Hepinize kolay gelsin kızlar bu anları yaşamış biri olarak çok zor olduğunu biliyorum umudu yitirmeyin sonu çok guzel oluyor.
nasil yani
galipten seslermi geliyor
simcik sen ne yasadin ? ayyüzlümün hamileliginimi beyazcanin hirsizliginimi minikkelebegin cukulata macerasinimi wintersunun kaptanliginimi...yahu ne yasadin zor olan ne...
gerci kolay olan birseymi varki
çok teşekkür ederim canım sağol yok malzemelerin sigortası yokmuşmerhaba canim..sen ne Zaman geldin ne Zaman gittin yahuubenide özledinmi beni de
anliyorum hayatim..yakin olsam valla gelir bir cirpida hallederdim islerini..destek olurdum sana ama 3000 km git git bitmiyor canina yandigim
dogurunca kurtulursun merak etme..ama damedi deme o zamanda ayri ir depresyona girme durumu var..dogum sonrasi sendromu diyorlar yani..sen iyisimi arada cukulata ye anason cayi c ihlamur ic kuran oku..ne biliiim iste mümkün oldugu Kadar kac sinir sitresten
Allah Allah slow müzikler benide duygulanddiriyor..hic normal degilyahu slow dinleyipte kalkip halay cekesi gelen varmidir acaba aramizda cok yasa emi arkadasim
canim ya cok cok gecmis olsun üzüldüm valla..sigortaniz falan yokmu halledecek...tüh sanssizliginda bu kadari yani ne diiim
ayyy sen çok yaşa emiinasil yani
galipten seslermi geliyor
simcik sen ne yasadin ? ayyüzlümün hamileliginimi beyazcanin hirsizliginimi minikkelebegin cukulata macerasinimi wintersunun kaptanliginimi...yahu ne yasadin zor olan ne...
gerci kolay olan birseymi varki
ay ben cok yasayayim emi..beyazcanin hirsizliginimi demisim..sanki kiz hirsizlik yapmis gibi..ay cok yasayayim ben emi
yani kizcagizin arabalarindaki esyayi calmislarda yani o sebeple demistim [/QU
bencede çokkk yaşaa
çok teşekkür ederim canım sağol yok malzemelerin sigortası yokmuş
ayyy sen çok yaşa emii
gece gece güldürdün beni hemde hırsızdan sonra.allahda seni güldürsün
allah seni başımızdan eksik etmesin
allah enerjini artırsın
allah seni ne yapmasın ,
allahım nerden aklınna gelir unlar senin
amann be duyum iyi ya işte gelsind çalsınlar senin kocayıAllah senide güldürsün esyanizi calanlar aylarca kesintisiz kurt döksün wc de..karin agrisindan sürüm sürüm sürünsünler ay ben sana dua edecektim hirsizlara daldim gene...Allah senide hep güldürsün insallah..tuttugun altin olmasin..aman diiim hayatta tutunacak bir dalin bile kalmaz alimallah..tuttugun istedigin Zaman altin olsun..hatta bir defalik tuttugun altin olsun...aman diiim o defasi yerdeki karincalari toplarken harcama bosa gider...ben olsam herifi tutardimkordum 2 koltugun arasina..ömür boyu bizlen Parlar dururdu kösede..
bozdururmuydum acaba..oo o göbekle iyi para ederdi haaaaaaaaa
aman allahim ya senin hirsizlar benim kocanin kokusunu alip eve gelirlerse..yok yok vazgectim onu tutmazdim..cakma duyumu tutardimee buseferde kim beni taklit Edip arka takimlarimi kaldiracak yok yok ona birsey olursa kime hava basarim....iyisimi ben kimseyi tutmayayim ya nerden baksam mutsuzluk yani
amann be duyum iyi ya işte gelsind çalsınlar senin kocayı
daha ne gitsin işte
hoş geldin nasılsın umarım çok artıda değilsindir. eğlenmene sevindim.
yok yok ben kesin galipten sesler duyuyorum..su kalp gözünü falan bir süre izlemesemmi ne ayyüzlümden önce tozutacam bu gidisle:18::18::18::18::18::18:topic ta tanıdığım tanımadığım herkesi çok özledim...:))))20 gündür internete hasret kaldım valla....bu arada diyet 1 hAFTADAN SONRA KUŞ OLUP UÇTU ama ona rağmen 1 kilo vermişim...eve gelince ilk işim tartılmak oldu...:)
yok kiiiz alismisim ben rezillige onsuz olurmu hic
odundur kerstedir ayidir dinazordur ama Allah yinede kimsenin yuvasini bozmasin
ayrica hirsizlar niye caliyor...ben bozdururum coluk cocugun dügününü yaparim
cevap yok ama mesajimi begendigine göre sorun yok yani..cok iyi...
bak birdaha tatile gidersen seni özleyecegim söz..iyi birine benziyorsun
yok yok kesin tavuk dokundu bana:44::44::44::44:
aa ayip ettin simdi..özlememmi hic hasretinden yemeden icmeden kesilirim yürüyüsü 2 katina cikqririm yokluguna dayanabilmem icim..haftasonlari herifin alkolsüz birasindan bir dublede ben cekerim kederimden..hatta 6 ayda zorla notalarini ezberleyebildigim iki türküyü sazla calar dururum sabaha Kadar..hatta herif evden kacana kadarbenide özlermisinn nolurrr nolurrr
Allah Allah slow müzikler benide duygulanddiriyor..hic normal degilyahu slow dinleyipte kalkip halay cekesi gelen varmidir acaba aramizda cok yasa emi arkadasim
yasiiim demi (tam bu kisma bir ineksabak gülücügü koyuyorum:))hoş geldin bacımmmm valla ben slow dinlemiyorum zaten çok hassas bi yapım var dinle dinle dal git uzaklara hiç işim olmaz sende çok yaşa arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?