80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim senin su anda isi gücü düsünecek lüksün yok..otur dinlen..Allah korusun bir aksilik olursa aylarca hastanede kalman bile gerekebilir..bunu düsün evin pisligine katlan kipirdama bir yere..madi durumun varsa bu seferlik yardimci cagirirsin..ama sagligin kötüye giderse bedeli agir olur sana sakin unutma..son aylarin tadini cikar derim

oh oh ne güzel..keyfini cikar valla..yinede yediklerine dikkat et..yani diet yap demiyorum ama cokta asiri kacma..cumaya az kaldi ona göre
cocuk icinde gecmis olsun..zor valla..bazen banada heves geliyor delleniyorum ama bu sorunlari düsününce ay ay akli olan 2 cocukta kalsin arkadas diyesim geliyor 4 cocuklu anne olarak tabi

Aferin kiiiiiiiz yürüme
yuruyup te ne yapcan

ALINTIDIR!!
Yaşım: 23
Boyum:167
Kilom:59
Başlangıç kilom: 90

YAZACAKLARIMIN ZAYIFLAMAYI GERCEKTEN ISTEYEN AMA ACABA OLURMU DIYEN TUM ARKADASLARIMA ÖRNEK OLMASINI ISTIYORUM LUTFEN YAZACAKLARIMI DIKKATLE OKUYUN...
İlkokuldan sonra kabul edıyorum hıc zayıf bır donem gecırmedım ama tombıs de sayılmazdım.
Lıse yıllarında 68 kıloydum boyum 167. balık etlıydım yanı...
Öss sitresi,adet duzensizliği, bilinçsiz yeme derken bır senede 68 kılodan tam 90 kıloya cıktım.
Aynaya baktıgım zaman kendımı ben bıle tanımıyordum.
Malesef unıversıteye gıttıgımde bu kılodaydım..
Geriye donup baktıgımda cok yazık dıyorum resmen zıyan olmus yıllarım...
İlk yıl bu kıloyla bıttı okul ıkıncı sene spora yazıldım ole bole derken 81 kıloya ındım.
Bu cok guzeldı benım ıcın ama yetmezdı epey bır zaman da bu kıloda kaldım takı 14 nisan 2008 tarıhıne kadar...
Aydasu kendıne gel dedım senın bır sevdıgın var yakında aılesıyle tanısacaksın ıstermısın sana tombıs desınler falan...
Zayıflamak ıcın bır suru neden buldum kendıme...
Veee yataktan kalkmaya usenen ben yollardan alamaz oldum kendımı...
İlk once dıyete baslamadan once bır ay ınternetten arastırdım ne yapmalıyım nasıl zamana yayıp nasıl kalıcı kılo vermelıyım dıye kafaya koymustum bır kere...
İnanın net basında arastırma yaparken bıle elımde cıkolata vardı nasılsa kafaya koymustum zayıflamayı dıye...

14 nısandan ıtıbaren yaptıklarım:

1- Hergun birbuçuk saat yurudum.

2- 6 ogun yemek yedım.

3-İkı kasık seker kullanan ben bır cırpıda sekerı tamanen kestım ve hala asla seker kullanmıyorum ne cayımda ne kahvemde...
Şöyle dusunun 1 kasık seker yaklasık 50 kalorı neden zıyan edeyım dedım sonucta bı elma armutta yaklasık aynı kalorı yada nerdeyse bı dılım ekmek bu haklarımı sekerde tuketmek ıstemedım.

4-Cıps, kola, bıskuvı tamamen cıktı hayatımdan. bi tane bıskuvi o d yaklasık ellı kalorı deger mı bı anlık zevk ıcın, aslaaa

5-Bı ogun sebze yedıysem dıger ogun et yada tavuk yemege calıstım kı dengelensın

6- Diyette pılav, makarna, ekmek yenmez diye bır kural yok cıkarın bunu aklınızdan, onemlı olan besın degısımını kavrayabılmek neyın yerıne ne yada hangı zamanda hangı besın bunu tutturabılmek.. mesela canınız o an ekmek yemek ıstemıyodur ve ıkı dılım ekmek hakkınız vardır bunu ıkı kasık pılavla degıstırebılrsınız yada makarnayla... olay bu degısımı bılembılmek.. bugun ekmek yemedım dersınız ama corba ıcmıssınızdır alın sıze ekmek.. bılınçlı yapmak onemlı...

Mesala ornek bı menu yazmak ıstıyorum

Sabah: 2 dılım ekmek+ 5 zeytın+ 1 kk peynır+ domates+ salata+bol yesıllık+1 yumurta+ sekersız cay

Ara: 4 kayısı+1 cay bardagı yogurt

Ögle: 8 yemek kasıgı sebze yemegı+ 100 gr yogurt+ 1 kepçe corba+ bol salata

Ara: 1 çay bardagı beyaz leblebı

Aksam: 100 gr tavuk+100 gr yogurt+ 2 kasık makarna ya da pılav+ bol salata

Ara: 1 mandalına+ 1 elma

Genelde beslenme duzenım bole oldu arkadaslar ve hep aynı saatlerde yemege gayret ettım.

Yemek saatlerım 10-12-14-16-18-20

Diyetıme son verdıkten sonrada dıkkatlı yemege devam ettım.
Arkadaslar...bakın yeterkİ ısteyelim ben aynı zamanda polıkıstık over hastayım doktorum yerı gelecek ayda bır kılo verdıgıne sevıneceksın dedı ama ole olmadı cunku hıc kaybetmedım azmımı... ve kılo verdıkten sonra tekrar gıttım doktora bana ne dedı bılıyormusunuz ben sende polıkıstık over oldugunu bılmeseydım asla ınanmazdım bu duruma hıc bır sey kalmamıs sen okadar kılo verınce dedı dusunun kıstler bıle kayboldu...

dıyet yaparken calısmıyodum ıstedgım gıbı saatlerıme dıkkat edıyordum 9 aydır calısıyorum ama hala yeme duzenım aynı hala ara ogunlerımı asla atlamıyorum

YETER KI isteyelım arkadaslar hadı buna ınanalım.. herkes yapabılır yeter kı azmetsın yeter kı gayret etsın... ben 90 kılo basladıgım seruvenımı 59 kılo olarak noktaladım... 23 yasına gırdım hayatta daha keyıflı bıse yasamadım benı her goren sok oluyor en yakınlarım bıle tanımıyor... bu muthıs bu duygu neden aynı duyguları sen de yasamayasın kı neden hadı canlan...
eskıden 52 beden gıyıyordum sımdıyse 38 beden... sen neden yapamayasın hadı...kendıme olan guvenım geldı ınanın dehset bır duygu elıne aldıgınız bır kıyafetı acaba bana olurmu dıye dusunmeden almak... bunu herkes yasamalı...
son olarak olculerımı yazmak ıstıyorum

eskıden: gogus: 115 sımdı: 88
bel: 100 simdi: 71
kalça: 120 sımdı: 90

ben basardım...
bundan sonra da elimden geldiğince basarmak ısteyen arkadaslarıma destek cıkmak ıstıyorum...

Bende berbat gidiyorum
yedigim seyleri duysan Böyle olursun
nasil yani kcirdinmi yoksa süper bir diet yapiyorsunda benim icin berbat bir durum oldugundanmi öyle diyorsun

Aferin kiiiiiiiz yürüme
yuruyup te ne yapcan
kiz baktimda 10 gündür molasiz hergün Sabah aksam yürümüsüm..bu gün kendimi dinlendirme günü yapiyorum..ama aksam oldu ya aksam yürüyüsü icin canim gidiyor..yürümeyerek sanki yapmam gereken cok önemli bir görevi yerine getirmiyormusum gibi hissediyorum hic rahat degilim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Sabah kahvaltı da kremcikolatanin dibine vurdum
canim çık yürü ne mutlu sana.... Dışarı cikabiliyosun..benim öyle imkanım yok malesef
bebislermkucuk...bakcak kimse yok... Ne yapabilirsem evde... Cok sıkıldım ama ya hava
almaya cok ihtiyacım var...
sabah tartıda 400 gram fazla çıktım bide
iyice moralim bozuldu
baksana moral olsun...1. Cilik yolu göründü

ben acımdan ölürdüm herhal
Canım bende cok aciktim sorma ...
sabah yaptım büyük hatayı zaten...

Cok yoruldum ya... Ütüyü hic sevmiyorum...
ceco merak ediyorum canım 1-2 ay sonrada memnun kalırsan bende almak istiyordum...
sen bi kullan bakalım memnun kalicak mısın... Kızım yere düşen herseyi ağzına sokuyor...
bu arada güle güle kullan canım

hayatim ben morali Cuma günü tartida bulacagim nasilsa..sen önce kendine Moral careleri ara..ne bu deprosyana girmis gibisin..silkelen bakiiim söyle aa olurmu benim rakibim Güclü inatci kararli olmali...bak men ederim seni rakiplikten haaaa
cok sükür evlatlar büyüyünce buldum Zamani..birazda bu sebeple bebek fikrine karsiyim desem yalan olmaz...ha tartida 500 gr fazla cikmanda dogal bazen vucut alarma geciyor...depolama basliyor..muhtemelen o dönemdesin gecer pes etme..ayrica cukulatada lazim bünyeye..aksami salata yogurt hafif atlat yedigin cukulatadan bir sey olmaz merak etme
simdi herifi almaya gidiyorum gelince devam ederiz

Ok canım git hadi...gelince göbek yaristircaktiniz beyazcanla unutmayin
iddayi kim kazancak merakla bekliyoruz

Aksama benimkinin isi var geç kalicak...benim erken yemem lazım...
henüz yemekte yapmadım... Bide hergün tatlı soruyorlar
Aksama yapsam mı ki? Yok ya yapmayayım ...sonra bende tirtikliyorum
ama cidden havadan mı... Yoksa eve tıkilip kalmamdan mı bugün depresyonda gibiyim
Neyse cumaya daha cok var dimi.... Toparlanayım o zaman

kız bir günde vücut 500 gr alıyorsabu hiç bir zaman yağ değil bunu unutma yorulduysan ödem oluşmuştur. sakın bir günlük artı moralini bozmasın.

hiç bişe yapamadım desem yeridir. sadece yemek yiyebileceğimiz kadar mutfağı toparladım bulaşıkları makineye attım yattım. oğlan gelene kadar bir saat kadar kestirmişim. oğlan geldikten sonra komşumun kızını gördüm kız demesinmi gülay abla bodrumda bişeyin varmı lağım patlamış diye. içimden dedim oh bi bu eksikti. eşyam var ama hani soba arabanın kışlık lastiği bisikletler bebek arabası falan. allahtan daha konservelerimi indirmemiştim aşağı. yıkamışlar etmişler oraları ama yinede bütün her şeyin bi elden geçmesi lazım. temizlik için kadın tutmayı düşünüyodum ama şimdi inşaat için çok masraf gitti. bide bebek masrafı geliyo üstüne. zaten halılarımı yıkamaya gönderecem. 150 civarı o tutar bebeğin kıyafet eksikleri de var. anlican masraf çok para az. bu şartlar altında eşime böyle bişe teklif edemem.

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

oyyyyyyyyyyyy midem yanıyor cayır cayır. bu gidişle şuruba başlayacam. bu gün sanki depresyondayım. durup durup ağlıyom bir anda sinirleniyom. sonra canım sıkılıyo başlıyom ağlamaya. sabah bizimkine diyorum sen artık beni sevmiyosun uzaklaştın. ( tabi bunu söylerken deli gibi ağladım) o da yok sadece kendime bile ayıracak vaktim yok çok yoruluyorum dedi. ama anladı ben kafayı yemişim. hormonlar coşmuş bişe demedi. ağla rahatla dedi. az önce de tarkanın bir parçası var kayıp adında onu dinlerken çok kötü oldum. gene salya sümük oldum. kızım çok kötü oldu anne noldu diye başım ağrıyo kızım yok bişe dedim. anam nasıl kurtulurum bu psikolojiden bilmiyorum.

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ben de istiyom o makinelerden ama bizimki hiç sade buharla temizlik olurmu saçma diyo oralı olmuyo. bi makine çıkmış gördünmü viledanın yerleri kendi kendine siliyo. dedim bari bundan al bak hiiiiiç yormaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…