80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

verecez tabikide neden veremiyelim cnm bu kadar veren insanlar insan üstü varlıkmı bizlerin onlardan hiç bir farkı yok yeterki kendimize inanalım

bildirim
başlangıç :80
geçen hafta :72.3
bu hafta:70.1
giden:2.2
toplam giden:9.9
hedef 57
kutlarım seni kelebeğimm

birinci belli, sonuncuda ben oldum..allah daim etsin başarını
ayyüzlümm sen biliyorsun benim taktiği , ama yinede okunmuş yazılar. bidaha sarıyla yazcam..
haaahaaaa haaa yanlışın var şekerimmm

sonuncu benim ,üstünede çanta yiycem..

iyi akşamlar kızlarr

bildirimler bitti sanırım..hepimize geçmiş olsun

ben bu gün epey yoruldum.12 gibi evden çıktım hastanede kontrolüm vardı .küçük kızda yanımda.neyse kıza kıyafet baktım biraz

kreşte giymesi için pantolon tşort aldım bıcırığa..banka işi ,şu bu derken büyük kızın veli toplantısına zor yetiştim.
.
eve geldiğim akşamın 7 siydi..12 den 7 ye kadar yürüdüm dolaştım ,bekledim kıçım yer görmedi .yazık olan ufaklığa oldu çok ağladı bacaklarım acıyor yoruldum diye ,çok kucağımdada taşıdım ama ikimizinde sabrı kalmadı.yaptığım çok bi iş yok gibi görünsede hepsi çokk ayrı ayrı yerlerde olunca işin cılkı çıktı

hoş ben alışkınm çok yürürüm çarşı işlerim hiç bitmez ama çocuk ve poşetler bir de ayakkabı ayağımı acıtınca çıldırdım eşime bi fırça

çektim telde.

kendileri ilgilenmiyor ağalar beni ayakçı yapıyorlar ..
iş için birinden borç almış git bankadan para çek onu yatır.
yok evden matkap al paketle kargoya teslim et

yok şu yok bu ev zaten merkeze 30 dk .elimde çocuk
otobüslerde dolmuşlarda rezil oluyom .
elti hanım altında araba günlerde,marketlerde lokallarde gezsin ,
dolmuş otobüs tazılık larını ben yapıyım ne bu yaaa

verdim fırçayı herife
kapattım telide arıyo arıyo açmıyom, sefam olsun

çocuğun ağlamasına yüreğim dayanmadı,anne yürüyemiyomm ayaklarm acıyorr bacaklarım acıyorr diye .

prenses oldu sanki hatun kimse bişey diyemiyor .tabi bende

neyse tek karım bolca yürümem ve akşama kadar aç kalmam

vakit bulupda bişey yiyemedim.

menüm

sabah

2 dlm ekmk

1 dlm peynr
5 zeytin

domates

ara
1 dlm kek

akşam 4 dlm ekmk
2 dlm peynir
yoğurt

gece
meyve yerim sanırım

4 lt su

Kaptanım sana bi sır vereyim mı bildirim yaptıktan sonra bi daha tartildim 69.9 dum... Bebisi emzirdim ından eksildim heralde
darisi sana ins. Daha cok var yoluma... Ama cok umitliyim bu ssefer azmim kirilmaz
hadi ya ay nasil becerdin kiz daha gecen hafta ayni kilodaydik senle...tamam beaa cok pis gaza geldim ..haftaya en az bir Kilo vermis olucam ahada buraya yazdim hadi bakiim elmi Yaman ben mi

yok bacim ne yanlis anlayacam..o benim Kilo verdigimi farkedince gaza geldi zaten.bende beni gecmeye baslamis diye gaza geldim...tek hedefim onun kilosundan en az bir Kilo eksik olmak ..Boy farkini hesaba katmadan bana hava atiyor ya bitiyorum bitiyorum ama bu gün iyi hava attim ha..ortanca görümcelerden birine gittik..kahvaltiya oda geldi..ben sacimi basimi yikadim yaptim makyaj o bitim...birde korse giydim incecik görünüyordum..hatun gözlerini alamadi benden birseyde diyemedi
yok bacim ekmekte yok...sadece 2 dilim bu hafta illede ille 1-2 Kilo gidecek o Kadar...seni tek gecerim bu alemde yani
ayyy 60lara ramak kalmışşş ne güzelll pek bi imrendim şimdi
sorma ya bende cok imrendim...

naber sevgili fistik vede fistik adaylarim bu gün izin günü gibi oldu..aksama yürüyemedim malesef evde derin bir temizlik yapmak zorunda kaldim aksam Saat 5 ten sonra..oda spor diiceksiniz ama yok yürüyüs Kadar yorulmadim...ama yarin tam gaz basliyorum..herifte evde ama hiiic sorun degil..bu hafta cok kararliyim..1-2 Kilo arasi mutlaka gidecek..aybasina 10 gün var..en azindan 70 .9 da olsa 70 i göreyimde bayrama 69 u görme sansim olsun..sahi bayramada 15 gün kalmis oluyor o zanama..yani toplamda 25 günüm var..yani 69.9 a tam 2,5 Kilo var..haftada en azindan 1 kiloyla bu isi basarabilirim ..yasasin basarabilirim..Zaman daraldi..zaten 1 kasimda 69 olmazsam herife pahali bir restaurantta acikbüfe cin yemegi borclanacagim...basarirsamda o bana borclanacak ay heyecanlandim o gün o yemekleri zevle yerim insallah

yahu mesaji yazdiktsn sonra arkadasin cocugunun kulagiyla ugrastim ..benzin düsmüs..bizim cakma aradi haber Verdi..kosa kosa gittim benzin doldurdum getirdim..bizim herif bir sise bira icmis ya alkollü araba kullanmamda kullanmam deyince is bana düstü .gittim foll ledim geldim...ama bakiyorumda hala kimse birsey yazmamis...nerdesiniz bakem elma dersem cikin Armut dersem cikmayin
ELMAAAAAAAAAAAAAAAA

Kızlarr yardım ya durduk yere sısıyorum napım kı acaba suan 75 ım sabah 73.9 dum hergun sısersem aynı kıloya cıkarım durdugunu anladım da sımdı alıyorum tekrar

neyse arkadaslar ben kaciyorum..nasilsa sohpet yok bosa Zaman harcamayayim bari..su yatakodasinida toplayayim..malum bu Sabah cok dagittim havalanacam diye...aksam 5 tede eve gelince kaldi malesef..orayi toplayayimki yarin erkenden yürüyüse cikabileyim degilmi ama

hadi size iyi aksamlar simdilik is erken biterse bir göz atarim..gerci bu gidisle o zamanda son mesaj benimki olur ama neeeeeeeeeeeeeeeeyseeeeeeeeeeee

kahvaltı
1 dılım ekmek
sebze haslama
1 bardak k.meyvesuyu
öglen
4-5 catal ıskender
1 bardak ayran
yarım porsıyon 1 t.k kaymaklı kunefe
aksam
2 y. kasık kabak haslama
1 kutu tonbalıgı salatası

Hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin

Hoşgeldın cnm hergun menu paylasımı yaparsan listeye gırebılıyosun bugunden basla ıstersen ıkı hafta sonra lısteye gırıyosun haftada 3 kez menu paylasımı yapmazsan o hafta lısteye gıremıyosun sımdıden basarılarrrrrrrr

Bende bı 69 u gorsem cok mutlu olcm yaa bızede nasıb olur inşşş
Olursun canım ya ne kalmiski şurda...69 hayaldi dogum yaptığımda 86 ydim... Hedef simdi 59... Onu da görcez ins
Cooook tesekkurler tatlım tatlım... Hepimiz cok ggüzel kilolar verelim ins
menüm

sabah

2 dlm ekmk

1 dlm peynr
5 zeytin

domates

ara
1 dlm kek

akşam 4 dlm ekmk
2 dlm peynir
yoğurt

gece
meyve yerim sanırım

4 lt su
Cok ekmekli...az besleyicili bi menü olmus beyazım
Aksam salata olaydı iyiydi... Bağırsakların da calışması lazım ama dimi

Teşekkürler hoşbulduk sanırıim çizelgem yanlış olmuş inş düzeltebilirim

Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu

Öğle : 1 su bardagı süt

Akşam :

1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç

gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum

ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum sevgiler hepinize

:

Ekmeksiz, kaymaksiz bi haftayla kesin verirsin canım
Enişte seni yemeğe götürdüğünde ben yemiş kadar mutlu olacağım ... Hadi az gayret
Canım hosgeldiiiin, kendini tanıtsan ... Umarım aktif olursun

Cızelge ıcın forumda acıklama var cnm ordan tekrar yap istersen

Sabah bi kase patates corbasi .1 dilim t.b ekmegi
Öğle (komsudaydim) 1 s.kasigi arpa sehriye salatası
1 isirik börek ,2 sarma
1 isirik poca (tabağımı Bebislerim yedi:) 10 çeşit vardı yemedim
Ara bi nektari,1 isirik muz
Aksam 1 küçük tabak kuru fasulye 1 dilim b.ekmegi... Kendime kırmızı biber salatası yaptım ... Pilavında tadına baktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…