- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ay ben cok yasayayim emi..beyazcanin hirsizliginimi demisim..sanki kiz hirsizlik yapmis gibi..ay cok yasayayim ben emi
yani kizcagizin arabalarindaki esyayi calmislarda yani o sebeple demistim
Hakikaten beni de güldürdün bacımcım 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş çöz çözebilirsen
yasiiim demi (tam bu kisma bir ineksabak gülücügü koyuyorum:))
ben slov dinlerim..hele evde is yapacagim Zaman slow radyoyu acarim..yani aksama Kadar slow dinle dinle aksam Adam evden girer girmez baslarim siteme kahira...e aksama Kadar tam ayara gelmis oluyorum dinleye dinleye..valla bak ciddiyim slow türk dinlerim is yparken..bende bir dengesizlik var farkindayimda isteeee
hadi ya sen bekarmisin..daha felegin sillesini yemedin yani..cocukta yoook ..ooo nerde o güzellikler.tadini cikar bacim...hatta evi günde 2 kere sil süpür baldök yala yap..gerci sildikten sonra Bali niye döktürürler onuda anlayabilmis degilim ya ya neeeeeeeeeeeeeeeyseeeeeee....neticede aksama Kadar ev temizlemek koca kaprisinden iyidirYaşa tabiki bacım sağlıklı mutlu huzurlu ve bu güzel pozitif enerjinle hem de senin taktik te güzelmiş ama ben slow açarsam o işler bitmez eş de yok annem de tam Osmanlı sitem filan dinlemez yani mecburen en hareketli müzikleri açıp motoru takıyorum
walla nesfitle çok iyi değil ama tartıyla çok iii gidiyo aram:) duyumla minikkelebeğe çaktırma 1. sendin bendin kavga etmeye devam etsinlerHoşgeldin canım nesfıt le aran nasıl tartıya hıc baktın mı ıyı gıdıyomu haftaya bende deneyım
helal san 2 pat kız süperkizlar böyük bir sinavdan gectimbenim sonnumaranin tadi yoktu gün..hasta olacak gibi...cani nugets istedi...elimde mc donaldsin indirim kuponlari vardi..herife dedim birsey istiyormusun bir menü söyledi neyse oglani saldim..cocuklara birer hamburger herife menü kiza nugets ammaaaaaaaaaaaaaaaaaa kendime hicbirsey...dedim milletinkine dalmazsam iyi..herkes afiyetle yedi ama ben sadece 2 tane p.kizartmasindan aldim o Kadar nasil ama süperim degilmi aaa ben 2 tane p.kizartmasini yazmadim menüye
nasil yani
galipten seslermi geliyor
simcik sen ne yasadin ? ayyüzlümün hamileliginimi beyazcanin hirsizliginimi minikkelebegin cukulata macerasinimi wintersunun kaptanliginimi...yahu ne yasadin zor olan ne...
gerci kolay olan birseymi varki
aa bu herif beni valla bosuyacak cikmam lazim biran önce hadi bana byeeeeeee
hadi ya sen bekarmisin..daha felegin sillesini yemedin yani..cocukta yoook ..ooo nerde o güzellikler.tadini cikar bacim...hatta evi günde 2 kere sil süpür baldök yala yap..gerci sildikten sonra Bali niye döktürürler onuda anlayabilmis degilim ya ya neeeeeeeeeeeeeeeyseeeeeee....neticede aksama Kadar ev temizlemek koca kaprisinden iyidiraslinda oda ayri bir güzellik ama..
eeh sende karar veremedin gitti diicen demi..valla Dogru..ben onca yillik evliyim hala karar veremedim..sen bana bakma..yüreginin götürdügü yere git...bu kitabida okumani ayrica tavsiye ederim yani
walla nesfitle çok iyi değil ama tartıyla çok iii gidiyo aram:) duyumla minikkelebeğe çaktırma 1. sendin bendin kavga etmeye devam etsinler
helal san 2 pat kız süper
olsa bi tabak götürcem şimdi ama yapmıyorum ve YEMİYORUMMMMM
ayy deli ya sorduğu sorulara örneklemelere bak:)
seviyorum seni
Cnm mınıkkelebek 3 eksı oldu bugun ama duyum baya ıddıalı habıre yuruyo bak ona gore
evet canım müzmin bekarlardanım :) evde kaldım da diyebiliriz okudum o kitabı süperdir ahkkaten bende karar veremiyorum kimi diyo evlen çoluk çocuğa karış bunun yarınıda var kimi diyo en rahat sensin bilemedim acaba sanatçı leyla gibi mi yapsam iyi geceler eğer gittiysen :26:
Bence evlenmek için bi çaba sarfetme ben evlıyım evlılık benım ıcın harıka bısey senınde kaysına bekledıgın bırı cıkarsa ole evlen napcan yoksa gez toz bak benımkı cok kıskanc gezemıom hıc
Bu arada ısıne karısmak gıbı olduysa pardonn cnmmm
Kızlar ben uyuyamayan ve uyanamayanlardanım 12 de kalkıorum 4 te yatıyorum cok denedım ama gun gemıyor ozmn da ben ızmırlym herkes ıklerım orda ee ben antalyadayım komşular var ama aılen gıbı olmaz kı hergn hergun erken kalktıgım gun gın bıtmıyo yatıom bende ondan az kılo verıyo olabılırım dımıı sımdı 30 eylulde mecbur ıkı gun erken kalkıcm kursum var dengem sasarmı kı dıyet ıcın bı gun ole bı gun ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?