80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şu arkadaşlık isteklerine bakınsana gelmedi mi yoksa. yoksa yine beceremedimmi yaw:44::44::44::44:

Benim yakın arkadaşım yurtdışından hindistandan bir şey alıp kullanmıştı inanılır gibi değil 3-4 ay kullandı gözlerime inamadım onu görünce bambaşka biri ne kullandığını söyledi ebay den almış onada başka birisi tavsiye etmiş ama tekrar baktık bulamadık türkiyede hiç bilinmiyor zaten belki bilen birisi vardır NAHİNSE-İ yazıyor üzerinde ama markası değil o elde yapılan doğal bi karışım nette nasıl yapıldığını buldum ama o malzemeleri burda bulmak zor.Bilen var mı? ya da kullanan. Normal diyetinizi ya da sporunuzu yapıyorsunuz sadece yemekten önce 1 kaşık alıyorsunuz sonuç muhteşem süper bir yardımcı gençlik iksiri de diyorlarmış.Wikipedia da bilgi buldum ama satılan bi yer yok.:2:

NAHİNSE-İ - Vikipedi

Ayyüzlüm yaw şimdi fark ettim biz bunca zamandır arkadaş olmamışız ya hemen kabul ettim tabiki seve seve

kızlr hafta sonu buraya ugrayamadım bu aralar benı ıdare edın duzenlı bı hayatım yok su sıralar bı kac gune okula baslarım yıne eskısı gıbı olurum sımdılık affınıza sıgınıyorum
elacım hafta sonu mennulerı paylasamadım sehır dısındaydım planlı olmayan bıseydı , sımdıde cok hatırlamıyorum yedıklerımı ama duzensız ve dısarda yendı hep salı gununden sonra telafı edıcem ınsaallah

Hoşgeldin duygu nerelerdeydın kAç zamandır ( sanki ben hep bıradaymışım gibi konuşuyorum görende bu kız daha ıkı hafta önce gelmış demezde sabah aksam seuseu yü beklemiş der

ilahi adaşım ne dıo bu bna dıorm biriyle mi karştrdı acaba didim özledm kız gel yamacıma şöyle once sonra sor hesabını
cnm ancak be ne yapayım bnm cadı oltu dört aylık tam doncektm didim azcık daha yiyyim yaa şimdi altı aylık ben de burdaym işte

saçlarım şu an böğürtlenn siyahı oluyorrrrrrrr

ama çok kaşınıyo yafuuu

oyyyy merak ederiz sonucu mümkünse resim isteriz :122: :122: :122:

Ay o kaşınma benide deli eder bende bayrama yakın yine aynı renge boyatacağım inşallah

iremim çok yakşır bence o renk sana
şimdi ben listeyi yaynladm ama bugn başlayamadm yarın da hastanedeyiz
oburgun başlarm nasipse bugun ben de adet oldum şişlik gtti rahatladım normalde 86 kusur klom şişknlkle 87.5 çıktı diyetsyende
bldrim gunu ne zaman iki hafta beklicem dimi ?

suesue canim hosgeldin seni cok merak ediyodum naptin nettin. kac kilo ile hamile kaldin doguma kac kilo ile gittin kac kilo geldin simdi durum ne. ben kimim burasi neresi hazir baslamisken butun bu sorularima cvp bekliyom:)))))

Yok gııı gidermiyim hiç gitsem 79 olduğumda giderdim gerçi birara 70-79 aralığındakilerede takılıyordum ki burada derin sessizlikler mevcuttu.. Millet gelene kadar oyalanıyordum ama ben buranın demirbaşı sayılırım anam belayım basınıza bu ceneyle belaaaa
Gelirgelmez fırça çektim demi.. Bu odunla geze geze banada biraz odunluk bulaşmış olabilir kusura bakma idare et işte bacım :)

suesue canim hosgeldin seni cok merak ediyodum naptin nettin. kac kilo ile hamile kaldin doguma kac kilo ile gittin kac kilo geldin simdi durum ne. ben kimim burasi neresi hazir baslamisken butun bu sorularima cvp bekliyom:)))))
Vah vah bunuda kaybettik
Kız cepten yazıyorum bu yüzden arkadaşlık alamıyorumda gönderemiyorumda yarına artık

Beni face de gördünüzmü millet yeni resim koydum sabah yürüyüşünü buranın turistik tepesine yaptımda hava atayım dedim

Sabah:
2 dilim ekmek (2 dilim dikkatinizi çekerim
Peynir yumurta domates salatalık kaymak pekmez çökecek

Öğle: sabah geç oldu kaynadı
Ara: birsey vardı ama unuttum valla ama aşırıya kaçan birsey yoktu valla

Aksam:
Bir tabak yayla çorbası
Yarım kase melemen
Not: ekmek yok dikkatınızı birdaha çekerim
Ara:
9 tane minik kara erik (biraz kaçtı demi ama babamla konuşuyordum telefonu kapatınca farkettım ben masumum ben yapmadım o yaptı

Elimde çekirdek vardı ... Simdi aldım ...esim yiyodu... Canım çekti bende aldm..
bu menüyü görünce iştahım kaçtıkaçtı

Elimde çekirdek vardı ... Simdi aldım ...esim yiyodu... Canım çekti bende aldm..
bu menüyü görünce iştahım kaçtıkaçtı
Bak hayatım sen bu gün bendeki enerjı patlamasını görsen bırak çekirdeği su bile içmezdin valla demedi deme o birinciliği sana yar etmeyeceğim

Ay ben böyle yazdıkca daha bir gaza geliyorum yahu...yani alçak gönüllü mütevazi olsam kesin kilo bile alırdım
Oh oh birsey daha kesbettim :)

Kesinlikle sana katılıyorum ...Allah'ın izniyle 69 a fena diktim kafamı bu hafta...:)
Burda bi albüm yapsanda bizde girsek seni yaw:)))
Hadi amaaaaa
Nütfen

Son düzenleme:
aynen kuzum 2 hafta bekleme olayı devam ediyor:)
Beni face de gördünüzmü millet yeni resim koydum sabah yürüyüşünü buranın turistik tepesine yaptımda hava atayım dedim

görmem mii süper
berayla babasının artistik hareketleri de hoştu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…