80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yyaaa benim adet olmama lazımdı aslında dün ama gelen giden yok olsa da rahatlasam

günaydın kızlar
iremcim merak ettim gelen giden oldumu,işallah olmaz

ayrıca listede çıkmış ellerine emeğine sağlık canım
.ayyüzlüm haftaya söz sonunculuk senin canımm,,yerinde gözüm yok tatlmm

ben sizin konulara baya fransız kalıyorum yeniyim ondan herhalde bide pek sık giremiyorum bebişim daha küçük ancak onla evle ilgileniyorum koşu bandımı bekliyorum inşallah eşim bu haftanın sonunda alacak puff bebeğim küçük bide havalar soğudu eşim dışarıda yürütmez beni bebek için bende koşu bandı aldırıyorum ama şiştim daha alamadı benim özel bi listem yok sabahları bişey yiyemiyorum yemiyorum öğlen bişeyler atıştırıyorum biraz peynir bi dilim ekmek tarzı yada ekmek almıyorum karpuz peynir yiyorum akşam eşime yemek hazırlıyorum yine ekmeksiz yemeklerden az bişey yiyorum bide bebeğimi emziriyorum arada çok acıkıyorum hemen peynir atıyorum ağzıma yada bi nescafe böyle saçma sapan bi durumdayım şuan bide bu aralar bişey yiyince midem bulanıyor çıkarmak zorunda kalıyorum kolestrolüm yükselmiş bence ondan oluyormuş benim bulantım bu haftanın sonunda tartılacam size sonuçu söylerim inşallah 78 felan olmurum bu hafta sonu

Kesinlikle sana katılıyorum ...Allah'ın izniyle 69 a fena diktim kafamı bu hafta...:)
Burda bi albüm yapsanda bizde girsek seni yaw:)))
Hadi amaaaaa
Nütfen
ay canim bakma benim burada havalar atip ukalalastigima..esasinda tam bir teknoloji özürlüyüm ben..yani bir kere denedim ne ettimse olmadi resim yükleyemedim...hatta yoldasim seuseu sagolsun..o benim icin bir kere yüklemisti..yani bende is yok malesef..pek bir beceriksizim...esimdende yardim alamiyorum cokkarsi bu durumlara...su akilli telifonumda olmasa face bile koyamayacagim yemin ederim..allahtan Telefon benden akillida hallediyor

aynen kuzum 2 hafta bekleme olayı devam ediyor:)

görmem mii süper
berayla babasının artistik hareketleri de hoştu yani
ay evet cok sirin cikmislar degilmi...ya bu Adam öküz möküz ama sevimli kiiiiz
simdi iste ya göresim geldi evde olsa dövesim gelirdi bunada hic süphe yok yani

canim emziren bir anne olarak kahvalti yapmaman cok büyük eksik...helede kahvalti..tamam yemekleri ekmeksiz yemen güzel ama kahvalti sart bak miden bulaniyorsa biraz tuzlu dene..ama illede yap kahvaltini

Selamlar topik güzelleri

oglumla guzelce kahvaltımızı yaptık...
annesi form çayını iciyor simdi
prensesime de ne olduysa hala uyuyor...
bugun kocism sabah beni aradı... Hadi kalk yürüyüşünü yap ddediiii
cok mutlu oldum... Hep köstek olur du...:) destek olması mutlu etti beni

Canım senin bebeğin küçüktü ...emziriyorsan cok daha dikkatli beslenmelisin...
bilmiyorum sütün oluyorsa bile... Bebeğinin sağlıklı beslenebilmesi icin seninde sağlıklı beslenmen gerek

himmm Adam anladi tabi senin bu hafta birinciligi kaybedecegini..

hadi beaa sende..sen götür cekirdekleri sonrada müthis geliyorum de pöööh
ban ben Sabah Sabah 6 mk mi yürüdüm..hatta dengesiz insanlarin özellikle beni sacmasini sagladim
Kız yemedim ki çekirdek neyin
2 tane yemiştim ... Sonra bıraktım ...Eee bende yürüyorum kuzuuuu
oyle salmak yok bu sefer incecik olcez

Kız yemedim ki çekirdek neyin
2 tane yemiştim ... Sonra bıraktım ...Eee bende yürüyorum kuzuuuu
oyle salmak yok bu sefer incecik olcez
nayir nolamaz yürüyormusun bu hafta yürüme yürüme..bu hafta yürüyenlerin beli agriyormus..bu hafta bol ekmek yiyene piyango vuracakmis
Banane kardesimm naparsan yap bu hafta beni gecme bu hafta benim birinci leeeyn

Yok bende düşünüyordum bu kız ne demek istedi acaba diye...sagol aydınlattığın icin

kiz Sabah tartilmayacaktim ya dayanamadim ciktim tartiya..bir baktim 71.0 yani dünden 100 gr fazla..nayir nolamaz dedim wc ye gittim..hayli bir oyalanmadan sonra laf aramizda pijamarida koydum masaya..tartildim yeniden...ay birde ne göriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
tabi benimki bayagi zorlamayla oldu ama oldu neticede Allah allah gördümmü gördüm o kiloyu yani...dur dur cumaya Kadar küsüratta cikarsa degmen benim gamli yasli gönlümeeeeeeeee ben bir Selvi boylu rakamdan ayrildiiiiiiiiiiiiiiim ayrildiiiiiiiiiiiiiiiii ayrildiiiiiiiiiiiiim of

nayir nolamaz yürüyormusun bu hafta yürüme yürüme..bu hafta yürüyenlerin beli agriyormus..bu hafta bol ekmek yiyene piyango vuracakmis
Banane kardesimm naparsan yap bu hafta beni gecme bu hafta benim birinci leeeyn
Ne kadar gayret ettigimiZ cumaya belli olur artikin :)
bu arada sorma felaket her tarafım ağrıyor
2 cocukla dolaba 20 ser kilo patlıcan biber kozledik...ayyy ne yorulmusum
yerimden kalkasım yok simdi
Ekmekleri götürene piyangonun cumaya vuracağı kesin

Ha ha hayy :) bazen bende zorluyorum böyle ....
ama bu sabah zorlamadan 69.5 U gördüğümü bildirmek isterim

oo senin simdi heryerin tutlmustur..sen iyisimi bir gözleme yap kendine tereyagli..üstünede kola ic..ama Zero olmasin cok sakincali sonrada vur kafayi yat..kerifede tel ac aksama kasarli kiymali pide getirsin
cumayada piyango vursun bak böyle oluyor bu isler kizim onlara gövenme bana güven bana baba diyebilirsin gel yavrum gel seni anana götürecem..

tozuttum gene

Kolayı enn son çocukken içmiştim
baen canım çekmiyor degil ama içmiyorum ... Okuduklarım aklıma geliyor midem bulanıyor
tel açıp, pide fikri iyiymis ama
sende herkese pizza söyle aksama..bide üstüne şu meşhur kunefenden yapar afiyetle yersin :)

Ha ha hayy :) bazen bende zorluyorum böyle ....
ama bu sabah zorlamadan 69.5 U gördüğümü bildirmek isterim

hadi beaaa
lan herif bir sen iki bitirdiniz beni kardesim Moral diye birsey birakmadiniz ömrümü yediniz ömrümüüüüüüüüüüü
olsun olsun cumaya cok var daha bakalim elmi Yaman beymi Yaman...
yok yani laf rarmizda kirmizi kart haftamda yaklasti bol keseden atiyorum burada ama cumaya birde arti cikarmisim malum haftanin arifesinde oldugumdan tüh be bende sans olsaydi zaten topige kaptan olurdum

Yok ya hemen yelkenleri suya indirme... Üzülme hadi ...aksama burda bi kebapci var harika pide yapiyolar , cok yagli ama.....
Heh iste ondan soylicem yicem...
sen tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…