hadi bakalim..benim sütle aram hic olmadigi icin yiyemiyorum öyle kompleks falan...günaydınnnnn
bende yeni yaptım kahvaltımı
bu hafta kfaleks haftası yaptım kendime bakalım cumaya kadar ne olacak
hadi bakalim..benim sütle aram hic olmadigi icin yiyemiyorum öyle kompleks falan...
ama bu saabah tartidaki görüntü beni acayip mutlu etti..allahim nolur yarinda göreyim noluuur nolur..ertesi günde bir hafta sonra görmeyeyim daha iyisini göreyim noluuur noluuuuuuuuuuuur
ooo o kadar iyi demek çok sevindim:)
[QUOTE
Hımm deneyeyim hafta içi .. Ciğnedikten sonra yutuyormusun
Göçmen sosu derkeeeeeen
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
71.9
71.9
71.9
71.9
:118::118::118::118::118::118::118::118:
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
71.9
71.9
71.9
71.9
harikasın bacım tebrikler :13: darısı başımıza evet sirke yerine limonda koyabilirsin anneme sirke dokunduğu için ona ayrı limonlu yaptım tercih senin
kolay gelsin canım bende çıkıyorum yürüyüş tamam fakat ev işleri duruyo pazar rehaveti sanırımneyse kizlar ben 71 i görmenin serefine gideyimde tetraide yokusunu tirmanayim...sanirim 1.50 -2 saati bulacak ..bugünkü toplam yürüyüs bir defalik olucak gibi gibiHemde yokus cikicam..inis kolay nasilsa
darisi sana olasun darisi sana
Vaaaaaay hayırlı olsun datlumneyse kizlar ben 71 i görmenin serefine gideyimde tetraide yokusunu tirmanayim...sanirim 1.50 -2 saati bulacak ..bugünkü toplam yürüyüs bir defalik olucak gibi gibiHemde yokus cikicam..inis kolay nasilsa
Afiyet olsun iremcigimbu bim deki sarmalar güzelmiş yaaaa
ceconun yaptığı sarmalardan sonra orda görünce canım istedi aldım beğendim de haa
Hoşbuldum canım aramıza girip dilek tutsunlar benim ismim de Banu allah bağışlasın canım bende İzmirdenim 39 yaşındayım ve müzmin bekarlardanım çalışmıyorum bu kadar güzel kilo vermişsin bende vereceğinden eminim
bu bim deki sarmalar güzelmiş yaaaa
ceconun yaptığı sarmalardan sonra orda görünce canım istedi aldım beğendim de haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?