80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ekleyebıldımmı bılmıyorum resımı

Eklemişim :)))))

Eklentiler

• $image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 811274

ayyy seninkinin kesimi çok güzel olmuş ben benmim kini hiç beğenmedimmm

Bende korakarak gıttım nenım sacım fon degıl kendı duzlugu modelıde gosterıyo hatayıda ama guzel kestı antalya ya geldıgınde o kuafore gıdebılırsın baya ıı kesıo adam ızmırden gelmış zaten hemserımı de buldum begendım artık hep buna kestırcem.

Senın sacının kesımı bellı olmuyo duzlestırınce gusel oluyodur ama rengı guzel olmuş mor sıyah gıbı keske bende bogrtln yapaydım

yok canım gelen giden ama kasıklarımda ve eblimde ağrısı başladı gelmesi yakındır

sen zayıfladıkça on un da hpşuna gitmeye başladı demekkiii:)

kız al seninnn olsun kaptanlıkkk
yok kiiiz ben kim kaptanlik kim..bende bu kocaoldukca kaptanlik neyime...al iste gene konuyu kocasina getirdi ya ne alakasi var diyorsun degilmi bu herifin sagi solu belli degil cünkü bir bakiyorsun sen kendi leptopunu hasladin bozdun sira benimkinemi geldi diyor küsüyorum aylarca ellemiyorum bir bakiyorum melek firsattan yararlanip daliyorum leptopa..yani benim sürekliligim bile sallantida..yok bacim yok benimki laf ola beri gele...hem senin gibi kaptanimiz varken ne geregi var öyle gereksiz kisilere

anacim benim bildigim bu arastirma satin almadan önce yapilir..sen satin alip sonra inceleyenlerdenmisin ben heec kullanmadim ne desem yalan valla
resmide yan koymuşum aman idare edin işte
renk bu:)
amanin amanin bu ne gözellik böyle

Kızlar ıkı eksısı olanları yazıom bugun mutlaka menu yazınn
Minikkelebek
Ceco
Efsax ( tatılde salı doncekmıs iremcım sen ayarlarsın artık )benden yazması

:)))

Özellıkle mınıkkelebekk bu hafta cok ıddıalısın duyumla yarış halınız var hatırlatayım dedım bu gıdısle lıstede kımse kalmıcak :))

Menüm

Sabah nesfit yarım bardak sut ıle

Öğle 100 gr haslanmış kepeklı makarna salatası ( marul soğan ıle)
1 bardak ayran
Ara 1 wasa çikolatalı

Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt 2 dılım tam bugday ekmeği

Gece 1 meyve yarım bardak tarçınlı süt

anam topiği fıstıklar basmış maşallah ikinizde çok güzel olmuşsunuz. irem sana sarı çak yakışıyo desem ne dersin. gerçi herkesin kendi zevki ve kullanım rahatlığı tabi. ela şekline bittim saçlarının. ben hususi saçlarımı uzattım o model için iki sene önceydi galiba. sağolasıca kuaför bu modelin modası geçti yapsamda modanın gerisinde kalırsın dedi ve katlı kesti uyuz. geçende gittiğim kuaföre ilk kez gittim tanıdık diye. ne haltetmeye değiştiriyosam kuaförümü. bi kesti fare kuyruğu gibi incecik kaldı katları kese kese kafamda saçım kuş gibi kaldı. zaten elanın saçı gibi düm düz düşünün artık halimidalgalı olsa biraz şekil falan veririm ama yok olmuyo. amaaaan öf aklıma getirmeyeyim dedim ama yine canımı sıktım yemek yapmam lazım öyle üşeniyom ki anlatamam. acaba çok yorldum sancım var deyip yemek yapmadan yatsammı ayyyyy yok yok kıyamam kocişime.

Evt konyaaltında kaymakamlığın oralarda 20 tl yaman saç tasarım
ooo bana çok uzakkk orası anacım
neyse gelir bi kahveni içerim beraber gideriz artık:)

menü konusu sabit canım en son cuma kontrol ederiz 3 bildirim eksikse o hafta liste yok malese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…