80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eline saglık canım ..... Yüzmeye gitmiyor musun artık

Sağ ol canım Aslında yüzmeye devamda bu hafta temizlikden dolayı gitmedim Önümüzdeki haftada bir kaç gün gidemem ama ondan sonra çok daha sıkı spora asılacağım inşallah gerekirse her gün gideceğim

Ben üşüyorum sen denize mı girdin :)
sporunu yapmışsın ne mutlu sana

cecom nerelerdesin sen yaaaa!!!!geçmişe bakıyorum beğenilerin var ama mesajın hiç yok.acaba artık takılmıyor mu buralarda diye düşündüm yani.geçmiş olsun canım...küçük meleğin umarım biran önce ii olur....

selam kızlarrrr
bende okuldan geldim evimi temizledim ama 45 dak sürdü spordan filan sayılmaz yani
1+1 rahatlığı

Buralardayımda canım sağ olsun kız arada rahat vermiyor şimdi uyududa arada bakabiliyorum

slm kızlar nasılsınız bakalım ccom canım çok geçmiş olsun cücük iyidir inşallah. duyumum sana da geçmiş olsun dün benden bulaştı galiba kafayı yemişsin beni hiç sormayın bu gün coştum. bugün bizimki kendine öğlene kadar izin vermiş. söylemesi ayıp evde bişe kalmamıştı alış veriş yaptık biraz öğlen o gidince dedim şunları yerleştireyim. herşey böyle başladı. en son yatakodasını temizlemeyi bitirdiğimi hatırlıyorm. duyumun dediği gibi bal dökecektim yerlere nerdeyse. uzuuuuun zamandır hiç bu kadar temiz görmemiştim bu evi. hoş şimdi durum ne diye sorarsanız. galiba çocuklar odalarının anasını ağlattılar şimdi de benim çekirdek manyağı kızım kabukları döke döke yiyo. bitmez bu işler bitmeeeeeez. size bi bakimde banyo yapim dedim ama maşallah dünden beri döktürmüşsünüz. oku oku bitiremedim. şimdi de yemek zamanı geldi allahtan patates haşladım iş yaparken. salatasını yapıp verecem bizimkinin önüne heralde sesi çıkmaz.
bu gece ne zordu var ya otarafa dönüyom uyuyamıyom bu tarafa dönüyom olmuyo. bizimki acıdı halime arkama bir iki yastık daha koydu o da yastığını düz koydu bana eşlik etti rahatsız uykumda. resmen oturarak uyudum. başladı gebeliğin en zor zamanları artık iki ay gebelikten sonrasındada bebişin viyaklamasından uyuyamam duyum sende getir vakit varken beraber büyütelim.

Benmde aynı canım 1 +1ama 90 m2 dun bı tamızlıge gırdım 2 saat surdu perde fılan yıkasam cam sılsem 4 5 saatı bulur sen nasıl 45 dk bıtırdın )

yer süpür sil toz al lavabolar balkon bitti gitti
bi de ben çikoyu balkona koyduğum için hızlı hızlı yapıyorum

Menüm

Sabah öğle
Nesfit yarım bardak süt ile

Ara 2 dlm tam bugday ekmeği
Acı biber salçası

Ara 1 elma

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
5 kasık yogurtlu semızotu
3 turşu
4 patates kızartması (
Şuan 1 soda

Spor belkı 15 dk bısıklet
Spor sonrası wasa yerım acıkırsam

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sonra ela yapar şaka şaka seve seve paylaşıyorum yeterki hatırlatılsın

Sabah;
2 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 KK beyaz peynir
1 ufak turp bol limonlu

ara;
1 az şekerli türk kahvesi ( çok çok az şeker koydum sadece acılığını alsın diye )
2 avuç üzüm

Öğlen;
1 kase çorba
1 büyük bardak ayran
1 büyük kase salata ( karışık )

ara;
1 bardak ayran

akşam;
1 kase çorba
3 YK kadar soğanlı yumurta ( nerden aklıma geldiyse anam yapardı diyip yaptım )
4 - 5 Çatal yoğurtlu semiz otu salatası
3 tane ufak haşlanmış tavuk budu ( yağsız tabiki )
1 bardak zero

( akşam yemeği biraz karışık gibi oldu ama en azından sağlıklı )

geçmiş olsun kelebeğimm,,üşüttünmü mideni nane isen iyi gelir
offfff offff daral geldi bana sen anlatınca kendim geldi aklıma .

2 hamileligimdede son 3 ay hiç yatamamıştım hep otur vaziyet uyumaya çalıştım.

allahım hayırlısıyla kurtarsın seni ..amannn hamilelikmi allah isteyenlere versin,sevmesi çokk güzelde cesaret işi valla

sende iştaha nı geldin bacım ne temizliği bu bukadar
kendine dikkat et yorulma fazla

menüm

sabah5 1 çy br süt

sabah
1 dlm pynr
2 dlm ekmk
4 zetn
domates
1 ısırık yumurtalı ekmk

ara
1 kçk salkım üzüm

öğlen
1 hşlmş mısır

ara
1 kurabiye
1 tulumba tatlısı

akşam
1 kşk kavurma
1 kşk bulgur pilavı
1 parça börek

gece ne yerim bilmiyommm

kiz sen yoksa hamile olmayasin

neeeeee bende mi bebek getirmek mi beraber büyütmekmi
sen ne diyon giiiiiiiiiiiiiiii

Sabah:
herzamanki miktarda ayni seylerla kahvalti...ekmek 2 dilim
ara:hatirlayamiyorum herhalde abartili birsey degildi...

ögle:1 Tabak pirasa yemegi

ara: 3 kayisi

aksam:
bir Tabak salata
1 hamburger köftesi
ekmek hic yemedim

spor:1saat 5 dakika yürüyüs

bu cakma hürrem hic olmamis yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((
bizim cakma duyum daha sempatik bu buzdolabi hatunun yaninda

elin
eline saglık canım ...amaaaaaan yap yap aynı...ins geç kirlenir...zordur son aylar...
ayyy kendi hamileliğim cok kötü olduğu icin nerde bi hamile görsem...icim bi fena oluyor...
allah yardımcınız olsun ...zira son4 yilim hamilelik+dogum+emzirme olarak geçiyor (cok sukur)

Bilmiyorum canım ya bide acayip halsizlik var

kiz sen yoksa hamile olmayasin

neeeeee bende mi bebek getirmek mi beraber büyütmekmi
sen ne diyon giiiiiiiiiiiiiiii
Neeeeeeeee Yok kız
allahisteyenlere versin...yeni bitti şey dönemim ...:) ana aynı hamilelikteki gibi his ettiklerim
bu cakma hürrem hic olmamis yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((
bizim cakma duyum daha sempatik bu buzdolabi hatunun yaninda
Bendede yeni hurrem hic olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…