80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın canlar nasılsınız

sabah doktora gittik annemin kontrolü vardı dolayısı ile erken kalktık

1 yemek kaşığı elma sirkesi ve ılık su

Sabah :07:30

2 lop yumurta
3 ceviz
3 kayısı
yarım çay bardağı çiğ fındık
yarım domates 1 salatalık 2 yeşil biber 10 ad zeytin 2 dilim petynir
1 fincan yeşilçay

öğle : 15: 10

1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt

regl olmuşum canım hiç istemiyor acıkmadımda ama yine de yedim

1 lt limonlu tarçınlı su

akşam : menmen salata ve yoğurt düşünüyorum

spor hastahanede 10, kata 2 kez inip çıktım ve dr beklerken yarım saat volta attım resmen

öğleden sonra biraz şekerleme yaptım çok sancım vardı 45 dk koşu bandında yürüyebildim yine de oh rahatladım şimdi

geçen gün karnıyarık yapayım dedim (söylemesi ayıp) ya başında beklememe rağmen yaktım:44::44::44: dedim ahanda balataları sıyırdığımın en büyük kanıtı

rüyan hayır olsun canım unutkanlık hepimizde var hele ki süt pişiriken taşması değilde fırını temizlemesi beni öldürüyor bi de yorma kendini fazla sen iki canlısın yapabildiğin kadar

Menüm
Sabah öğle
2 dlm tam bugday ekmeği arası ıkı ınce dılım kaşardan yapılmış tost
3 çeri domates
1 bardak ananas suyu

Ara 1 paket wasa
Ara 1 elma

Akşam
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
4 tane kornişon
3 yk kaşık salata

Spor 2 saat dıp temel temızlık
Halım olursa 15 dk bısıklet 15 dk pilates

Spor sonrası 1 meyve

Son düzenleme:

Tebrikler canım eşinle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim kahvaltı yapmana çok sevindim ne kadar güçlü yaparsan o kadar acıkmıyosun biberon konusunda bir bilgim yok maalesef

menünü de merak ettim

süt için çözümü buldum içine bir fincan altı atıyom kaynamaya yakın deli gibi takır takır ses veriyo unutmuyon ama bu kafayla içine fincan altını da atmayı unutabilirim o ayrı

akşam yemeğinde sebze veya protein görmedim acıkmazmısın bir de wasa nedir acaba

süt için çözümü buldum içine bir fincan altı atıyom kaynamaya yakın deli gibi takır takır ses veriyo unutmuyon ama bu kafayla içine fincan altını da atmayı unutabilirim o ayrı

hmmmm ilk fırsatta deneyeceğim iyi fikirmiş tşkler maşallah zehir gibisin ne varmış kafanda

senin hassas günlerin canım bunlar elbette geçecek ne işin var kayıpla mayıpla aç yabancı dans müziklerini ver sesi hiçbişey düşünmene fırsat kalmaz slow Türkçe parçalar beni çok duygulandırıyor

kanalları geziyodum da rastladım. babannem vefat ettikten sonra ilk duyduğum parça buydu. o zaman çok ağlamıştım. sanki o güne geri döndüm gibi oldum. allah mekanını cennet eylesin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

Gülay yakın olsak temizliğe gelirdik sana canım..yok mu yardım edicek kimse yakınlarında .eşine söyle biraz elinden geldiğince yapsın olmazmı

olmazsada takma kafanı bebişi düşün doğunca nasıl güsel bi bebek olucanı,nasıl gülüceni meme emiceni düşün

ayyy benim canımda bebek sevmek istedi,olsada sevsek şimdi

eksikleri şunu bunu dert etme hepsi plur gider yeterki sağlık olsun allah sağlıklı akıllı fikirli evlat nasib etsin
ben de istiyom o makinelerden ama bizimki hiç sade buharla temizlik olurmu saçma diyo oralı olmuyo. bi makine çıkmış gördünmü viledanın yerleri kendi kendine siliyo. dedim bari bundan al bak hiiiiiç yormaz beni
valla ceco beni heveslendirdi
nette baktım bu gün baya vakumlu falan oluyormuş bunlar.valla duvarda ve halıda işe yarıyorsa almaya deyer gibi görünüüyor :44:
tabii ceco bi kullansın baksın memnun kalırsan topikçe alırız eee bizede tıpşk indirimi yaparlar artık

ayyüzlüm görmedim vileda mileda .tv ye bakmıyom şu aralar 3,4 aydır .ama düşüncesi bilegüzel kendi kendine silen paspas süpermiş

akşam yemeğinde sebze veya protein görmedim acıkmazmısın bir de wasa nedir acaba

Bugun temızlık yaptım yemekle ugrasamadım ama ıcınde sogan ve domates var salatam da var yogurtta proteın yeter cnm acıkmam ınsallah wasa ıcınde fındık badem pırınc bugday patlagı ve yulaf ve bıtter cıko parcacıklı bı bar ara ogun olarak uretılmış 1 pkt 157 kcal
Dıyette ara ogun demısler esımde kolyle almış bıtıremedım bıtse gıdıp almıcam ama evde olunca dayanamıorum

valla doğruu ayyüzlüm dinle arkadaşı aç müziği hoppidi zıppıdı bişeyler olsun insan ister istemez canlanıyor

ayrıca arkadaşım daha kolay bi isim yokmuydu yaaaa
swtt mivitt ben cahil bir kadınım yazamadım adını:26:
ismin neydi yazarmısın

ben de az önce baktım fiyatına 89 dan başlıyo 100 e kadar var. ayarlıyon süresini kendi kendine bir oraya bir buraya gide gele temizliyomuş kuru olarak.

bizimki toplantıya gitti. meğerse lokantada toplanacaklarmış beyefendiler. dedim bari eve de gönder. getireyim gelirken dedi. yok mok dedim ama dil ucuyla getirsin vallahi hiç yok diyemeyecem bişe yapmadım çünkü.

ben de az önce baktım fiyatına 89 dan başlıyo 100 e kadar var. ayarlıyon süresini kendi kendine bir oraya bir buraya gide gele temizliyomuş kuru olarak.

Ayyy kızlar sakınnnnnnnnn almayın hıc bı ıse yaramıyo hıjyenık degıl yaniiii altında ıncecık beyaz arkası gorunuyo remen bı bez var o bez de ayrı para degısıyo cunku oda basına 1 tane dusunun bıde ustune tekrar sıldım yanıı hıc gusel temızlemedı

menümm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
1 domates bol maydanoz
ara
3 erik
öğle
uykuu
ara
1 elma
10 fındık
akşam
1 tabak fırında patates
1 dlm ekmk
turşu
az yoğurt
gece
yoğurt yiycem işallah

kızlarrrr
nasılım beni beyeniyormusunuz

hangisi buharlı mop mu yoksa vilede mı:26:

geçen bayramda bizimkinin tlf nu tuvalete düşmüştü ya söylemiştim yerine de samsung s3 aldırdım. benimkide ace 2 idi. nete bağlanabiliyoruz yani ikimizde. bizimki dershaneye girer girmez otomatik olarak wifi ye bağlanıyo. bir program var adı viber. netin olduğu sürece otomatik olarak açılıyo. bende bakıyom bizimki dershanedemi yoksa çıktımı diye. geçen dedim viberda görünmüyon nerdesin sen diye. ooooo sen beni ordanmı takip ediyon dedi. heeee dedim nomuş korkun mu var. hattının neti açık değil nasılsa sadece evde ve işte bağlanıyo nete

hadi canım oda başı 1 bez mi? zaten bezin kutusu 11 lira sanırım içinde de 3 tane var. değmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…