80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarim konu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???

hoş geldin canım bende direk buraya dalmıştım allah bağışlasın evladını o kiloların hepsi gidecek hep beraber inş

adaşım gezmiş gelmişsin sefan olsun duyumcum bu gece kulaklarını çok çınlattım haberin olsun çok uykum geldi yarın sabah tekrar bi geçmiş yapacağım

QUOTE=aysenam;32069363]Hosbuldum kizlar; neler yapiyorsunuz burada?[/QUOTE]

hoş geldin canım doğru adres

zaman olsa neler yapacağızda şimdilik birbirimizin yaşam koçluğu gibi bişey :) nevresema eşinle birlikte nice güzel sağlıklı yıllar dilerim canım ne varmış moralman çökecek yapma böyle bugün özel bir günündü olur böyle artı iki can taşıyosun bacım sen hele bi bebişini kucağına sağlıkla al o kıyafetlerin hepsi geçici zaten hep birlikte kıyafet beğeneceğiz inş hepinize iyi geceler sizi seviyorum

Menü

Kalkınca:1 tatlı kaşığı çörek otu

Sabah **09:30
tereyağında yağda 2 yumurta 1 tatlı kaş. süt kaymağı 1 ad kuru kayısı
7 ad zeytin 2 dilim peynir 3 ceviz y 8 fındık yarım salatalık yarım domates 2 yeşil biber

2. Öğün: 14,30 1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt

Akşam **** 19,30

yufkasız sarımsaklı yoğurtlu tereyağlı avunya mantısı

keten tohumlu bol limonlu lahana salatası-

Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 1 fincan türk kahvesi 1 fincan taze zencefilli tarçonlı çay
1 fincan normal siyah çay ( içecekler şekersiz )
Spor: 1 saat sauna eşofmanla karışık hızda 4 km yürüyüş tiffany 10 dk

Uygulanan Yöntem : Canan Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütleri

Gunaydin herkese guzel bir gun dilerim duyumcum kahvalti hazirliklarina baslamissindir kesin cislardan uzak durmaya calis banusss ins tarti hepimizi mutlu eder bugun ben kahvaltiyi hazirliyim optum hepinizi

anladım şu bebişi bi getireyim dünyaya ondan sonra bi alayım şu kitabı. eminim eşimin de işine gelir. kadını dinleyince hah gördünmü ne kadar doğru söylüyo deyip duruyo ama onun tek vaz geçemeyeceği şeker galiba.

bildirimimi de yapayım.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 88.6
gelen: 600 gr
toplam gelen: 3100 gr

bana bakın bu hafa çok alamadım sakın ha beni geçmeye çalışmayın

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar. dün gece yazıcıyla uğraştık ama olmadı bozuk çıktı ya. işin pis yanı aynı anda arkadaşada aldık bizimki bozuk olunca onlarınkinide açıp deneyelim dedik. onlarınki sorunsuz çalıştı. arkadaşı aradım kız yazıcılar bozuk çıktı dedim. canı sıkıldı biraz işleteyim dedim bizimki yapma canını sıkma kadının dedi. bende mecburen dedim yok yok sizinki sağlam bizimki bozuk. kadın hemen dedi isterseniz onu siz kullanın bende yok dedim sonuçta o sizin kaderiniz. eşim canımın sıkıldığını görünce bunu iade eder yeni bitane alırız dedi. ama pahalı dedim. olsun dedi. ayyyy bu adam kıyamıyo sanırım bana yaw.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun
Hamile olanlara sağlıcakla kuzularını hayırlı evlat olarak kuçaklarına almayı nasip etsin, hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn

Hosbuldum kizlar; neler yapiyorsunuz burada?

Coğumuz sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo vermeye çalışıyoruz
İnşallah sende bizlerle sık sık birlikte olur hepbirlikte kilolardan kurtuluruz ....Aminnnnnn

Canım sıkma canını olan olmuş bugünden itibarende telafisini yaparsın sonuçta özel günler senede bir yada iki

Son düzenleme:
anammmmşimdi mi yatıonnn
napıyımm kaptanmm kimse yokk topikte,koca yok .küçük kızım sabah 5.30 ,bilemedim 6 da kalkıyor sonra başiımın etini yiyor kalk anne diye .hoşş topikdaşlarım olaydı yatmazdım yaa neyse
hıııııı 1000 kal mı. kız yaşadığına dua et
bencede valla ..o nee öylle insan bayılır kalır ,hadi bayılmadın kilo verdin sonrasını düşün bu kadar düşük kalorili beslenmeye her zaman uyabilicekmisin .uyamazsan çol çabuk geri alırsın dimi
ciddi ciddi uyuzmı oldun yoksa mecazenmi söyledin duyumm
ama dediğin gibi altına penye giymeden olmaz zaten hışır hışır naylon gibi bişey tene deyince rahatsız eder hem o kadar terleyince buz gibi olur insanın vudu illaki bi penye giymek lazım teri emsin hem alerji yapmasım diye.
ben bi streç sardım karnıma heryanım fosur fosur kabardı kırmızı kırmızı alerji oldu epeyde geçmedi kaşıntılı bişekilde
kahvaltıya misafir geliyorda bizi çağırmıyon aşk olsun sana
bizde isteriz ona göre
allahh allahh kayısının zamanı geçeli çokk oldu :44:..orda bulunuyor demek
Merhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarim konu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???
olmazmı hiççç
hoş geldin topiğimize
bebeğini güle güle büyüt allah bağışlasın

hoş geldin canım doğru adres

zaman olsa neler yapacağızda şimdilik birbirimizin yaşam koçluğu gibi bişey :) nevresema eşinle birlikte nice güzel sağlıklı yıllar dilerim canım ne varmış moralman çökecek yapma böyle bugün özel bir günündü olur böyle artı iki can taşıyosun bacım sen hele bi bebişini kucağına sağlıkla al o kıyafetlerin hepsi geçici zaten hep birlikte kıyafet beğeneceğiz inş hepinize iyi geceler sizi seviyorum

Menü

Kalkınca:1 tatlı kaşığı çörek otu

Sabah **09:30
tereyağında yağda 2 yumurta 1 tatlı kaş. süt kaymağı 1 ad kuru kayısı
7 ad zeytin 2 dilim peynir 3 ceviz y 8 fındık yarım salatalık yarım domates 2 yeşil biber

2. Öğün: 14,30 1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt

Akşam **** 19,30

yufkasız sarımsaklı yoğurtlu tereyağlı avunya mantısı

keten tohumlu bol limonlu lahana salatası-

Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 1 fincan türk kahvesi 1 fincan taze zencefilli tarçonlı çay
1 fincan normal siyah çay ( içecekler şekersiz )
Spor: 1 saat sauna eşofmanla karışık hızda 4 km yürüyüş tiffany 10 dk

Uygulanan Yöntem : Canan Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütleri
[/QUOTE]

çokk merak ettim:26:zati şu günlerde her şeyi merak ediyom du bakalım başıma bişey gelmese bari

avuntu mantısı nasıl bişey yazarmısın

duyuuuuuum börek yaptınmı kız yaptıysan banada biraz göndersene. geçen pastanede gördüm. simit almaya gitmiştim(nihayet) canım al dedi beynim simit nerene yetmiyo dedi almadım bende. kendim yapmayı da üşeniyorum açıkçası.

hayırlı cumalar kızlarrr
cumamız mübarek olsun
allah cecomun dualarını ve herkesin dualanı kabul etsin
ayyüzlümmm

sen üzülme bu hafta seni geçmedim yerinde gözüm yok arkadaşım senin yanındaki yerde olucam
yazıcıyada takma kafanı bak ne güzel daha iyisini alıcak eşin .şimdiden güle güle kullan

benim görümceyede ilk defa haberli misafir gelicek bu gün

onun misafirlerinide ben ağırladığım için kimseyi kabul etmez hatun ama bu sefer misafirler bastırıp illede
gelicez diyince mecbur kaldı almaya

bende birazdan pasta yapıcam

misafir ona geliyor ama bi kek yapmayı bile bilmezhatun

kızım tembihliyor beni anne hiç bişeye elini sürme kendisi yapsın bi öğrensin diye ama ,yapamazzzz biliyorum

zaten gelenlere benden bekler alışkınlar ya

neyse hayrım olsun .şükür evinin işini bari yaptı önceden onuda yapmaz ben yapardım

zaten çok bişey yapmıycam bi gül böreği sararım birde mısırunlu kek. kurabiye yapmıştım zati patates

salatasıyaparım bide.hanım hazır kuru pasta almış oda var yeter .bu sefer pek memnun kalmıycaklar ama misafirler olsun .

.
sonuçta benim misafirim deyil

Son düzenleme:
Aklımdayken bildirimimide yapayım

Kafayı yemek üzere olan ceconun bildirimi

başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; + 0.7 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )

Spor; 2 gün yürüyüş ( aşağı yukarı toplam 1.5 saat )

Tartı resmen dalga geçiyor sanki benle Bir yukarı bir aşağı deli ediyor beni ama galiba içtiğim ilaçlar sebep oluyor çünkü onlara başladığımdan beri aynı şey oluyor :26: Yine bunada şükür ya daha fazlasını almış olsam Allah korusun
Bir sonraki gidişimde doktora söylim olmadı ilacımı değiştirir yada dozajını değiştirir yoksa çok zor gider bu kilolar

Son düzenleme:
bildirim
başlangıç..86
geçen hafta.77.2
bu hafta.77.2
giden..0000
toplam giden.8.800
hedef.65
spor .yok

kıııııız ceco bu haftada sen mi bana kazık atıyosun sen. ooooooooo nedir benim sizden çektiğim

aynı şey bende mevcut banu .
geçen ay ilacımı değiştirdi dr kilo almaya başladım .önceki ilacım böyle bişey yapmamıştı zati aldırıt-yormuş kilo npıcam bilmiyom 3 kezilaç değiştirdi zaten dr kimi dokundu kimi etki etmedi

kıııııız ceco bu haftada sen mi bana kazık atıyosun sen. ooooooooo nedir benim sizden çektiğim

hemde ne demezsin gülayy

sen en azından elle tutulur gözle görülür şapur şupur öpülür bişey çıkarıcaksın sonuçta bizde ne varrr

kacaa bir yağğ yığını göbek

bıldır bıldır bacaklar kocaman bi toto

hiçde hoş deyil

tabi bizimkide elle tutulur gözle istesende istemesende görülüz ama şapır şupur öpmek pekde iyi fikir deyil ıyyyyyyyy iğrenç

ayrılmak zor gelsede gitmem lazım işlerimi hallediyim belli olmaz hadi hülyada oturakım çıkmayakım yukarı derler belki yapmadıkları şey deyil
gidiyorum bennnnn

Sorma canım keşke elimde olsada hiç artı cıkmasam ama deli ediyor bu durum beni elimden birşey gelmediğinden Ayın 10unda gidiceğim yine doktora bakalım ne diyecek

valla değiştirsin bakalım benimkinide yoksa halim harap
Okadar dikkat ediyorum yine artı görüyorum şeytan diyor hamile kal 9 ay keyif yap sonra artık nasıl veririm onu Allah bilir İkincide kilo verdim de 3.cü ne olur bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.

cecocum kesın ilaçlardan artılardasın bence benım esımde bıdönem babası yuzunden cok kullanmıstıda 1 2 sene içinde 20kılo falan aldıama cok zayıf oldugundan ona ıyı geldı bıraz balkon cıktı okadar.benımde ıhtıyacım var aslında antı depresana doktor vermıstı ama kılo almaktan korktum hep.ınsallah doktorun ılaclarını degıstırırde hem kılo almazsın hemde tedavın devam eder.bende 1 hafta oldu küçük fıstıgımı mememden kestım kılo almaktan korkuyorum.
oyuzden tartılmıyorum 1 haftadır.sogan suyu maydanoz yasılçay falan gun içinde mutlaka ucundende ıcıyorum.
ınsallah bıran önce hızlanır kılo vermem.ama bogazı tutmadanda olmuyo.dun aksam buyuk kızımın dogum gunuydu 1 dılım pastayı götürdüm valla
yarında arkadasa davetlıyım ınsallah tutabılırım kendımı

Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar veririz Aminnnnnnn

Sorma yaaa çok kafama takıldı ya daha fazla alırsam diye inşallah almam zaten zor verdim okadar kiloyu birde tekrar uğraşmak zorunda kalmiyayım :26:
Neyse mecbur devam edeceğim ilaçlara ama belki değiştirirde kilo almam hatta veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…