ay yazıyı okuyunca içimden yürü be kızım kim tutar seni diye bağırasım geldi. ama gerçek şu ki gözünün önünde görünce kilo verenleri azmin artıyo. bak duyuma görümcesinin kilo verdiğini görünce nasıl azme geldide veriverdi kiloları. yanlış anlamasın beni görümcesi de ona bakıp azme gelmişti. şimdi aralarında bence güzel bi rekabet var. keşke benimde yanımda olsa da öyle birileri bende kilo verebilsem. ama görürsünüz kasımda bir anda 12 civarı verecemhele şu karnımdaki beni bi bıraksın ondan sonra da allahın izniyle yeniden devam edecem kilo vermeye tabi sizin de desteklerinizle
bildirim
başlangıç :80
geçen hafta :72.3
bu hafta:70.1
giden:2.2
toplam giden:9.9
hedef 57
ayyüzlümm sen biliyorsun benim taktiği , ama yinede okunmuş yazılar. bidaha sarıyla yazcam..karatay diyeti diye ara. ama kitabı okumak lazımmış kadın öyle diyo.
ya bence ne ekersen onu biçersin
heh rengi açık yaptınki kimse okuyamasın diye değilmi
kız duyum geçmiş olsun bacım noldun öyle başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi herhalde. nazar var nazar
haaahaaaa haaa yanlışın var şekerimmmsize dedim demi sonunculuğu kimseye yar etmem diye
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 86
bu hafta: 88
gelen 2000 gr
toplam gelen2500 gr
söylememe herek yok tabi bunun çoğu ödem. yada ben kendimi böyle avutuyorum
ha bu arada bu kadar çok kaynatmayın. topu topu 1 gece yoktum okumaktan gözüm şaşı oldu
hadi ya ay nasil becerdin kiz daha gecen hafta ayni kilodaydik senle...tamam beaa cok pis gaza geldim ..haftaya en az bir Kilo vermis olucam ahada buraya yazdim hadi bakiim elmi Yaman ben miKaptanım sana bi sır vereyim mı bildirim yaptıktan sonra bi daha tartildim 69.9 dum... Bebisi emzirdim ından eksildim heralde
darisi sana ins. Daha cok var yoluma... Ama cok umitliyim bu ssefer azmim kirilmaz
yok bacim ne yanlis anlayacam..o benim Kilo verdigimi farkedince gaza geldi zaten.bende beni gecmeye baslamis diye gaza geldim...tek hedefim onun kilosundan en az bir Kilo eksik olmak ..Boy farkini hesaba katmadan bana hava atiyor ya bitiyorum bitiyorumay yazıyı okuyunca içimden yürü be kızım kim tutar seni diye bağırasım geldi. ama gerçek şu ki gözünün önünde görünce kilo verenleri azmin artıyo. bak duyuma görümcesinin kilo verdiğini görünce nasıl azme geldide veriverdi kiloları. yanlış anlamasın beni görümcesi de ona bakıp azme gelmişti. şimdi aralarında bence güzel bi rekabet var. keşke benimde yanımda olsa da öyle birileri bende kilo verebilsem. ama görürsünüz kasımda bir anda 12 civarı verecemhele şu karnımdaki beni bi bıraksın ondan sonra da allahın izniyle yeniden devam edecem kilo vermeye tabi sizin de desteklerinizle
yok bacim ekmekte yok...sadece 2 dilim bu hafta illede ille 1-2 Kilo gidecek o Kadar...seni tek gecerim bu alemde yaniİns kuzum... Bu hafta beni gecersinnnnki hiiiiiic sanmam
hadi bakalım haftaya meydanda goruscez yine
Bu hafta azcik laf dinleyip ekmek yemezsen elbette beni geçersingeçersin
o kadar yuruyosun
bu hafta inanıyorum bak.... Ümitlerimi yikmaaaaaaaa
sorma ya bende cok imrendim...ayyy 60lara ramak kalmışşş ne güzelll pek bi imrendim şimdi
Hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin
Olursun canım ya ne kalmiski şurda...69 hayaldi dogum yaptığımda 86 ydim... Hedef simdi 59... Onu da görcez insBende bı 69 u gorsem cok mutlu olcm yaa bızede nasıb olur inşşş
Cooook tesekkurler tatlım tatlım... Hepimiz cok ggüzel kilolar verelim inskutlarım seni kelebeğimm
birinci belli, sonuncuda ben oldum..allah daim etsin başarını
ayyüzlümm sen biliyorsun benim taktiği , ama yinede okunmuş yazılar. bidaha sarıyla yazcam..
haaahaaaa haaa yanlışın var şekerimmm
sonuncu benim ,üstünede çanta yiycem..
Cok ekmekli...az besleyicili bi menü olmus beyazımmenüm
sabah
2 dlm ekmk
1 dlm peynr
5 zeytin
domates
ara
1 dlm kek
akşam 4 dlm ekmk
2 dlm peynir
yoğurt
gece
meyve yerim sanırım
4 lt su
Hoşgeldın cnm hergun menu paylasımı yaparsan listeye gırebılıyosun bugunden basla ıstersen ıkı hafta sonra lısteye gırıyosun haftada 3 kez menu paylasımı yapmazsan o hafta lısteye gıremıyosun sımdıden basarılarrrrrrrr
Ekmeksiz, kaymaksiz bi haftayla kesin verirsin canımhadi ya ay nasil becerdin kiz daha gecen hafta ayni kilodaydik senle...tamam beaa cok pis gaza geldim ..haftaya en az bir Kilo vermis olucam ahada buraya yazdim hadi bakiim elmi Yaman ben mi
yok bacim ne yanlis anlayacam..o benim Kilo verdigimi farkedince gaza geldi zaten.bende beni gecmeye baslamis diye gaza geldim...tek hedefim onun kilosundan en az bir Kilo eksik olmak ..Boy farkini hesaba katmadan bana hava atiyor ya bitiyorum bitiyorumama bu gün iyi hava attim ha..ortanca görümcelerden birine gittik..kahvaltiya oda geldi..ben sacimi basimi yikadim yaptim makyaj o bitim...birde korse giydim incecik görünüyordum..hatun gözlerini alamadi benden birseyde diyemedi
yok bacim ekmekte yok...sadece 2 dilim bu hafta illede ille 1-2 Kilo gidecek o Kadar...seni tek gecerim bu alemde yani
sorma ya bende cok imrendim...
Enişte seni yemeğe götürdüğünde ben yemiş kadar mutlu olacağım ... Hadi az gayretnaber sevgili fistik vede fistik adaylarim bu gün izin günü gibi oldu..aksama yürüyemedim malesef evde derin bir temizlik yapmak zorunda kaldim aksam Saat 5 ten sonra..oda spor diiceksiniz ama yok yürüyüs Kadar yorulmadim...ama yarin tam gaz basliyorum..herifte evde ama hiiic sorun degil..bu hafta cok kararliyim..1-2 Kilo arasi mutlaka gidecek..aybasina 10 gün var..en azindan 70 .9 da olsa 70 i göreyimde bayrama 69 u görme sansim olsun..sahi bayramada 15 gün kalmis oluyor o zanama..yani toplamda 25 günüm var..yani 69.9 a tam 2,5 Kilo var..haftada en azindan 1 kiloyla bu isi basarabilirim ..yasasin basarabilirim..Zaman daraldi..zaten 1 kasimda 69 olmazsam herife pahali bir restaurantta acikbüfe cin yemegi borclanacagim...basarirsamda o bana borclanacakay heyecanlandim o gün o yemekleri zevle yerim insallah
Canım hosgeldiiiin, kendini tanıtsan ... Umarım aktif olursunHepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin
Cızelge ıcın forumda acıklama var cnm ordan tekrar yap istersenTeşekkürler hoşbulduk sanırıim çizelgem yanlış olmuş inş düzeltebilirim
Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu
Öğle : 1 su bardagı süt
Akşam :
1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç
gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum
ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum sevgiler hepinize
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?