- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlarr nerdesiniz yahuu
benim canım sıkıldı bak yemek yşycem yoksa
bu cakma hürrem hic olmamis yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((
bizim cakma duyum daha sempatik bu buzdolabi hatunun yaninda
oooooo cecom geç bile kalmışın kahvaltı yapmakta. bak ben yaptım kocayı çocuğu gönderdim küçük cücüğünde beslenmesini bitirebilirsem tamamdır.
dün dedimmi bilmem bimde eski ürünleri depodan çıkardılar. normalde 200 tl olan yazıcıyı promosyon gününde 125 e vermişler dün 69 tl idi. hemen bi tane aldık hem yazıcı hem tarayıca hemde fotokopi makinası. çok iyiydi. ancak ya ciz ters bişe yaptık ya da makine bozuk renkler normal çıkmıyo. bizimle aynı alan bi arkadaş vardı onu aradı eşim seninki nasıl diye o mükemmel çalışıyo dedi. bu gün biraz daha uğraşıp olmazsa iade edecek. ya çok sevinmiştim. bana çok lazım oluyo yazıcı özellikle sınav zamanlarında. bizimkine dershaneden çıkar getir deyince zor geliyodu. inşallah düzelir de götürmez geri.:18::18::18::18:
aşk olsun ama beni yalnız bıraktınızYettim şekerim yettim
Sakın zararlı birşey sürme ağzına bu saattebak buradayız aslında benimde karnım aç ama olsun sonuç inşallah iyi olur
hoşgeldiin yeniden aramızaaAY COK SUKUR YA kızlar tekrardan ben geldım 1 aydır pc bozuktu 1 2 defa telefondan gırmeye calıstım ama anacım alısmısız bılgısayarın koca ekranına telefondan olmuyo valla neyse yarın sabah menü paylasımlarımla baslıycam ınsallah gecmıs cook oyuzden hepsını okıyamam kesın ama özledım sızlerı alısmıstım heraksam okumaya yazmasamda hergün sizi okumadan günüm gecmezdı neyse sabaha görüsürüz insallah,,
valla bende geçen kış hiç kaçırmadan izliyordum ama sonlara doğru sıkılmıştım ,tabi kkayyyy hiç sorma insanın içinden izlemek gelmiyo. önceden kavga edecek kadar olsa da kalkamazdım başından. dün selimle bayazıt at yarışına başladılar bıraktım bir daha da uğramadım odaya.
aaa çok iyi almışınızişallah arızalı deyildirde kullanırsın şimdilerdeher eve lazım zatn yazıcı çocukların ödevleri için zırt bırt lazım oluyor..güle güle kullan canım.oooooo cecom geç bile kalmışın kahvaltı yapmakta. bak ben yaptım kocayı çocuğu gönderdim küçük cücüğünde beslenmesini bitirebilirsem tamamdır.
dün dedimmi bilmem bimde eski ürünleri depodan çıkardılar. normalde 200 tl olan yazıcıyı promosyon gününde 125 e vermişler dün 69 tl idi. hemen bi tane aldık hem yazıcı hem tarayıca hemde fotokopi makinası. çok iyiydi. ancak ya ciz ters bişe yaptık ya da makine bozuk renkler normal çıkmıyo. bizimle aynı alan bi arkadaş vardı onu aradı eşim seninki nasıl diye o mükemmel çalışıyo dedi. bu gün biraz daha uğraşıp olmazsa iade edecek. ya çok sevinmiştim. bana çok lazım oluyo yazıcı özellikle sınav zamanlarında. bizimkine dershaneden çıkar getir deyince zor geliyodu. inşallah düzelir de götürmez geri.:18::18::18::18:
ay sorma hic zevk vermedi bu diziyi izlemek...kadinda hareket yok yani sanki kendini rolüne veremiyor gibi..buz gubu bir kadin yaNeeeeeeeeeYok kız
allahisteyenlere versin...yeni bitti şey dönemim ...:) ana aynı hamilelikteki gibi his ettiklerim
Bendede yeni hurrem hic olmamış
´kiz sen bu gidisle valla liste basi olucan..caktirmadan tek gececen bizi bu alemde...nesfit yiyincede liste yazmak kolay oluyor degilmibugün çok halsizim kızlar kafamı kaldıramadım desem yeridir katılamadım size
sabah nesfit
ara 3 parça mandalina
öğle 1 ayran 1parça tavuk kapama
5 kaşık çorba yarım dilim ekmek
ara 10 badem
akşam nesfit
ara muz 3 hoşbeş
hürrem gitti tadi kacti..bunlar yazi bile getiremezler bu gidisle 2 ayda falan final verirlerayyyy hiç sorma insanın içinden izlemek gelmiyo. önceden kavga edecek kadar olsa da kalkamazdım başından. dün selimle bayazıt at yarışına başladılar bıraktım bir daha da uğramadım odaya.
oooooo cecom geç bile kalmışın kahvaltı yapmakta. bak ben yaptım kocayı çocuğu gönderdim küçük cücüğünde beslenmesini bitirebilirsem tamamdır.
kızlarrdün çarşıda elime bi tanıtım kağıdı tutturdular IŞIK YOLCULARIADINDA Bİ DERNEK VARMIŞ
BİR KİLO VERME YARIŞMASI DÜZENLEMİŞLER .BESLENME EĞİTİMİ AKTİVİTE FALAN BİŞEYLER YAZIYOR .ÖDÜLLÜ YARIŞMA DİYE BAŞLIK ATMIŞLAR .ZATEN EN GÜZEL ÖDÜL KİLO VERMEK YA ,,ARAMAKLA ARAMAMNMAK ARASINDA KALDIM MALUM DOLANDIRICILAR SAHTEKARLAR KOL GEZİYOR ORTALIKTA .İZMİR İSTANBULDA VARMIŞ BU DERNEK HİÇ DUYANINIZ OLDUMU ..
kızlarrdün çarşıda elime bi tanıtım kağıdı tutturdular IŞIK YOLCULARIADINDA Bİ DERNEK VARMIŞ
BİR KİLO VERME YARIŞMASI DÜZENLEMİŞLER .BESLENME EĞİTİMİ AKTİVİTE FALAN BİŞEYLER YAZIYOR .ÖDÜLLÜ YARIŞMA DİYE BAŞLIK ATMIŞLAR .ZATEN EN GÜZEL ÖDÜL KİLO VERMEK YA ,,ARAMAKLA ARAMAMNMAK ARASINDA KALDIM MALUM DOLANDIRICILAR SAHTEKARLAR KOL GEZİYOR ORTALIKTA .İZMİR İSTANBULDA VARMIŞ BU DERNEK HİÇ DUYANINIZ OLDUMU ..
ışık yolcuları derneği
beyazcan canım bak bunu buldum ama işin garibi dernek adresi amerikada bir adres :44: Amerikada bir dernek neden buralara kadar uzansın hadi uzandı diyelim büyük bir dernek olsa mutlaka tvlerde de duyrulurdu ve sağlık bakanlığı destekli olurdu bence
Yine sen bilirsin ama bunlar mutlaka birşey kakalamaya çalışacaklar gibi bir his var içimde
ayyy hiç sorma sabah kalktım yine giriştim ev tekrar kirlenmesin biraz daha idare etsin diye şimdi yemeğim bile hazır ooooooooh sefam olsunaşk olsun ama beni yalnız bıraktınızama çok şükür zararlı bişey yemeden elma yiyip yattım lütfen bi daha beni yalnız bırakmayın kilo alırsan sizden bilirim
hoşgeldiin yeniden aramızaaişallah bi daha bozulmaz pc hepberaber mutlu mesut kilolardan kurtuluruz
valla bende geçen kış hiç kaçırmadan izliyordum ama sonlara doğru sıkılmıştım ,tabi kkkatkısı çok bunda burda sohbet daha tatlı ..ama bu sezon ilk bölüme şöyle bi baktım ııı sıkıldım sıktı artık hep aynı şeyler ..ama çalıkuşu başladı baya güzel gibi onu izliycem.ben çokk küçükken vardı sanırım annemler izlerdi ama sadece ismini hatırlıyorum baya küçüktüm yani dedim ve şimdi netten baktım hangi yılda oynamış diye 86 da oynamış.sandıgım kadarda küçük deyilmişim 7 yaşımdaymışım ama hatırlamıyorum pek :26:
aaa çok iyi almışınızişallah arızalı deyildirde kullanırsın şimdilerdeher eve lazım zatn yazıcı çocukların ödevleri için zırt bırt lazım oluyor..güle güle kullan canım.
bakıyorum dünden beri sende bi enerji varkahvaltılar yapılmış koca gönderilmiş . ohhh ohhh maşallahh sanaa
kız dikkatet tırsıyorum böyle işlerden.kızlarrdün çarşıda elime bi tanıtım kağıdı tutturdular IŞIK YOLCULARIADINDA Bİ DERNEK VARMIŞ
ne kakalayacaklarını buldum
Nette bakıyorum konyada o tür şeyler pek gitmez ya belki araştırmadan hoplayanlar olur:18:
Reiki , feng suihi, yeniden doğuş, tarot marot bişeyler haa bide hipnozz
Amann benim tarzım deyil böyle şeyler benim mis gibi kk var ne hipnoz yapar nede inançlarımı değiştirir
AMAN ALLAHIMM NEDE BİLİYORLAR İNSANLARIN ZAYIF NOKTALARINI
KİLO HERKESİN SORUNU BİDE MEVLANA RESMİ KOYMUŞLAR TANITIMLARA
ZATEN KİLO DİYİNCE AKAN SULAR DURUR..HER HALTI YERİZ KİLO VERİCEZ DİYE BAŞIMIZA NELER GETİRİRİZ KİMİZ CANINDAN OLUR KİMİMİZ SAĞLIĞINDAN .ŞİMDİDE SIRA İNANDIĞIMIZ ŞEYLERE GELDİ
Kızlarrrrrr ben geldım nolcak benım bu gec uyanışlarım 12 den once kalkamıorum( bırasdan temızlıgebaslıcam yarın gıdersek temız kalsın ev pazartesı de kursum balsıo yapamam
yürü kız kim tutar seniselam kızlar doktordan gelıyorum dişçide randevum vardı valla kendımı eve atar atmaz pcyı actım bıraz gecmıs yaptım bırazda ben yazıyım dedım:)buyukkızımı saat bırde okula bırakıcam ufak kızımıda alıp ordan yuruyuse gıtmeyı düşünüyorum havada bayagı sıcak bugun ama bayrama kadar bıraz eksılmek lazım o yuzden yuruyus saRT.aksamüstü tekrardan gelırım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?