80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyüzlümm modası geçmiyo bu saçın ya ben senelerdır uzatıp uzatıp kestırıyom :)) duz saca en ıyı gıden model bence ayrıca kuaforlere bakma sen onlar ole dıyo katlı sacta senelerdır var :)) ben lısedeyken bıle kestırıyodum sen uzat boyle kestır yıne :))
Bu arada kuafor banada dedı katlı keseyım sacını arkası uzun olsun toplayamazsın dıye ama topluyorum zor herhalde bu kesım :)))

Son düzenleme:
resmide yan koymuşum aman idare edin işte
renk bu:)
gözlerin rengi saçı görmeme engel iremim maşallahh
duyumm haklısında bi galeyana geldim aldım
huyum kurusun bim gördümü dayanamıyom ,ille aıcam son 1 tane kalmışt ben alıverdim beyenmezsem iade ederim diye nasısa sorun çıkmıyor bim de iade işleminde .bende ona güvenerek veeee
kk arkadaşlar var onlara sorarım diyerek alıverdim ..

Cnm bence ıade etme onlarda soguk tatlılarda çok gusel oluyo bıde kısır patates salatası fılanda yaparsın cok amaçlı yanı fıyatıda ıyı

çakma kız ooo

Cnm bence ıade etme onlarda soguk tatlılarda çok gusel oluyo bıde kısır patates salatası fılanda yaparsın cok amaçlı yanı fıyatıda ıyı

öylemi diyorsun

zaten fiyatı cazip diye aldım bimi takip ederim hep dışardan çok daha ucuza geliyor ürünler..ama bu silikon işine kafam karıştı.:26:

Ekleyebıldımmı bılmıyorum resımı

Eklemişim :)))))
ne sanslisin düz sacların var....:) güle güle kullan canım
senin kocis beğendi mı asıl... E bu saclar onun icin boyandı dimi

Eki Görüntüle 811274

ayyy seninkinin kesimi çok güzel olmuş ben benmim kini hiç beğenmedimmm
Kaptanım senin saclarda hayırlı olsun... Bi cesarette ben boyasam ne güzel olur
yalniz o gözlere maşallah Benimki de mavi ama seninkiler az daha koyu

Bi kere pişir kendın bı dene koku fılan olursa soğuk seylerde kullanırsın ama sanmıyorum ole bısey olcagını benımvar kalıbım ben onda 3 renk patates salatası yapıorum mukemmel oluyoo tabı bu ara yıyemıorum 69 u gordugum ılk gun yapıcam yıne :)))

Ya ne sansı ttlım sekle gırmıyo fon bıle tutmuyo perma tutmuyo dugunlerde bıle postıs ve at kuyrugu oluyo anca evet cnm kocişim istedı sıyahı kesımde benım eserım gıyındım suslendım ojelerı surdum beklıom bakalım bılmıyo kestırdıgımı daha gelır az sonraa.

menüm

sakın denemeyin

sabah
1 dlm peynir
domates
2 dlm ekmk
4zeytin

ara
1 dlm kek

öğlen

2 parça börek
2 kurabiye

ara

1küçük salkım üzüm
1 elma
2 erik

akşam

çocuğun yemediği
ekmek arası sarelle

gece

yoğur yiyip biraz toplamayı düşünüyorum

kiz dur soyleme oyle canim cekti. hadi biran once inde 69 a yap beni de cagir. senin yemene firsat vermem ben yerim hem sen yeniden kilo almamis olursun:)))

tamam canım altı yağlanıyormu bunların

Hergün sacinla ugrasmaktan iyidir
Kaç senelik evlisin canm sen...yaşın kaçtı ...? Cocuk mocuk :)))

ogleden sonra dr a tahlillerimi gosterdim ama icime sinmedi. idrarda protein eser cikti normalde hic olmamasi gerekiy. dr a sordum normal dedi. ama gebelik zehirlenmesinin bir gostergesi protein. bide bilurubin karsisinda + vardi kafam cok karisti. oladi aksam kaynima soracam kendisi de esi de dr. daha olmadi dedigim ozel dr a gidecem en kisa zamanda. dr um da sıkı sıkı tembih etti bol protein ye ve kalsiyum al diye bide tansyonuna dikkat et dedi. acaba beni endiselendirmek mi istemedi ki

Canım gecmis olsun....
bi doktora daha göster istersen
en azından icin rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…