Kolayı enn son çocukken içmiştim
baen canım çekmiyor degil ama içmiyorum ... Okuduklarım aklıma geliyor midem bulanıyor
tel açıp, pide fikri iyiymis ama
sende herkese pizza söyle aksama..bide üstüne şu meşhur kunefenden yapar afiyetle yersin :)
Yok ya hemen yelkenleri suya indirme... Üzülme hadi ...aksama burda bi kebapci var harika pide yapiyolar , cok yagli ama.....
Heh iste ondan soylicem yicem...
sen tam gaz devam
Tövbe tovbeeee....:)kiz dün aksam yaptim künefe..benim uyuyan boga(bütün gün koltuktan kalmayinca bu madolyonu hakketi) istedi aksam..yaptim..Hemde büyük Tabak..son numarayla beraber yediler..afiyetle...ama ben naaaptim yemediiiiiiiiiiiiiiim
yemeeeeeeeeeeeeeemde
kiz dur saka yaptim pide falan deme...ay günahina girmeyeyim simdi ...catrutur yanmayayim cehennemde..gerci simdilik catur cutur yanmam..o Kadar yag varki anca cizbiz olurum yada erir giderim...ama caturcutur yanacagim günlerde gelir insallaaaaaaaaaaaaaaah demiyorum...ayyüzlüm dedigi gibi Esref saatime denk gelecek 1 ayda 15 Kilo vericem sonrada cehennemde yanicam yok yok tövbe allahim..yani 15 Kilo verme kismini ciddiye alda cehennem olayini duymasanda olur :18::18::18::18::18::18:
Tövbe tovbeeee....:)
afiyet olsun onlara o zaman
yemedin mımıvalla bravo
tamam hadi dikkat edelim bakalım nasıl sonuclar alcaz
ay canim bakma benim burada havalar atip ukalalastigima..esasinda tam bir teknoloji özürlüyüm ben..yani bir kere denedim ne ettimse olmadi resim yükleyemedim...hatta yoldasim seuseu sagolsun..o benim icin bir kere yüklemisti..yani bende is yok malesef..pek bir beceriksizim...esimdende yardim alamiyorum cokkarsi bu durumlara...su akilli telifonumda olmasa face bile koyamayacagim yemin ederim..allahtan Telefon benden akillida hallediyor
ay evet cok sirin cikmislar degilmi...ya bu Adam öküz möküz ama sevimli kiiiiz
simdi iste ya göresim geldi evde olsa dövesim gelirdi bunada hic süphe yok yani
canim emziren bir anne olarak kahvalti yapmaman cok büyük eksik...helede kahvalti..tamam yemekleri ekmeksiz yemen güzel ama kahvalti sartbak miden bulaniyorsa biraz tuzlu dene..ama illede yap kahvaltini
haklısınız ama kahvaltı yapsam çok yiyorum ogün ama dikkat edecem bian önce zayıflmk istiyorum sizlerin yardımıyla
bir ayda hedef kilomu kiz agzindan bal damliyor..sabahki yedigin balari yutmadinmi daha negünaydın diyecem ama biraz geç oldu galiba. sabah dr a gittim dr hanım nolur bu sefer cinsiyetini söyleyin dedim kadın baktı baktı yaw bacağını açmıyo ben napim dedi.anlayacanız benim bebiş çooook terbiyeli. bide dedilerki dr un yanına girmeden bol şekerli şeyler ye çikolata falan. kahvaltıda bol bal yedim çikolataya gelince 80 gr lık bitterler varya onu götürdüm ama sanırım biraz geç yedim onu bebeğe ulaşana kadar ben ultrasondan çıktım. olan kiloma oldu bir sürü kilo gelecek üstüme şimdi. ama nst cihazına bağlandığımda görecektiniz nasıl tepiyo aleti cücüğüm. o saat bu saat daha durmadı. bir dr dan bahsediyolar özelde ama erkek. çok iyiymiş falan dediler. eşime dedim ona mı gitsem bide napsam dedim. ağzını yokladım daha doğrusu. normalde erkek dr a pek izin vermezde. giiiit dedi benim gözler fal taşı gibi açıldı neeeeey gidimmi dedim git dedi. eh haftaya giderim o zaman dedim yemeği de kolaya getirdim. bizimkine dedim oğlan gelecek yemek yok evde malum öğlene kadar dışardaydım dedim. o da lokantadan ısmarladı eve geçerken alırsın dedi
maşallah siz verin kiloyu zaten ben alayım. minikkelebeğim duyumum maşallah yakında hedefler tamam sizin bu azimle giderseniz 1 ay gibi sürede hedef kilonuza ulaşacaksınız eminim. eh sonra da bana koçluk edersiniz umarım
kız gene mi merkel i seçtiniz. hiiiiç hoşlaşmıyorum o kadıdan yaw.
oooooooooooooooo maşallahhh
kızlar toplanmış ne güzel sizleri görmek
duyum ne yaptın iddiamızı unuttunmu
ölçtünmü kocanın göbeğini
yok canım gelen giden ama kasıklarımda ve eblimde ağrısı başladı gelmesi yakındırgünaydın kızlar
iremcim merak ettim gelen giden oldumu,işallah olmaz
ayrıca listede çıkmış ellerine emeğine sağlık canım
.ayyüzlüm haftaya söz sonunculuk senin canımm,,yerinde gözüm yok tatlmm
sen zayıfladıkça on un da hpşuna gitmeye başladı demekkiii:)Selamlar topik güzelleri
oglumla guzelce kahvaltımızı yaptık...
annesi form çayını iciyor simdi
prensesime de ne olduysa hala uyuyor...
bugun kocism sabah beni aradı... Hadi kalk yürüyüşünü yap ddediiii
cok mutlu oldum... Hep köstek olur du...:) destek olması mutlu etti beni
kız al seninnn olsun kaptanlıkkkhadi beaaa
lan herif bir sen iki bitirdiniz beni kardesim Moral diye birsey birakmadiniz ömrümü yediniz ömrümüüüüüüüüüüü
olsun olsun cumaya cok var daha bakalim elmi Yaman beymi Yaman...
yok yani laf rarmizda kirmizi kart haftamda yaklasti bol keseden atiyorum burada ama cumaya birde arti cikarmisim malum haftanin arifesinde oldugumdan tüh be bende sans olsaydi zaten topige kaptan olurdum
Kek kalıbını kullanmadım canım ama bende gondol yağdanlık var makinaya fılan atıyorum yıkanıyo yanı ama bılmıyorum yınedekızlarr
dün bim den silikon kek kalıbı aldım gondol marka
ama kullanmakda tereddütlüyüm acaba iyimi kötümü sağlıklımı nette bakıyorum bişeyler bulurmuyum diye dişedokunur bişey bulamadımm..
eeee bizim kızlar var mıtlaka kullanan vardır aranızda memnunmusunuz.yağlanıyormu bu meret
bende amma çağ dışı kalmışım millet gitti aya ben hala yaya
acele cevap kestane kabapııı ayyy acıkdımm kestane zamanı da geldi
iade edicem sizden gelen cevaplara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?