geçen bayramda bizimkinin tlf nu tuvalete düşmüştü ya söylemiştim yerine de samsung s3 aldırdım. benimkide ace 2 idi. nete bağlanabiliyoruz yani ikimizde. bizimki dershaneye girer girmez otomatik olarak wifi ye bağlanıyo. bir program var adı viber. netin olduğu sürece otomatik olarak açılıyo. bende bakıyom bizimki dershanedemi yoksa çıktımı diye. geçen dedim viberda görünmüyon nerdesin sen diye. ooooo sen beni ordanmı takip ediyon dedi. heeee dedim nomuş korkun mu var. hattının neti açık değil nasılsa sadece evde ve işte bağlanıyo nete
Ayyy kıyamam ben sana hamılelık hormonların cok fasla calışıyo galıbaayyuzlum eşini de tırsıtmışsın :))
hadi canım oda başı 1 bez mi? zaten bezin kutusu 11 lira sanırım içinde de 3 tane var. değmezmiş
Ben bıras manyagım temızlıkte ama 1 bez tek kullanımlık evı bıle sılsen fazla bıde havluyu elıne al kuru sıl bı gor bak sen tozu ustune tekrar sılıyosun yanı
Ben caktırmadan yapıom bızımde ıpadımı bul var ınternetlı tblet yer olarak goruyom bıde arabada gps var :)) onunda sıfresı bende :)) ama inan yapacak olsalar ruhumuz duymaz gercekten
canım çoook geçmiş olsun. çalanların da inşallah boğazından geçmeden yakalanırlar. çok üzücü. mal canın yongası nede olsa. allah beterinden saklasın. bazı insanlar kendilerin olmayınca mala önem vermiyolar. halbuki, bize öğretilen emanete gözün gibi bakılması gerekir.kızlarr
ne bu hırsızlardan çektiğimiz
eşim 1 günlüğüne eve gelmişti hızlı trenle
arabayı ankaraya orda ev tuttular iş uzun sürecek diye.ankarada evin önünde bırakmış içi malzeme dolu.çalışanlarıda tenbihlemiş aman içeri alın malzemeleri diye
ama işte deler ya el elin eşeğini türkü şağırarak arardiye .almamış o kadar adam
bizimki sabah gittiğinde arabanın camları kırık,takımlar malzemeler yokk.
gece camları kırıp herşeyi çalmışlar
10 milyar lık malzeme çalındı
gitti o kadar emek 3 aydır çalıştıkları parayı aldı götürdü hırsıalar
bu gün akşama kadar yattım unutuyum olanları diye ama baş ağrım başlıyor aklıma gelince
canım çoook geçmiş olsun. çalanların da inşallah boğazından geçmeden yakalanırlar. çok üzücü. mal canın yongası nede olsa. allah beterinden saklasın. bazı insanlar kendilerin olmayınca mala önem vermiyolar. halbuki, bize öğretilen emanete gözün gibi bakılması gerekir.
Canım geçmiş olsunkızlarr
arabayı ankaraya orda ev tuttular iş uzun sürecek diye.ankarada evin önünde bırakmış içi malzeme dolu.çalışanlarıda tenbihlemiş aman içeri alın malzemeleri diye
ama işte deler ya el elin eşeğini türkü şağırarak arardiye .almamış o kadar adam
bu gün akşama kadar yattım unutuyum olanları diye ama baş ağrım başlıyor aklıma gelince
valla doğruu ayyüzlüm dinle arkadaşı aç müziği hoppidi zıppıdı bişeyler olsun insan ister istemez canlanıyor
ayrıca arkadaşım daha kolay bi isim yokmuydu yaaaa
swtt mivitt ben cahil bir kadınım yazamadım adını:26:
ismin neydi yazarmısın
Bugun temızlık yaptım yemekle ugrasamadım ama ıcınde sogan ve domates var salatam da var yogurtta proteın yeter cnm acıkmam ınsallah wasa ıcınde fındık badem pırınc bugday patlagı ve yulaf ve bıtter cıko parcacıklı bı bar ara ogun olarak uretılmış 1 pkt 157 kcal
Dıyette ara ogun demısler esımde kolyle almış bıtıremedım bıtse gıdıp almıcam ama evde olunca dayanamıorum
kızlarr
ay okadar beceremiyom teknolojiyi kullanmayı. kendime hayret ediyom önceden nasıl takip ederdim evlenince nolduysa ipin ucunu bi kaçırdım bir daha da tutamadum. yeni yeni tekrardan kullanmaya başladım. bir face im bile yok düşün yani. eşimin face i var. arkadaşım ona bazen oyun için istek gönderiyomuş niye karşılık vermiyon diyo bana. yahu ben bilmiyom kullanmayı göndersende anlamam dedim. ha oğlum bakıyosa o an hemen cvp verir sana dedim
menümm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
1 domates bol maydanoz
ara
3 erik
öğle
uykuu
ara
1 elma
10 fındık
akşam
1 tabak fırında patates
1 dlm ekmk
turşu
az yoğurt
gece
yoğurt yiycem işallah
kızlarrrr
nasılım beni beyeniyormusunuz
soğolasın canımmCanım geçmiş olsun
est canım benim gerçek adım banu hangisini istersen artık napim ne yazsam alınmış nik bulamadım
geçmiş olsun bacım :44: başınızın gözünüzün sadakası olsun diyecek bişey yok olmuş olan sıkma canını kolay değil dünyanın parası güvenilecek bi yer kalmadıki artık bankadaki kiralık kasalardan bile kasanı boşaltıyorlar yandık ki ne yandık üzme kendini herşeyd ebi hayır vardır böyle teselli et kendini
cecomm biir şey daha srucam:26: kurulamak gerekiyormu camlarda fayanslarda .vakumlumu çok sordumama dahada sorarım belki bendede halı kanepe takıntısı var çok silerim artık zoruma gidiyor halı yıkama makinem vardı bozuldu rahmetli oldu
soğolasın canımm
banuu cecomla adaşmışınız tamam canım
valla bende bende ne yazdıysam olmamıştı hatta yeterartık yapıcaktım adımı onu kabul etmişti.sonradan araya araya beyazcan ı buldum:44:
merhaba canim..sen ne Zaman geldin ne Zaman gittin yahuuMerhaba kısslar
sonunda geldim tatilden.bol oksijenli güzel bir tatil geçirdim......sizleride çok özledimmmmm
anliyorum hayatim..yakin olsam valla gelir bir cirpida hallederdim islerini..destek olurdum sana ama 3000 km git git bitmiyor canina yandigimhiç bişe yapamadım desem yeridir. sadece yemek yiyebileceğimiz kadar mutfağı toparladım bulaşıkları makineye attım yattım. oğlan gelene kadar bir saat kadar kestirmişim. oğlan geldikten sonra komşumun kızını gördüm kız demesinmi gülay abla bodrumda bişeyin varmı lağım patlamış diye. içimden dedim oh bi bu eksikti. eşyam var ama hani soba arabanın kışlık lastiği bisikletler bebek arabası falan. allahtan daha konservelerimi indirmemiştim aşağı. yıkamışlar etmişler oraları ama yinede bütün her şeyin bi elden geçmesi lazım. temizlik için kadın tutmayı düşünüyodum ama şimdi inşaat için çok masraf gitti. bide bebek masrafı geliyo üstüne. zaten halılarımı yıkamaya gönderecem. 150 civarı o tutar bebeğin kıyafet eksikleri de var. anlican masraf çok para az. bu şartlar altında eşime böyle bişe teklif edemem.
dogurunca kurtulursun merak etme..ama damedi deme o zamanda ayri ir depresyona girme durumu var..dogum sonrasi sendromu diyorlar yani..sen iyisimi arada cukulata ye anason cayi c ihlamur ic kuran oku..ne biliiim iste mümkün oldugu Kadar kac sinir sitrestenoyyyyyyyyyyyy midem yanıyor cayır cayır. bu gidişle şuruba başlayacam. bu gün sanki depresyondayım. durup durup ağlıyom bir anda sinirleniyom. sonra canım sıkılıyo başlıyom ağlamaya. sabah bizimkine diyorum sen artık beni sevmiyosun uzaklaştın. ( tabi bunu söylerken deli gibi ağladım) o da yok sadece kendime bile ayıracak vaktim yok çok yoruluyorum dedi. ama anladı ben kafayı yemişim. hormonlar coşmuş bişe demedi. ağla rahatla dedi. az önce de tarkanın bir parçası var kayıp adında onu dinlerken çok kötü oldum. gene salya sümük oldum. kızım çok kötü oldu anne noldu diye başım ağrıyo kızım yok bişe dedim. anam nasıl kurtulurum bu psikolojiden bilmiyorum.
Allah Allah slow müzikler benide duygulanddiriyor..hic normal degilsenin hassas günlerin canım bunlar elbette geçecek ne işin var kayıpla mayıpla aç yabancı dans müziklerini ver sesi hiçbişey düşünmene fırsat kalmaz slow Türkçe parçalar beni çok duygulandırıyor
canim ya cok cok gecmis olsun üzüldüm valla..sigortaniz falan yokmu halledecek...tüh sanssizliginda bu kadari yani ne diiimkızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?