80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy kıyamam ben sana hamılelık hormonların cok fasla calışıyo galıbaayyuzlum eşini de tırsıtmışsın :))

kızlarr
ne bu hırsızlardan çektiğimiz
eşim 1 günlüğüne eve gelmişti hızlı trenle
arabayı ankaraya orda ev tuttular iş uzun sürecek diye.ankarada evin önünde bırakmış içi malzeme dolu.çalışanlarıda tenbihlemiş aman içeri alın malzemeleri diye

ama işte deler ya el elin eşeğini türkü şağırarak arardiye .almamış o kadar adam

bizimki sabah gittiğinde arabanın camları kırık,takımlar malzemeler yokk.

gece camları kırıp herşeyi çalmışlar
10 milyar lık malzeme çalındı
gitti o kadar emek 3 aydır çalıştıkları parayı aldı götürdü hırsıalar

bu gün akşama kadar yattım unutuyum olanları diye ama baş ağrım başlıyor aklıma gelince

Ben caktırmadan yapıom bızımde ıpadımı bul var ınternetlı tblet yer olarak goruyom bıde arabada gps var :)) onunda sıfresı bende :)) ama inan yapacak olsalar ruhumuz duymaz gercekten

ay okadar beceremiyom teknolojiyi kullanmayı. kendime hayret ediyom önceden nasıl takip ederdim evlenince nolduysa ipin ucunu bi kaçırdım bir daha da tutamadum. yeni yeni tekrardan kullanmaya başladım. bir face im bile yok düşün yani. eşimin face i var. arkadaşım ona bazen oyun için istek gönderiyomuş niye karşılık vermiyon diyo bana. yahu ben bilmiyom kullanmayı göndersende anlamam dedim. ha oğlum bakıyosa o an hemen cvp verir sana dedim

canım çoook geçmiş olsun. çalanların da inşallah boğazından geçmeden yakalanırlar. çok üzücü. mal canın yongası nede olsa. allah beterinden saklasın. bazı insanlar kendilerin olmayınca mala önem vermiyolar. halbuki, bize öğretilen emanete gözün gibi bakılması gerekir.

şimdi kimse emanete dikkat etmiyor
koca kpca adamlar 5 kişi alıvermemişler içeri

hırsız kol geziyor heryerde .bu 3. soyuluşları eşimin

Canım geçmiş olsun

est canım benim gerçek adım banu hangisini istersen artık napim ne yazsam alınmış nik bulamadım

hmmm anladım bacım bikaç leblebi atıştır acıkırsan demek wasa buymuş bitince kesinlikle alma ben artık paket üzerindeki oranların doğru olduğuna hiç inanmıyorum gizliden diyet deyip bizi şişmanlatmak için kurulmuş tuzak hepsi doğal olmayan herşeye hayır yeni sloganım bu

geçmiş olsun bacım :44: başınızın gözünüzün sadakası olsun diyecek bişey yok olmuş olan sıkma canını kolay değil dünyanın parası güvenilecek bi yer kalmadıki artık bankadaki kiralık kasalardan bile kasanı boşaltıyorlar yandık ki ne yandık üzme kendini herşeyd ebi hayır vardır böyle teselli et kendini

sorma bacım aynı dert bende de var 10 sene önce bi forumda moderatördüm amanın şimdi herşeyi unutmuşum yaşlanmışım kabul etmem lazım :18:

kahvaltına taze biber de ekle istersen canım yaz bitmeden iyice faydalanalım c vitamininden

Canım geçmiş olsun
soğolasın canımm
est canım benim gerçek adım banu hangisini istersen artık napim ne yazsam alınmış nik bulamadım

banuu cecomla adaşmışınız tamam canım

valla bende bende ne yazdıysam olmamıştı hatta yeterartık yapıcaktım adımı onu kabul etmişti.sonradan araya araya beyazcan ı buldum:44:

sağol canım

bizde öyle dedik çıkıcak paramız varmış
cana gelicene mala gelsin dedik

canım teyzem uzun süredir kullanıyor fakat halı ve koltukları çok yıpratıyor denemeni istemem fakat fayans pimapen cam aspiratör mutfak dolapları aklına ne gelirse yıldızlar çıkıyor hafif su oluyor mesela cam sildin camın altındaki suyu siliyosun bir de ne olur çok dikkatli kullanın allah korusun vücudunuzda bir yere gelirse kemikleriniz ortaya çıkar çok basınçlı ve sıcak su

çalıkuşu başladı bu arada inş aydan şenerinki gibi güzel olur fazla dağıtmazlar senaryoyu

aramıza gir dilek tut hemen 15 deneme sonucu buldum bu nik de poker hesabımın niki unutmam zor olur :)

Merhaba kısslar
sonunda geldim tatilden.bol oksijenli güzel bir tatil geçirdim......sizleride çok özledimmmmm
merhaba canim..sen ne Zaman geldin ne Zaman gittin yahuu benide özledinmi beni de

anliyorum hayatim..yakin olsam valla gelir bir cirpida hallederdim islerini..destek olurdum sana ama 3000 km git git bitmiyor canina yandigim

dogurunca kurtulursun merak etme..ama damedi deme o zamanda ayri ir depresyona girme durumu var..dogum sonrasi sendromu diyorlar yani..sen iyisimi arada cukulata ye anason cayi c ihlamur ic kuran oku..ne biliiim iste mümkün oldugu Kadar kac sinir sitresten

Allah Allah slow müzikler benide duygulanddiriyor..hic normal degil yahu slow dinleyipte kalkip halay cekesi gelen varmidir acaba aramizda cok yasa emi arkadasim

canim ya cok cok gecmis olsun üzüldüm valla..sigortaniz falan yokmu halledecek...tüh sanssizliginda bu kadari yani ne diiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…