80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr nerdesiniz yahuu

benim canım sıkıldı bak yemek yşycem yoksa

Yettim şekerim yettim
Sakın zararlı birşey sürme ağzına bu saatte bak buradayız aslında benimde karnım aç ama olsun sonuç inşallah iyi olur

AY COK SUKUR YA kızlar tekrardan ben geldım 1 aydır pc bozuktu 1 2 defa telefondan gırmeye calıstım ama anacım alısmısız bılgısayarın koca ekranına telefondan olmuyo valla neyse yarın sabah menü paylasımlarımla baslıycam ınsallah gecmıs cook oyuzden hepsını okıyamam kesın ama özledım sızlerı alısmıstım heraksam okumaya yazmasamda hergün sizi okumadan günüm gecmezdı neyse sabaha görüsürüz insallah,,

bugün çok halsizim kızlar kafamı kaldıramadım desem yeridir katılamadım size

sabah nesfit

ara 3 parça mandalina

öğle 1 ayran 1parça tavuk kapama
5 kaşık çorba yarım dilim ekmek

ara 10 badem

akşam nesfit

ara muz 3 hoşbeş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum

Aslında felaket uykum vardı ( gece çok geç yattık küçük cadı uyumak istemeyince ) ama sağ olsun eşim hadi kalk diye tutturdu işe giderken ama şimdi kendime geldim
Şimdi hemen kahvaltımıda ediyorum ki metabolizma turbo moda geçsin

bu cakma hürrem hic olmamis yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((
bizim cakma duyum daha sempatik bu buzdolabi hatunun yaninda

ayyyy hiç sorma insanın içinden izlemek gelmiyo. önceden kavga edecek kadar olsa da kalkamazdım başından. dün selimle bayazıt at yarışına başladılar bıraktım bir daha da uğramadım odaya.

oooooo cecom geç bile kalmışın kahvaltı yapmakta. bak ben yaptım kocayı çocuğu gönderdim küçük cücüğünde beslenmesini bitirebilirsem tamamdır.
dün dedimmi bilmem bimde eski ürünleri depodan çıkardılar. normalde 200 tl olan yazıcıyı promosyon gününde 125 e vermişler dün 69 tl idi. hemen bi tane aldık hem yazıcı hem tarayıca hemde fotokopi makinası. çok iyiydi. ancak ya ciz ters bişe yaptık ya da makine bozuk renkler normal çıkmıyo. bizimle aynı alan bi arkadaş vardı onu aradı eşim seninki nasıl diye o mükemmel çalışıyo dedi. bu gün biraz daha uğraşıp olmazsa iade edecek. ya çok sevinmiştim. bana çok lazım oluyo yazıcı özellikle sınav zamanlarında. bizimkine dershaneden çıkar getir deyince zor geliyodu. inşallah düzelir de götürmez geri.:18::18::18::18:

Ohhh afiyet olsun şekerim
Benim eşim sağ olsun sabahları kahvaltı etmeden işe gidiyor ( şirkette yapıyor kahvaltısını )
Daha evvel defalarca kahvaltı hazırldım erkenden ama adam 10 dakika fazla uyumayı tercih etti
Gece geç yatmamış olsaydım ondan evvel uyanır 7de yapardım kahvaltımı ama kafamı kaldıramadım gece birde ilacımı içmeyi unutmuştum herhalde ondanda uykumu alamadım

Yettim şekerim yettim
Sakın zararlı birşey sürme ağzına bu saatte bak buradayız aslında benimde karnım aç ama olsun sonuç inşallah iyi olur
aşk olsun ama beni yalnız bıraktınızama çok şükür zararlı bişey yemeden elma yiyip yattım lütfen bi daha beni yalnız bırakmayın kilo alırsan sizden bilirim
hoşgeldiin yeniden aramızaaişallah bi daha bozulmaz pc hepberaber mutlu mesut kilolardan kurtuluruz
ayyyy hiç sorma insanın içinden izlemek gelmiyo. önceden kavga edecek kadar olsa da kalkamazdım başından. dün selimle bayazıt at yarışına başladılar bıraktım bir daha da uğramadım odaya.
valla bende geçen kış hiç kaçırmadan izliyordum ama sonlara doğru sıkılmıştım ,tabi kkkatkısı çok bunda burda sohbet daha tatlı ..ama bu sezon ilk bölüme şöyle bi baktım ııı sıkıldım sıktı artık hep aynı şeyler ..ama çalıkuşu başladı baya güzel gibi onu izliycem.ben çokk küçükken vardı sanırım annemler izlerdi ama sadece ismini hatırlıyorum baya küçüktüm yani dedim ve şimdi netten baktım hangi yılda oynamış diye 86 da oynamış.sandıgım kadarda küçük deyilmişim 7 yaşımdaymışım ama hatırlamıyorum pek :26:
aaa çok iyi almışınızişallah arızalı deyildirde kullanırsın şimdilerdeher eve lazım zatn yazıcı çocukların ödevleri için zırt bırt lazım oluyor..güle güle kullan canım.

bakıyorum dünden beri sende bi enerji var kahvaltılar yapılmış koca gönderilmiş .ohhh ohhh maşallahh sanaa

Neeeeeeeee Yok kız
allahisteyenlere versin...yeni bitti şey dönemim ...:) ana aynı hamilelikteki gibi his ettiklerim

Bendede yeni hurrem hic olmamış
ay sorma hic zevk vermedi bu diziyi izlemek...kadinda hareket yok yani sanki kendini rolüne veremiyor gibi..buz gubu bir kadin ya

´kiz sen bu gidisle valla liste basi olucan..caktirmadan tek gececen bizi bu alemde...nesfit yiyincede liste yazmak kolay oluyor degilmi

hürrem gitti tadi kacti..bunlar yazi bile getiremezler bu gidisle 2 ayda falan final verirler

insallah Saglam cikarda icin rahat eder

kızlarrdün çarşıda elime bi tanıtım kağıdı tutturdular IŞIK YOLCULARIADINDA Bİ DERNEK VARMIŞ

BİR KİLO VERME YARIŞMASI DÜZENLEMİŞLER .BESLENME EĞİTİMİ AKTİVİTE FALAN BİŞEYLER YAZIYOR .ÖDÜLLÜ YARIŞMA DİYE BAŞLIK ATMIŞLAR .ZATEN EN GÜZEL ÖDÜL KİLO VERMEK YA ,,ARAMAKLA ARAMAMNMAK ARASINDA KALDIM MALUM DOLANDIRICILAR SAHTEKARLAR KOL GEZİYOR ORTALIKTA .İZMİR İSTANBULDA VARMIŞ BU DERNEK HİÇ DUYANINIZ OLDUMU ..

Canım ben hiç duymadım öyle birşey ama büyük ihtimal bu herballife tarzı şeyleri kakalamak için düzenlenen bir organizasyondur :44: istersen bir internette araştır birde seninkinin onayı olmadan sakın arama canım çünkü çoğu aman no görünür karşı tarafta sonra elli kere ararlar seni rahatsız olursun

hiiic duymadim..gerci duymamamda cok normal sanirim bu Kadar mesafeden
keske buradada öyle bir Yaris düzenleseler..birinci olmayacagim kesin ama o sebeplede bayagi hizli ve Saglam kilolar verirdim herhalde..bu Sabah tarti gene atri gösterdi ya kafam bozuk..aslinda normal arti cikmasi..malum pazartesi kirmizi kart yiyecegim..ee siskinlik baslayacakti zaten ama bu ay kirmizi karta ragnem Eksi olucam diye inatlastim ya olamayincada hayalkirikligi yasadim...gerci yarin Sabah hic belli olmaz ama..bu aksami hafif atlatayimda bari Sabah yalandanda olsa Eksi göreyim ki tüm hafta cabalayacak keyfim olsunSabah yürüyüsü yapmayi düsünmüyorum..sadece yorgani kafama cekip uyuyasim var valla
kahvaltiyi yapmamis olsam yatardimda yemegin üstüne yatarsam midem mahvolur diye yatamiyorum..

Işık Yolcuları Derneği

Beyazcan canım bak bunu buldum ama işin garibi dernek adresi amerikada bir adres :44: amerikada bir dernek neden buralara kadar uzansın hadi uzandı diyelim büyük bir dernek olsa mutlaka TVlerde de duyrulurdu ve sağlık bakanlığı destekli olurdu bence
Yine sen bilirsin ama bunlar mutlaka birşey kakalamaya çalışacaklar gibi bir his var içimde

ne kakalayacaklarını buldum

Nette bakıyorum konyada o tür şeyler pek gitmez ya belki araştırmadan hoplayanlar olur:18:

Reiki , feng suihi, yeniden doğuş, tarot marot bişeyler haa bide hipnozz

Amann benim tarzım deyil böyle şeyler benim mis gibi kk var ne hipnoz yapar nede inançlarımı değiştirir

AMAN ALLAHIMM NEDE BİLİYORLAR İNSANLARIN ZAYIF NOKTALARINI

KİLO HERKESİN SORUNU BİDE MEVLANA RESMİ KOYMUŞLAR TANITIMLARA

ZATEN KİLO DİYİNCE AKAN SULAR DURUR..HER HALTI YERİZ KİLO VERİCEZ DİYE BAŞIMIZA NELER GETİRİRİZ KİMİZ CANINDAN OLUR KİMİMİZ SAĞLIĞINDAN .ŞİMDİDE SIRA İNANDIĞIMIZ ŞEYLERE GELDİ

Son düzenleme:
ayyy hiç sorma sabah kalktım yine giriştim ev tekrar kirlenmesin biraz daha idare etsin diye şimdi yemeğim bile hazır ooooooooh sefam olsun öğleden sonra rahatım belki karşı kpmşuma giderim anneannesi vefat etti dün geldi eve görüşemedik daha.
kız dikkatet tırsıyorum böyle işlerden.

bişe soracam o kağıdı eline tutuşturdukları sırada tipine bakarakmı verdiler. zayıflara da verdiler mi yoksa. ayyyy seçme yapıyolarsa çoooook iğrenç hisseder insan kendini kııııız.

selam kızlar doktordan gelıyorum dişçide randevum vardı valla kendımı eve atar atmaz pcyı actım bıraz gecmıs yaptım bırazda ben yazıyım dedım:)buyukkızımı saat bırde okula bırakıcam ufak kızımıda alıp ordan yuruyuse gıtmeyı düşünüyorum havada bayagı sıcak bugun ama bayrama kadar bıraz eksılmek lazım o yuzden yuruyus saRT.aksamüstü tekrardan gelırım ınsallah

Kızlarrrrrr ben geldım nolcak benım bu gec uyanışlarım 12 den once kalkamıorum ( bırasdan temızlıgebaslıcam yarın gıdersek temız kalsın ev pazartesı de kursum balsıo yapamam

Kızlarrrrrr ben geldım nolcak benım bu gec uyanışlarım 12 den once kalkamıorum ( bırasdan temızlıgebaslıcam yarın gıdersek temız kalsın ev pazartesı de kursum balsıo yapamam

sabah çok yatan çooook kilo alıyo biliyosun değilmi. yani metabolizmanın en çok çalıştığı zaman sen uyuyarak onu en yavaş halinde kullanıyosun. gece erken yatmaya çalış. erken dediğim 12 falan o zaman yatınca sabah kalkabiliyosun. eşine de söyle işe giderken çağırsın seni bana kahvaltı hazırla falan desin.

yürü kız kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…