- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kızlar şu arkadaşlık isteklerine bakınsana gelmedi mi yoksa. yoksa yine beceremedimmi yaw:44::44::44::44:
Hoşgeldin duygu nerelerdeydın kAç zamandır ( sanki ben hep bıradaymışım gibi konuşuyorum görende bu kız daha ıkı hafta önce gelmış demezde sabah aksam seuseu yü beklemiş der
saçlarım şu an böğürtlenn siyahı oluyorrrrrrrr
ama çok kaşınıyo yafuuu
Ayyüzlüm yaw şimdi fark ettim biz bunca zamandır arkadaş olmamışız yahemen kabul ettim tabiki seve seve
bana gelmiş canım yapmışsın yaniii
Bende kbl ettııııııımmmm
Yok gııı gidermiyim hiç gitsem 79 olduğumda giderdimslm kızlar kaptanım ellerine sağlık ama şike var. beyazcanım yeni listeye giriyo onu sıfır olarak göstermen lazımdı niye sıramı çalıyobana ne o sonuncu sırayı ben kendime ayırdım kimseye vermem.
kız duyum aferin sana bu gazla sen bayramda 67 olursun bak benden söylemesi. gerçi olmanı istiyomuyum tartışılır. sen hedefine ulaşınca ya bizi bırakıp gidersen ya çoooook özletirsen kendini. ne bilem o yönden tırsıyom sanki azıcık.
ceco kız sen okadar da uğraşıyon niye takılı kaldın ki 104 lerde. maşallah totonun üzerine de oturmuyon. bana bak o depresyon ilaçları çok pis iştah açıyo dikkat et onun etkisi olmasın:44::44::44: iştah kesici bişeler yap güzelim ya
arkadaşın oğlu sünnet olmuştu bu gün onu ziyarete gittim. normal şartlar altında 5 dk mesafedeki eve 15 dk gittim. resmen kağnı gibiyim. arkadaş kalk bi tipine bakayım kız mı erkek mi dedi. baktı popo hafif çıkmış ama karnım erkek bebeğe hamile kadın karnı gibi. vallahi iyi saklıyo bu kendini tipin bile belli etmiyo ne olduğunu dediyarın randevum var bakalım bu sefer dr ne diyecek. yoruldum arada kalmaktan.
Gelirgelmez fırça çektim demi.. Bu odunla geze geze banada biraz odunluk bulaşmış olabilir kusura bakmailahi adaşım ne dıo bu bna dıorm biriyle mi karştrdı acaba didimözledm kız gel yamacıma şöyle once sonra sor hesabını
cnm ancak be ne yapayım bnm cadı oltu dört aylık tam doncektm didim azcık daha yiyyim yaaşimdi altı aylık ben de burdaym işte
Vah vah bunuda kaybettiksuesue canim hosgeldin seni cok merak ediyodum naptin nettin. kac kilo ile hamile kaldin doguma kac kilo ile gittin kac kilo geldin simdi durum ne. ben kimim burasi neresi hazir baslamisken butun bu sorularima cvp bekliyom:)))))
Elimde çekirdek vardı ... Simdi aldım ...esim yiyodu... Canım çekti bende aldm..Sabah:
2 dilim ekmek (2 dilim dikkatinizi çekerim
Peynir yumurta domates salatalık kaymak pekmez çökecek
Öğle: sabah geç oldu kaynadı
Ara: birsey vardı ama unuttum valla ama aşırıya kaçan birsey yoktu valla
Aksam:
Bir tabak yayla çorbası
Yarım kase melemen
Not: ekmek yok dikkatınızı birdaha çekerim
Ara:
9 tane minik kara erik (biraz kaçtı demi ama babamla konuşuyordum telefonu kapatınca farkettım ben masumum ben yapmadım o yaptı
Bak hayatım sen bu gün bendeki enerjı patlamasını görsen bırak çekirdeği su bile içmezdin valla demedi deme o birinciliği sana yar etmeyeceğimElimde çekirdek vardı ... Simdi aldım ...esim yiyodu... Canım çekti bende aldm..
bu menüyü görünce iştahım kaçtıkaçtı
Kesinlikle sana katılıyorum ...Allah'ın izniyle 69 a fena diktim kafamı bu hafta...:)Bak hayatım sen bu gün bendeki enerjı patlamasını görsen bırak çekirdeği su bile içmezdin valla demedi deme o birinciliği sana yar etmeyeceğim
Ay ben böyle yazdıkca daha bir gaza geliyorum yahu...yani alçak gönüllü mütevazi olsam kesin kilo bile alırdım
Oh oh birsey daha kesbettim :)
aynen kuzum 2 hafta bekleme olayı devam ediyor:)iremim çok yakşır bence o renk sana
şimdi ben listeyi yaynladm ama bugn başlayamadm yarın da hastanedeyiz
oburgun başlarm nasipse bugun ben de adet oldum şişlik gtti rahatladım normalde 86 kusur klom şişknlkle 87.5 çıktı diyetsyende
bldrim gunu ne zaman iki hafta beklicem dimi ?
Beni face de gördünüzmü millet yeni resim koydum sabah yürüyüşünü buranın turistik tepesine yaptımda hava atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?