anam topiği fıstıklar basmış maşallah ikinizde çok güzel olmuşsunuz. irem sana sarı çak yakışıyo desem ne dersin. gerçi herkesin kendi zevki ve kullanım rahatlığı tabi. ela şekline bittim saçlarının. ben hususi saçlarımı uzattım o model için iki sene önceydi galiba. sağolasıca kuaför bu modelin modası geçti yapsamda modanın gerisinde kalırsın dedi ve katlı kesti uyuz. geçende gittiğim kuaföre ilk kez gittim tanıdık diye. ne haltetmeye değiştiriyosam kuaförümü. bi kesti fare kuyruğu gibi incecik kaldı katları kese kese kafamda saçım kuş gibi kaldı. zaten elanın saçı gibi düm düz düşünün artık halimidalgalı olsa biraz şekil falan veririm ama yok olmuyo. amaaaan öf aklıma getirmeyeyim dedim ama yine canımı sıktımyemek yapmam lazım öyle üşeniyom ki anlatamam. acaba çok yorldum sancım var deyip yemek yapmadan yatsammı ayyyyy yok yok kıyamam kocişime.
gözlerin rengi saçı görmeme engel iremim maşallahhresmide yan koymuşum aman idare edin işte
renk bu:)
duyummyok kiiiz ben kim kaptanlik kim..bende bu kocaoldukca kaptanlik neyime...al iste gene konuyu kocasina getirdi ya ne alakasi var diyorsun degilmibu herifin sagi solu belli degil cünkü bir bakiyorsun sen kendi leptopunu hasladin bozdun sira benimkinemi geldi diyor küsüyorum aylarca ellemiyorum bir bakiyorum melek firsattan yararlanip daliyorum leptopa..yani benim sürekliligim bile sallantida..yok bacim yok benimki laf ola beri gele...hem senin gibi kaptanimiz varken ne geregi var öyle gereksiz kisilere
anacim benim bildigim bu arastirma satin almadan önce yapilir..sen satin alip sonra inceleyenlerdenmisinben heec kullanmadim ne desem yalan valla
amanin amanin bu ne gözellik böyle
gözlerin rengi saçı görmeme engel iremim maşallahh
duyummhaklısında bi galeyana geldim aldım
huyum kurusun bim gördümü dayanamıyom ,ille aıcam son 1 tane kalmışt ben alıverdim beyenmezsem iade ederim diye nasısa sorun çıkmıyor bim de iade işleminde .bende ona güvenerek veeee
kk arkadaşlar var onlara sorarım diyerek alıverdim ..
Cnm bence ıade etme onlarda soguk tatlılarda çok gusel oluyo bıde kısır patates salatası fılanda yaparsın cok amaçlı yanı fıyatıda ıyı
ne sanslisin düz sacların var....:) güle güle kullan canımEkleyebıldımmı bılmıyorum resımı
Eklemişim :)))))
Kaptanım senin saclarda hayırlı olsun... Bi cesarette ben boyasam ne güzel olur
cnm bence ıade etme onlarda soguk tatlılarda çok gusel oluyo bıde kısır patates salatası fılanda yaparsın cok amaçlı yanı fıyatıda ıyı
çakma kız ooo
ne sanslisin düz sacların var....:) güle güle kullan canım
senin kocis beğendi mı asıl... E bu saclar onun icin boyandı dimi
Kaptanım senin saclarda hayırlı olsun... Bi cesarette ben boyasam ne güzel olur
yalniz o gözlere maşallahBenimki de mavi ama seninkiler az daha koyu
Bi kere pişir kendın bı dene koku fılan olursa soğuk seylerde kullanırsın ama sanmıyorum ole bısey olcagını benımvar kalıbım ben onda 3 renk patates salatası yapıorum mukemmel oluyoo tabı bu ara yıyemıorum 69 u gordugum ılk gun yapıcam yıne :)))
bi kere pişir kendın bı dene koku fılan olursa soğuk seylerde kullanırsın ama sanmıyorum ole bısey olcagını benımvar kalıbım ben onda 3 renk patates salatası yapıorum mukemmel oluyoo tabı bu ara yıyemıorum 69 u gordugum ılk gun yapıcam yıne :)))
Ya ne sansı ttlım sekle gırmıyo fon bıle tutmuyo perma tutmuyo dugunlerde bıle postıs ve at kuyrugu oluyo anca evet cnm kocişim istedı sıyahı kesımde benım eserım gıyındım suslendım ojelerı surdum beklıom bakalım bılmıyo kestırdıgımı daha gelır az sonraa.
nasıl kullanılır? | softbowl silikon mutfak gereçleri
canım burayı oku
kullanan arkadaslar cok memnundu
tereyagiyla kalıbı yaglayip un serp, fazlalığı silkele
güle güle kullan
iade etme ,elanin dediği cok mantikli
sağol canımm
Benim kalıpların lafı bile iştahımızı açmaya yetti ayyüzlüm niyeti bozdu
ama ona serbes yesin
Canım gecmis olsun....ogleden sonra dr a tahlillerimi gosterdim ama icime sinmedi. idrarda protein eser cikti normalde hic olmamasi gerekiy. dr a sordum normal dedi. ama gebelik zehirlenmesinin bir gostergesi protein. bide bilurubin karsisinda + vardi kafam cok karisti. oladi aksam kaynima soracam kendisi de esi de dr. daha olmadi dedigim ozel dr a gidecem en kisa zamanda. dr um da sıkı sıkı tembih etti bol protein ye ve kalsiyum al diye bide tansyonuna dikkat et dedi. acaba beni endiselendirmek mi istemedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?