kiz yiyim yemesine de bu isin bide sonrasi var. Sonra ra diyeceniz kiz gulay yeme artik dur ama benim migde sizi dinlemeyecek
hosgeldin canm onceden 23 kiloyu nekadarda werdin nasil werdin.onceden deneyimin warsa daha cabuk werirsin ins
Hergün sacinla ugrasmaktan iyidir
Kaç senelik evlisin canm sen...yaşın kaçtı ...? Cocuk mocuk :)))
inşallah ciddi birşey değildir canım içini ferah tut senogleden sonra dr a tahlillerimi gosterdim ama icime sinmedi. idrarda protein eser cikti normalde hic olmamasi gerekiy. dr a sordum normal dedi. ama gebelik zehirlenmesinin bir gostergesi protein. bide bilurubin karsisinda + vardi kafam cok karisti. oladi aksam kaynima soracam kendisi de esi de dr. daha olmadi dedigim ozel dr a gidecem en kisa zamanda. dr um da sıkı sıkı tembih etti bol protein ye ve kalsiyum al diye bide tansyonuna dikkat et dedi. acaba beni endiselendirmek mi istemedi ki
menüm
sakın denemeyin
sabah
1 dlm peynir
domates
2 dlm ekmk
4zeytin
ara
1 dlm kek
öğlen
2 parça börek
2 kurabiye
ara
1küçük salkım üzüm
1 elma
2 erik
akşam
çocuğun yemediği
ekmek arası sarelle
gece
yoğur yiyip biraz toplamayı düşünüyorum
inşallah ciddi birşey değildir canım içini ferah tut senogleden sonra dr a tahlillerimi gosterdim ama icime sinmedi. idrarda protein eser cikti normalde hic olmamasi gerekiy. dr a sordum normal dedi. ama gebelik zehirlenmesinin bir gostergesi protein. bide bilurubin karsisinda + vardi kafam cok karisti. oladi aksam kaynima soracam kendisi de esi de dr. daha olmadi dedigim ozel dr a gidecem en kisa zamanda. dr um da sıkı sıkı tembih etti bol protein ye ve kalsiyum al diye bide tansyonuna dikkat et dedi. acaba beni endiselendirmek mi istemedi ki
menüm
sakın denemeyin
sabah
1 dlm peynir
domates
2 dlm ekmk
4zeytin
ara
1 dlm kek
öğlen
2 parça börek
2 kurabiye
ara
1küçük salkım üzüm
1 elma
2 erik
akşam
çocuğun yemediği
ekmek arası sarelle
gece
yoğur yiyip biraz toplamayı düşünüyorum
ne sanslisin düz sacların var....:) güle güle kullan canım
senin kocis beğendi mı asıl... E bu saclar onun icin boyandı dimi
Kaptanım senin saclarda hayırlı olsun... Bi cesarette ben boyasam ne güzel olur
yalniz o gözlere maşallahBenimki de mavi ama seninkiler az daha koyu
gözler çakma gözlerr :)hangisi çakmaaaaa
Kek kalıbımı:26:
YoksaO güzellll mavii gözlerinmi
söyle hangisi
Ben geldiiiiim aksam yürüyüsüde tamamdır oh be yürüdükce bedenim yoruluyor ruhum dinleniyor :)
gözler çakma gözlerr :)
lens
walla bende gittim geldim yarın tartıda eksi bekliyorummmmm
ben sizin konulara baya fransız kalıyorum yeniyim ondan herhalde bide pek sık giremiyorum bebişim daha küçük ancak onla evle ilgileniyorum koşu bandımı bekliyorum inşallah eşim bu haftanın sonunda alacak puff bebeğim küçük bide havalar soğudu eşim dışarıda yürütmez beni bebek için bende koşu bandı aldırıyorum ama şiştim daha alamadı benim özel bi listem yok sabahları bişey yiyemiyorum yemiyorum öğlen bişeyler atıştırıyorum biraz peynir bi dilim ekmek tarzı yada ekmek almıyorum karpuz peynir yiyorum akşam eşime yemek hazırlıyorum yine ekmeksiz yemeklerden az bişey yiyorum bide bebeğimi emziriyorum arada çok acıkıyorum hemen peynir atıyorum ağzıma yada bi nescafe böyle saçma sapan bi durumdayım şuan bide bu aralar bişey yiyince midem bulanıyor çıkarmak zorunda kalıyorum kolestrolüm yükselmiş bence ondan oluyormuş benim bulantım bu haftanın sonunda tartılacam size sonuçu söylerim inşallah 78 felan olmurum bu hafta sonu
Ekleyebıldımmı bılmıyorum resımı
Eklemişim :)))))
Kızlar ıkı eksısı olanları yazıom bugun mutlaka menu yazınn
Minikkelebek
Ceco
Efsax ( tatılde salı doncekmıs iremcım sen ayarlarsın artık )benden yazması
:)))
Özellıkle mınıkkelebekk bu hafta cok ıddıalısın duyumla yarış halınız var hatırlatayım dedım bu gıdısle lıstede kımse kalmıcak :))
Hoş geldin cecoo
Güle güle kullan buharlı temizleyicini
Işallah memnun kalırsın bende heves ediyom ama daha zamanı var
helebir 3 5 sene geçsin yeni bişeyler çıksın piyasaya o zaman işallah
kaça aldın cecomm markası ne:44: Sormadan geçemiycem canın benim
Evt cnm antalya konyaaltındaym
dun oradaydım cok güzel yerler hele sahıl tam benlık denız asıgı olarak
sabah
5 yesıl zeytın
yarım dılım cıcek ekmek
3yk bıber lı domateslı buglama
ara
10 -15 tane cubuk kraker
oglen
2 top dondurma
aksam
6-7 yemek kasıgı patates salatası
2 dılım peynır
1 su bardağı elma suyu
ara
15 tane uzum
kızlar bı turlu toparlanamadım sohbetlerınıze dahıl olamıyorum var bı problem ama cozemedım hadı hayırlısı bakalım yılbasıan kadar hedefime ulaşmak ıstıyorum
ınsallah cnm su sıralar kendımden cok koptum gıbı ama hadı hayırlısı bakalımSen bu azımle basarırsın canım benım merak etmee
ben sizin konulara baya fransız kalıyorum yeniyim ondan herhalde bide pek sık giremiyorum bebişim daha küçük ancak onla evle ilgileniyorum koşu bandımı bekliyorum inşallah eşim bu haftanın sonunda alacak puff bebeğim küçük bide havalar soğudu eşim dışarıda yürütmez beni bebek için bende koşu bandı aldırıyorum ama şiştim daha alamadı benim özel bi listem yok sabahları bişey yiyemiyorum yemiyorum öğlen bişeyler atıştırıyorum biraz peynir bi dilim ekmek tarzı yada ekmek almıyorum karpuz peynir yiyorum akşam eşime yemek hazırlıyorum yine ekmeksiz yemeklerden az bişey yiyorum bide bebeğimi emziriyorum arada çok acıkıyorum hemen peynir atıyorum ağzıma yada bi nescafe böyle saçma sapan bi durumdayım şuan bide bu aralar bişey yiyince midem bulanıyor çıkarmak zorunda kalıyorum kolestrolüm yükselmiş bence ondan oluyormuş benim bulantım bu haftanın sonunda tartılacam size sonuçu söylerim inşallah 78 felan olmurum bu hafta sonu
haklısınız ama kahvaltı yapsam çok yiyorum ogün ama dikkat edecem bian önce zayıflmk istiyorum sizlerin yardımıyla
Ekleyebıldımmı bılmıyorum resımı
Eklemişim :)))))
ogleden sonra dr a tahlillerimi gosterdim ama icime sinmedi. idrarda protein eser cikti normalde hic olmamasi gerekiy. dr a sordum normal dedi. ama gebelik zehirlenmesinin bir gostergesi protein. bide bilurubin karsisinda + vardi kafam cok karisti. oladi aksam kaynima soracam kendisi de esi de dr. daha olmadi dedigim ozel dr a gidecem en kisa zamanda. dr um da sıkı sıkı tembih etti bol protein ye ve kalsiyum al diye bide tansyonuna dikkat et dedi. acaba beni endiselendirmek mi istemedi ki
Fakir 2in1 professionel aldım canım 399 liraya vatan bilgisayardanmağazasında 460 lira
Kızkardeşim benden önce aldı denedi hani olurda memnun kalmazsa benim farklı bir marka almamı söylemek için ama gerçekten çok güzelmiş
Kızkardeşim benden bile tiziken telefon açmıştı ilk denediğinde kızzzzzzzzzzz ben pasaklıymışımda haberim yokmuş diyeyeni silinen yerden bile acayip toz çıkmış benimde tabi aynı bütün gün cam kapı acık oluncada normaldır zaten
Eminim bir iki seneye daha gelişmişleri de çıkar
Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun canım güle güle kazasız belasız kullan inş buharlı makinanda hayırlı olsun evden yıldızlar çıkar artık bende istiyorum fakat henüz alamadım teyzem kullanıyor halılarda kullanmamanı öneririm pimapende ve mutfakta süper yalnız
Ben fakirin mevye suyu sıkacağından ve fritözünden memnun kalmamıştım servis olayıda berbat moralini bozmak istemem ama
tamamen benim şanssızlığımda olabilir[/COLOR][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?