80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de meyveyi özledim yarın kahvaltıda şeftali yesem diye düşünüyorum herkese iyi geceler uyku zamanı

Son düzenleme:
Cızelgendekı bmı yanlış ozmn cunku benım boyum 171 kilom 73.9 senın kınden daha yuksek bmı gozukuyo

inanki anlamadım 85 ten hesapladım

Ağırlık :
Libre Kilogram

Boy :
inches cm feet meters

Vücut Yüzey Alanı =
1.949 m2 Mosteller formülüne göre DuBois/DuBois formülüne göre Haycock formülüne göre Gehan/George formülüne göre

Yağsız Vücut Ağırlığı =
56 kg = 123 lbs

İdeal Vücut Ağırlığı =
60 kg = 131 lbs

Beden Kitle Index (BKI) =
30.1 kg/m2 = Obese

olmam gereken kilo şöyle

Canım olman gereken kılo dogru ustte yazıo ya 21 onun 30 olması gerekıyo tıckerdan yaparken duzeltırsın :)) bıde sen nerdensın ben senı tanıyorum sankı yaaa :)))

Boyumuz hemen aynı sayılır 65 63 ıı oluyo daha zayıfı ıyı durmuyo
evet benim en fit zamanım 63 kilo olduğum zamandı senin sonucun şu

Ağırlık :
Libre Kilogram

Boy :
inches cm feet meters

Vücut Yüzey Alanı =
1.861 m2 Mosteller formülüne göre DuBois/DuBois formülüne göre Haycock formülüne göre Gehan/George formülüne göre

Yağsız Vücut Ağırlığı =
54 kg = 118 lbs

İdeal Vücut Ağırlığı =
62 kg = 137 lbs

Beden Kitle Index (BKI) =
25.3 kg/m2 = Fazla Kilolu

neyse ben kaçtım gözüm kapanıyo iyi geceler ben obezim yalnız sen fazla kilolu

İi geceler canım cuma gunu duser 82 den yaparsan

neeaaa birincilige göz diken birimi var aramizdaaa..heaayt lan yakarim yikarim buralari..bu hafta birinci benim o kadar
bende seni seviyom bende bende

güle gülee gitde göbek ölçülerini al şu herifin

unutmadım....

kaç mekik çekicekdin sen duyumm
ay sorma hayatim..dün gece dedim ki herif gel senin su iskembenin ölcüsünü alayim..niye dedi..dedim kk da yazacam birinci olacagimi iddea ettimde kocalarimizin en büyük göbeklisi konusunda... manyak dedi birde internetemi vericen birde söylüyorsun bana dedi..dedim yalanmi diiim seni oyuna getirip internette kepazemi edeyim...ee simdi yazarsan ne olucam dedi...gene kepaze ama arkandan is cevirmemis olucam dedim git isine be kadin belamisin Nesin dedi gülerek ama ben o bela kismini aslinda ciddi söylediginin farkindaydim
coktaaaaaaaaaaaaan gitmistim ama simdi yeniden buralardayim

gördünmü baskasiyla karistirma..su benim omuzuma Kadar gelen hatunya kimse yanlis anlamasin..bunu ikidebir vurguluyorum ama kendimi uzun buldugumdan yada kisalari hor gördügümden degil aman diim yanlis anlamayin..bu hatun boyuna bakmadan tartida benle kendini bir tutuyorda o yüzden valla.tamamen cakma duyumla ilgisi var yani ...ay sorma o viraneyi saray ettik saray bir görsen..hayatinda esim ve ben piyango olduk ona günahima girmesinde sürüngen hakkimi ödemesini beklemiyorum zaten kiz Burda böyle atip tutuyorum ya simdi siz sanirsiniz duyum bu hatuna hic yüz vermiyor falana...yok kiz 2 gün görmezsemde özlüyorum varmi böle bir sey..bütün hayinligini görmemem ragme ve bütün nakörlügünü ve beni sindiremedigini iyiligimden cok kötülügümü istedigini hissetmeme ragmen yinede 2 gün görmezsem göresim geliyor varmi böyle bir saflik ya yok yok bnim aslinda gidip balans ayari yaptirmam lazin ruhdoktorunda

yahu damarini kesseler nesfit akacak ha ..ne bu bacim Sabah öyle aksam nesfit....

aa benimki hiic kiskanmaz...hatta bana hep gez git dolas diyor..yani umuyorki birini bulayimda cekip gideyim..yok canim varmi öyle yagma..Hayati birbirimize zehir etmek varken ne geregi var yani huzurlu yasamanin..hem ben bu heriften vazgecersem büyük konusmayayim ama erkek kedi köpek bile istemiyorum eve o derece yani

sen bizin gönlümüzün birincisin zaten canımm
ama iremim de gönlümüzün birincisi
hatta cecom ayyüzlüm ,kelebeğim elmamşekerim,herne kadar bizi terk etmiş olsada

nerde bu kkız yaaa biriniz geliyor biriniz gidiyo çğırın şu şekeri gelsin...

aaa ben duyuma yazıyordum dimi unuttum

duyum o inşaat inan sabah aklıma uyanır uyanmaz geldi:26: o ne öyle 4 duvar başka bişey yok ev diye ortada .yangın falanmı çıkmış o evde ne gelmiş başına.adsam ettiniz demek helal size valla..facene bakınca kendimi senin evde sandım tabi ev seninmi bilmem ama maşşallah kızlar çok tatlı allah iyilerle karşılaştırsın,,yüzlerini hep güldürsün..senin eniştenin çiğ köfte resmini koymuşun:44:,yazmıştın kışın ben bilmem eşim bilirdeki gibi çiğ köfte yeme iddası yaptım diye sanırım o gecenin fotosu..
bende dün ne yedim hatırlamam, duyumun kışın yediği çiğköfteyi hatırladım ne kadınsın bee duyum beynime kazınmışın
haabu arada bu günde ben seni gördüm rüyamda bi saraydaydık ama gerisini unuttum
sanırım kıçım açık kaldı.saray kimm ben kimmmm.

benim bildigim insanin kici acik kalirsa kabus görür..hem diyorsunki seni rüyamda gördüm hem diyorsun kicim acikta kaldi..buyur burdan Yak..yani bir sen kalmistin bana kabus muamelesi yapmayan dermisiiiiiiiiiiiim
ay evet biz kisin icinde cigköfte yarismasi yapmistik unutmusum ya o acilarin acisi bu yaz cikti bende basur olarak..allahim ne beter Seydi o..aciyi terketmek zorunda kaldim...evet csnim o virane simdi sarax..keske banada nasip olsa öyle genis ferak bir virane..biz nasilsa saray yapariz....hep hayallerimde burada yasayacagim kendi evimin olmasi..ama benim esimin poposu yemediginden tam kagitli is bile aramiyor kredi cekmek icin..kimbilir belki bir gün belki benimde
yok kiz evde yangin ciktigi yok..sadece ev yasli..100 yasi askin ma burada 100 Yas birsey degil..o yüzyasindaki evlerin duvarini delemiyorsun bile tas gibi..yeni binalardan Saglam...himm hangi evden bahsediyorsun bilmiyorum ama benim kendi evimde resmim cok azdir..bir iki tane sadece..geneli kirmizi renk agirlikliysa annemin evidir..yada ablamin..yazin genelde cekindigimiz icin resimleri
ah canim ya ne güzel birinden beynime kazinmissin diye birsey duymak..biri bunu benim oduna söylesin lütfeeeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…