Afiyet olsun iremcigimk
endinde sararsın kız kocis yokmuş nasıl olsa...
bilmemmi kaptamin bilmemmi..insallah bu kis olucak inaniyorum ben sanaayyy hayal gibi ama görmüşlüğüm de var biliyosun
yaparım bilirsinnnnnn
bencede cok siki sarilman gerek..valla ben bu Sabah 71.9 u gördüm ya saniyorumki 69 görmüsüm..amanin bir gaza geldim bir gaza anlatamam..az önce 4 km kostum..valla bak..hayatta olmayacak sey binim totyu kaldiripta kosmam ama oldu vallaKızlar evde değilim yorgunluktan ölüyorum...
hiç dikkat edemedim... Abartmadım cok ama...
umarım cok pişman olmam..arada girip okumaya çalışıyorum ama...
simdi de anneme geldik kızartmali yemek var...
az yemeye caliscam:18:
Vaaaaaay hayırlı olsun datlum
Devami gelir iins
aman allahım ne yapcam beeeeern
eve gidince cok sıkı. Sarılmalıyım .....
cumaya 69 olmazsam nerdn atayım kendimi
Bu arada oynayanlar olmuuusssss...
Bende 65 olunca böööyle dokture döktüre oynucam ....:))) ayyyy ins
Hepbirlikte
65 olunca... Güzel ayakkabı ve çanta alicam kendime ödül
kizlar Sabah tartida 71.9 gördüm ya bir gaza bir gaza sormayin gitsin..tartida bir daha fazlasini görmemek icin isi sansa birakmayada niyetim yok..
aldim kizlari yanima..ufaklik bisikletiyle bir aksam yürüyüsü olsun dedim..kiz basta yavas sürünce dedim büyükler kücüge baksin ben hizlica bir tempolu yürüyüs yapipi geleyim dedim..aman allahim senmisin bunu duyan..benim ufaklik bir hizlandi bisiklet sürerken..baktim yetisemiyorum ufak tempo yürümeye basladim..bir ara deli gibi kosuyordum..ben hayatta kosamam esasinda..en fazla 100 metre..100 metreden sonra benim dil köpek gibi 2 metre Sarkar disari..ama olsun dedim...sabahki tartida gördüklerimin gaziyla basladim yürümeye allahim 3 tur attik tepede ve su anda yanaklarim al al...aksam yemeginide kaasiz atlatirsam benden mutlusu olmayacak..yasasin bayrama 69 u görebilme umudu dogdu icime..3 hafta tam 2 Kilo ne dersiniz kizlar olurmu :44::44::44::44: zor gibi degilmi haftalik nerdeyse 1 Kilo ..ee kirmizi kartta görecegim ama dur bakalim bana olur gibi geliyor..
ee ayran dieti ne güne duruyor..haftayada onu yapicam..
oldu bu is..olduda bitti masallah birdaha gelin olmam insallah
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] minikkelebk[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 8 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] efsax[/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 25.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7-10 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Ela_ela_[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] pilates spor yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 30 dak yüzme2saat fitness 60 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] +2 [/TD] [TD] +2.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] +3.2 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
aralarda lele aralarda ben galmisim buralardaaaaauleyn benden baska bocalayan olmamis..ya almis ya vermis..yani herseydede teklik bir bende var ha
iremcim ellerine saglik haftaya insallah mavi mavi renklenecem
kizlar Sabah tartida 71.9 gördüm ya bir gaza bir gaza sormayin gitsin..tartida bir daha fazlasini görmemek icin isi sansa birakmayada niyetim yok..
aldim kizlari yanima..ufaklik bisikletiyle bir aksam yürüyüsü olsun dedim..kiz basta yavas sürünce dedim büyükler kücüge baksin ben hizlica bir tempolu yürüyüs yapipi geleyim dedim..aman allahim senmisin bunu duyan..benim ufaklik bir hizlandi bisiklet sürerken..baktim yetisemiyorum ufak tempo yürümeye basladim..bir ara deli gibi kosuyordum..ben hayatta kosamam esasinda..en fazla 100 metre..100 metreden sonra benim dil köpek gibi 2 metre Sarkar disari..ama olsun dedim...sabahki tartida gördüklerimin gaziyla basladim yürümeye allahim 3 tur attik tepede ve su anda yanaklarim al al...aksam yemeginide kaasiz atlatirsam benden mutlusu olmayacak..yasasin bayrama 69 u görebilme umudu dogdu icime..3 hafta tam 2 Kilo ne dersiniz kizlar olurmu :44::44::44::44: zor gibi degilmi haftalik nerdeyse 1 Kilo ..ee kirmizi kartta görecegim ama dur bakalim bana olur gibi geliyor..
ee ayran dieti ne güne duruyor..haftayada onu yapicam..
oldu bu is..olduda bitti masallah birdaha gelin olmam insallah
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] minikkelebk[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 8 saat hafif yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] efsax[/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 25.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7-10 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Ela_ela_[/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] pilates spor yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.2 [/TD] [TD] 104.9 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 30 dak yüzme2saat fitness 60 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] +2 [/TD] [TD] +2.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] +3.2 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
ne güzel anlatmışsın sporu çıkıp koşasım geldi:)
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Belki şu anda bile bazılarınız ailecek Pazar gezmesi yaparken benim totoşum daha yeni yer gördü
Sabah kahvaltıdan sonra az dinlendim sonra bir giriştim mufağıma şu saatte kadar temizliğiyle uğraştımfelaket yoruldum ama her yer mis gibi oldu
Dolap içlerini, kapaklarını falan sildim sonrada dolap içlerini tekrar düzenledim ( birşey lazım olunca çekeleyince biraz dağıtmıştım da) özellikle tencere tavaların olduğu yer tam bir kaostu hazır elim deymişken iyice çizilmiş teflon tencereleride çöpe attım eşimede hiççççç kusura bakma yenisini alacağım bir ara dedim
Allahtan ev için birşeyler alınacağı zaman ses etmiyor aksine alma diyen mi var ne lazımsa ufak ufak al diyor
Bugünlük başka iş yapmayı düşünmüyorum
Yarında sabahtan eşimin aldığı arabayı üzerimize almaya gideceğiz sabah 7detaaaaaa tuzlaya gidecekmişiz tabi dönüşte mecbur ben kullanıcağım kendi arabamı neyse iyi gezme sayılır
Daha sonrada şu uzun zamandır istediğim buharli temizlik makinesini alacağız Allahın izniylesonra ufak ufak odaları halledeceğim cam ve tüller dahil malum bir sonraki pazartesi gecesi annemler geliyor eee bayramada az kalacak ve annemlerin işlerinden fırsat olmaz diye dip köşe şimdiden yapayımda devamlı elim üzerinde olursa pislenmez diye düşünüyorum olmadı bayramdan önceki hafta sonu tekrar üzerinden geçerim ama tabi cam tül hariç
Ooooo adaşımmmmm
İnşallah birlikte çok daha güzel kilolar vereceğizAminnnnnnnnnnnn
:
Ben de şimdi oturabildim canım ellerine sağlık ev temiz olunca insanın içi açılıyor yeni araban hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan inş fakat dikkat et ben arabaya fena alışmıştım ekmek almaya bile arabayla gidiyodumneyseki çok zorunlu olmadıkça kullanmıyorum artık ben de ev işlerini bititip 55 dk daha koşu bandında yürüyüş yaptım duş yemek derken bu saat oldu
bugünkü menümü de yazayım
sabah : kahvaltı öncesi 1 tatlı kaş. çörek otu
kkk
akşam :
10 ad fırında sardalya bol salata roka tere
1 litre limonlu tarçınlı karanfilli suyumu içtim gerisini yatana kadar tamamlarım inş 1 fincan yeşilçay akşam bir tane daha içerim gece 1 bardak süt içip yatarım inş
hep birlikte vereceğiz tabiki şüphemiz olmasın
kız sen açlıktan ölmüyonmu bu ne doğru düzgün bişe yememişsin ki. bide o çörek otu tansyonunu düşürmüyomu beni tepe taklak etmiştide
:))) bende fazla diyordum bK BU YORUMA SEVİNDİM ŞİMDİ3 kasık pilav 3 kasık fasulyemi ? Çok az değilmi hadi pilav neysede fasulyede az :/
canım arada ağzına 1-2 diyet bisküvi filan at da metabolizman hızlansın arayı çok uzun tutma bence yaniiBen de şimdi oturabildim canım ellerine sağlık ev temiz olunca insanın içi açılıyor yeni araban hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan inş fakat dikkat et ben arabaya fena alışmıştım ekmek almaya bile arabayla gidiyodumneyseki çok zorunlu olmadıkça kullanmıyorum artık ben de ev işlerini bititip 55 dk daha koşu bandında yürüyüş yaptım duş yemek derken bu saat oldu
bugünkü menümü de yazayım
sabah : kahvaltı öncesi 1 tatlı kaş. çörek otu
kkk
akşam :
10 ad fırında sardalya bol salata roka tere
1 litre limonlu tarçınlı karanfilli suyumu içtim gerisini yatana kadar tamamlarım inş 1 fincan yeşilçay akşam bir tane daha içerim gece 1 bardak süt içip yatarım inş
hep birlikte vereceğiz tabiki şüphemiz olmasın
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?