Irem sacın nasıl oldu cnm sabaha kadar yastık kılıfın berbat olmuşturr :))) benım hala boya akıyoda
akmamış canım okuldan da güzel yorumlar aldım becerebilirsem eklerim albüme birzdan kk da
Kek kalıbını kullanmadım canım ama bende gondol yağdanlık var makinaya fılan atıyorum yıkanıyo yanı ama bılmıyorum yınede(
Ekleyebıldımmı bılmıyorum resımı
Eklemişim :)))))
çok güzel olmuşş
güle güle kullan canımm
yok kiiiz ben kim kaptanlik kim..bende bu kocaoldukca kaptanlik neyime...al iste gene konuyu kocasina getirdi ya ne alakasi var diyorsun degilmiyok canım gelen giden ama kasıklarımda ve eblimde ağrısı başladı gelmesi yakındır
sen zayıfladıkça on un da hpşuna gitmeye başladı demekkiii:)
kız al seninnn olsun kaptanlıkkk
anacim benim bildigim bu arastirma satin almadan önce yapilir..sen satin alip sonra inceleyenlerdenmisinkızlarr
dün bim den silikon kek kalıbı aldım gondol marka
ama kullanmakda tereddütlüyüm acaba iyimi kötümü sağlıklımı nette bakıyorum bişeyler bulurmuyum diye dişedokunur bişey bulamadımm..
eeee bizim kızlar var mıtlaka kullanan vardır aranızda memnunmusunuz.yağlanıyormu bu meret
bende amma çağ dışı kalmışım millet gitti aya ben hala yaya
acele cevap kestane kabapııı ayyy acıkdımm kestane zamanı da geldi
iade edicem sizden gelen cevaplara göre
amanin amanin bu ne gözellik böyleresmide yan koymuşum aman idare edin işte
renk bu:)
ooo bana çok uzakkk orası anacımEvt konyaaltında kaymakamlığın oralarda 20 tl yaman saç tasarım
Kızlar ıkı eksısı olanları yazıom bugun mutlaka menu yazınn
Minikkelebek
Ceco
Efsax ( tatılde salı doncekmıs iremcım sen ayarlarsın artık )benden yazması
:)))
Özellıkle mınıkkelebekk bu hafta cok ıddıalısın duyumla yarış halınız var hatırlatayım dedım bu gıdısle lıstede kımse kalmıcak :))
Evt konyaaltında kaymakamlığın oralarda 20 tl yaman saç tasarım
ooo bana çok uzakkk orası anacım
neyse gelir bi kahveni içerim beraber gideriz artık:)
menü konusu sabit canım en son cuma kontrol ederiz 3 bildirim eksikse o hafta liste yok malese
antalyadamıydın cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?