecem ve orda pasta felan fistan olacak muhakak yemeyecem. sizde bir yere gidende ikram edildiği zaman yemeyecem diye sunulan herneyse önünüze geldiğinde yemeyeceğinize yemin edin ve kurtulun bu dertten biz azimliyiz yenecez bu kiloları biz kadınlar evin kocanın çoçugun kaynananın kayınbabanın eltinin kaynın görümcenin v.s. nin hakkından geliyoruz kilo neki VERECEZ BİZ AZİMLİYİZ KENDİ KENDİMİZİ YENECEZ biz birbirimize destek olalım kuvvet olalım sizleri seviyorum kızlar:) bugün hayat bana tos pembe :)
neden olmuyor ya herşeyi yapıyorum çizelge oluyor ama kopy yaptıktan sonra bu çizelge buraya uygun değil diye hata veriyor
ayyy geldik geri en azından 80 üstü beni mahvediyo kendimi dünyanın en çirkini gibi hissediyorum 80 ile 79.5 arasında havam değişiyormaşşallahhhh diyorum başkada bişey demiyorum 25 kilo mu verdinnnn:26:
kutluyorum senii iremmcimmm :13: 80 ler gitmişş..darısı 70 lerin başınaa..
neden olmuyor ya herşeyi yapıyorum çizelge oluyor ama kopy yaptıktan sonra bu çizelge buraya uygun değil diye hata veriyor
İns kuzum... Bu hafta beni gecersinnnnBaslangic : 79
Gecen hafta:72.4
Bu hafta:72.4
Gelen Giden yok
Spor 7-10 Saat yürüyüs
Valla vermemis gibi görünsemde son 3 günün 700 gr mindan kurtulmusum ya Bana dügün Bayram
Minik kelebegim simdiden kutlarim seni her durumda benden önde oldugun kesin.. Haftayada Ben
Canım olan olmus ... Arkaya bakma... Hadi söyle kaç kilosun... Haftaya önümüze bakicaz artık ...Kızlar hepınız cok guzel kılolar vermıssınız tebrık ederım darısı benım basıma haftaya ınsallahh benım artım var utanıyorum bıldırım yapmaya bıle(((
Küçük bi tabak bende istiyorumSelamün aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür sarma faslı bitti hatta yine her zaman yaptığım gibi dibini çok çok hafif tuturuyordum az daha
Eşimin dediği gibi bir kerede sarmayayı katletmeden yapsam dişimi kıracağım
Birazdan yatak odasına girip nevresimlerimi değiştirip biraz dolap içlerini de düzelteceğim
Ondan sonrada bugünlük birşey yapmayı düşünmüyorumyeter çok bile
Canım gerçekten helal olsun bayanlara yaa
Darısı bizlerin başınavalla bıktım artık kilolu dolanmaktan güzel güzel elbiselere kedinin ciğere baktığı gibi bakmaktan
İnşallah hepimiz kurtulacağız o kilolardanAminnnnnnnnn
Canım eğer yine sorun oluyorsa istersen şifreni ver bana özelden mesaj atarakben hallederim senin için sonra şifreni değiştirirsin
saol cnm benım cok sukur cogu gıttı azı kaldımaşşallahhhh diyorum başkada bişey demiyorum 25 kilo mu verdinnnn:26:
kutluyorum senii iremmcimmm :13: 80 ler gitmişş..darısı 70 lerin başınaa..
tebrikler valla bende 70li kilolara bir insenm biraz olsun piskolojik olarak rahatlarım heralde
hayatımda bu kadar kilo verseydim valla fidan olurdum maşallahhhhhh diyorum sadece tebrik ediyorum azminizi
Kaptanım sana bi sır vereyim mı bildirim yaptıktan sonra bi daha tartildim 69.9 dum... Bebisi emzirdim ından eksildim heraldeayyy 60lara ramak kalmışşş ne güzelll pek bi imrendim şimdi
Kaptanım sana bi sır vereyim mı bildirim yaptıktan sonra bi daha tartildim 69.9 dum... Bebisi emzirdim ından eksildim heralde
darisi sana ins. Daha cok var yoluma... Ama cok umitliyim bu ssefer azmim kirilmaz
Öyle kaptanım Rabbim ne güzel denge kurmuş....ayy ne güzel doğurmak kilo almak ama emzirmek kolay kilo vermek bi denge var yine de bünyede:)
Öyle kaptanım Rabbim ne güzel denge kurmuş....
İns Rabbim sana da ..sana benzeyen güzel güzel bebisler versin en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?