- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
cecomm biir şey daha srucam:26: kurulamak gerekiyormu camlarda fayanslarda .vakumlumu çok sordumama dahada sorarım belki bendede halı kanepe takıntısı var çok silerim artık zoruma gidiyor halı yıkama makinem vardı bozuldu rahmetli oldu
cecoooo bizim evede gelsene kız temizliğe
bugün sizleri dinledim kahvaltımı yaptım sabah 7.30da kalktım 8.00 da yaptım kahvaltımı 2 dilim kepek ekmek biraz peynir arasına
daha sonra kadın geldi evi sildik süpürdük kızım grip olmuş ve birde 3 gündür çok afedersiniz ishal olmuş. nane kaynattım ona biraz içirdim bide biberondan tiksindi ne yapacam ya bilgi vereniniz olursa sevinirim herobaby mamayı kaşıkla veriyorum çok zor oluyor naneyi bile biberonla içmiyor suyu bile deli olacam emziriyorum ama yetersiz kalıyor sütüm. biraz öncede kazankebabı dün akşam yapmıştım ondan yedim biraz bi dilim kepek ekmekle şuanda size yazıyorum ve nescafe içiyorum. akşamki menüm süpriz olacak bugün evlilik yıldönümümüz yemeğe gidecez :)) böyle birgüne uyandım işte bugün
kizlar ben simdi leptopu alip üst kata cikiyorum..hem temizligimi yapayim hem muhabbetimiyoksa isler klacak..ben arada bakar cevaplarim..simdi is basi
yoooo:44: benim bildğimde güzel rüya grür kıçı açık kalınca :26:..benim için güzeldibenim bildigim insanin kici acik kalirsa kabus görür..hem diyorsunki seni rüyamda gördüm hem diyorsun kicim acikta kaldi..buyur burdan Yak..yani bir sen kalmistin bana kabus muamelesi yapmayan dermisiiiiiiiiiiiim
ay evet biz kisin icinde cigköfte yarismasi yapmistik unutmusum ya o acilarin acisi bu yaz cikti bende basur olarak..allahim ne beter Seydi o..aciyi terketmek zorunda kaldim...evet csnim o virane simdi sarax..keske banada nasip olsa öyle genis ferak bir virane..biz nasilsa saray yapariz....hep hayallerimde burada yasayacagim kendi evimin olmasi..ama benim esimin poposu yemediginden tam kagitli is bile aramiyor kredi cekmek icin..kimbilir belki bir gün belki benimde
yok kiz evde yangin ciktigi yok..sadece ev yasli..100 yasi askin ma burada 100 Yas birsey degil..o yüzyasindaki evlerin duvarini delemiyorsun bile tas gibi..yeni binalardan Saglam...himm hangi evden bahsediyorsun bilmiyorum ama benim kendi evimde resmim cok azdir..bir iki tane sadece..geneli kirmizi renk agirlikliysa annemin evidir..yada ablamin..yazin genelde cekindigimiz icin resimleri
ah canim ya ne güzel birinden beynime kazinmissin diye birsey duymak..biri bunu benim oduna söylesin lütfeeeeeeeeeen
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Dün öğlenden sonra kız 2 kere kusunca hemen işleride bıraktığımız gibi küçük kuzuyla kendimizi sağlık ocağına attık :26:
Baya bekledik sıra gelene kadar hatta birkaç çocuk daha vardı aynı şikayetlerle
Çok şükür ciğerlerinde birşey yokmuş sadece üst solunum
Eve gelincede bir baş ağrısı tuttu sıkıntıdan resmen gece uyuyana kadar sürdü ama şükür şimdi iyiyim
Dün menümüde paylaşamadım sizlerle ama birazdan yazarım
Bugün evdeyim ve kalan temizliğimi bitireceğimyarında gezerim artk
Komşu ablam gelicek birazdan kahve içmeye1 haftadır annesinin yanındaydı özledik hem kendisini hemde kahve keyfimizi
YOK canım vakum özelliği yok ama camlarda hiç kurulamaya gerek kalmıyorbuharı bir yandan verip bir yandanda buharın çıkış kısmının üzerindeki çekçekle çekiyorsun nemi ve hiç iz kalmadı hee cam beziylede çok az kalırsa ( acemilikten ) iki sürmeyle alırsın kalan nemi ama çoğu zaman gerek kalmıyor
Halı ve koltuğu kokulardan arındırıp sadece renglerine canlılık veriyor çok derin kirleri çıkardığını sanmıyorum yani halımda denedim çıkmadı ama koltukta denemedim henüz
Yinede çok yararlı bence
Anam yakın olaydın seve seve gelirdim vallane var elime mi yapışacak
Bakma aslında bende çok titiz sayılmam ama annemin hep dediği birşey var ; yapmazsın yapmazsın ama canın istedimi domuz gibi yaparsıngerçektende canım istemesin iki gün elimi sürmem ama sevdiğim biri yarın sana geleceğim desin 3 saatte bütün evi yalar yutarım
Kızına çok geçmiş olsuninşallah çabucak iyileşir
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsunRAbbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnn
ben de meyveyi özledim yarın kahvaltıda şeftali yesem diye düşünüyorum herkese iyi geceler uyku zamanı
sagol hayatim kolayda geldi valla..yatakodasini yukari banyo tuvalet ara salonunu temizleddim..kizlarin odasini ellemedim..gelince kendileri halletsin..hususi temizligimdende kurtuldum..Canım kolay gelsin
İnşallah çabucak biter işinde her yer mis gibi olurbende komşu ablam gelip gidince yatak odasına girişeceğim sonra bir tek banyo kalıyor oda kolay nasılsa
valla bide kötü rüya görünce kici acikta kalmis deniyor...cakma duyumun evidir muhtemelen...o kilolu halim 3 sene önceki halim..93-96 Kilo arasiydim.yoooo:44: benim bildğimde güzel rüya grür kıçı açık kalınca :26:..benim için güzeldi..acaba diyorum rüyamdaki saray senin çakmanı evi olmasın :44:.
allah sana çok daha iyi evler nasib etsinama gördüğüm kadarıyla seniin herif tenbel, girişimci bi tipi yok yapsan yapsan sen yaparsın o işi . .kredi falan çekemiyormusun sen akıllı kadınsın istesen bi yolunu bulursun . .sen yaparsın bacım,yeterki iste.
benim tahmin ettiğim deri koltuklu ev bilmem doğru tahminmi.:26:havuzda tavla görmedim.ama geçen sene sanırım ablan.:44:.
ablanla salıncakmı bilmiyorum bi resmin var kiloluyken .gerçekden çoooookkkkk fark etmiş ne kadardeğişmişin 10 yaş gençleşmişin .ayrıca sen istersen biz topikçe söyleriz senin beyne kazınacak unutulmuycak bi hatun olduğunu kocana:18::18:.ama topikçe ben tek söyllleyem kütükmüş kalkar sen benim karımı niye kazıdın onu tek ben kazırım der mer neme lazım
ne Zaman gelirsen gel basima tac olursun
sen benim eski degil eskimeyen dostumsun
ben sarkiya dalinca köftelerim yandi
hamburger oldu Yanik köfteli bu duruma muhtemen sinirlenecek kocam icin sarkiyi degistiriyorum:
ne söylesen sen haklisin
agiz tadiyla hamburger yiyemedik
ne yazikki o etlerin degerini bilemedik
ne Zaman döversen döv gözüme mor olursun
sen benim yeni degil cok eskiden odunumsun
Alemsin kız Geçmiş olsun köfteler için ya dert etme eğer yakında BİM benzeri bir yer varsa ( artık yurtdışındada varmış yani londrada var dedi görümcem ) oradan hazır hamburger köftelerinden al istersen eşinle dönerken alsanda olur sonra hemencecik onu pişiriverirsin enişteyede senle ilk tanışmamızı hatırlayınca köfteleri unuttum dersin adamın egosu tavan yapsın hatun deli gibi aşık bana olan aşıktan küfteleri yaktı diye
Eline saglık canım ..... Yüzmeye gitmiyor musun artıkHele şükür yatak odamın temizliğide bitti :122: :122: :122:
Bir tek banyo kaldı birde yıkanacak bir kaç makine çamaşır( nevresimleride değiştirince biraz fazla oldu ama olsun )
Yarında sabahtan bir silip süpürdükten sonra eşimin halasına gidebilirim
Cuma günüde annemin evini temizledikmi iki kardeş rahat rahat otururuzgelince hatun rahat etsin
Kız o yanıkları bana getir ben yerimyok kiz muhtemelen o günü hatirladida derdinden köfteleri yakti derayrica benim onunla tanisma gibi bir lüksüm olmadi
var var buranin süpermarketinden almistim zaten ama saglamlari ona yaniklari cocuklara ayiririm belki hic cakmaz durumu..ya Yanik dedimsede Yanik sayilmaz birazcik fazla kizarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?