80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimiden kolay gelsin evet en güzeli yıkamaya vermen bencede çünkü halı ve koltuklara buhar basıncı fazla geliyormuş teyzem kullanmıyor

işin bitince ödünç alabilirmiyim

İyi geceler kızlar menümü yazıp kaçayım ...daha bi savaşın icine gireceğim
bebisleri uyutmamiz lazım
Sabah 1 kırmızı biber,1 domates
1 dilim peynir..1. Dilim ekmek
Öğle 1 Mısır 5,6 fındık ..1 kase yogurt
Ara biraz üzüm
Aksam 1 kase tarhana
2 kasık pilav
1 dilim ekmek

menüme bak hele sen vitamin karbonhidrat patasyum ne ararsan var gel gel kaloriye gell yandım ben:18::18::18:

sabah[/COLOR]
5 zeytin
yarım dilim beyaz peynir
el kadar peynirli omlet
5 6 parça domates
5 6 parça salatalık
2 badak çay
2 dilim ekmek

[COLOR="#0000CD"]ara

15 20 üzüm
1 dilim kavun
1 şeftali
öğle
küçük bir tabak kısır
1 bardak ayran
4 5 turşu
ara
3 tane eti form bisküvi
hele şüküt bu ara azım boş kalabilmiş
akşam
2 tane balık hemde yağda kızarmış(bundan pişman değilim kocam yaptı üstelik hayatımda bir balığı bu kadar ilk defa lezzetli yedim yoksa hiççççççç sevmem balık yemeyi süperdi ama hımmmm )))

sonra biz çaya gittik misafirliğe
ben 4 tane hoş beş 3 parça pestil
3bardakta çay yedim

yetmedi:18::18:

1 buçuk mandalina da yedimm

ayy unuttum 10 15 tanede fındık t yedimm

Son düzenleme:

ben acımdan ölürdüm herhal

ceco beyaz can kızlar bu gece her ne hikmetse oğullarınız olmamasına rağmen onları gördüm rüyamda. baya genç delikanlılar olmuşlar. buraya resimlerini yüklemişsiniz. tam hatırlayamıyorum ama galiba ergenlik sorunları vardı. onlarla uğraşıyodunuz. çocukları canlı canlı gördüm ama sizinle hala yazışıyorduk sabah ilk kalktığımda aklımdaydı bütün detaylar da bu saate kadar uçtuuu gittiiiii zaten kendimi nasıl unutmuyorum ona hayret ediyom.
geçen gün karnıyarık yapayım dedim (söylemesi ayıp) ya başında beklememe rağmen yaktım:44::44::44: dedim ahanda balataları sıyırdığımın en büyük kanıtı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Dün nasıl yorulduysam sabah zorla kalktım yataktan hemen kendime gelene kadar sizlere bakayım dedim ondan sonra kahvaltımı yapıp direk camlara girişeyimde bitsin bir an önce
Aslında havada yağmurlu ama olmadı sırf içerden silerim ( temiz tülleri pis camlara asamayacağıma göre ) bayram önceside havaya göre dışınıda bir ara hallederim nasılsa

şimiden kolay gelsin evet en güzeli yıkamaya vermen bencede çünkü halı ve koltuklara buhar basıncı fazla geliyormuş teyzem kullanmıyor

işin bitince ödünç alabilirmiyim

Keşke hepimiz yakın olsak diye defalarca düşünmüşümdür
Ne güzel olurdu hepimiz aynı sitede yada apartmanda otursaydık o zaman kesin çok daha çabuk kilo verirdik ve şu makine tarzı şeyleri paylaşırdık
İnşallah daha iyisini Rabbim sana nasip eder canım ....Aminnnnnnnnn

Anammmmmmmm oğlanmı
Kız doğrusunu istersen 3.cüyü eskiden doğururum derdim ama şimdi yemiyor zaten hep diyorum herhalde oğlum olsa küçük serseri yapardım onu diye mesela kesin daha ufakken kulağına tek küpe taktırırdım eşimde diyor tam bir fırlama olurdu herhalde o yüzden Rabbim vermedi diye
Anam kız erkek fark etmiyor ergenlik sorunu hepsinde var alıştık artık desem yeridir daha doğrusu maşallah diyeyim büyük kız bu ara biraz daha iyi artık eskisi gibi huysuzluk yapmıyor şükür bir tek kardeşiyle zıtlaşıyor ama oda küçük cadının cenesi hiç durmadığından
Rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın ....Aminnnnnnnnnnnnnn

Bu arada yemek içinde geçmiş olsun bende ne zaman dikkat etsem kesin yakarım oyüzden üzülme herkesin başına gelir

Son düzenleme:

ooooooooooooooo arkadaşım kutlarım seniii:13:

beni geçmişin yeme konusunda

biri bizi durdursun yoksa vermek yerine kilo alıcaz

günaydınn

ayyüzlüm hayırlara gelsin rüyan

ne güzel bak aramızda nasıl bir bağ olduysa, yolda görsek tanımayız birbirimizi ama rüyalarımızda görüyoz birbirimizi

sen ne yaptın ya kaynına sordunmu tahlil sonuçlarını..ne dedii,:26:

cecoo
buharlı temizleyicin duvarlarda kullanıyormu canımm

Canım ben henüz denemedim ama nette araştırdığıma göre duvarlarıda temizleyebiliyormuşsun ( fayanslar için olan ufak aparatı takıp hafif buharla kullanırsan olur bencede )

Canım ben henüz denemedim ama nette araştırdığıma göre duvarlarıda temizleyebiliyormuşsun ( fayanslar için olan ufak aparatı takıp hafif buharla kullanırsan olur bencede )

cecomm biir şey daha srucam:26: kurulamak gerekiyormu camlarda fayanslarda .vakumlumu çok sordum ama dahada sorarım belkibendede halı kanepe takıntısı var çok silerim artık zoruma gidiyor halı yıkama makinem vardı bozuldu rahmetli oldu

Son düzenleme:
yahu yarim saattir gecmis yaptim bir allahin kuluda duum dememis..simdi küseyimmi hangi taslara vurayim kafami

hadi hep beraber söylüyorsunuz bu türküyü:
son ki üc:
küstürdüm barisamaaaaaaaaaaaaaamam ayrildim kavusamaaaaaaaaaaam

bu Sabah yürümedim..ünceki günün kosusundan baldirlarim hamlamis..bir günde dinleneyim dedim..ama yinede bir carsi turu yaparim yani..gidis 25 dakika..1-2 Saat carsida dolasirim..dönüs tempolu 25 dakika..yinede 50 dakikalik tempolu yürüyüsü tamamliyorum yani..gerci cok verimli olmuyor sanirim.malum ilk 20 dakikadan sonra basliyormus yag yakimi..acaba carsi ici tim min tini mini Hanim yürüyüsünün yag yakmaya azda olsa etkisi olmazmi acaba:26::26::26:

ayyyy hastaneden geldim yine. oğlanın göz kontrolü vardı sonrada aöf bürosuna uğradım kitaplarımı aldım. kendimi dershaneye eşimin yanına zor attım. çok sancım oldu. beni eve bırakır diye umut ettim amaaaaaa nerdeeeeeee. arabayı başkasına vermiş. iş yeri eve aslında yakın dolmuşa binsem indikten sonraki yürüme mesafesi daha fazla. o yüzden yürümeyi tercih ettim ama keşke etmeseydim şimdi çok daha kötüyüm. eşim dinlen eve gidince dedi ama kullanacak kaşık bile kalmadı mutfak berbat. odalar desen hiiiiiç bahsetmeyeyim biliyosunuz dün de akşama kadar hastanedeydim o yüzden dün de ellemedim evi siz düşünün durumu

sordum canım o da ısrarla tansyonu sık sık ölçün dedi. malum sadece protein çıkması yetmiyo vücutta su toplaması ve tansyonda yükselme de olması gerekiyo. sanırım bi başlangıç var ama delil yok haftaya kadar beklicem sonra özele bi gidecem. bu hafta daha hastane yüzü görmek istemiyorum.

bugün sizleri dinledim kahvaltımı yaptım sabah 7.30da kalktım 8.00 da yaptım kahvaltımı 2 dilim kepek ekmek biraz peynir arasına
daha sonra kadın geldi evi sildik süpürdük kızım grip olmuş ve birde 3 gündür çok afedersiniz ishal olmuş. nane kaynattım ona biraz içirdim bide biberondan tiksindi ne yapacam ya bilgi vereniniz olursa sevinirim herobaby mamayı kaşıkla veriyorum çok zor oluyor naneyi bile biberonla içmiyor suyu bile deli olacam emziriyorum ama yetersiz kalıyor sütüm. biraz öncede kazankebabı dün akşam yapmıştım ondan yedim biraz bi dilim kepek ekmekle şuanda size yazıyorum ve nescafe içiyorum. akşamki menüm süpriz olacak bugün evlilik yıldönümümüz yemeğe gidecez :)) böyle birgüne uyandım işte bugün

Canım inşallah bir an önce alır eşin koşu bandınıda sende rahat rahat yaparsın sporunu kuzucuğun rahatı bozulmadan

inşallah canım alacak bugün evlilik yıldönümümüz ve hediye olarak koşu bandı istedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…