canim senin su anda isi gücü düsünecek lüksün yok..otur dinlen..Allah korusun bir aksilik olursa aylarca hastanede kalman bile gerekebilir..bunu düsün evin pisligine katlan kipirdama bir yere..madi durumun varsa bu seferlik yardimci cagirirsin..ama sagligin kötüye giderse bedeli agir olur sana sakin unutma..son aylarin tadini cikar derimayyyy hastaneden geldim yine. oğlanın göz kontrolü vardı sonrada aöf bürosuna uğradım kitaplarımı aldım. kendimi dershaneye eşimin yanına zor attım. çok sancım oldu. beni eve bırakır diye umut ettim amaaaaaa nerdeeeeeee. arabayı başkasına vermiş. iş yeri eve aslında yakın dolmuşa binsem indikten sonraki yürüme mesafesi daha fazla. o yüzden yürümeyi tercih ettim ama keşke etmeseydim şimdi çok daha kötüyüm. eşim dinlen eve gidince dedi ama kullanacak kaşık bile kalmadı mutfak berbat. odalar desen hiiiiiç bahsetmeyeyim biliyosunuz dün de akşama kadar hastanedeydim o yüzden dün de ellemedim evi siz düşünün durumu
sordum canım o da ısrarla tansyonu sık sık ölçün dedi. malum sadece protein çıkması yetmiyo vücutta su toplaması ve tansyonda yükselme de olması gerekiyo. sanırım bi başlangıç var ama delil yokhaftaya kadar beklicem sonra özele bi gidecem. bu hafta daha hastane yüzü görmek istemiyorum.
oh oh ne güzel..keyfini cikar valla..yinede yediklerine dikkat et..yani diet yap demiyorum ama cokta asiri kacma..cumaya az kaldi ona görebugün sizleri dinledim kahvaltımı yaptım sabah 7.30da kalktım 8.00 da yaptım kahvaltımı 2 dilim kepek ekmek biraz peynir arasına
daha sonra kadın geldi evi sildik süpürdük kızım grip olmuş ve birde 3 gündür çok afedersiniz ishal olmuş. nane kaynattım ona biraz içirdim bide biberondan tiksindi ne yapacam ya bilgi vereniniz olursa sevinirim herobaby mamayı kaşıkla veriyorum çok zor oluyor naneyi bile biberonla içmiyor suyu bile deli olacam emziriyorum ama yetersiz kalıyor sütüm. biraz öncede kazankebabı dün akşam yapmıştım ondan yedim biraz bi dilim kepek ekmekle şuanda size yazıyorum ve nescafe içiyorum. akşamki menüm süpriz olacak bugün evlilik yıldönümümüz yemeğe gidecez :)) böyle birgüne uyandım işte bugün
Bende berbat gidiyorumaksama tozutmazsam süper gidiyorum bu gün valla
Aferin kiiiiiiiz yürümebu Sabah yürümedim..ünceki günün kosusundan baldirlarim hamlamis..bir günde dinleneyim dedim..ama yinede bir carsi turu yaparim yani..gidis 25 dakika..1-2 Saat carsida dolasirim..dönüs tempolu 25 dakika..yinede 50 dakikalik tempolu yürüyüsü tamamliyorum yani..gerci cok verimli olmuyor sanirim.malum ilk 20 dakikadan sonra basliyormus yag yakimi..acaba carsi ici tim min tini mini Hanim yürüyüsünün yag yakmaya azda olsa etkisi olmazmi acaba:26::26::26:
nasil yani kcirdinmi yoksa süper bir diet yapiyorsunda benim icin berbat bir durum oldugundanmi öyle diyorsunBende berbat gidiyorum
yedigim seyleri duysanBöyle olursun
kiz baktimda 10 gündür molasiz hergün Sabah aksam yürümüsüm..bu gün kendimi dinlendirme günü yapiyorum..ama aksam oldu ya aksam yürüyüsü icin canim gidiyor..yürümeyerek sanki yapmam gereken cok önemli bir görevi yerine getirmiyormusum gibi hissediyorum hic rahat degilim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicAferin kiiiiiiiz yürüme
yuruyup te ne yapcan
Sabah kahvaltı da kremcikolatanin dibine vurdumnasil yani kcirdinmi yoksa süper bir diet yapiyorsunda benim icin berbat bir durum oldugundanmi öyle diyorsun
kiz baktimda 10 gündür molasiz hergün Sabah aksam yürümüsüm..bu gün kendimi dinlendirme günü yapiyorum..ama aksam oldu ya aksam yürüyüsü icin canim gidiyor..yürümeyerek sanki yapmam gereken cok önemli bir görevi yerine getirmiyormusum gibi hissediyorum hic rahat degilim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic
Canım bende cok aciktim sorma ...ben acımdan ölürdüm herhal
Sabah kahvaltı da kremcikolatanin dibine vurdum
canim çık yürü ne mutlu sana.... Dışarı cikabiliyosun..benim öyle imkanım yok malesef
bebislermkucuk...bakcak kimse yok... Ne yapabilirsem evde... Cok sıkıldım ama ya hava
almaya cok ihtiyacım var...
sabah tartıda 400 gram fazla çıktım bide
iyice moralim bozuldu
baksana moral olsun...1. Cilik yolu göründü
Ok canım git hadi...gelince göbek yaristircaktiniz beyazcanla unutmayinhayatim ben morali Cuma günü tartida bulacagim nasilsa..sen önce kendine Moral careleri ara..ne bu deprosyana girmis gibisin..silkelen bakiiim söyle aa olurmu benim rakibim Güclü inatci kararli olmali...bak men ederim seni rakiplikten haaaa
cok sükür evlatlar büyüyünce buldum Zamani..birazda bu sebeple bebek fikrine karsiyim desem yalan olmaz...ha tartida 500 gr fazla cikmanda dogal bazen vucut alarma geciyor...depolama basliyor..muhtemelen o dönemdesin gecer pes etme..ayrica cukulatada lazim bünyeye..aksami salata yogurt hafif atlat yedigin cukulatadan bir sey olmaz merak etme
simdi herifi almaya gidiyorum gelince devam ederiz
Aksama benimkinin isi var geç kalicak...benim erken yemem lazım...hayatim ben morali Cuma günü tartida bulacagim nasilsa..sen önce kendine Moral careleri ara..ne bu deprosyana girmis gibisin..silkelen bakiiim söyle aa olurmu benim rakibim Güclü inatci kararli olmali...bak men ederim seni rakiplikten haaaa
cok sükür evlatlar büyüyünce buldum Zamani..birazda bu sebeple bebek fikrine karsiyim desem yalan olmaz...ha tartida 500 gr fazla cikmanda dogal bazen vucut alarma geciyor...depolama basliyor..muhtemelen o dönemdesin gecer pes etme..ayrica cukulatada lazim bünyeye..aksami salata yogurt hafif atlat yedigin cukulatadan bir sey olmaz merak etme
simdi herifi almaya gidiyorum gelince devam ederiz
ben geldimmmm okuldan ama bugün çok yorgunummmm
Merhaba kısslar
sonunda geldim tatilden.bol oksijenli güzel bir tatil geçirdim......sizleride çok özledimmmmm
cecomm biir şey daha srucam:26: kurulamak gerekiyormu camlarda fayanslarda .vakumlumu çok sordumama dahada sorarım belki bendede halı kanepe takıntısı var çok silerim artık zoruma gidiyor halı yıkama makinem vardı bozuldu rahmetli oldu
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?