80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun iremcigimk
endinde sararsın kız kocis yokmuş nasıl olsa...

ayyy malzeme hazırladığıma değmez kız haa yediğim eski günler olsa
ceconun dediği gibi çerezden sayar gelir gecer yerdim şimdi o da tehlikeli ondan en güzeli canın isteyince al ısıt ye

ayyy hayal gibi ama görmüşlüğüm de var biliyosun

yaparım bilirsinnnnnn
bilmemmi kaptamin bilmemmi..insallah bu kis olucak inaniyorum ben sana
bencede cok siki sarilman gerek..valla ben bu Sabah 71.9 u gördüm ya saniyorumki 69 görmüsüm..amanin bir gaza geldim bir gaza anlatamam..az önce 4 km kostum..valla bak..hayatta olmayacak sey binim totyu kaldiripta kosmam ama oldu valla

Bu arada oynayanlar olmuuusssss...
Bende 65 olunca böööyle dokture döktüre oynucam ....:))) ayyyy ins
Hepbirlikte
65 olunca... Güzel ayakkabı ve çanta alicam kendime ödül

hadi hep beraber insallah

kizlar Sabah tartida 71.9 gördüm ya bir gaza bir gaza sormayin gitsin..tartida bir daha fazlasini görmemek icin isi sansa birakmayada niyetim yok..
aldim kizlari yanima..ufaklik bisikletiyle bir aksam yürüyüsü olsun dedim..kiz basta yavas sürünce dedim büyükler kücüge baksin ben hizlica bir tempolu yürüyüs yapipi geleyim dedim..aman allahim senmisin bunu duyan..benim ufaklik bir hizlandi bisiklet sürerken..baktim yetisemiyorum ufak tempo yürümeye basladim..bir ara deli gibi kosuyordum..ben hayatta kosamam esasinda..en fazla 100 metre..100 metreden sonra benim dil köpek gibi 2 metre Sarkar disari..ama olsun dedim...sabahki tartida gördüklerimin gaziyla basladim yürümeye allahim 3 tur attik tepede ve su anda yanaklarim al al...aksam yemeginide kaasiz atlatirsam benden mutlusu olmayacak..yasasin bayrama 69 u görebilme umudu dogdu icime..3 hafta tam 2 Kilo ne dersiniz kizlar olurmu :44::44::44::44: zor gibi degilmi haftalik nerdeyse 1 Kilo ..ee kirmizi kartta görecegim ama dur bakalim bana olur gibi geliyor..
ee ayran dieti ne güne duruyor..haftayada onu yapicam..
oldu bu is..olduda bitti masallah birdaha gelin olmam insallah

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] minikkelebk [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 8 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] efsax [/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 25.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7-10 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Ela_ela_ [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] pilates spor yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 30 dak yüzme2saat fitness 60 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] +2 [/TD] [TD] +2.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] +3.2 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

ne güzel anlatmışsın sporu çıkıp koşasım geldi:)

aralarda lele aralarda ben galmisim buralardaaaaa uleyn benden baska bocalayan olmamis..ya almis ya vermis..yani herseydede teklik bir bende var ha
iremcim ellerine saglik haftaya insallah mavi mavi renklenecem

aralarda lele aralarda ben galmisim buralardaaaaa uleyn benden baska bocalayan olmamis..ya almis ya vermis..yani herseydede teklik bir bende var ha
iremcim ellerine saglik haftaya insallah mavi mavi renklenecem

işallah canım bende böyle gidersem bende mavilere devam ederim:)))

Süpersin canım gerçektendende maşallah
Eminim bayrama kadar 69u kesin görürsün sonuçta azmin yeter güzelim

Ahhhhhh ahhhhh bir ben şu 2li haneleri tekrar göremedim
Bayramda yine 99 olsam harbi bayram edeceğiM neyse yinede pes etmek yok

Ellerine ve emeğine sağlık canım
Hakkını helal et canım ve kesinlikle çantayı hak ettim hatta ben kendime bile çantayle vurayım
Önümüzdeki haftada temizliğimi bitirmeden spora gidemiyeceğim eşim kılcık ille önce temizliğin bitsin anan gelince fırsatın olmaz diye tutturdu neyse biraz totoşumu sıkıp iki üç günde bitireyimde bari perşembe cuma iki günde olsa spor salonuna gideyim annem gelincede bir kaç gün gidemem herhalde :26: ama belli olmaz anamlar nasılsa devamlı burada artık hiççççç kusura bakmasın akşam üzere kaçar giderim

ne güzel anlatmışsın sporu çıkıp koşasım geldi:)

valla süper oluyor..gerci sabaha hala süper diyebilirmiyim bilmiyorum muhtemelen hamlayacak bacaklarimi tutarak ama neeeyse.. yarin Sabah korkumdan tartiya cikmam herhalde umutlarim yikilsin istemiyorum..ee kolay degil tam 8 yil önce bir kereligine gördüm ben o 71 leri...esasinda nerdeyse 15 yildir 71 olmadim..bu evliligimde inat etmistim Kilo vermistim..dügünde 70 olmustum..1 haftalik balayinda gitti o 71..birdahada görmedim...yani uzun uzun yillarin görmedigim kilosunu görüyorum iyimi....dur daha dur..ben lise son sinifta 62 ydim..yani tek hatirladigim en düsük Kilo 62 insallah onuda görücemki buda 20 yil öncesi oluyor

slm kızlar kaptanım ellerine sağlık ama şike var. beyazcanım yeni listeye giriyo onu sıfır olarak göstermen lazımdı niye sıramı çalıyo bana ne o sonuncu sırayı ben kendime ayırdım kimseye vermem.
kız duyum aferin sana bu gazla sen bayramda 67 olursun bak benden söylemesi. gerçi olmanı istiyomuyum tartışılır. sen hedefine ulaşınca ya bizi bırakıp gidersen ya çoooook özletirsen kendini. ne bilem o yönden tırsıyom sanki azıcık.
ceco kız sen okadar da uğraşıyon niye takılı kaldın ki 104 lerde. maşallah totonun üzerine de oturmuyon. bana bak o depresyon ilaçları çok pis iştah açıyo dikkat et onun etkisi olmasın:44::44::44: iştah kesici bişeler yap güzelim ya

arkadaşın oğlu sünnet olmuştu bu gün onu ziyarete gittim. normal şartlar altında 5 dk mesafedeki eve 15 dk gittim. resmen kağnı gibiyim. arkadaş kalk bi tipine bakayım kız mı erkek mi dedi. baktı popo hafif çıkmış ama karnım erkek bebeğe hamile kadın karnı gibi. vallahi iyi saklıyo bu kendini tipin bile belli etmiyo ne olduğunu dedi yarın randevum var bakalım bu sefer dr ne diyecek. yoruldum arada kalmaktan.

Ben de şimdi oturabildim canım ellerine sağlık ev temiz olunca insanın içi açılıyor yeni araban hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan inş fakat dikkat et ben arabaya fena alışmıştım ekmek almaya bile arabayla gidiyodum neyseki çok zorunlu olmadıkça kullanmıyorum artık ben de ev işlerini bititip 55 dk daha koşu bandında yürüyüş yaptım duş yemek derken bu saat oldu

bugünkü menümü de yazayım

sabah : kahvaltı öncesi 1 tatlı kaş. çörek otu
kkk

akşam :

10 ad fırında sardalya bol salata roka tere

1 litre limonlu tarçınlı karanfilli suyumu içtim gerisini yatana kadar tamamlarım inş 1 fincan yeşilçay akşam bir tane daha içerim gece 1 bardak süt içip yatarım inş

hep birlikte vereceğiz tabiki şüphemiz olmasın

kız sen açlıktan ölmüyonmu bu ne doğru düzgün bişe yememişsin ki. bide o çörek otu tansyonunu düşürmüyomu beni tepe taklak etmiştide

ayyy şu arkadaşlık isteği göndermeyi bir türlü bulamıyodum sanırım oldu.bazen kafam hiç çalışmıyor yemin ederim

kız sen açlıktan ölmüyonmu bu ne doğru düzgün bişe yememişsin ki. bide o çörek otu tansyonunu düşürmüyomu beni tepe taklak etmiştide

çörek otu beni etkilemiyor cnm bugün biraz geç kahvaltı yaptım o kadar kuvvetliydiki inana çıkmıyorum 6 saat idare ediyor

Son düzenleme:
3 kasık pilav 3 kasık fasulyemi ? Çok az değilmi hadi pilav neysede fasulyede az :/
:))) bende fazla diyordum bK BU YORUMA SEVİNDİM ŞİMDİ
SELAMM KIZLARR BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
5 PARÇA SUCUK
2 PARÇA KAŞAR PEYNİRİ
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
1 DOMATES
1 SALATALIK
1 KUPA REZENE ÇAYI
2 DİLİM EKMEK

ARA

KÜÇÜK SALKIM ÜZÜM
4 TANE KIZARMIŞ PATATES (KIZARTMALIK DOĞRANMIŞ)

ÖĞLE

MİNİK BİR PARÇA TAVUK FIRINDA
3 KAŞIK YOKTU BİLE BULGUR PİLAVI
2 DİLİM EKMEK

ARA

3 TANE KURU KAYISI

AKŞAM

1 TABAK MAKARNA
1 KASE YOĞURT

AZ ÖNCE 1 KUPA NANE ÇAYI
PATLAMIŞ MISIR YESEM Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

CANIM ŞEKERLİ BİŞE İSTİYORRR:

canım arada ağzına 1-2 diyet bisküvi filan at da metabolizman hızlansın arayı çok uzun tutma bence yanii

Menüm sabah öğle
2 dılım wasa kuru ekmeği 35 kcl dılımı
2 ınce dılım kaşar
5 zeytin
5 çeri domates
1 salatalık
Ananas suyu

Ara sade nescafe wasa bar 150 kcal

Akşam
Çeyrek ekmek döner bol marul ve soğanlı
1 bardak ayran

15 dk bısıklet bındım 10 da tekrar bısıklet ve pılates
2 fıncan lımonlu yeşil çay suyu hesaplayamıorum cunku okadr cok sevıorum kı 2 lıtreyı zaten gecıyodurr

Kızl r menu payllasımında ıkı eksısı olanlar var bugunde yazmazlarsa lıste yokkk ((((
Uzak21
Eylul sıla
Hılal85

sabah : nesfit

ara : 1 avuç çamfıstığı

öğle: 8 sarma yoğurt

ara 3 hoşbeş

akşam nesfit

kapanış ta muz yemeyi düşünüyorum

Kaptanım eline saglık ...
Bu benim ilk 1.ligim...ins son olmaz ...
Seni de tebrik ederim 1.ligi bence paylaşıyoruz ...

Şuan eve gidiyoruZ...hatta Boğaz'dan geçiyoruz
Cok yorgunuuuummmm
Yatıp uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…