80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz yiyim yemesine de bu isin bide sonrasi var. Sonra ra diyeceniz kiz gulay yeme artik dur ama benim migde sizi dinlemeyecek

gülayımm zaten şimdilik ye sonra yok cıss hele bi hayırlısıyla doğsunda bebek.
Doğumdan 3 5 ay sonra başlarsın

yahutda benim gibi yaparsrsın

numaradan diyet yaparsın bak menüme hiççç diyet listesi gibimi

bir sabahları yapıyrum diyetimi ,öğle akşam yok, tatil .

Ben geldiiiiim aksam yürüyüsüde tamamdır oh be yürüdükce bedenim yoruluyor ruhum dinleniyor :)

inşallah ciddi birşey değildir canım içini ferah tut sen

Aman allahım neler. Yemişsin sen :/ kız dur de artık bu gidişe tüm öğünler çöpe gitmiş vah vah vah

inşallah ciddi birşey değildir canım içini ferah tut sen

Aman allahım neler. Yemişsin sen :/ kız dur de artık bu gidişe tüm öğünler çöpe gitmiş vah vah vah

Sabah:
2 dilim ekmek ( dikkatinizi çekerim 2 dilim
Peynir
Domates
Pekmez

Öğle:
2 buharda pişmiş kırmızı top biber
2 buharda pişmiş patates

Aksam:
Yarım kase kuru fasülye
1 kase yoğurt

Ara:
3 kara erik

Ara:
3 taze ceviz

Aslında kendimi ac hissediyorum ama kızıma kış cayı yaptırdım onla bastırırım inşallah

hangisi çakmaaaaa

Kek kalıbımı:26:
Yoksa O güzellll mavii gözlerinmi
söyle hangisi
gözler çakma gözlerr :)
lens
Ben geldiiiiim aksam yürüyüsüde tamamdır oh be yürüdükce bedenim yoruluyor ruhum dinleniyor :)

walla bende gittim geldim yarın tartıda eksi bekliyorummmmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Hepinize hayırlı geceler

Maalesef ancak bu saatte gelebildim çünkü sabahtan beri koşturmacam bitmedi
Sabah 7de evden çıkıp eşimin arabasını almaya gittik ve tuzladan bu tarafa dönmemiz 2yi buldu Felaket trafik vardı birde noterde sistemle ilgili sorun vardı ama şükür hal oldu
Kız kapıda kalmış tabi ( anahtarını unutmuş ) oda kalkmış babannesine gitmiş ( yani eşimin anannesinin evine gitmiş )
TAbi bizde oraya gittik mecbur dönüşte. Eee ananne salarmı bizi hazır yakalamışken KV tabi memnun olmadı pek beni görünce nedense hala sinirleri bozuluyor
Hatun simli taçını takmış gözlüğüne boncuklu zincir alıp takmış şıkır mıkır oturuyordu biz gittiğimizde
Ben gelince anasıyla tartışmaya başladı ( neden anası benim yanımda ona laf söylemiş diye söylenip durdu )
Neyseki güzel geçti yinede o bir kaç saat

Bugün eşim benim uzun zamandığım istediğim buharlı temizlik robotunuda aldı bende o gazla akşam 6da eve gelir gelmez bir giriştim salona bal dök yala yaptım bir tek cam ve tüllerim kaldı onlarıda artık yarın yaparım
Bu arada makine süpermiş meğer ne pismiş parkelerim daha yeni süpürüp silmiştim hesapta ama tabi buharla çok daha derin bir temizlik oluyormuş
Yarında camlarımı halledeceğim o makinemle tüller yıkanana kadar onlarda olur nasılsa

Beslenme olarak fena geçmedi şükür ama daha iyi olabilirdi bunada şükür

Canım inşallah bir an önce alır eşin koşu bandınıda sende rahat rahat yaparsın sporunu kuzucuğun rahatı bozulmadan

Ekleyebıldımmı bılmıyorum resımı

Eklemişim :)))))

Süper olmuş gerçekten kesimin

Eki Görüntüle 811274

ayyy seninkinin kesimi çok güzel olmuş ben benmim kini hiç beğenmedimmm

Seninkide çok hoş olmuş canım ama elanında dediği gibi onun saçı düz ya daha çon belli oluyor yoksa seninde eminim fön çekilince daha da belli olur

İkinizde güle güle kullanın yeni saçlarınızı

Hemen birazdan yediklerimi bir bir sayıyorum merak etme şekerim dün unuttum ama bugünden itibaren boş olmayacak

Hoş geldin cecoo
Güle güle kullan buharlı temizleyicini
Işallah memnun kalırsın bende heves ediyom ama daha zamanı var
helebir 3 5 sene geçsin yeni bişeyler çıksın piyasaya o zaman işallah

kaça aldın cecomm markası ne:44: Sormadan geçemiycem canın benim

Bugün yediklerime gelelim

Sabah;
1 büyük fincan nescafe ( evden çıkmadan )

bir saat sonra;
Kahvaltı;
2 şekersiz çay ( büyük fincan )
1/2 Poğça

ara;
1 kutu zero ( etrafta bakkal bile yoktu gittiğimiz yerde sadece lokantalar onlarda o saatte daha yeni açıyordu )

Öğlen;
1 kase tavuk suyuna tel şehriye çorbası
3 YK yoğurtlu yeşil biber ( yağsız tavada )
2 YK sucuklu yumurta
1 dilim ekmek

ara;
1 domates, 1 yeşil çay

akşam;
Domates, salatalık
şekersiz çay
2 dilim ekmek
biraz beyaz peynir
3 zeytin

akşam kahvaltı gibi yaptık mecbur 8i buldu diye ( temizlik yüzünden dalmışım saatin farkında değildim

Fakir 2in1 professionel aldım canım 399 liraya vatan bilgisayardan mağazasında 460 lira
Kızkardeşim benden önce aldı denedi hani olurda memnun kalmazsa benim farklı bir marka almamı söylemek için ama gerçekten çok güzelmiş
Kızkardeşim benden bile tiziken telefon açmıştı ilk denediğinde kızzzzzzzzzzz ben pasaklıymışımda haberim yokmuş diye yeni silinen yerden bile acayip toz çıkmış benimde tabi aynı bütün gün cam kapı acık oluncada normaldır zaten

Eminim bir iki seneye daha gelişmişleri de çıkar
Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Evt cnm antalya konyaaltındaym

dun oradaydım cok güzel yerler hele sahıl tam benlık denız asıgı olarak

sabah
5 yesıl zeytın
yarım dılım cıcek ekmek
3yk bıber lı domateslı buglama
ara
10 -15 tane cubuk kraker
oglen
2 top dondurma
aksam
6-7 yemek kasıgı patates salatası
2 dılım peynır
1 su bardağı elma suyu
ara
15 tane uzum
kızlar bı turlu toparlanamadım sohbetlerınıze dahıl olamıyorum var bı problem ama cozemedım hadı hayırlısı bakalım yılbasıan kadar hedefime ulaşmak ıstıyorum

Sen bu azımle basarırsın canım benım merak etmee

menümüde yazayım bugün erken yatayımm sabah okula gitmeden çikoyu da gezdiriyorum uykusuz kalıyorum azıcık

sabah: 1 kase nesfit

öğle: 4 kaşık çorba
1 dilim ekmek
1 tabak patatesli köfte yemeği
5 kaşık kuskus

ara 10 badem

ara 3 hoşbeş

akşam 1 kase nesfit

ara 1 elma

bitki çayları

COLOR]COLOR="#0000FF"]Slm herkese bugün nete pek girme fırsatım olmadı kusurabakmayın

Hemen bugünkü menümü paylaşayım

Sabah :aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ev yapımı

09,30:
dereotlu biberli maydanozlu az pişmiş omlet

3 cevizli kaymaklı kayısı
10 fındık
10 sele zeytini (kendi yapımım )
2 dilim peynir
1 salatalık
yarım domates

1 şekersiz kahve

14:30 cevizli yoğurtlu semizotu salatası

19:00 : zeytinyağlı taze fasulye baharatlı tavuk ve salata

2 lt limonlu su bugün taze zencefilde ekledim

koşu bandında 5 km lik yürüyüş ve tiffany

1 fincan yeşilçay

yatarken süt içiyorum fakat bugün içmeyeceğim dün gece rahatsız oldum sanırım dokundu biraz

Kahvaltını geçiştirmen yanlış bence bacım aksine en güçlü öğünün kahvaltı olmalı
yürüyüş bandında gelince kolesterolün mutllaka düzenli yürüyüş kolesterolün en iyi ilacı inş olursun fakat az ve kalıcı olarak zayıflamaya çalışalım en güzeli

haklısınız ama kahvaltı yapsam çok yiyorum ogün ama dikkat edecem bian önce zayıflmk istiyorum sizlerin yardımıyla

güçlü bir kahvaltı yaparsan inan bana en az 5 saat acıkmıyorsun eskiden kklasik ölçülerdeki diyetleri yapardım ama en fazla 2 saat sonra midemde senfoni orkestrası çalardı şimdi kahvaltıda dünyayı yiyorum bendeki değişikliğe bende şaşıyorum her sabah tartıdaki etkiyi görünce az gidiyor ama olsun cumaya kaç olacak bakalım
Ekleyebıldımmı bılmıyorum resımı

Eklemişim :)))))

Güle güle kullan canım çok yakışmış bide ben kıyanbilsem saç rengimiz hemen hemen aynı benim saçımda popoma değiyor fakat taramak kol kaslarımı geliştirdi

Geçmiş olsun canım kaynına bi sor bakalım tatmin olmazsan başka bi dr a mutlaka git inş önemli bişey yoktur

hayırlı olsun canım güle güle kazasız belasız kullan inş buharlı makinanda hayırlı olsun evden yıldızlar çıkar artık bende istiyorum fakat henüz alamadım teyzem kullanıyor halılarda kullanmamanı öneririm pimapende ve mutfakta süper yalnız

Ben fakirin mevye suyu sıkacağından ve fritözünden memnun kalmamıştım servis olayıda berbat moralini bozmak istemem ama
tamamen benim şanssızlığımda olabilir[/COLOR][/COLOR]

Valla halıyı yıkamaya vericeğim tekrar hem havası değişsin hemde sırf buharla az denedim halıya parlaklık verdi ama leke çıkarmadı gibime geldi yada ben beceremedim
Yarın bakalım camları aradan çıkaracağım bir nevi bayram temizliği olmuş olucak batırmazsak tabi yine bayrama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…