- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ayyy hiç sorma sabah kalktım yine giriştim ev tekrar kirlenmesin biraz daha idare etsin diye şimdi yemeğim bile hazır ooooooooh sefam olsunöğleden sonra rahatım belki karşı kpmşuma giderim anneannesi vefat etti dün geldi eve görüşemedik daha.
kız dikkatet tırsıyorum böyle işlerden.
bişe soracam o kağıdı eline tutuşturdukları sırada tipine bakarakmı verdiler. zayıflara da verdiler mi yoksa. ayyyy seçme yapıyolarsa çoooook iğrenç hisseder insan kendini kııııız.
sabah çok yatan çooook kilo alıyo biliyosun değilmi. yani metabolizmanın en çok çalıştığı zaman sen uyuyarak onu en yavaş halinde kullanıyosun. gece erken yatmaya çalış. erken dediğim 12 falan o zaman yatınca sabah kalkabiliyosun. eşine de söyle işe giderken çağırsın seni bana kahvaltı hazırla falan desin.
deryanın dünyasında bebkler için annelere çoook güzel şeyler öneriliyo. şimdilik doğum çantası hazırlıyolar. tam ihtiyacım olan şey. bu gün yarın hazırlicam bende. tabi bizimkine valizi dolabın üzerinden indirmeyi bi unutmasam
çözümü kolay o zaman hemen bi bebek getir dünyaya bak sıkılacak vaktin kalıyomuCanım sorunum kalkamamak degıl aslında ben gece gec yatıp 7 de de kalkarım esım ıse gıderken uyanıyorum ama yapcak bısey yok sıkıntıdan patt yıne uyuyorum
Ayyuzlum bebıse orgu ordunmu deryadan kış geliyo bak
İi geceler canım cuma gunu duser 82 den yaparsan
meyve neden yemiyorsunuz:26::26:
ne Zaman döversen döv gözüme mor olursun
sen benim yeni degil cok eskiden odunumsun
Sabah 1 yumurta..domates,kırmızı biber....1 dilim peynir....herseyi berbat ettigim cokokrem ve ekmek...baya bi yani
Ara nektari ...yogurt
Aksam 1 tabak mercimekli bulgur pilavi...1 kase yogurt...3 aci biber
(Bulgur pilavini o kadar yememeliydim)
Neyse zaten tartiyi camdan asagi atmayi dusunuyorum ...
Hastayim böô yapasim var sürekli ...
Sabah ac karna bö yapınca az kendime geldim ama cok halsizim...
Yürüyemiyorum filan....
Ama hala umutluyum... Bayrama 67. Kusuru göreceğimden
Bi iyi olamadım ya... Be neden iyilesemiyorum((( böhüüüüüüüü
oooooo cecom geç bile kalmışın kahvaltı yapmakta. bak ben yaptım kocayı çocuğu gönderdim küçük cücüğünde beslenmesini bitirebilirsem tamamdır.
dün dedimmi bilmem bimde eski ürünleri depodan çıkardılar. normalde 200 tl olan yazıcıyı promosyon gününde 125 e vermişler dün 69 tl idi. hemen bi tane aldık hem yazıcı hem tarayıca hemde fotokopi makinası. çok iyiydi. ancak ya ciz ters bişe yaptık ya da makine bozuk renkler normal çıkmıyo. bizimle aynı alan bi arkadaş vardı onu aradı eşim seninki nasıl diye o mükemmel çalışıyo dedi. bu gün biraz daha uğraşıp olmazsa iade edecek. ya çok sevinmiştim. bana çok lazım oluyo yazıcı özellikle sınav zamanlarında. bizimkine dershaneden çıkar getir deyince zor geliyodu. inşallah düzelir de götürmez geri.:18::18::18::18:
ne kakalayacaklarını buldum
Nette bakıyorum konyada o tür şeyler pek gitmez ya belki araştırmadan hoplayanlar olur:18:
Reiki , feng suihi, yeniden doğuş, tarot marot bişeyler haa bide hipnozz
Amann benim tarzım deyil böyle şeyler benim mis gibi kk var ne hipnoz yapar nede inançlarımı değiştirir
AMAN ALLAHIMM NEDE BİLİYORLAR İNSANLARIN ZAYIF NOKTALARINI
KİLO HERKESİN SORUNU BİDE MEVLANA RESMİ KOYMUŞLAR TANITIMLARA
ZATEN KİLO DİYİNCE AKAN SULAR DURUR..HER HALTI YERİZ KİLO VERİCEZ DİYE BAŞIMIZA NELER GETİRİRİZ KİMİZ CANINDAN OLUR KİMİMİZ SAĞLIĞINDAN .ŞİMDİDE SIRA İNANDIĞIMIZ ŞEYLERE GELDİ
maşşallahhhhhallah güç kuvvet sağlık versin canımm
sorma be Gülay şişmanlara veriyorlardıbendeçok kötü hissettim kendimi ülen 10 kilo verdim hala dikkat çekicek kadar şişmanım halada 4 elle dsarılmıyom diyetime al bu da bana kapak olsun işte obezim işte obezzz
çözümü kolay o zaman hemen bi bebek getir dünyaya bak sıkılacak vaktin kalıyomu
ya ben bebek örgüsü yapmayı pek beceremiyom yaw. boyutunu tutturamıyom onu tuttursam model atmayı beceremiyom. ayyyy ne beceriksizim ben yaaaa. hoş her şey tamam olsa bebeğin cinsiyetini bilmiyom. malum örgüler bile cinsiyete göre desen alıyo
Tünaydın herkese kaçamaksız bir gün inş.
Bu forumdaki herkes çok şeker katılmak istediğim başka topiclerde var ama kışa inş yoksa yetişemeyeceğim
Yaptım canım tşkler uyarın için inş olmuştur canım sen antalyayay nasıl dayanıyosun ağustos sonu ordaydım o nasıl nem öyle evde klimasız durmak imkansız duş alıyosun 5 dk sonra yapış yapış tamam izmirde sıcak ama en azından nem yok içerisi buz dışarısı cehennem geldim 1 hafta grip oldum erken kalkmaya alıştıralım seni ne yapabilirizki acaba en azından 10 u geçirme bari
bebek fikrini tuttum
Canım aslında kahvaltıda yiyebiliriz ama kahvaltıda o kadar çok şey yiyorumki yer kalmıyor ama dün yine de şeftaliyi eleyip elmayı tercih ettim
[QUOTE
valla bide kötü rüya görünce kici acikta kalmis deniyor...cakma duyumun evidir muhtemelen...o kilolu halim 3 sene önceki halim..93-96 Kilo arasiydim.
ev meselesine gelince calismadan kredi vermiyorlar malesef..Hemde en az 6 ay olacak...yani kocamin tembelligi yüzünden ben calismayi düsünüyorum..diplomami haftaya ilgili kuruma vericem..almanyayla eslestirecekler..artik diploma hangi dereceye hangi meslege denk gelecek bilmiyorum bilr belli olsun ona göre is bulucam artik
yok gi kocamin kütüklügü bana..benim disimda herkese cok kibar anlayisli yardimsever
yok yok doğru anlıyosun ben de dahil olmak üzere çevremdeki herkes şokta bugün teyzem ve üst kattaki komşumda başladıanaaaaaaaakızz benmi yanlış anlıyorum yoksa sen 15 günde 5 kilomu verdinnnn:44::26:
hemde bu kadar yiyerek
´kiz sen bu gidisle valla liste basi olucan..caktirmadan tek gececen bizi bu alemde...nesfit yiyincede liste yazmak kolay oluyor degilmi
çözümü kolay o zaman hemen bi bebek getir dünyaya bak sıkılacak vaktin kalıyomu
ya ben bebek örgüsü yapmayı pek beceremiyom yaw. boyutunu tutturamıyom onu tuttursam model atmayı beceremiyom. ayyyy ne beceriksizim ben yaaaa. hoş her şey tamam olsa bebeğin cinsiyetini bilmiyom. malum örgüler bile cinsiyete göre desen alıyo
bende şoklardayım canım 15 gün sonra resmimi ekleyeceğim özleime bakarsın hayır şeker ailesi ve un ailesiyle küstük bir ömür boyu inş inan acıkmıyorum üstelik şeker hastasıyım acıkırsam ara öğün yapabilirim ihtiyaç halinde fakat şimdilik bi sıkıntı yokallah allahhhh :44::44: ben açıkçası bu yöntemin bu kadar hızlı ve etkili olduğunu düşünmüyordum..sen canlı örnek oldun,,hiç ekmek ve tatlı yemiyorsun sanırım karatay diyetinde ..peki acıkmıyormusun ekmek yemiynce...:44:
kitabınımı aldın karatayın:26:
İstıosan ben oğreteyım sana cnm beyaz yaparsın ıkısınede olur
Ben bebek ıstıom da esım pek ıstemıyo sorumluluk ya daha tasıyamam dıyo
bende şoklardayım canım 15 gün sonra resmimi ekleyeceğim özleime bakarsın hayır şeker ailesi ve un ailesiyle küstük bir ömür boyu inş inan acıkmıyorum üstelik şeker hastasıyım acıkırsam ara öğün yapabilirim ihtiyaç halinde fakat şimdilik bi sıkıntı yok
evet kitabını aldım inceledim ve bir hafta sonra buraya üye oldum
yürüyüşte bitti bu arada şu an şekersiz çay içiyorum akşama yalamncı bi avunya mantısı tamamdır bide kına gecesi çıktı neyse ordada zıplarız artık
Ayyy kızlar bugun cok ayıp seyler yaptım
Menüm
Sabah
1 haslanmış yumurta
2 ınce dlm kaşar
1 yeşil biber
1 dlm tam bugdy ekmegı
1 cay kaşıgı bal
Ara 1 wasa
Öğle
1 kaşarlı tost 1 mandalın
Ara cıolatalı gofret /bir avuç çiğdem
Akşam 1 kase yoğurtlu semizotu
hani şekerimm ben ayıp falan görmedim nerde bu ayıpAyyy kızlar bugun cok ayıp seyler yaptım
Menüm
Sabah
1 haslanmış yumurta
2 ınce dlm kaşar
1 yeşil biber
1 dlm tam bugdy ekmegı
1 cay kaşıgı bal
Ara 1 wasa
Öğle
1 kaşarlı tost 1 mandalın
Ara cıolatalı gofret /bir avuç çiğdem
Akşam 1 kase yoğurtlu semizotu
aaaaaaaaaaaaa resmen bedava bence hemen alkızlar ya benım yakınımdakı bır bimde sauna esofmanı ındırıme sokmuslar 15 lıra acaba alsammı karar veremedım sauna esofman kullanıp memnun olan varmı acaba strec fılm sarıyorum göbüşüme yururken ama sauna esofman daha ıyı olur sankı varmı fıkrı olan acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?