- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Merhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarimkonu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???
slm kızlar ben geldim ya fena bağımlılık yaptınız bende :)
hayır canım sadece protein değil sebze de var ana hatlar belli un ve şeker ailesi yok 2 öğün besleniyoruz akşam 8 den sonra ayran yeşilçay vs harici hiçbirşey yemiyoruz menülerime bakarsan daha kolay anlayabilirsin her öğün sebzenin yanında protein alıyoruz kabak ve yoğurt mesela kendi yaşam tarzına göre menülerini oluşturabilirsin köy yum köy tavuğu köy tereyağı herşeyin doğalını yemek önemli bulabildiğin kadar tabiki zor değil yani 2 gün yaptınmı çok rahat alışıyorsun çok güçlü bir kahvaltı şart günde en az 2 yumurta ceviz fındık kavrulmamış çiğ olarak yenebiliyor ara öğünde yapabilirsin ihtiyaç halinde fakat acıkılmıyor öğünler arası ne kadar uzun sürerse leptin o kadar çok salgılanıyor ve zayıflamamıza yardımcı oluyor kısaca özet bu incelemeni öneririm
iyi dayanmışsın çiğdem yerine çiğ kabak çekirdeğini tavsiye ederim canım
Hosbuldum kizlar; neler yapiyorsunuz burada?
selam kızlarr kötüyüm bugün yarın ilo almış şekildedönersem şaşmam bugün evlilik yıl dönümğü nedeniyle akşam yemeğim yoğun oldu ne yediğimi yazmaya utanıyorum:26::26::26: bile umarım sabah tartı eksik tartar
napıyımm kaptanmm kimse yokk topikteanammmmşimdi mi yatıonnn
bencede vallahıııııı 1000 kal mı. kız yaşadığına dua et
ciddi ciddi uyuzmı oldun yoksa mecazenmi söyledin duyummcanim ben almistim...icten birsey giymeyince yani ic camarisim üzerine giyince alerji yapti..aylarca uyuz köpekler gibi her yanim pütür pütür oldu...bütün vucudum ama...aylarca doktorlardan cikamadim..hele ilk zamanlar 2 gecede bir acillerde agladim..öyle kötü birseyki..aman diim dikkatli kullanirsan faydali..alttan zayt vede kollu birsey giy...ter atiyorsum yani vucuttaki toksinler gidiyor..tazeleniyorsun ama bol su icicen bak ha sakin unutma..aslinda zayiflatmiyor biliyormusun...seni tazeliyor sadece..sadece terlemene yardimci hayatim...bende o ucuza aldigim Sauna esortmanini bir tanisa verdim..atacaktim bana ver dedi...sikica uyari ..aslinda vermeye gönlüm olmadi..yani birincisi benim tenime degdi..üstelik uyuz oldum..yani unuda SIKINTIYA sokmak istemedim ama o isteynca yok deyip cöpe atamazdim ki
sonradan benim körolmayasicam tv reklamindan 40 euro ya birtane Aldi..bak o cok iyi cikti cok severek kullandim ki o siralar 90 larda geziyordum..bu senede basladim kullanmaya ama daha cok yeni oldugu icin bilemiyorum faydasi olurmu....yani faydasi su:
seni cok terletiyor..o yüzdende mecburi fazlaca su iciyorsun vucut su kaybetmesin diye....belkide zayiflatan esortman degil su
allahh allahh kayısının zamanı geçeli çokk oldu :44:..orda bulunuyor demekSabah:
2 dilim ekmek
peynir haslanmis yumurta domates pekmez
ögle:
vallahi hatirlamiyorum hmde hiiic
ara: 4-5 tane kuru kayisi
aksam:bir tabakta:3 tane pancar sarmasi-2 catal döner-3 kasik pilav
salata
not..bu arada kayisi receli yaptim...recelin kivami tadi icin 3-4 defa caykasigiyla recel yedim valla..demeden gecemeyecegim
olmazmı hiçççMerhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarimkonu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???
hoş geldin canım bende direk buraya dalmıştım allah bağışlasın evladını o kiloların hepsi gidecek hep beraber inş
adaşım gezmiş gelmişsin sefan olsun duyumcum bu gece kulaklarını çok çınlattım haberin olsun çok uykum geldi yarın sabah tekrar bi geçmiş yapacağım
QUOTE=aysenam;32069363]Hosbuldum kizlar; neler yapiyorsunuz burada?
Aklımdayken bildirimimide yapayım
Kafayı yemek üzere olan ceconun bildirimi
başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; + 0.7 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )
Spor; 2 gün yürüyüş ( aşağı yukarı toplam 1.5 saat )
Tartı resmen dalga geçiyor sanki benleBir yukarı bir aşağı deli ediyor beni ama galiba içtiğim ilaçlar sebep oluyor çünkü onlara başladığımdan beri aynı şey oluyor :26: Yine bunada şükür ya daha fazlasını almış olsam Allah korusun
Bir sonraki gidişimde doktora söylim olmadı ilacımı değiştirir yada dozajını değiştirir yoksa çok zor gider bu kilolar
Aklımdayken bildirimimide yapayım
Kafayı yemek üzere olan ceconun bildirimi
başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; + 0.7 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )
Spor; 2 gün yürüyüş ( aşağı yukarı toplam 1.5 saat )
Tartı resmen dalga geçiyor sanki benleBir yukarı bir aşağı deli ediyor beni ama galiba içtiğim ilaçlar sebep oluyor çünkü onlara başladığımdan beri aynı şey oluyor :26: Yine bunada şükür ya daha fazlasını almış olsam Allah korusun
Bir sonraki gidişimde doktora söylim olmadı ilacımı değiştirir yada dozajını değiştirir yoksa çok zor gider bu kilolar
kıııııız ceco bu haftada sen mi bana kazık atıyosun sen. ooooooooo nedir benim sizden çektiğim
kıııııız ceco bu haftada sen mi bana kazık atıyosun sen. ooooooooo nedir benim sizden çektiğim
aynı şey bende mevcut banu .
geçen ay ilacımı değiştirdi dr kilo almaya başladım .önceki ilacım böyle bişey yapmamıştı zati aldırıt-yormuş kilo npıcam bilmiyom 3 kezilaç değiştirdi zaten dr kimi dokundu kimi etki etmedi
Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.
cecocum kesın ilaçlardan artılardasın bence benım esımde bıdönem babası yuzunden cok kullanmıstıda 1 2 sene içinde 20kılo falan aldıama cok zayıf oldugundan ona ıyı geldı bıraz balkon cıktı okadar.benımde ıhtıyacım var aslında antı depresana doktor vermıstı ama kılo almaktan korktum hep.ınsallah doktorun ılaclarını degıstırırde hem kılo almazsın hemde tedavın devam eder.bende 1 hafta oldu küçük fıstıgımı mememden kestım kılo almaktan korkuyorum.
oyuzden tartılmıyorum 1 haftadır.sogan suyu maydanoz yasılçay falan gun içinde mutlaka ucundende ıcıyorum.
ınsallah bıran önce hızlanır kılo vermem.ama bogazı tutmadanda olmuyo.dun aksam buyuk kızımın dogum gunuydu 1 dılım pastayı götürdüm valla
yarında arkadasa davetlıyım ınsallah tutabılırım kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?