1260 kcal yedıklerım kızlar 1000 le ıyı gıdıyosum bugun cozuttum nedensee yarın da tartı var(
ehhh napıyım artık kimseden sess çıkmıyorgidiyim yatıyım kızım sabah ezanıyla kalkar
iyi geceler kızlarr
kızlar ya benım yakınımdakı bır bimde sauna esofmanı ındırıme sokmuslar 15 lıra acaba alsammı karar veremedım sauna esofman kullanıp memnun olan varmı acaba strec fılm sarıyorum göbüşüme yururken ama sauna esofman daha ıyı olur sankı varmı fıkrı olan acep
1260 kcal yedıklerım kızlar 1000 le ıyı gıdıyosum bugun cozuttum nedensee yarın da tartı var(
canim ben almistim...icten birsey giymeyince yani ic camarisim üzerine giyince alerji yapti..aylarca uyuz köpekler gibi her yanim pütür pütür oldu...bütün vucudum ama...aylarca doktorlardan cikamadim..hele ilk zamanlar 2 gecede bir acillerde agladim..öyle kötü birseyki..aman diim dikkatli kullanirsan faydali..alttan zayt vede kollu birsey giy...ter atiyorsum yani vucuttaki toksinler gidiyor..tazeleniyorsun ama bol su icicen bak ha sakin unutma..aslinda zayiflatmiyor biliyormusun...seni tazeliyor sadece..sadece terlemene yardimci hayatim...bende o ucuza aldigim Sauna esortmanini bir tanisa verdim..atacaktim bana ver dedi...sikica uyari ..aslinda vermeye gönlüm olmadi..yani birincisi benim tenime degdi..üstelik uyuz oldum..yani unuda SIKINTIYA sokmak istemedim ama o isteynca yok deyip cöpe atamazdim kikızlar ya benım yakınımdakı bır bimde sauna esofmanı ındırıme sokmuslar 15 lıra acaba alsammı karar veremedım sauna esofman kullanıp memnun olan varmı acaba strec fılm sarıyorum göbüşüme yururken ama sauna esofman daha ıyı olur sankı varmı fıkrı olan acep
Kızlar yarın çok merak ediyorum tartı ne gösterecek hepimize
Ben pek umutlu değilim ama bellide olmazŞu yoğunluğum bir bitsin zaten kendimi spor salona atıp deli gibi spor yapacağım hatta gerekirse fazladan yapacağım
Merhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarimkonu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???
kızlar ya benım yakınımdakı bır bimde sauna esofmanı ındırıme sokmuslar 15 lıra acaba alsammı karar veremedım sauna esofman kullanıp memnun olan varmı acaba strec fılm sarıyorum göbüşüme yururken ama sauna esofman daha ıyı olur sankı varmı fıkrı olan acep
kız bu karatayda genelde sadece protein ile besleniliyo değilmi. işte ben zannedersem ona gelemem. çok fazla et ve et ürünü yiyemiyorum. heleki yanında ekmek olmazsa hiç ağzıma süremiyorum eti.
Ayyy kızlar bugun cok ayıp seyler yaptım
Menüm
Sabah
1 haslanmış yumurta
2 ınce dlm kaşar
1 yeşil biber
1 dlm tam bugdy ekmegı
1 cay kaşıgı bal
Ara 1 wasa
Öğle
1 kaşarlı tost 1 mandalın
Ara cıolatalı gofret /bir avuç çiğdem
Akşam 1 kase yoğurtlu semizotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?