80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:
2,5 dılım ekmek
Peynir
Domates salatalık
2carlıston biber
2haslanmış yumurta
Birazcık yoğurt kaymağı

Ara: yok
Öğle:
Bir avuç içi kadar hashaslı yufka

Ara: 2 salatalık

Aksam:
Bır avuç içi kadar mangalda balık ( ama mangala rağmen çok yaglıydı )
Bir kase salata
Not: ekmek yok dikkatınızı çekerim
Spor: 160 dakika yürüyüş

Simdi gideyimde kahvaltı hazırlayayım hafta sonu olunca kahvaltımız öğle yemeğiyle bir oluyor malesef

günaydınnnnn

bende yeni yaptım kahvaltımı

bu hafta kfaleks haftası yaptım kendime bakalım cumaya kadar ne olacak

günaydınnnnn

bende yeni yaptım kahvaltımı

bu hafta kfaleks haftası yaptım kendime bakalım cumaya kadar ne olacak
hadi bakalim..benim sütle aram hic olmadigi icin yiyemiyorum öyle kompleks falan...

ama bu saabah tartidaki görüntü beni acayip mutlu etti..allahim nolur yarinda göreyim noluuur nolur..ertesi günde bir hafta sonra görmeyeyim daha iyisini göreyim noluuur noluuuuuuuuuuuur

ooo o kadar iyi demek çok sevindim:)

[QUOTE

Hımm deneyeyim hafta içi .. Ciğnedikten sonra yutuyormusun

Göçmen sosu derkeeeeeen

[/QUOTE]

Herkese günaydın iyi pazarlar evet canım çiğnedikten sonra yutuyorum Göçmen sosu kahvaltılık bir sos kendim evde yapıyorum közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberi domatesle pişirip 2 diş sarımsak ve sirke ile pişiriyorsun konsrve usulüyle saklıyorsun inetrnette ayrıntılı tarifi var hem lezzetli hem sağlıklı tavsiye ederim

[QUOTE

Hımm deneyeyim hafta içi .. Ciğnedikten sonra yutuyormusun

Göçmen sosu derkeeeeeen

Herkese günaydın iyi pazarlar evet canım çiğnedikten sonra yutuyorum Göçmen sosu kahvaltılık bir sos kendim evde yapıyorum közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberi domatesle pişirip 2 diş sarımsak ve sirke ile pişiriyorsun konsrve usulüyle saklıyorsun inetrnette ayrıntılı tarifi var hem lezzetli hem sağlıklı tavsiye ederim
[/QUOTE]

himm benzeri sey biliyorum..onun sirkelisi sanirim...deneyeyiim bilaleeeyn

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

71.9
71.9
71.9
71.9

harikasın bacım tebrikler :13: darısı başımıza evet sirke yerine limonda koyabilirsin anneme sirke dokunduğu için ona ayrı limonlu yaptım tercih senin

harikasın bacım tebrikler :13: darısı başımıza evet sirke yerine limonda koyabilirsin anneme sirke dokunduğu için ona ayrı limonlu yaptım tercih senin

sagol canim insallah darisi basiniza olu...cok az kaldi hayalerimin aydinlanmasina..69 u gördügüm zamanki keyfimi düsünemiyorum bile tam 2 Kilo insallah bayrama görürüm

neyse kizlar ben 71 i görmenin serefine gideyimde tetraide yokusunu tirmanayim...sanirim 1.50 -2 saati bulacak ..bugünkü toplam yürüyüs bir defalik olucak gibi gibi Hemde yokus cikicam..inis kolay nasilsa

neyse kizlar ben 71 i görmenin serefine gideyimde tetraide yokusunu tirmanayim...sanirim 1.50 -2 saati bulacak ..bugünkü toplam yürüyüs bir defalik olucak gibi gibi Hemde yokus cikicam..inis kolay nasilsa
kolay gelsin canım bende çıkıyorum yürüyüş tamam fakat ev işleri duruyo pazar rehaveti sanırım

bu bim deki sarmalar güzelmiş yaaaa
ceconun yaptığı sarmalardan sonra orda görünce canım istedi aldım beğendim de haa

Kızlar evde değilim yorgunluktan ölüyorum...
hiç dikkat edemedim... Abartmadım cok ama...
umarım cok pişman olmam..arada girip okumaya çalışıyorum ama...
simdi de anneme geldik kızartmali yemek var...
az yemeye caliscam:18:
Vaaaaaay hayırlı olsun datlum
Devami gelir iins
aman allahım ne yapcam beeeeern
eve gidince cok sıkı. Sarılmalıyım .....
cumaya 69 olmazsam nerdn atayım kendimi

Bu arada oynayanlar olmuuusssss...
Bende 65 olunca böööyle dokture döktüre oynucam ....:))) ayyyy ins
Hepbirlikte
65 olunca... Güzel ayakkabı ve çanta alicam kendime ödül

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Belki şu anda bile bazılarınız ailecek Pazar gezmesi yaparken benim totoşum daha yeni yer gördü
Sabah kahvaltıdan sonra az dinlendim sonra bir giriştim mufağıma şu saatte kadar temizliğiyle uğraştım felaket yoruldum ama her yer mis gibi oldu
Dolap içlerini, kapaklarını falan sildim sonrada dolap içlerini tekrar düzenledim ( birşey lazım olunca çekeleyince biraz dağıtmıştım da ) özellikle tencere tavaların olduğu yer tam bir kaostu hazır elim deymişken iyice çizilmiş teflon tencereleride çöpe attım eşimede hiççççç kusura bakma yenisini alacağım bir ara dedim
Allahtan ev için birşeyler alınacağı zaman ses etmiyor aksine alma diyen mi var ne lazımsa ufak ufak al diyor

Bugünlük başka iş yapmayı düşünmüyorum
Yarında sabahtan eşimin aldığı arabayı üzerimize almaya gideceğiz sabah 7de taaaaaa tuzlaya gidecekmişiz tabi dönüşte mecbur ben kullanıcağım kendi arabamı neyse iyi gezme sayılır
Daha sonrada şu uzun zamandır istediğim buharli temizlik makinesini alacağız Allahın izniyle sonra ufak ufak odaları halledeceğim cam ve tüller dahil malum bir sonraki pazartesi gecesi annemler geliyor eee bayramada az kalacak ve annemlerin işlerinden fırsat olmaz diye dip köşe şimdiden yapayımda devamlı elim üzerinde olursa pislenmez diye düşünüyorum olmadı bayramdan önceki hafta sonu tekrar üzerinden geçerim ama tabi cam tül hariç

Ooooo adaşımmmmm
İnşallah birlikte çok daha güzel kilolar vereceğiz Aminnnnnnnnnnnn

bu bim deki sarmalar güzelmiş yaaaa
ceconun yaptığı sarmalardan sonra orda görünce canım istedi aldım beğendim de haa

Ohhhh afiyet olsun inşallah eksi olarak döner sana o sarmalar
Valla bende dün kız kardeşimde ancak bir kaç tane yedim ve kalanları zaten ona bıraktım yarısını bari vereyim dedi ama yok dedim çünkü kendimi biliyorum gelir geçer yerdim yoksa zaten o yüzden ancak 3 - 4 ayda bir yaparım sarmayı yoksa halim harap çünkü bizde yemekten sayılmaz çerez gibi yenir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…