80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar canim cikti camasirdi utuydu evdi derken canim cikti. bebisin esyalarini biraraya geturdim. gece hepsini yikicam yarin da hastane cantasini hazirlayacam. az kaldi yaw doguma dusundukce heyecanlaniyom.

sbaah 1 b süt1 kase nesfit

ara : 1 mandalina

öğlen: yarım döner 1 ayran

ara: 2 hoşbeş

ara : 10 badem

akşam 21:00 1 kase nesfit

belki yarım kase süzme yoğurt

bitki çayları ve su

Menum
Sabah öğle
1 yumurta+1 yumurta beyazı haşlanmış
Ikı parça kaşar
2 zytın
4 çeri domates
1 çay kaşığı bal kaymk (
1.5 dlm ekmek

Ara 50 gr cevizli sucuk
25 gr cekırdek ıcı

Akşam
Çeyrek ekmek arası döner
1 bardak ayran

Spor sonrası tarçınlı ılık süt

evet evet bu sefer döndümmm hem de diyetisyne gidip listemi de alıp
geç oldu dönmem ancak motive ettm kendimi
listemi de yazayım elmden geldgnce uymaya çalşcam bu listeye tickerımı da yapayım

listemi de yazayım elmden geldgnce uymaya çalşcam bu listeye tickerımı da yapayım

aman da aman kimler gelmişşşş hoşgelmişşşşşş:121:

Son düzenleme:
sabah : bir su bardağı süt (light)
açık çay
bir kibrit kutusu beyaz peynir veya haşlanmış yumurta
üç ince dlim tam tahıllı ekmek
sınırsız çiğ sebze

ara öğün:bir porsiyon meyve
bir su bardağı süt ya da yoğurt

öğle:
2 porsiyon et (150 gram )
4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 yemek kaşığı pilav(bulgur) veya makarna veya bir kase çorba
bir su bardağı yogurt
2 dilim ekmek
sınrsız salata

ara öğün:iki porsiyon meyve
bir su bardağı süt ya da yoğurt

akşam : 2 porsiyon et
4 yemek kaşıgı sebze yemeği
2 yemek kaşığı pilav(bulgur) veya makarna veya bir kase çorba
bir su bardağı yogurt
2 dilim ekmek
sınrsız salata

ara öğün: bir posyion meyve
1 su bardağı süt ya da yoğurt

Not : acıktıgınızda 2 porsyion ekmek grubu hakkı
yani : iki ceviz ya da beş adet eti form ya da üç adet galeta ya da beş adet cubuk kıraker vs.....

emzirdiğimi de belrttm boyle bi liste verdi kızlar size de faydası olur belki elmden geldgnce yapmaya çalşcam akşam ondan sonra buraya geleblrm ancak o zaman yaptkça fikirlerimi soylerm lsteyle ilgli
tickerı da sonra yapıcam artık uyandı benmki görşrzz çok opyrm herkesi

Okadar girip çıkıyoryum hiç fırsat bulamıyorum yazmaya benim minik farem fırsat vermiyorum
menümü yazayım bari
sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
5 tane zeytin
2 dilim ekmek
1 kupa anason çayı

ara
10 tane üzüm tanesi
1 elma

öğle

1 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim ekmek

ara

1 avuç kadar çekirdek
5 tane petibör
1 bardak çay

akşam

3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kuru fasülye
1 kase cacık
1 dilim ekmek

fazla oluyor farkındayım fakat kan şekerim çok düşüyor dengelemek zprunda kalıyorum o yüzden az fazla kaçıyor ama yinede kilo veriyorum ağır ağır da olsa gidiyor kilolar

TEŞEKKÜRLER MENÜ İÇİN aslında tam benlik menü olmuş hem bende emziriyorum hemde kan şekerim yerlerde oluyor oyüzden çok sıkı bir diyetim olmuyor ama yinede memnunum 10 günde 1.6 kg verdim

Son düzenleme:

SIZE] Hoşbulduk canım afiyetolsun ben de yoğurdumu kendim mayalıyorum çörekotunun çiğnenmesi gerekiyor canım içindeki vücuda yararlı ve zayıflamaya yardımcı olan yağlar o zaman çıkıyor diye biliyorum yalnız yemeklerden yarım saat önce

menüm
sabah
1 dlm pynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
ara
1 dlm kek
öğlen
1 kepçe yoğurt çorbası
1 dlm peynir
az domates sos
2dlm ekmk
ara
1 avuçfıstık
akşam
6 küçük yaprak sarma
2 çatal makarna
2 dlm ekmk

ara 1 kurabiye

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar sabah 9 da uyandım ve 1 tatlı kaş. çörek otumu çiğnedim

sabah :

1 cay bardağı ceviz ve fındık
1 domates 1 salatalık 2 ad yeşil biber
3 gün kurusu kayısı
8 ad zeytin tere maydanoz roka
2 dilim peynir
2 kaşık göçmen sosu

1 şekersiz kahve

14,30 : 1 ad elma

akşam : 1 ad orta boy fırında karnıyarık

2 yem kaş. bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 kase salata

2 bardak yeşilçay içtim 1,5 lt tarçınlı karanfilli limonlu suyumu içtim

yatarken 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum

tiffany yaptım
koşu bandında değil fakat 4 saat çarşıdaydım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Bugün kusura bakmayın hiç gündüz uğrayamadım malum eşimle doktora gittik
Böbrek taşı için Üroloğa göründü bende yanında arkadaş oldum
Tabi beklerken bol bol kitap okuma fırsatım oldu şükür
Şükür eşimin lazerle taş kırdırmasına gerek yokmuş meğer devlet hastanesinde boşu boşune ESWL denen sistemle taş kırdırmış ( olmayan taşı ) Adamcağız boşuna o işkenceyi çekmiş ve af edersiniz kan idrarından çıkmış :26:
Eve gelincede aman kızı yıkıyayım yok evi toparlayayım derken öğlen oldu ve kardeşime geçmek zorunda kaldım Daha yarım saat evvel geldik sayılır ve felaket yoruldum.
Sağ olsun amca kızımız koca kız ama akıl edipte bir işin ucundan tutmaz bende kıyamadım kardeşime bulaşığa kadar yardımcı oldum

Bu arada yengem baya fark var artık sende maşallah dedi ki yengem kolay kolay zayıflamışsın demez çok hoşuma gitti ama artık daha sıkı sarılmaya karar verdim yoksa daha çok beklerim kilo verdiğimi fark etsinler diye

İnşallah yarın kahvaltıdan sonra daha erken gelip güzel güzel sohbet etme fırsatım olur sizlerle akşam kesin rahatım eşim maç izlemeye kahveye çıkacakmış bende rahat rahat sizlere takılırım

Aramıza hoşgeldin
Bende banu 33 yaşında biri 13 yaşında diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim, istanbullu evhanımıyım ve iki sene evvel 120 kiloyla başladığım serüvende şu anda 104 kgım ama azimle bayrama kadar yine 2li haneleri göreceğim
Aminnnnnnnnnn

Aklımdayken pek parlak olmasada menümüde paylaşayım

Şimdiden söz veriyorum bir daha böyle bir liste göremyeceksiniz benden

SAbah;
1.5 karışık tost
1 şekersiz çay

ara;
1 kutu pepsi light ( hastanedeydim ve maalesef içim yandı bende meyve suyu içeceğime bunu tercih ettim )

Öğlen;
1 kase çorba
1 Elma
biraz dondurma ( dayanamadım çocuklara almıştık hesapta )

Akşam;
1 kase çorba
1 ufak karnıyarık ( çok çok az yağda kızartmış kız kardeşim )
3 YK pilav
4 YK kremalı patates
Bol salata
2 - 3 parça turşu

Biliyorum hiçte güzel bir gün değil ama madem iyisiyle kötüsüyle menü paylaşıyoruz bende dürüstçe ne yediğimi yazdım
Yarından itibaren söz telafi edeceğim Allahın izniyle

Hoşbuldum canım aramıza girip dilek tutsunlar benim ismim de Banu allah bağışlasın canım bende İzmirdenim 39 yaşındayım ve müzmin bekarlardanım çalışmıyorum bu kadar güzel kilo vermişsin bende vereceğinden eminim

canım geçen haftadan bu yana kilo vermem devam etti tamam diyet yapıyorum ama yediklerimi de görüyosun gelmedi geri:)
süper süper desene bu hafta ayran dietı kesınlesti benim için

sbaah 1 b süt1 kase nesfit

ara : 1 mandalina

öğlen: yarım döner 1 ayran

ara: 2 hoşbeş

ara : 10 badem

akşam 21:00 1 kase nesfit

belki yarım kase süzme yoğurt

bitki çayları ve su

Süper insallAh hakkıyla takıp edersın de bebişine incecık kılo sorunu olmadan hazır olursun
3 kasık pilav 3 kasık fasulyemi ? Çok az değilmi hadi pilav neysede fasulyede az :/
Hımm deneyeyim hafta içi .. Ciğnedikten sonra yutuyormusun
araların bıraz abartılı olmuş yüksek kalorı dıkkat et yani bir arayı yedinde 2.arayı hafıf yapsaydın barı

Göçmen sosu derkeeeeeen
gecmiş olsun canım.yengelerinın konusmalarına senin adına sevindim aslında uzun yorumlar yapasım varda cepten yazdığım için zor oluyor

En azından dürüstsün kutlarım seni ama bundan sonra daha dikkatli ol

Hoşgeldin duygu nerelerdeydın kAç zamandır ( sanki ben hep bıradaymışım gibi konuşuyorum görende bu kız daha ıkı hafta önce gelmış demezde sabah aksam seuseu yü beklemiş der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…