80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben cok yasayayim emi..beyazcanin hirsizliginimi demisim..sanki kiz hirsizlik yapmis gibi..ay cok yasayayim ben emi
yani kizcagizin arabalarindaki esyayi calmislarda yani o sebeple demistim

Hakikaten beni de güldürdün bacımcım 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş çöz çözebilirsen

kizlar size doyum olmaz...benim gözükörolmayasica mizmizlanmaya basladi ..gideyimde uyutayim size iyi gecelr

Yaşa tabiki bacım sağlıklı mutlu huzurlu ve bu güzel pozitif enerjinle hem de senin taktik te güzelmiş ama ben slow açarsam o işler bitmez eş de yok annem de tam Osmanlı sitem filan dinlemez yani mecburen en hareketli müzikleri açıp motoru takıyorum

hadi ya sen bekarmisin..daha felegin sillesini yemedin yani..cocukta yoook ..ooo nerde o güzellikler.tadini cikar bacim...hatta evi günde 2 kere sil süpür baldök yala yap..gerci sildikten sonra Bali niye döktürürler onuda anlayabilmis degilim ya ya neeeeeeeeeeeeeeeyseeeeeee....neticede aksama Kadar ev temizlemek koca kaprisinden iyidir aslinda oda ayri bir güzellik ama..
eeh sende karar veremedin gitti diicen demi..valla Dogru..ben onca yillik evliyim hala karar veremedim..sen bana bakma..yüreginin götürdügü yere git...bu kitabida okumani ayrica tavsiye ederim yani

Hoşgeldin canım nesfıt le aran nasıl tartıya hıc baktın mı ıyı gıdıyomu haftaya bende deneyım
walla nesfitle çok iyi değil ama tartıyla çok iii gidiyo aram:) duyumla minikkelebeğe çaktırma 1. sendin bendin kavga etmeye devam etsinler
helal san 2 pat kız süper
olsa bi tabak götürcem şimdi ama yapmıyorum ve YEMİYORUMMMMM

ayy deli ya sorduğu sorulara örneklemelere bak:)
seviyorum seni

evet canım müzmin bekarlardanım :) evde kaldım da diyebiliriz okudum o kitabı süperdir ahkkaten bende karar veremiyorum kimi diyo evlen çoluk çocuğa karış bunun yarınıda var kimi diyo en rahat sensin bilemedim acaba sanatçı leyla gibi mi yapsam iyi geceler eğer gittiysen :26:

duyummm sanırım senin çakmayı gördümm

facene bakıyordum az önce ayyyyy o evv görümcelerin evi neymiş kız öylee

ev demeye bin şahit ister

görümcen senin hakkını kolay kolay ödeyemez

bildiğin viranee adam oldumu o ev keşke önceki sonraki diye resmini çeksen

ayrıca çakma bi tarafını yırtsa sana benzeyemez

maşşallah güzel hatnsun

Cnm mınıkkelebek 3 eksı oldu bugun ama duyum baya ıddıalı habıre yuruyo bak ona gore

Cnm mınıkkelebek 3 eksı oldu bugun ama duyum baya ıddıalı habıre yuruyo bak ona gore

yawww kızlar yapmayın zaten listede az kişiyiz azcık çoğalalım yaaaa
minikkelebek hemen liste yapppppp
yada yarın 2sini birlikte yap
anam bende yapmadım
hemen geliyoooo

saah: nesfit

ara yok

öğle yarım kase çorba
yarım tabak patates yemeği yarım dilim ekmek
yarım tabak yoğurtlu bulgur pilavı

ara 10 badem

akşam nesfit

ara 1 3übirarada kahve evde var bundan vazgecemiom işte

Bence evlenmek için bi çaba sarfetme ben evlıyım evlılık benım ıcın harıka bısey senınde kaysına bekledıgın bırı cıkarsa ole evlen napcan yoksa gez toz bak benımkı cok kıskanc gezemıom hıc

Bu arada ısıne karısmak gıbı olduysa pardonn cnmmm

Son düzenleme:

Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum zaten nasip artık olursa tam olsun est olurmu hiç bilakis elbette sizlerin tavsiyeleri önerileri tecrübeleri benim için çok değerli yoksa burda işim ne

Kızlar ben uyuyamayan ve uyanamayanlardanım 12 de kalkıorum 4 te yatıyorum cok denedım ama gun gemıyor ozmn da ben ızmırlym herkes ıklerım orda ee ben antalyadayım komşular var ama aılen gıbı olmaz kı hergn hergun erken kalktıgım gun gın bıtmıyo yatıom bende ondan az kılo verıyo olabılırım dımıı sımdı 30 eylulde mecbur ıkı gun erken kalkıcm kursum var dengem sasarmı kı dıyet ıcın bı gun ole bı gun ole

bebiş yüzünden ancak şimdi fırsat bldum yazmaya

sabah

el kadar omlet(orta boy el)
2 bardak çay
5 zeyytin
yarım dilm peynir
2 dilim ekmek
1 domates

ara

3 tane bisküvi

öğle

1 kase sebzeli mercimek çorbası
3 kaşık pilav
2 kaşık kadar güveç
1 bardak ayran

ara

2 tane hanımeller
3 bardak çay
2 tane çubuk kraker
1 dilim ekmek

akşam

küçük bir tabak türlü
4 tane turşu
1.5 kase cacık

son olarak 1 şeftali
1 elma yedim

Canım bende öyleydim gece yatmasam sabah kalkmasam hesabı fakat ben ne kadar geç yatarsam yatayım en fazla sabah 10 a kadar uyurdum son 15 gündür erken kalkmaya başladım bence uyku düzenini ayarlamaya çalış kurs için erken kalkman aksine diyetine fayda sağlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…