80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba,

uzun zamandır kilomla savaşıyorum.

Boyum 1,63 kilom an itibarıyla 84.9
Şu anda 5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum. Bir platoda takıldım, inemiyorum,kırmam lazım.

Hedefim 57 ...

Bugünkü menüm
sabah 2 salatalık 1 tatlı kaşığı yulaf

öğlen 1 şiş kuşbaşı salata, közlenmiş soğan

akşam 1 domates 1 kase nohut yahni...

PKO ve Hipoglisemim var.. Destek yardım ve önerilerinize açığım

günaydın kızlar. dün en sonunda kuaföre gitmeyi başardım saçlarımı kestirdim kaşlarımı düzelttırdim ama kendimi hiiiiç hoş hissetmiyorum neden bilmiyorum. ay çok komik bişe yaptım. elbiselerim var normalde pantolon giydiğim altından. şu an pek giyemiyorum pantolonu malum. sade giyince de bacaklarım çok iğrenç görünüyo bana en iyisi dedim kilotlu çorap alayım şu mus olanlarından. eve geldim bacaklar girdi popo girmiyo canım sıkıldı aldım makası elime bacakların bittiği yerden kestim giydim. çekmecede durmasındansa emaneten bacağımda durması en iyisi gibi geldi oğlum anneeeeee çoooook güzel olmuşsun dedi ama hedef kitlem hiç oralı bile olmadı bende sinirlendim gittim çektim pijamalarımı güzel görünmeye çalışmak kabahat zaten zaten olmuşum davul gibi bi güzelliğim kalmamış bide beyimize yaranmaya çalışıyoz.

kız beni pas geç zaten motivasyonum düşmesin diye kilo bildirimi yapıyom. eğer menü yazarsam kendimden tiksinirim kaçarım burdan. sonra yazık olur doğumdan sonra 100 kilo olarak diğer topiklere giderim. gerçekten beni isterseniz listeye dahil etmeyin ama menü bildirimi yapamam benim ihtiyaçlarım biraz daha farklı. ha çok abartmıyorum ama hani ister istemez çikolata falan oluyo kimsenin canı çeksinde benim yüzümden diyetini bozsun istemem

ohhhh iyi yapmışsın sefan olsun. yalnız şu boy farkını her fırsatta dile getir bence. ay aramızda boy farkı var benim ideal kilom bu falan diye iffet olur o zaman hatun

hoş geldin aramıza

günaydın ayyüzlümm

güle güle kullan saçlanı eminim güzel olmuştur.çoraplarıda kesmek süper olmuş en azından giyersin canın isteyince

ayrıca ben de sana katılıyorum.:26: sen menü paylaşma dediğin gibi.çünkü birimiz tatlı yiyip yazsa canımız çekiyor hoopp bi çoğumuz ertesi gün yiyor .ramazanda çok yaşadık bunu..malum sen zaten aşeriyorsun dur arada tatlı börek pasta gidiyordur ..

zaten bizim yediklerimiz bize yeter, birde seninkileri görmesek iyi olur., helede hala cips kola yiyorsan ,hatırladığım kadarıyla sen yiyordun çikolata cips

hoşgeldin canım aramıza geçmiş yaparken göremedim sanki kenidini tanıtmış mıydın ki acaba:44:

ben topikimizin kaptanı irem

hoşgeldin canım aramıza geçmiş yaparken göremedim sanki kenidini tanıtmış mıydın ki acaba:44:

Hoşbuldum İremcim fazla tanıtamadım haklısın 39 yaşındayım 1.68 boy ve şu an 84.7 kiloyom 88 kilo ile başladım amacım az fakat kalcıı kilo vermek karaty diyeti yapıyorum günde bir saat yürüyüş ve tiffany yapabiliyorum şimdilik zamanla sporu artıracağım bel fıtığından ameliyatlıyım o yüzden kendimi zorlamak istemiyorum hep birlikte başaracağız inş .

hosgeldin canim aramiza..biraz sabir ve garetle olmayacak hicbirsey yok
ben duyum buranin eskilerinden sayilirim...2 seneye eski diyebiliyorsak tabi

niye cigniyorwsun cörek otunu:44::44::44::44:

Ekmeksiz, kaymaksiz bi haftayla kesin verirsin canım

Enişte seni yemeğe götürdüğünde ben yemiş kadar mutlu olacağım ... Hadi az gayret

Canım hosgeldiiiin, kendini tanıtsan ... Umarım aktif olursun
evet kaymaksiz demisken haftaya kaymakla basladigimi bildirmeden gecemeyecegim valla ciftlik sütünden yogurt yaptimki bir Kaymak tutmus ki dillere destan...afiyetle götürdük mideye..ee ayda bir olan bir Kaymak olunca hakkimi es gecemedim tabi ama haftaya güzel bir baslangc yaptim..hava cok güzeldi..ciktim 1 Saat tempolu yürüdüm..ekmegimi 2,5 dilime düsürdüm..gerci kaymagin yag oldugunu hatirlayacak olursak kaymaksiz 3 ekmek daha mantikliydi ama neeeyse yani bu hafta gercekten azimliyim..bir hafta sonra kirmizi kart görücem ama olsun buna ragmen düsecek...en azindan 71 leri görecegim baska caresi yok
ah canim benim hamileligin bu dönemlerinde cok normal kendini begenmemeler ama bence sen aynaya birdaha bak..özelliklede karnina..icinde hayata hazirlanan canliyi...bölünüp cogalacagini su anda cok özel oldugunu..keyfini cikar bu hallerinin.. bende isterdim sezon sonu finali yapmayi ama adamda is yok ..ailemde biliyor is olmayacagini..bebek düsündügümü bile söylesem asarlar beni asar zaten bir bekek daha yaparsam ben kendi kendimi asmis olucacig

vay vay kulagada ne hos geliyor sana kaptanlik coook yakisiyor

nber millet
ya diyorumki su karatay dietini bendemi yapsam bir haftada 3 Kilo kulaga süper geliyor valla..geri alirmiyim acaba:44::44::44::44::44::44:

kiz Kilo durumlarinne alemde daha almadinmi geri..bu haftDA KILO ALMAZSAN SENIN ayran dietini ben yapacagim..nasilsa evde 10 Kilo yogurt var .gene büyük harfle yazmisimm

kizlar dün pekbir giciklik yaptim..bir tanis hatun vardi..4-5 ay önce onda kahvaltidaydik..milletin icinde bana ya sen cok Kilo almissin biraz dikkat etsen iyi olur demisti..ama öyle dostane degil..dostane görünsede benden zayif olmasinin havasiyla egosunu tatmin etmisti beni bozarak..gecen gene kalabalik bir ortamda( kocalarinda bulundugu') bana vaay ne kadarda güzel zayiflamissin nasil becerdin dedi...bende dedimki sen birkac ay önce dikkat etmem gerektigini söylemistin bende dikkat ettim..ama durumu bakacak olursak seninde bayagi bir dikkat etme zamanin gelmis...dedim..kadin bir bozuldu anlatamam..ama savasi o baslatti ben degil..ben sadece yeri ve zamanini bekledim o zamanda tam o andi iste
allahim bir 10 Kilo daha versem varya 2 günde bir ortama davet edicem hatunu

dün herifle muhabbetimizin iyi oldugu istisnai aksamlardan birini yasiyorduk..tv de hatunun biri sarki söylüyordu ama kadin resmen barbie bebek..yani bacak kol bel aynen ..ay dedim herif hatuna bak..barbie bebek gibi...ama düsünüyorumda o ölcüler bende olsaydi ne isime yarardi...manken degildimki is alayim sarkici degildim ...medyatik degildim ...bedeniyle para kazananlardan degildim...model degildim...yani ne isime yarardi diye düsündüm..ancak kocamin isine yarardi..ha bende daha bakimli daha havali daha hos bir hatun olmanin keyfini yasardim o Kadar.
yani düsünüyorumda insana en cok yarayan akil saglik sans ve huzur...onlardan biri olmayinca barbie bebek gibi bile olsan ise yaramiyor iste hos kedi uzanamadigi cigere mundar dermis..benimde öyle olamayacagim asikar ya ..ee mundar barbie ....kokmus kokmus..pis
yinede sinirlarimi sonuna Kadar zorlayacagim valla..bbarbie olmayacagim kesin ama basta su cakma duyumun keyfini kaciracagim sonradanda cevreme ve aileme karsi bakimli hos bir hatun olacagim..daha iyisi varmi

cocuklarimin veli toplantilari doktorlara kendini ve cevresini önemseyen sik hos havali bir hatun olarak gidecegim..ay ay hayali bile süper

ben yine basladim kendi kendime konusmaya odada in cin top oynuyor bende deli gibi konusuyorum kendi kendime

kim beni cips mi kola mi cikolatami hayir yalan iftira asla agzima bile surmem.

kiz Kilo durumlarinne alemde daha almadinmi geri..bu haftDA KILO ALMAZSAN SENIN ayran dietini ben yapacagim..nasilsa evde 10 Kilo yogurt var .gene büyük harfle yazmisimm

canım geçen haftadan bu yana kilo vermem devam etti tamam diyet yapıyorum ama yediklerimi de görüyosun gelmedi geri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…