80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Dün öğlenden sonra kız 2 kere kusunca hemen işleride bıraktığımız gibi küçük kuzuyla kendimizi sağlık ocağına attık :26:
Baya bekledik sıra gelene kadar hatta birkaç çocuk daha vardı aynı şikayetlerle
Çok şükür ciğerlerinde birşey yokmuş sadece üst solunum
Eve gelincede bir baş ağrısı tuttu sıkıntıdan resmen gece uyuyana kadar sürdü ama şükür şimdi iyiyim

Dün menümüde paylaşamadım sizlerle ama birazdan yazarım
Bugün evdeyim ve kalan temizliğimi bitireceğim yarında gezerim artk
Komşu ablam gelicek birazdan kahve içmeye 1 haftadır annesinin yanındaydı özledik hem kendisini hemde kahve keyfimizi

YOK canım vakum özelliği yok ama camlarda hiç kurulamaya gerek kalmıyor buharı bir yandan verip bir yandanda buharın çıkış kısmının üzerindeki çekçekle çekiyorsun nemi ve hiç iz kalmadı hee cam beziylede çok az kalırsa ( acemilikten ) iki sürmeyle alırsın kalan nemi ama çoğu zaman gerek kalmıyor
Halı ve koltuğu kokulardan arındırıp sadece renglerine canlılık veriyor çok derin kirleri çıkardığını sanmıyorum yani halımda denedim çıkmadı ama koltukta denemedim henüz
Yinede çok yararlı bence

cecoooo bizim evede gelsene kız temizliğe

Anam yakın olaydın seve seve gelirdim valla ne var elime mi yapışacak
Bakma aslında bende çok titiz sayılmam ama annemin hep dediği birşey var ; yapmazsın yapmazsın ama canın istedimi domuz gibi yaparsın gerçektende canım istemesin iki gün elimi sürmem ama sevdiğim biri yarın sana geleceğim desin 3 saatte bütün evi yalar yutarım

Kızına çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun RAbbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnn

Kızına çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun RAbbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnn[/QUOTE]

tşkkür ederim canım. Kızım biraz daha iyi gibi. amin ecmain hepimize sağlıklı mutlu huzurlu ve zayıf seneler nasip etsin mevlam :).

Evet kızlar önce dünki menümü yazayım

Sabah;
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 kk beyaz peynir
3 ceviz ( ekmek canım istemedi )
1 şekersiz çay

ara;
7 - 8 ufak parça kavun ( bağırsakları çalıştırsın diye )

Öğlen;
1 koca kase salata az yağlı bol limonlu
1 kase çorba
1 bardak ayran

ara;
1 nescafe

akşam;
1 kase çorba
1 büyük bardak ayran
çok az çiğ köfte ( eşim getirmiş canı istedi diye :26: ) Yemiyeydim iyidi ama onu yiyince başka birşey yemek istemedim dengelensin diye

Bugünki menümüde akşam yazarım şimdilik kahvaltı ettim sonuçta sadece

kizlar ben simdi leptopu alip üst kata cikiyorum..hem temizligimi yapayim hem muhabbetimi yoksa isler klacak..ben arada bakar cevaplarim..simdi is basi

kizlar ben simdi leptopu alip üst kata cikiyorum..hem temizligimi yapayim hem muhabbetimi yoksa isler klacak..ben arada bakar cevaplarim..simdi is basi

Canım kolay gelsin
İnşallah çabucak biter işinde her yer mis gibi olur bende komşu ablam gelip gidince yatak odasına girişeceğim sonra bir tek banyo kalıyor oda kolay nasılsa

yoooo:44: benim bildğimde güzel rüya grür kıçı açık kalınca :26:..benim için güzeldi ..acaba diyorum rüyamdaki saray senin çakmanı evi olmasın :44:.
allah sana çok daha iyi evler nasib etsin ama gördüğüm kadarıyla seniin herif tenbel, girişimci bi tipi yok yapsan yapsan sen yaparsın o işi ..kredi falan çekemiyormusun sen akıllı kadınsın istesen bi yolunu bulursun ..sen yaparsın bacım,yeterki iste.
benim tahmin ettiğim deri koltuklu ev bilmem doğru tahminmi.:26:havuzda tavla görmedim.ama geçen sene sanırım ablan.:44:.
ablanla salıncakmı bilmiyorum bi resmin var kiloluyken .gerçekden çoooookkkkk fark etmiş ne kadardeğişmişin 10 yaş gençleşmişin .ayrıca sen istersen biz topikçe söyleriz senin beyne kazınacak unutulmuycak bi hatun olduğunu kocana:18::18:.ama topikçe ben tek söyllleyem kütükmüş kalkar sen benim karımı niye kazıdın onu tek ben kazırım der mer neme lazım

senin cimciyede geçmiş olsun ceco
neyseki önemli bişey deyil çabucak atlatır işallah
eeeee hatalık sezonu açıldı artık olağan durumlar ..benim küçükde hasta 5 ggündür öksürüyor az

her kış balıkyağı içiririm başlasam olucak kıza.

benim uykum geldi millet temizlik yapıyo bende uyuyum bari

Canım kolay gelsin
İnşallah çabucak biter işinde her yer mis gibi olur bende komşu ablam gelip gidince yatak odasına girişeceğim sonra bir tek banyo kalıyor oda kolay nasılsa
sagol hayatim kolayda geldi valla..yatakodasini yukari banyo tuvalet ara salonunu temizleddim..kizlarin odasini ellemedim..gelince kendileri halletsin..hususi temizligimdende kurtuldum..oh be
aksamada hamburger aypicam..et Hazir ekmek Hazir bir domatesle marol kesicem o Kadar...cok yorucu olacak aksam yemegi hazirlamak

valla bide kötü rüya görünce kici acikta kalmis deniyor...cakma duyumun evidir muhtemelen...o kilolu halim 3 sene önceki halim..93-96 Kilo arasiydim.
ev meselesine gelince calismadan kredi vermiyorlar malesef..Hemde en az 6 ay olacak...yani kocamin tembelligi yüzünden ben calismayi düsünüyorum..diplomami haftaya ilgili kuruma vericem..almanyayla eslestirecekler..artik diploma hangi dereceye hangi meslege denk gelecek bilmiyorum bilr belli olsun ona göre is bulucam artik
yok gi kocamin kütüklügü bana..benim disimda herkese cok kibar anlayisli yardimsever

tamam tamam anlasildi bu gün benim ferdi özbegen günüm

gülmek icin yaratilmis gözlerde yaslar niyeeeeeeeee

ne Zaman gelirsen gel basima tac olursun
sen benim eski degil eskimeyen dostumsun

ben sarkiya dalinca köftelerim yandi
hamburger oldu Yanik köfteli bu duruma muhtemen sinirlenecek kocam icin sarkiyi degistiriyorum:

ne söylesen sen haklisin
agiz tadiyla hamburger yiyemedik
ne yazikki o etlerin degerini bilemedik

ne Zaman döversen döv gözüme mor olursun
sen benim yeni degil cok eskiden odunumsun

ee köfteleri yaktigima göre söyle süslenip püslenip gideyim herifi almaya..biraz naz biraz cilve...yani yumusatma durumlari..gerci o görür görmez anlar ya olsuun..genede yumusatir

Alemsin kız Geçmiş olsun köfteler için ya dert etme eğer yakında BİM benzeri bir yer varsa ( artık yurtdışındada varmış yani londrada var dedi görümcem ) oradan hazır hamburger köftelerinden al istersen eşinle dönerken alsanda olur sonra hemencecik onu pişiriverirsin enişteyede senle ilk tanışmamızı hatırlayınca köfteleri unuttum dersin adamın egosu tavan yapsın hatun deli gibi aşık bana olan aşıktan küfteleri yaktı diye

Son düzenleme:

yok kiz muhtemelen o günü hatirladida derdinden köfteleri yakti der ayrica benim onunla tanisma gibi bir lüksüm olmadi
var var buranin süpermarketinden almistim zaten ama saglamlari ona yaniklari cocuklara ayiririm belki hic cakmaz durumu..ya Yanik dedimsede Yanik sayilmaz birazcik fazla kizarmis

Hele şükür yatak odamın temizliğide bitti :122: :122: :122:

Bir tek banyo kaldı birde yıkanacak bir kaç makine çamaşır ( nevresimleride değiştirince biraz fazla oldu ama olsun )
Yarında sabahtan bir silip süpürdükten sonra eşimin halasına gidebilirim

Cuma günüde annemin evini temizledikmi iki kardeş rahat rahat otururuz gelince hatun rahat etsin

Kızlar denize girdim harika bi su vardı bugun tertemızdı bıras dalga vardı ama yınede cok guzeldı antalyayı pek sevmıorum ama soyle bı dusununce ulkemızdekı cogu sehır uzun kolluya hatta monta bıle gecmısken burda hala guneslenebılıosun bugun bıras sevmeye basladım yanı :))))) bugunku sporum 2 km yuruyus 1 saat dalgalı denızde yuzme arkasından pazara gıtme yeter herhalfde dımı halım kalmadı da

Eline saglık canım ..... Yüzmeye gitmiyor musun artık
Kız o yanıkları bana getir ben yerim

Sabah 1 yumurta..domates,kırmızı biber....1 dilim peynir....herseyi berbat ettigim cokokrem ve ekmek...baya bi yani
Ara nektari ...yogurt
Aksam 1 tabak mercimekli bulgur pilavi...1 kase yogurt...3 aci biber
(Bulgur pilavini o kadar yememeliydim)
Neyse zaten tartiyi camdan asagi atmayi dusunuyorum ...
Hastayim böô yapasim var sürekli ...
Sabah ac karna bö yapınca az kendime geldim ama cok halsizim...
Yürüyemiyorum filan....
Ama hala umutluyum... Bayrama 67. Kusuru göreceğimden
Bi iyi olamadım ya... Be neden iyilesemiyorum ((( böhüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…