80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryanın dünyasında bebkler için annelere çoook güzel şeyler öneriliyo. şimdilik doğum çantası hazırlıyolar. tam ihtiyacım olan şey. bu gün yarın hazırlicam bende. tabi bizimkine valizi dolabın üzerinden indirmeyi bi unutmasam

maşşallahhhhhallah güç kuvvet sağlık versin canımm

sorma be Gülay şişmanlara veriyorlardı bendeçok kötü hissettim kendimi ülen 10 kilo verdim hala dikkat çekicek kadar şişmanım halada 4 elle dsarılmıyom diyetime al bu da bana kapak olsun işte obezim işte obezzz

Canım sorunum kalkamamak degıl aslında ben gece gec yatıp 7 de de kalkarım esım ıse gıderken uyanıyorum ama yapcak bısey yok sıkıntıdan patt yıne uyuyorum

Ayyuzlum bebıse orgu ordunmu deryadan kış geliyo bak

Canım sorunum kalkamamak degıl aslında ben gece gec yatıp 7 de de kalkarım esım ıse gıderken uyanıyorum ama yapcak bısey yok sıkıntıdan patt yıne uyuyorum
çözümü kolay o zaman hemen bi bebek getir dünyaya bak sıkılacak vaktin kalıyomu
Ayyuzlum bebıse orgu ordunmu deryadan kış geliyo bak

ya ben bebek örgüsü yapmayı pek beceremiyom yaw. boyutunu tutturamıyom onu tuttursam model atmayı beceremiyom. ayyyy ne beceriksizim ben yaaaa. hoş her şey tamam olsa bebeğin cinsiyetini bilmiyom. malum örgüler bile cinsiyete göre desen alıyo

Tünaydın herkese kaçamaksız bir gün inş.

Bu forumdaki herkes çok şeker katılmak istediğim başka topiclerde var ama kışa inş yoksa yetişemeyeceğim

İi geceler canım cuma gunu duser 82 den yaparsan

Yaptım canım tşkler uyarın için inş olmuştur canım sen antalyayay nasıl dayanıyosun ağustos sonu ordaydım o nasıl nem öyle evde klimasız durmak imkansız duş alıyosun 5 dk sonra yapış yapış tamam izmirde sıcak ama en azından nem yok içerisi buz dışarısı cehennem geldim 1 hafta grip oldum erken kalkmaya alıştıralım seni ne yapabilirizki acaba en azından 10 u geçirme bari

bebek fikrini tuttum

meyve neden yemiyorsunuz:26::26:

Canım aslında kahvaltıda yiyebiliriz ama kahvaltıda o kadar çok şey yiyorumki yer kalmıyor ama dün yine de şeftaliyi eleyip elmayı tercih ettim

[QUOTE

valla bide kötü rüya görünce kici acikta kalmis deniyor...cakma duyumun evidir muhtemelen...o kilolu halim 3 sene önceki halim..93-96 Kilo arasiydim.
ev meselesine gelince calismadan kredi vermiyorlar malesef..Hemde en az 6 ay olacak...yani kocamin tembelligi yüzünden ben calismayi düsünüyorum..diplomami haftaya ilgili kuruma vericem..almanyayla eslestirecekler..artik diploma hangi dereceye hangi meslege denk gelecek bilmiyorum bilr belli olsun ona göre is bulucam artik
yok gi kocamin kütüklügü bana..benim disimda herkese cok kibar anlayisli yardimsever[/QUOTE]

adamların herşeyi düzenli bizdeyse mesajla bile kredi veriyolar hey gidi heyyy hakkında hayırlısı olsun canım

ne Zaman döversen döv gözüme mor olursun
sen benim yeni degil cok eskiden odunumsun

ay çok tatlısın duyum ya amma güldüm sen çok yaşa allah da seni güldürsün

taktiklerini hep aklımda tutacağım demek yanıkları çocuklara

geçmiş olsun canım bugun nasılsın inş geçmiştir

QUOTE=EYLÜL SILA;32052881]AY COK SUKUR YA kızlar tekrardan ben geldım 1 aydır pc bozuktu 1 2 defa telefondan gırmeye calıstım ama anacım alısmısız bılgısayarın koca ekranına telefondan olmuyo valla neyse yarın sabah menü paylasımlarımla baslıycam ınsallah gecmıs cook oyuzden hepsını okıyamam kesın ama özledım sızlerı alısmıstım heraksam okumaya yazmasamda hergün sizi okumadan günüm gecmezdı neyse sabaha görüsürüz insallah,,
[/QUOTE] hoş geldin canım

bimden prosmosyon ürünü bir daha asla almam geçenlerde ben de oto buzdolabı almıştım güya hem ısıtacak hem soğutacaktı içine soğuk koyduğumuz halde 4 saat bekledik tık yok gitti 75 tl seninki inş düzelir

bende duymadım hiç ama dediğin gibi yine sırtımızdan para kazanmak isteyen kan emiciler nelere atlamadıkki bi ara sürekli telkin dinliyodum ney müziği eşliğinde ama hepsi hikaye pozitif düşünce tamam kabulüm olumlamalar belki ama telkinle filan olacak iş değil ağzımıza fermuar çekilecek hareket artacak başka yolu yok ben yiyim y,yim sonra yatimmm telkin dinliyim zayıflıyim olacak işmi

bu kiloların hepsi bizde misafir seneye ne diyeceğiz biliyomusun biz geçen sene obezdik

bacımın taktığı şeye bak biz örer yollarız yeterki sen sağ salim kucakla bebişini

Menü

Kalkınca:1 tatlı kaşığı çörek otu

1.öğün:09,30

tereyağında 2 yumurta 1 tatlı kaş. süt kaymağı 1 ad kuru kayısı yarım demet dereotu 1 ad küçük elma
10 ad zeytin 2 dilim peynir 3 ceviz yarım 10 fındık yarım salatalık yarım domates 2 yeşil biber (nolur boşanda semerini ye demeyin )
çiğnerken çenem yoruldu

1 ad şekersiz kuru kahve

2. Öğün: yok bir avuç çiğ kabak çekirdeği acıkamadımki :)

3. Öğün: 19,00

bol limonlu zeytinyağlı(içinden havuçlar çıkarıldı) pırasa -keten tohumlu bol limonlu lahana salatası- yoğurt

Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 2 fincak türk kahvesi şekersiz

Spor:sabah 45 dk yürüyüş tiffany 10 dk ev işleri ( bunlar sauna eşofman ile-) semt pazarında 3 kez turlama maksat spor olsun :)
3 saat konserve domates yapımı ve kışlık menemenlik yapımı toplam 45 şişe hepsi ayakta doğrandndı hazırlandı

Rumuz: Başlangıç tarihi:12,09,2013
Başlangıç kg:88
Geçen hafta:84,7
Bu hafta:82,8
Fark:1,9
Toplam fark:5,2
Beden:44
Spor:1 saat koşu bandında sauna eşofmanla yürüyüş 10 dk tiffany
Boy:1,68
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı:2,24
Uygulanan yöntem :Canan Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütler

Bugünkü menümü yazarım yine toptan yediğimi içtiğimi not ediyorum aldığım nefesi sayacağım nerdeyse ama çok iyi oluyor bugün tv ye bi takıldım kaldım biriniz bana kalk deyin yürüyüşümü yapmadım terziye gitmem lazım yemek yapmam lazım
yaptığım tek şey ev temizliği bu arada zambaklarım çıkmış aman ne sevindim

adamların herşeyi düzenli bizdeyse mesajla bile kredi veriyolar hey gidi heyyy hakkında hayırlısı olsun canım

ay çok tatlısın duyum ya amma güldüm sen çok yaşa allah da seni güldürsün

taktiklerini hep aklımda tutacağım demek yanıkları çocuklara

geçmiş olsun canım bugun nasılsın inş geçmiştir

QUOTE=EYLÜL SILA;32052881]AY COK SUKUR YA kızlar tekrardan ben geldım 1 aydır pc bozuktu 1 2 defa telefondan gırmeye calıstım ama anacım alısmısız bılgısayarın koca ekranına telefondan olmuyo valla neyse yarın sabah menü paylasımlarımla baslıycam ınsallah gecmıs cook oyuzden hepsını okıyamam kesın ama özledım sızlerı alısmıstım heraksam okumaya yazmasamda hergün sizi okumadan günüm gecmezdı neyse sabaha görüsürüz insallah,,
[/QUOTE] hoş geldin canım

bimden prosmosyon ürünü bir daha asla almam geçenlerde ben de oto buzdolabı almıştım güya hem ısıtacak hem soğutacaktı içine soğuk koyduğumuz halde 4 saat bekledik tık yok gitti 75 tl seninki inş düzelir

bende duymadım hiç ama dediğin gibi yine sırtımızdan para kazanmak isteyen kan emiciler nelere atlamadıkki bi ara sürekli telkin dinliyodum ney müziği eşliğinde ama hepsi hikaye pozitif düşünce tamam kabulüm olumlamalar belki ama telkinle filan olacak iş değil ağzımıza fermuar çekilecek hareket artacak başka yolu yok ben yiyim y,yim sonra yatimmm telkin dinliyim zayıflıyim olacak işmi

bu kiloların hepsi bizde misafir seneye ne diyeceğiz biliyomusun biz geçen sene obezdik

bacımın taktığı şeye bak biz örer yollarız yeterki sen sağ salim kucakla bebişini

Menü

Kalkınca:1 tatlı kaşığı çörek otu

1.öğün:09,30

tereyağında 2 yumurta 1 tatlı kaş. süt kaymağı 1 ad kuru kayısı yarım demet dereotu 1 ad küçük elma
10 ad zeytin 2 dilim peynir 3 ceviz yarım 10 fındık yarım salatalık yarım domates 2 yeşil biber (nolur boşanda semerini ye demeyin )
çiğnerken çenem yoruldu

1 ad şekersiz kuru kahve

2. Öğün: yok bir avuç çiğ kabak çekirdeği acıkamadımki :)

3. Öğün: 19,00

bol limonlu zeytinyağlı(içinden havuçlar çıkarıldı) pırasa -keten tohumlu bol limonlu lahana salatası- yoğurt

Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 2 fincak türk kahvesi şekersiz

Spor:sabah 45 dk yürüyüş tiffany 10 dk ev işleri ( bunlar sauna eşofman ile-) semt pazarında 3 kez turlama maksat spor olsun :)
3 saat konserve domates yapımı ve kışlık menemenlik yapımı toplam 45 şişe hepsi ayakta doğrandndı hazırlandı

Rumuz: Başlangıç tarihi:12,09,2013
Başlangıç kg:88
Geçen hafta:84,7
Bu hafta:82,8
Fark:1,9
Toplam fark:5,2
Beden:44
Spor:1 saat koşu bandında sauna eşofmanla yürüyüş 10 dk tiffany
Boy:1,68
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı:2,24
Uygulanan yöntem :Canan Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütler

Bugünkü menümü yazarım yine toptan yediğimi içtiğimi not ediyorum aldığım nefesi sayacağım nerdeyse ama çok iyi oluyor bugün tv ye bi takıldım kaldım biriniz bana kalk deyin yürüyüşümü yapmadım terziye gitmem lazım yemek yapmam lazım
yaptığım tek şey ev temizliği bu arada zambaklarım çıkmış aman ne sevindim
[/QUOTE]

anaaaaaaaa kızz benmi yanlış anlıyorum yoksa sen 15 günde 5 kilomu verdinnnn:44::26:

hemde bu kadar yiyerek

anaaaaaaaa kızz benmi yanlış anlıyorum yoksa sen 15 günde 5 kilomu verdinnnn:44::26:

hemde bu kadar yiyerek[/QUOTE]
yok yok doğru anlıyosun ben de dahil olmak üzere çevremdeki herkes şokta bugün teyzem ve üst kattaki komşumda başladı

bu kadar gideceğini tahmn etmiyodum aslında çok verince geri gelir diye korkuyorum çünkü fakat kendiliğinden gidiyor

aşırı sporda yapmıyorum ileride yapacağım tabiki sarkmamak için şimdi yürüyüşe gideyim sırt çantama verdiğim kiloları koyup yürüyorum ileride hepsini atacağım inş

hemde bu kadar yiyerek
yok yok doğru anlıyosun ben de dahil olmak üzere çevremdeki herkes şokta bugün teyzem ve üst kattaki komşumda başladı

bu kadar gideceğini tahmn etmiyodum aslında çok verince geri gelir diye korkuyorum çünkü fakat kendiliğinden gidiyor

aşırı sporda yapmıyorum ileride yapacağım tabiki sarkmamak için şimdi yürüyüşe gideyim sırt çantama verdiğim kiloları koyup yürüyorum ileride hepsini atacağım inş[/QUOTE]

allah allahhhh :44::44: ben açıkçası bu yöntemin bu kadar hızlı ve etkili olduğunu düşünmüyordum ..sen canlı örnek oldun,,hiç ekmek ve tatlı yemiyorsun sanırım karatay diyetinde ..peki acıkmıyormusun ekmek yemiynce...:44:

kitabınımı aldın karatayın:26:

´kiz sen bu gidisle valla liste basi olucan..caktirmadan tek gececen bizi bu alemde...nesfit yiyincede liste yazmak kolay oluyor degilmi

geçmem geçmem merak etme hala kırmızı kartımı görmedim şiştim de şiştim
ama menü yazma konusunda haklısın
sabah nesfit akşam nesfit

İstıosan ben oğreteyım sana cnm beyaz yaparsın ıkısınede olur

Ben bebek ıstıom da esım pek ıstemıyo sorumluluk ya daha tasıyamam dıyo

bende şoklardayım canım 15 gün sonra resmimi ekleyeceğim özleime bakarsın hayır şeker ailesi ve un ailesiyle küstük bir ömür boyu inş inan acıkmıyorum üstelik şeker hastasıyım acıkırsam ara öğün yapabilirim ihtiyaç halinde fakat şimdilik bi sıkıntı yok

evet kitabını aldım inceledim ve bir hafta sonra buraya üye oldum

yürüyüşte bitti bu arada şu an şekersiz çay içiyorum akşama yalamncı bi avunya mantısı tamamdır bide kına gecesi çıktı neyse ordada zıplarız artık

Son düzenleme:
İstıosan ben oğreteyım sana cnm beyaz yaparsın ıkısınede olur

Ben bebek ıstıom da esım pek ıstemıyo sorumluluk ya daha tasıyamam dıyo

ben bu erkekleri anlamıyom nasıl sorumluluk alamazlarmış. bizim bir arkadaşın eşi de ona henüz seninle sonumuz ne olacak bilemezken çocuk yapamam dedi yüzüne karşı. şimdi 3 yaşında çocukları var keşke daha önce olsaymış diyolar. onlarda da herkes geline kısır dedi halbuki bilmiyolarki kocası istemiyo

kız bu karatayda genelde sadece protein ile besleniliyo değilmi. işte ben zannedersem ona gelemem. çok fazla et ve et ürünü yiyemiyorum. heleki yanında ekmek olmazsa hiç ağzıma süremiyorum eti.

Ayyy kızlar bugun cok ayıp seyler yaptım
Menüm
Sabah
1 haslanmış yumurta
2 ınce dlm kaşar
1 yeşil biber
1 dlm tam bugdy ekmegı
1 cay kaşıgı bal

Ara 1 wasa
Öğle
1 kaşarlı tost 1 mandalın

Ara cıolatalı gofret /bir avuç çiğdem

Akşam 1 kase yoğurtlu semizotu

kız okadarda ayıp degil. normal yemek hic yememissin bu durumda bu kacamaklar cok normal

kızlar ya benım yakınımdakı bır bimde sauna esofmanı ındırıme sokmuslar 15 lıra acaba alsammı karar veremedım sauna esofman kullanıp memnun olan varmı acaba strec fılm sarıyorum göbüşüme yururken ama sauna esofman daha ıyı olur sankı varmı fıkrı olan acep

hani şekerimm ben ayıp falan görmedim nerde bu ayıp

doğru düzgün ne yemişin snkide ayıp yiycen
aaaaaaaaaaaaa resmen bedava bence hemen al

heleki streç sarıyosan hiç durma derim ben çok terletiyor bu eşofman ben 50 tl ye almıştım ..özellikle yürüyüşe çıktığımda giyiyorum

vallastreçe verdiğin para deyil 15 tl hemde sarıcam diye uğraşmıycan giy çık .biraz hışırtılı bi yürüyüş oluyor o kadar o da sorun deyil bence

menümm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk
domates

ara
1 elma

öğle
6 kşk bulgur pilavı
3 kşk kavurma
3 kşk yoğurt

ara
2 kurabiye

akşam

1 kepçe yoğurt çorbsı
5 kşk bulr pilavı
3 kşk kavurma
az yoğurt

ara
1 salkım üzüm
1 minimini elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…