80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz dün aksam yaptim künefe..benim uyuyan boga(bütün gün koltuktan kalmayinca bu madolyonu hakketi) istedi aksam..yaptim..Hemde büyük Tabak..son numarayla beraber yediler..afiyetle...ama ben naaaptim yemediiiiiiiiiiiiiiim
yemeeeeeeeeeeeeeemde
kiz dur saka yaptim pide falan deme...ay günahina girmeyeyim simdi ...catrutur yanmayayim cehennemde..gerci simdilik catur cutur yanmam..o Kadar yag varki anca cizbiz olurum yada erir giderim...ama caturcutur yanacagim günlerde gelir insallaaaaaaaaaaaaaaah demiyorum...ayyüzlüm dedigi gibi Esref saatime denk gelecek 1 ayda 15 Kilo vericem sonrada cehennemde yanicam yok yok tövbe allahim..yani 15 Kilo verme kismini ciddiye alda cehennem olayini duymasanda olur :18::18::18::18::18::18:

Yok ya hemen yelkenleri suya indirme... Üzülme hadi ...aksama burda bi kebapci var harika pide yapiyolar , cok yagli ama.....
Heh iste ondan soylicem yicem...
sen tam gaz devam

yok aman sakiiiiiiiiiiiin hile hurdayla olan birincilik ne isime yariyacak diese dis yarisarak olucak...yok yok ben saka yaptim ne pidesi...yap bir CORBA ic sicak sicak..hatta Dayan salataya..ekmegide elleme..ne pidesi kiz sende Hazir bekliyormuydun ne pide yemek icin

Tövbe tovbeeee....:)
afiyet olsun onlara o zaman
yemedin mımı valla bravo
tamam hadi dikkat edelim bakalım nasıl sonuclar alcaz

Tövbe tovbeeee....:)
afiyet olsun onlara o zaman
yemedin mımı valla bravo
tamam hadi dikkat edelim bakalım nasıl sonuclar alcaz

he kiz bakalim bayrama kac kiloyla giricek bayram ikinci bayram olacakmi..ay ben senin simdiki kilona geleyim gene süper olucak..düsünsene 69 u gürücem heeyt be kim tutar bizi

haklısınız ama kahvaltı yapsam çok yiyorum ogün ama dikkat edecem bian önce zayıflmk istiyorum sizlerin yardımıyla

günaydın diyecem ama biraz geç oldu galiba. sabah dr a gittim dr hanım nolur bu sefer cinsiyetini söyleyin dedim kadın baktı baktı yaw bacağını açmıyo ben napim dedi. anlayacanız benim bebiş çooook terbiyeli. bide dedilerki dr un yanına girmeden bol şekerli şeyler ye çikolata falan. kahvaltıda bol bal yedim çikolataya gelince 80 gr lık bitterler varya onu götürdüm ama sanırım biraz geç yedim onu bebeğe ulaşana kadar ben ultrasondan çıktım. olan kiloma oldu bir sürü kilo gelecek üstüme şimdi. ama nst cihazına bağlandığımda görecektiniz nasıl tepiyo aleti cücüğüm. o saat bu saat daha durmadı. bir dr dan bahsediyolar özelde ama erkek. çok iyiymiş falan dediler. eşime dedim ona mı gitsem bide napsam dedim. ağzını yokladım daha doğrusu. normalde erkek dr a pek izin vermezde. giiiit dedi benim gözler fal taşı gibi açıldı neeeeey gidimmi dedim git dedi. eh haftaya giderim o zaman dedim yemeği de kolaya getirdim. bizimkine dedim oğlan gelecek yemek yok evde malum öğlene kadar dışardaydım dedim. o da lokantadan ısmarladı eve geçerken alırsın dedi
maşallah siz verin kiloyu zaten ben alayım. minikkelebeğim duyumum maşallah yakında hedefler tamam sizin bu azimle giderseniz 1 ay gibi sürede hedef kilonuza ulaşacaksınız eminim. eh sonra da bana koçluk edersiniz umarım

bir ayda hedef kilomu kiz agzindan bal damliyor..sabahki yedigin balari yutmadinmi daha ne ben bir ayda hedef Kilo olayim varya daha ne isterim..bir ayda 65 yani6 Kilo...yok giiii bukadarida imkansiz...hem 65 benim ik hedefim asil hedefim 62 onun icinde 5.-6. aya Kadar izin verdim kendime..yaza gercekten yeniden dogacagim..ya ben bu yaz niye bu Kadar cok kiyafet aldimki..dünyanin parasi bosa gidecek..yemin ederim daha etiketini koparmadigim tsörtlerim var hepsi büyük gelecek tüh ya ay büyük gese noolcak..neticede ben 62 olacagim...o kiloda olayimda varsin aldigim elbiseler giymeden kalsin haaayt be
kız gene mi merkel i seçtiniz. hiiiiç hoşlaşmıyorum o kadıdan yaw.

ben kimseyi secmedim valla..ben alman vatandasi olmadigim icin bu ülkede secme ve secilme hakkim olmadan etkisiz eleman olarak yasiyorum...
benim oturan boganin secme Hakki vardi ama oda o Hakki koltukta popo büyüterek gecirdiginden tüm israrlarima ragmen gitmedi oy kullanmaya..hepsi ayniymis..dedim o Zaman asiri sag görüslü naziciler gelsin memleketin basina.. onlarin gözünde pis yabanci olan bize kan kustursun madem ayni

kizlar bir yandan sizle konusuyorum bir yandan face den ablamla..yakinda dügün varda iki elbiseden birini giymek istiyorum ama karar veremedim yardimini aliyorum bir yandanda yemek yapiyorum..süperim demi..yok yok kesin süpermenin eli degmis benim sülaleye Genetik bir cekme sözkonusu
ha bu arada baklava hamuru vardi..ondanda börek yapicam..nasil dayanip yemeyecegim bilmiyorum ama yemem insallah..kendim icinde buharda pisirme makinasina patates ve kirmizi biber koydum..pissin onu yogurtla bir güzel yiyecegim....börege dalmadan günü kapatabilirsem süper olacak ya dur bakalim:26::26::26:

eveeeeeeeeeeet öglen yemegimide yedim..aksamida kazasiz atlatirsak bu gün kuyrugu kurtardik demektir

yok canım gelen giden ama kasıklarımda ve eblimde ağrısı başladı gelmesi yakındır
sen zayıfladıkça on un da hpşuna gitmeye başladı demekkiii:)
kız al seninnn olsun kaptanlıkkk

Vee sonunda saçlarımı kestirdimm victorıa nın uzunu bıras kıyamadım cok saclarıma aslında esım kısa ıstıoda ben sıkıntılıyım salık saçla gezemıorum rengı onun ıstedıgı gıbı model benım ıstedıgım gıbı oldu :))))

kızlarr
dün bim den silikon kek kalıbı aldım gondol marka

ama kullanmakda tereddütlüyüm acaba iyimi kötümü sağlıklımı nette bakıyorum bişeyler bulurmuyum diye dişedokunur bişey bulamadımm..

eeee bizim kızlar var mıtlaka kullanan vardır aranızda memnunmusunuz.yağlanıyormu bu meret

bende amma çağ dışı kalmışım millet gitti aya ben hala yaya

acele cevap kestane kabapııı ayyy acıkdımm kestane zamanı da geldi

iade edicem sizden gelen cevaplara göre

Kek kalıbını kullanmadım canım ama bende gondol yağdanlık var makinaya fılan atıyorum yıkanıyo yanı ama bılmıyorum yınede (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…