- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
geçen gün karnıyarık yapayım dedim (söylemesi ayıp) ya başında beklememe rağmen yaktım:44::44::44: dedim ahanda balataları sıyırdığımın en büyük kanıtı
bugün sizleri dinledim kahvaltımı yaptım sabah 7.30da kalktım 8.00 da yaptım kahvaltımı 2 dilim kepek ekmek biraz peynir arasına
daha sonra kadın geldi evi sildik süpürdük kızım grip olmuş ve birde 3 gündür çok afedersiniz ishal olmuş. nane kaynattım ona biraz içirdim bide biberondan tiksindi ne yapacam ya bilgi vereniniz olursa sevinirim herobaby mamayı kaşıkla veriyorum çok zor oluyor naneyi bile biberonla içmiyor suyu bile deli olacam emziriyorum ama yetersiz kalıyor sütüm. biraz öncede kazankebabı dün akşam yapmıştım ondan yedim biraz bi dilim kepek ekmekle şuanda size yazıyorum ve nescafe içiyorum. akşamki menüm süpriz olacak bugün evlilik yıldönümümüz yemeğe gidecez :)) böyle birgüne uyandım işte bugün
Tünaydın canlar nasılsınız
sabah doktora gittik annemin kontrolü vardı dolayısı ile erken kalktık
1 yemek kaşığı elma sirkesi ve ılık su
Sabah :07:30
2 lop yumurta
3 ceviz
3 kayısı
yarım çay bardağı çiğ fındık
yarım domates 1 salatalık 2 yeşil biber 10 ad zeytin 2 dilim petynir
1 fincan yeşilçay
öğle : 15: 10
1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
regl olmuşum canım hiç istemiyor acıkmadımda ama yine de yedim
1 lt limonlu tarçınlı su
akşam : menmen salata ve yoğurt düşünüyorum
spor hastahanede 10, kata 2 kez inip çıktım ve dr beklerken yarım saat volta attım resmen
öğleden sonra biraz şekerleme yaptım çok sancım vardı 45 dk koşu bandında yürüyebildim yine de oh rahatladım şimdi
rüyan hayır olsun canım unutkanlık hepimizde var hele ki süt pişiriken taşması değilde fırını temizlemesi beni öldürüyor bi de yorma kendini fazla sen iki canlısın yapabildiğin kadar
Menüm
Sabah öğle
2 dlm tam bugday ekmeği arası ıkı ınce dılım kaşardan yapılmış tost
3 çeri domates
1 bardak ananas suyu
Ara 1 paket wasa
Ara 1 elma
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
4 tane kornişon
3 yk kaşık salata
Spor 2 saat dıp temel temızlık
Halım olursa 15 dk bısıklet 15 dk pilates
Spor sonrası 1 meyve
süt için çözümü buldum içine bir fincan altı atıyom kaynamaya yakın deli gibi takır takır ses veriyo unutmuyonama bu kafayla içine fincan altını da atmayı unutabilirim o ayrı
oyyyyyyyyyyyy midem yanıyor cayır cayır. bu gidişle şuruba başlayacam. bu gün sanki depresyondayım. durup durup ağlıyom bir anda sinirleniyom. sonra canım sıkılıyo başlıyom ağlamaya. sabah bizimkine diyorum sen artık beni sevmiyosun uzaklaştın. ( tabi bunu söylerken deli gibi ağladım) o da yok sadece kendime bile ayıracak vaktim yok çok yoruluyorum dedi. ama anladı ben kafayı yemişim. hormonlar coşmuş bişe demedi. ağla rahatla dedi. az önce de tarkanın bir parçası var kayıp adında onu dinlerken çok kötü oldum. gene salya sümük oldum. kızım çok kötü oldu anne noldu diye başım ağrıyo kızım yok bişe dedim. anam nasıl kurtulurum bu psikolojiden bilmiyorum.
Merhaba kısslar
sonunda geldim tatilden.bol oksijenli güzel bir tatil geçirdim......sizleride çok özledimmmmm[/QUOT
hoş geldin canım
senin hassas günlerin canım bunlar elbette geçecek ne işin var kayıpla mayıpla aç yabancı dans müziklerini ver sesi hiçbişey düşünmene fırsat kalmaz slow Türkçe parçalar beni çok duygulandırıyor
Gülay yakın olsak temizliğe gelirdik sana canım..yok mu yardım edicek kimse yakınlarında .eşine söyle biraz elinden geldiğince yapsın olmazmıhiç bişe yapamadım desem yeridir. sadece yemek yiyebileceğimiz kadar mutfağı toparladım bulaşıkları makineye attım yattım. oğlan gelene kadar bir saat kadar kestirmişim. oğlan geldikten sonra komşumun kızını gördüm kız demesinmi gülay abla bodrumda bişeyin varmı lağım patlamış diye. içimden dedim oh bi bu eksikti. eşyam var ama hani soba arabanın kışlık lastiği bisikletler bebek arabası falan. allahtan daha konservelerimi indirmemiştim aşağı. yıkamışlar etmişler oraları ama yinede bütün her şeyin bi elden geçmesi lazım. temizlik için kadın tutmayı düşünüyodum ama şimdi inşaat için çok masraf gitti. bide bebek masrafı geliyo üstüne. zaten halılarımı yıkamaya gönderecem. 150 civarı o tutar bebeğin kıyafet eksikleri de var. anlican masraf çok para az. bu şartlar altında eşime böyle bişe teklif edemem.
valla ceco beni heveslendirdiben de istiyom o makinelerden ama bizimki hiç sade buharla temizlik olurmu saçma diyo oralı olmuyo. bi makine çıkmış gördünmü viledanın yerleri kendi kendine siliyo. dedim bari bundan al bak hiiiiiç yormaz beni
akşam yemeğinde sebze veya protein görmedim acıkmazmısın bir de wasa nedir acaba
senin hassas günlerin canım bunlar elbette geçecek ne işin var kayıpla mayıpla aç yabancı dans müziklerini ver sesi hiçbişey düşünmene fırsat kalmaz slow Türkçe parçalar beni çok duygulandırıyor
ben de az önce baktım fiyatına 89 dan başlıyo 100 e kadar var. ayarlıyon süresini kendi kendine bir oraya bir buraya gide gele temizliyomuş kuru olarak.Gülay yakın olsak temizliğe gelirdik sana canım..yok mu yardım edicek kimse yakınlarında .eşine söyle biraz elinden geldiğince yapsın olmazmı
olmazsada takma kafanı bebişi düşün doğunca nasıl güsel bi bebek olucanı,nasıl gülüceni meme emiceni düşün
ayyy benim canımda bebek sevmek istedi,olsada sevsek şimdi
eksikleri şunu bunu dert etme hepsi plur gider yeterki sağlık olsun allah sağlıklı akıllı fikirli evlat nasib etsin
valla ceco beni heveslendirdi
nette baktım bu gün bayavakumlu falan oluyormuş bunlar.valla duvarda ve halıda işe yarıyorsa almaya deyer gibi görünüüyor :44:
tabii ceco bi kullansın baksın memnun kalırsan topikçe alırız eee bizede tıpşk indirimi yaparlar artık
ayyüzlüm görmedim vileda mileda .tv ye bakmıyom şu aralar 3,4 aydır .ama düşüncesi bilegüzel kendi kendine silen paspas süpermiş
ben de az önce baktım fiyatına 89 dan başlıyo 100 e kadar var. ayarlıyon süresini kendi kendine bir oraya bir buraya gide gele temizliyomuş kuru olarak.
hangisi buharlı mop mu yoksa vilede mı:26:Ayyy kızlar sakınnnnnnnnn almayın hıc bı ıse yaramıyo hıjyenık degıl yaniiii altında ıncecık beyaz arkası gorunuyo remen bı bez var o bez de ayrı para degısıyo cunku oda basına 1 tane dusunun bıde ustune tekrar sıldım yanıı hıc gusel temızlemedı
hangisi buharlı mop mu yoksa vilede mı:26:
Ayyy kızlar sakınnnnnnnnn almayın hıc bı ıse yaramıyo hıjyenık degıl yaniiii altında ıncecık beyaz arkası gorunuyo remen bı bez var o bez de ayrı para degısıyo cunku oda basına 1 tane dusunun bıde ustune tekrar sıldım yanıı hıc gusel temızlemedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?