- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Eline saglık canım ..... Yüzmeye gitmiyor musun artık
Ben üşüyorum sen denize mı girdin :)Kızlar denize girdim harika bi su vardı bugun tertemızdı bıras dalga vardı ama yınede cok guzeldı antalyayı pek sevmıorum ama soyle bı dusununce ulkemızdekı cogu sehır uzun kolluya hatta monta bıle gecmısken burda hala guneslenebılıosun bugun bıras sevmeye basladım yanı :))))) bugunku sporum 2 km yuruyus 1 saat dalgalı denızde yuzme arkasından pazara gıtme yeter herhalfde dımı halım kalmadı da
Ben üşüyorum sen denize mı girdin :)
sporunu yapmışsın ne mutlu sana
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Dün öğlenden sonra kız 2 kere kusunca hemen işleride bıraktığımız gibi küçük kuzuyla kendimizi sağlık ocağına attık :26:
Baya bekledik sıra gelene kadar hatta birkaç çocuk daha vardı aynı şikayetlerle
Çok şükür ciğerlerinde birşey yokmuş sadece üst solunum
Eve gelincede bir baş ağrısı tuttu sıkıntıdan resmen gece uyuyana kadar sürdü ama şükür şimdi iyiyim
Dün menümüde paylaşamadım sizlerle ama birazdan yazarım
Bugün evdeyim ve kalan temizliğimi bitireceğimyarında gezerim artk
Komşu ablam gelicek birazdan kahve içmeye1 haftadır annesinin yanındaydı özledik hem kendisini hemde kahve keyfimizi
YOK canım vakum özelliği yok ama camlarda hiç kurulamaya gerek kalmıyorbuharı bir yandan verip bir yandanda buharın çıkış kısmının üzerindeki çekçekle çekiyorsun nemi ve hiç iz kalmadı hee cam beziylede çok az kalırsa ( acemilikten ) iki sürmeyle alırsın kalan nemi ama çoğu zaman gerek kalmıyor
Halı ve koltuğu kokulardan arındırıp sadece renglerine canlılık veriyor çok derin kirleri çıkardığını sanmıyorum yani halımda denedim çıkmadı ama koltukta denemedim henüz
Yinede çok yararlı bence
Anam yakın olaydın seve seve gelirdim vallane var elime mi yapışacak
Bakma aslında bende çok titiz sayılmam ama annemin hep dediği birşey var ; yapmazsın yapmazsın ama canın istedimi domuz gibi yaparsıngerçektende canım istemesin iki gün elimi sürmem ama sevdiğim biri yarın sana geleceğim desin 3 saatte bütün evi yalar yutarım
Kızına çok geçmiş olsuninşallah çabucak iyileşir
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsunRAbbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnn
cecom nerelerdesin sen yaaaa!!!!geçmişe bakıyorum beğenilerin var ama mesajın hiç yok.acaba artık takılmıyor mu buralarda diye düşündüm yani.geçmiş olsun canım...küçük meleğin umarım biran önce ii olur....
selam kızlarrrr
bende okuldan geldim evimi temizledim ama 45 dak sürdü spordan filan sayılmaz yani
1+1 rahatlığı
Benmde aynı canım 1 +1ama 90 m2 dun bı tamızlıge gırdım 2 saat surdu perde fılan yıkasam cam sılsem 4 5 saatı bulur sen nasıl 45 dk bıtırdın)
geçmiş olsun kelebeğimm,,üşüttünmü mideni nane isen iyi gelirSabah 1 yumurta..domates,kırmızı biber....1 dilim peynir....herseyi berbat ettigim cokokrem ve ekmek...baya bi yani
Ara nektari ...yogurt
Aksam 1 tabak mercimekli bulgur pilavi...1 kase yogurt...3 aci biber
(Bulgur pilavini o kadar yememeliydim)
Neyse zaten tartiyi camdan asagi atmayi dusunuyorum ...
Hastayim böô yapasim var sürekli ...
Sabah ac karna bö yapınca az kendime geldim ama cok halsizim...
Yürüyemiyorum filan....
Ama hala umutluyum... Bayrama 67. Kusuru göreceğimden
Bi iyi olamadım ya... Be neden iyilesemiyorum((( böhüüüüüüüü
offfff offff daral geldi bana sen anlatınca kendim geldi aklıma .slm kızlar nasılsınız bakalım ccom canım çok geçmiş olsun cücük iyidir inşallah. duyumum sana da geçmiş olsun dün benden bulaştı galiba kafayı yemişsinbeni hiç sormayın bu gün coştum. bugün bizimki kendine öğlene kadar izin vermiş. söylemesi ayıp evde bişe kalmamıştı alış veriş yaptık biraz öğlen o gidince dedim şunları yerleştireyim. herşey böyle başladı. en son yatakodasını temizlemeyi bitirdiğimi hatırlıyorm. duyumun dediği gibi bal dökecektim yerlere nerdeyse. uzuuuuun zamandır hiç bu kadar temiz görmemiştim bu evi. hoş şimdi durum ne diye sorarsanız. galiba çocuklar odalarının anasını ağlattılar şimdi de benim çekirdek manyağı kızım kabukları döke döke yiyo. bitmez bu işler bitmeeeeeez. size bi bakimde banyo yapim dedim ama maşallah dünden beri döktürmüşsünüz. oku oku bitiremedim. şimdi de yemek zamanı geldi allahtan patates haşladım iş yaparken. salatasını yapıp verecem bizimkinin önüne heralde sesi çıkmaz.
bu gece ne zordu var ya otarafa dönüyom uyuyamıyom bu tarafa dönüyom olmuyo. bizimki acıdı halime arkama bir iki yastık daha koydu o da yastığını düz koydu bana eşlik etti rahatsız uykumda. resmen oturarak uyudum. başladı gebeliğin en zor zamanlarıartık iki ay gebelikten sonrasındada bebişin viyaklamasından uyuyamam duyum sende getir vakit varken beraber büyütelim.
kiz sen yoksa hamile olmayasinSabah 1 yumurta..domates,kırmızı biber....1 dilim peynir....herseyi berbat ettigim cokokrem ve ekmek...baya bi yani
Ara nektari ...yogurt
Aksam 1 tabak mercimekli bulgur pilavi...1 kase yogurt...3 aci biber
(Bulgur pilavini o kadar yememeliydim)
Neyse zaten tartiyi camdan asagi atmayi dusunuyorum ...
Hastayim böô yapasim var sürekli ...
Sabah ac karna bö yapınca az kendime geldim ama cok halsizim...
Yürüyemiyorum filan....
Ama hala umutluyum... Bayrama 67. Kusuru göreceğimden
Bi iyi olamadım ya... Be neden iyilesemiyorum((( böhüüüüüüüü
neeeeee bende mislm kızlar nasılsınız bakalım ccom canım çok geçmiş olsun cücük iyidir inşallah. duyumum sana da geçmiş olsun dün benden bulaştı galiba kafayı yemişsinbeni hiç sormayın bu gün coştum. bugün bizimki kendine öğlene kadar izin vermiş. söylemesi ayıp evde bişe kalmamıştı alış veriş yaptık biraz öğlen o gidince dedim şunları yerleştireyim. herşey böyle başladı. en son yatakodasını temizlemeyi bitirdiğimi hatırlıyorm. duyumun dediği gibi bal dökecektim yerlere nerdeyse. uzuuuuun zamandır hiç bu kadar temiz görmemiştim bu evi. hoş şimdi durum ne diye sorarsanız. galiba çocuklar odalarının anasını ağlattılar şimdi de benim çekirdek manyağı kızım kabukları döke döke yiyo. bitmez bu işler bitmeeeeeez. size bi bakimde banyo yapim dedim ama maşallah dünden beri döktürmüşsünüz. oku oku bitiremedim. şimdi de yemek zamanı geldi allahtan patates haşladım iş yaparken. salatasını yapıp verecem bizimkinin önüne heralde sesi çıkmaz.
bu gece ne zordu var ya otarafa dönüyom uyuyamıyom bu tarafa dönüyom olmuyo. bizimki acıdı halime arkama bir iki yastık daha koydu o da yastığını düz koydu bana eşlik etti rahatsız uykumda. resmen oturarak uyudum. başladı gebeliğin en zor zamanlarıartık iki ay gebelikten sonrasındada bebişin viyaklamasından uyuyamam duyum sende getir vakit varken beraber büyütelim.
elinslm kızlar nasılsınız bakalım ccom canım çok geçmiş olsun cücük iyidir inşallah. duyumum sana da geçmiş olsun dün benden bulaştı galiba kafayı yemişsinbeni hiç sormayın bu gün coştum. bugün bizimki kendine öğlene kadar izin vermiş. söylemesi ayıp evde bişe kalmamıştı alış veriş yaptık biraz öğlen o gidince dedim şunları yerleştireyim. herşey böyle başladı. en son yatakodasını temizlemeyi bitirdiğimi hatırlıyorm. duyumun dediği gibi bal dökecektim yerlere nerdeyse. uzuuuuun zamandır hiç bu kadar temiz görmemiştim bu evi. hoş şimdi durum ne diye sorarsanız. galiba çocuklar odalarının anasını ağlattılar şimdi de benim çekirdek manyağı kızım kabukları döke döke yiyo. bitmez bu işler bitmeeeeeez. size bi bakimde banyo yapim dedim ama maşallah dünden beri döktürmüşsünüz. oku oku bitiremedim. şimdi de yemek zamanı geldi allahtan patates haşladım iş yaparken. salatasını yapıp verecem bizimkinin önüne heralde sesi çıkmaz.
Bilmiyorum canım ya bide acayip halsizlik vargeçmiş olsun kelebeğimm,,üşüttünmü mideni nane isen iyi gelir
offfff offff daral geldi bana sen anlatınca kendim geldi aklıma .
2 hamileligimdede son 3 ay hiç yatamamıştım hep otur vaziyet uyumaya çalıştım.
allahım hayırlısıyla kurtarsın seni..amannn hamilelikmi allah isteyenlere versin ,sevmesi çokk güzelde cesaret işi valla
sende iştaha nı geldin bacım ne temizliği bu bukadar
kendine dikkat et yorulma fazla
Neeeeeeeeekiz sen yoksa hamile olmayasin
neeeeee bende mibebek getirmek mi beraber büyütmekmi
sen ne diyon giiiiiiiiiiiiiiii
Bendede yeni hurrem hic olmamışbu cakma hürrem hic olmamis yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((
bizim cakma duyum daha sempatik bu buzdolabi hatunun yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?