80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1260 kcal yedıklerım kızlar 1000 le ıyı gıdıyosum bugun cozuttum nedensee yarın da tartı var (

elaa 1000 kcl az deyilmi biraz

sen bilirsin ama metebolizman yavaşlarmış kalorisi düşük diyetlerde

nette kilona göre kalori ayarlaması yapan siteler var onlara bi bak istersen

ehhh napıyım artık kimseden sess çıkmıyor gidiyim yatıyım kızım sabah ezanıyla kalkar

iyi geceler kızlarr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezdim geldim çok hoş vakit geçtirdim bugün şükür
Eşimin halasında toplandık malum ama KVyi yine çağıran olmadı
Nasıl sohbete daldıysak akşamı ettik hatta hazır bir araya gelmişken Bayramdan sonra gün yapma kararı aldık bari o bahaneyle bir araya gelinecek 15de bir hemde gidilen evlerde sırayla kuran okunur tabi parada var işin içinde

Çok şükür yine halamız hafif birşeyler hazırlamış hatta gün içinde anlaşma yaptık herkes sadece sağlıklı şeyler yapacak diye bari perhizleri baltalamayalım

Canım benim var sauna eşortmanım
Aslında spor yaparken giymek en güzeli felaket terletiyor ama işte yine ben ihmalkar olduğumdan unutuyorum Aslında sen söyleyince aklıma geldi salona giderken eşortmanın altına giyeyim bende onu hem daha fazla terlerim hemde sıktığı için daha çabuk sıkılaşma olur bence

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım

Sabah;
2 dilim kepek ekmeği ( tam tahıllı bulamamış benimki )
1/2 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 KK beyaz peynir
2 parça kaşar peyniri

ara;
az şekerli türk kahvesi

Öğle;
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık barbunya
3 kaşık yoğurt
4 - 5 çatal karışık salata
2 kaşık Kırmızı biber kavurması
2 kaşık zeytinyağlı kabak

( eşimin halaları hepsinden az az yapmışlar bende hepsinin tadına baktım şükür çok tıkamadı açta bırakmadı )

Akşam;
Tavuk göğüs ızgara ( baharatlı )
4 - 5 kaşık bulgur pilavı
1 büyük bardak ayran

Kızlar yarın çok merak ediyorum tartı ne gösterecek hepimize

Ben pek umutlu değilim ama bellide olmaz Şu yoğunluğum bir bitsin zaten kendimi spor salona atıp deli gibi spor yapacağım hatta gerekirse fazladan yapacağım

canim ben almistim...icten birsey giymeyince yani ic camarisim üzerine giyince alerji yapti..aylarca uyuz köpekler gibi her yanim pütür pütür oldu...bütün vucudum ama...aylarca doktorlardan cikamadim..hele ilk zamanlar 2 gecede bir acillerde agladim..öyle kötü birseyki..aman diim dikkatli kullanirsan faydali..alttan zayt vede kollu birsey giy...ter atiyorsum yani vucuttaki toksinler gidiyor..tazeleniyorsun ama bol su icicen bak ha sakin unutma..aslinda zayiflatmiyor biliyormusun...seni tazeliyor sadece..sadece terlemene yardimci hayatim...bende o ucuza aldigim Sauna esortmanini bir tanisa verdim..atacaktim bana ver dedi...sikica uyari ..aslinda vermeye gönlüm olmadi..yani birincisi benim tenime degdi..üstelik uyuz oldum..yani unuda SIKINTIYA sokmak istemedim ama o isteynca yok deyip cöpe atamazdim ki

sonradan benim körolmayasicam tv reklamindan 40 euro ya birtane Aldi..bak o cok iyi cikti cok severek kullandim ki o siralar 90 larda geziyordum..bu senede basladim kullanmaya ama daha cok yeni oldugu icin bilemiyorum faydasi olurmu....yani faydasi su:
seni cok terletiyor..o yüzdende mecburi fazlaca su iciyorsun vucut su kaybetmesin diye....belkide zayiflatan esortman degil su

ay bende bende ...gerci bu sabaha bakilirsa durum cok icacici degil ama yarins abah bakalim..ya 3 gün öncesine baksak kesin 1 Kilo diyordum ama iki gündür geri basa döndü insallah kirmizi kart siskinligidir

Sabah:
2 dilim ekmek
peynir haslanmis yumurta domates pekmez

ögle:
vallahi hatirlamiyorum hmde hiiic

ara: 4-5 tane kuru kayisi

aksam:bir tabakta:3 tane pancar sarmasi-2 catal döner-3 kasik pilav
salata

not..bu arada kayisi receli yaptim...recelin kivami tadi icin 3-4 defa caykasigiyla recel yedim valla..demeden gecemeyecegim

kizlar yarin kahvaltiya 7-8 kisilik misafirim var..tüm hazirliklari simdiden hallettim..yarin börek kizrtma cesitleri-recel cesitleri...simit derken herhalde 10 günlük kalori ihtiyacimi bir güne sigdiracagim gibi gibi...yemem derim ama hayatta dayanamam cok iyi biliyorum..helede ben yapiyorsam hic dayanamam..yani severim pisirip yedirmeyi yedirirkende daha istahla yemeyi

Merhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarim konu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???

Merhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarim konu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???

Aramıza hoşgeldin

Rabbim kuzunu analı babalı büyütsün ....Aminnnnnnn
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip fit birer vucuda kavuşacağız

selam kızlarr kötüyüm bugün yarın ilo almış şekildedönersem şaşmam bugün evlilik yıl dönümğü nedeniyle akşam yemeğim yoğun oldu ne yediğimi yazmaya utanıyorum:26::26::26: bile umarım sabah tartı eksik tartar

dolabımdaki hiç bir kıyafet olmuyor hepsi çok dar geliyor bugün dışarı yemeğe gitmek iç,n bir düzgün bişe bulup giyemedim ya strese girdim iyice oturdum ağladım hoş stres olunca birde bu günün hatrına oturdum yedim bi güzel moralen çöküntüye girdim ya

canım ben kullanıyorum 2 sene önce netten almıştım her gün giymedim açıkçası fakat düzenli kullandığım zamanlar faydalı oluyor düzenli kullanırsan mıutlaka faydasını görüyorsun fakat teninle temas etmesin içine penye veya pamuklu uzun kollu alt üst giy bim ürünlerini bilmiyorum incelemeden alma istersen streç film vb direk vücuda temas edince deriye yan etkiler olabiliyor heleki eşofmanı çıkarıp duşta bi kese yap oh ölü deri açılmadık gözenek kalmıyor tavsiye ederim

slm kızlar ben geldim ya fena bağımlılık yaptınız bende :)

kız bu karatayda genelde sadece protein ile besleniliyo değilmi. işte ben zannedersem ona gelemem. çok fazla et ve et ürünü yiyemiyorum. heleki yanında ekmek olmazsa hiç ağzıma süremiyorum eti.

hayır canım sadece protein değil sebze de var ana hatlar belli un ve şeker ailesi yok 2 öğün besleniyoruz akşam 8 den sonra ayran yeşilçay vs harici hiçbirşey yemiyoruz menülerime bakarsan daha kolay anlayabilirsin her öğün sebzenin yanında protein alıyoruz kabak ve yoğurt mesela kendi yaşam tarzına göre menülerini oluşturabilirsin köy yum köy tavuğu köy tereyağı herşeyin doğalını yemek önemli bulabildiğin kadar tabiki zor değil yani 2 gün yaptınmı çok rahat alışıyorsun çok güçlü bir kahvaltı şart günde en az 2 yumurta ceviz fındık kavrulmamış çiğ olarak yenebiliyor ara öğünde yapabilirsin ihtiyaç halinde fakat acıkılmıyor öğünler arası ne kadar uzun sürerse leptin o kadar çok salgılanıyor ve zayıflamamıza yardımcı oluyor kısaca özet bu incelemeni öneririm

iyi dayanmışsın çiğdem yerine çiğ kabak çekirdeğini tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…