Canım yeni detoksu denedin... Bence 1 hafta bekleKıZlarrrr napıyonusss pırınç lapasını mı denesem acaba bıdeeee
Cızelge ıcın forumda acıklama var cnm ordan tekrar yap istersen
kız beni pas geç zaten motivasyonum düşmesin diye kilo bildirimi yapıyom. eğer menü yazarsam kendimden tiksinirim kaçarım burdan. sonra yazık olur doğumdan sonra 100 kilo olarak diğer topiklere giderim.Kızlar menü takıbını yapacagım kısıler
Wintersun
Cecoo
Ayyüzlüm
Beyazcan
Efsax
Fezay (donunce)
Hilal_85
Nevresema
Duyum
Minikkelebek
Eylülsıla
Uzak21
Ela ela
Unutmuş oldugum varsa altına ekleyebılırmı kızlar 3 kez menu paylasmayan o hafta lısteye gıremıyoo onun ıcın atlamış olmayım kımselerı
hadi ya ay nasil becerdin kiz daha gecen hafta ayni kilodaydik senle...tamam beaa cok pis gaza geldim ..haftaya en az bir Kilo vermis olucam ahada buraya yazdim hadi bakiim elmi Yaman ben mi
yok bacim ne yanlis anlayacam..o benim Kilo verdigimi farkedince gaza geldi zaten.bende beni gecmeye baslamis diye gaza geldim...tek hedefim onun kilosundan en az bir Kilo eksik olmak ..Boy farkini hesaba katmadan bana hava atiyor ya bitiyorum bitiyorumama bu gün iyi hava attim ha..ortanca görümcelerden birine gittik..kahvaltiya oda geldi..ben sacimi basimi yikadim yaptim makyaj o bitim...birde korse giydim incecik görünüyordum..hatun gözlerini alamadi benden birseyde diyemedi
yok bacim ekmekte yok...sadece 2 dilim bu hafta illede ille 1-2 Kilo gidecek o Kadar...seni tek gecerim bu alemde yani
sorma ya bende cok imrendim...
hoş geldin aramızaHepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin
günaydın kızlar. dün en sonunda kuaföre gitmeyi başardım saçlarımı kestirdim kaşlarımı düzelttırdim ama kendimi hiiiiç hoş hissetmiyorum neden bilmiyorum. ay çok komik bişe yaptım. elbiselerim var normalde pantolon giydiğim altından. şu an pek giyemiyorum pantolonu malum. sade giyince de bacaklarım çok iğrenç görünüyo bana en iyisi dedim kilotlu çorap alayım şu mus olanlarından. eve geldim bacaklar girdi popo girmiyo canım sıkıldı aldım makası elime bacakların bittiği yerden kestim giydim. çekmecede durmasındansa emaneten bacağımda durması en iyisi gibi geldioğlum anneeeeee çoooook güzel olmuşsun dedi ama hedef kitlem hiç oralı bile olmadı bende sinirlendim gittim çektim pijamalarımı güzel görünmeye çalışmak kabahat zaten zaten olmuşum davul gibi bi güzelliğim kalmamış bide beyimize yaranmaya çalışıyoz.
kız beni pas geç zaten motivasyonum düşmesin diye kilo bildirimi yapıyom. eğer menü yazarsam kendimden tiksinirim kaçarım burdan. sonra yazık olur doğumdan sonra 100 kilo olarak diğer topiklere giderim.gerçekten beni isterseniz listeye dahil etmeyin ama menü bildirimi yapamam benim ihtiyaçlarım biraz daha farklı. ha çok abartmıyorum ama hani ister istemez çikolata falan oluyo kimsenin canı çeksinde benim yüzümden diyetini bozsun istemem
ohhhh iyi yapmışsın sefan olsun. yalnız şu boy farkını her fırsatta dile getir bence. ay aramızda boy farkı var benim ideal kilom bu falan diye iffet olur o zaman hatun
hoşgeldin canım aramıza geçmiş yaparken göremedim sanki kenidini tanıtmış mıydın ki acaba:44:
ben topikimizin kaptanı irem
hosgeldin canim aramiza..biraz sabir ve garetle olmayacak hicbirsey yokHepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz ben karatay diyetine geçen hafta 88 kilo ile başladım 3 kilo verdim öncelikli hedefim 80 altına inmek her gün 1 saat yürüyüş ve tiffany yapıyorum forumda acemiyim hatalarım olursa düzeltin lütfen hepimize kolay gelsin
niye cigniyorwsun cörek otunu:44::44::44::44:Teşekkürler hoşbulduk sanırıim çizelgem yanlış olmuş inş düzeltebilirim
Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu
Öğle : 1 su bardagı süt
Akşam :
1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç
gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum
ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum sevgiler hepinize
:
evet kaymaksiz demisken haftaya kaymakla basladigimi bildirmeden gecemeyecegimEkmeksiz, kaymaksiz bi haftayla kesin verirsin canım
Enişte seni yemeğe götürdüğünde ben yemiş kadar mutlu olacağım ... Hadi az gayret
Canım hosgeldiiiin, kendini tanıtsan ... Umarım aktif olursun
ah canim benim hamileligin bu dönemlerinde cok normal kendini begenmemeler ama bence sen aynaya birdaha bak..özelliklede karnina..icinde hayata hazirlanan canliyi...bölünüp cogalacagini su anda cok özel oldugunu..keyfini cikar bu hallerinin..günaydın kızlar. dün en sonunda kuaföre gitmeyi başardım saçlarımı kestirdim kaşlarımı düzelttırdim ama kendimi hiiiiç hoş hissetmiyorum neden bilmiyorum. ay çok komik bişe yaptım. elbiselerim var normalde pantolon giydiğim altından. şu an pek giyemiyorum pantolonu malum. sade giyince de bacaklarım çok iğrenç görünüyo bana en iyisi dedim kilotlu çorap alayım şu mus olanlarından. eve geldim bacaklar girdi popo girmiyo canım sıkıldı aldım makası elime bacakların bittiği yerden kestim giydim. çekmecede durmasındansa emaneten bacağımda durması en iyisi gibi geldioğlum anneeeeee çoooook güzel olmuşsun dedi ama hedef kitlem hiç oralı bile olmadı bende sinirlendim gittim çektim pijamalarımı güzel görünmeye çalışmak kabahat zaten zaten olmuşum davul gibi bi güzelliğim kalmamış bide beyimize yaranmaya çalışıyoz.
kız beni pas geç zaten motivasyonum düşmesin diye kilo bildirimi yapıyom. eğer menü yazarsam kendimden tiksinirim kaçarım burdan. sonra yazık olur doğumdan sonra 100 kilo olarak diğer topiklere giderim.gerçekten beni isterseniz listeye dahil etmeyin ama menü bildirimi yapamam benim ihtiyaçlarım biraz daha farklı. ha çok abartmıyorum ama hani ister istemez çikolata falan oluyo kimsenin canı çeksinde benim yüzümden diyetini bozsun istemem
ohhhh iyi yapmışsın sefan olsun. yalnız şu boy farkını her fırsatta dile getir bence. ay aramızda boy farkı var benim ideal kilom bu falan diye iffet olur o zaman hatun
vay vay kulagada ne hos geliyor sana kaptanlik coook yakisiyorhoşgeldin canım aramıza geçmiş yaparken göremedim sanki kenidini tanıtmış mıydın ki acaba:44:
ben topikimizin kaptanı irem
hoş geldin aramıza
günaydın ayyüzlümm
güle güle kullan saçlanı eminim güzel olmuştur.çoraplarıda kesmek süper olmuş en azından giyersin canın isteyince
ayrıca ben de sana katılıyorum.:26: sen menü paylaşma dediğin gibi.çünkü birimiz tatlı yiyip yazsa canımız çekiyor hoopp bi çoğumuz ertesi gün yiyor.ramazanda çok yaşadık bunu..malum sen zaten aşeriyorsun dur arada tatlı börek pasta gidiyordur ..
zaten bizim yediklerimiz bize yeter, birde seninkileri görmesek iyi olur., helede hala cips kola yiyorsan ,hatırladığım kadarıyla sen yiyordun çikolata cips
kiz Kilo durumlarinne alemde daha almadinmi geri..bu haftDA KILO ALMAZSAN SENIN ayran dietini ben yapacagim..nasilsa evde 10 Kilo yogurt var.gene büyük harfle yazmisimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?