- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
şimiden kolay gelsin evet en güzeli yıkamaya vermen bencede çünkü halı ve koltuklara buhar basıncı fazla geliyormuş teyzem kullanmıyorValla halıyı yıkamaya vericeğim tekrar hem havası değişsin hemde sırf buharla az denedim halıya parlaklık verdi ama leke çıkarmadı gibime geldiyada ben beceremedim
Yarın bakalım camları aradan çıkaracağımbir nevi bayram temizliği olmuş olucak batırmazsak tabi yine bayrama kadar
İyi geceler kızlar menümü yazıp kaçayım ...daha bi savaşın icine gireceğim
bebisleri uyutmamiz lazım
Sabah 1 kırmızı biber,1 domates
1 dilim peynir..1. Dilim ekmek
Öğle 1 Mısır 5,6 fındık ..1 kase yogurt
Ara biraz üzüm
Aksam 1 kase tarhana
2 kasık pilav
1 dilim ekmek
şimiden kolay gelsin evet en güzeli yıkamaya vermen bencede çünkü halı ve koltuklara buhar basıncı fazla geliyormuş teyzem kullanmıyor
işin bitince ödünç alabilirmiyim
ceco beyaz can kızlar bu gece her ne hikmetse oğullarınız olmamasına rağmen onları gördüm rüyamda. baya genç delikanlılar olmuşlar. buraya resimlerini yüklemişsiniz. tam hatırlayamıyorum ama galiba ergenlik sorunları vardı. onlarla uğraşıyodunuz. çocukları canlı canlı gördüm ama sizinle hala yazışıyorduksabah ilk kalktığımda aklımdaydı bütün detaylar da bu saate kadar uçtuuu gittiiiii zaten kendimi nasıl unutmuyorum ona hayret ediyom.
geçen gün karnıyarık yapayım dedim (söylemesi ayıp) ya başında beklememe rağmen yaktım:44::44::44: dedim ahanda balataları sıyırdığımın en büyük kanıtı
menüme bak hele sen vitamin karbonhidrat patasyum ne ararsan var gel gel kaloriye gell yandım ben:18::18::18:
sabah[/COLOR]
5 zeytin
yarım dilim beyaz peynir
el kadar peynirli omlet
5 6 parça domates
5 6 parça salatalık
2 badak çay
2 dilim ekmek
[COLOR="#0000CD"]ara
15 20 üzüm
1 dilim kavun
1 şeftali
öğle
küçük bir tabak kısır
1 bardak ayran
4 5 turşu
ara
3 tane eti form bisküvi
hele şüküt bu ara azım boş kalabilmiş
akşam
2 tane balık hemde yağda kızarmış(bundan pişman değilim kocam yaptı üstelik hayatımda bir balığı bu kadar ilk defa lezzetli yedim yoksa hiççççççç sevmem balık yemeyi süperdi ama hımmmm)))
sonra biz çaya gittik misafirliğe
ben 4 tane hoş beş 3 parça pestil
3bardakta çay yedim
yetmedi:18::18:
1 buçuk mandalina da yedimm
ayy unuttum 10 15 tanede fındık t yedimm
ceco beyaz can kızlar bu gece her ne hikmetse oğullarınız olmamasına rağmen onları gördüm rüyamda. baya genç delikanlılar olmuşlar. buraya resimlerini yüklemişsiniz. tam hatırlayamıyorum ama galiba ergenlik sorunları vardı. onlarla uğraşıyodunuz. çocukları canlı canlı gördüm ama sizinle hala yazışıyorduksabah ilk kalktığımda aklımdaydı bütün detaylar da bu saate kadar uçtuuu gittiiiii zaten kendimi nasıl unutmuyorum ona hayret ediyom.
geçen gün karnıyarık yapayım dedim (söylemesi ayıp) ya başında beklememe rağmen yaktım:44::44::44: dedim ahanda balataları sıyırdığımın en büyük kanıtı
cecoo
buharlı temizleyicin duvarlarda kullanıyormu canımm
Canım ben henüz denemedim ama nette araştırdığıma göre duvarlarıda temizleyebiliyormuşsun ( fayanslar için olan ufak aparatı takıp hafif buharla kullanırsan olur bencede )
duyummmm duyummmm duyummmm
Sen bbizim herşeyimizsin
duyum buraya
Duyum buraya
sordum canım o da ısrarla tansyonu sık sık ölçün dedi. malum sadece protein çıkması yetmiyo vücutta su toplaması ve tansyonda yükselme de olması gerekiyo. sanırım bi başlangıç var ama delil yokgünaydınn
ayyüzlüm hayırlara gelsin rüyan
ne güzel bak aramızda nasıl bir bağ olduysa, yolda görsek tanımayız birbirimizi ama rüyalarımızda görüyoz birbirimizi
sen ne yaptın ya kaynına sordunmu tahlil sonuçlarını..ne dedii,:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?