duana amin öncelikle hayırluı cumalar canımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun
Hamile olanlara sağlıcakla kuzularını hayırlı evlat olarak kuçaklarına almayı nasip etsin, hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn
Canım sıkma canınıolan olmuş bugünden itibarende telafisini yaparsın sonuçta özel günler senede bir yada iki
dün diyet bozulmuşken simit yiyeyim dedim çokk ölemişimduyuuuuuum börek yaptınmı kız yaptıysan banada biraz göndersene. geçen pastanede gördüm. simit almaya gitmiştim(nihayet) canım al dedi beynim simit nerene yetmiyo dedi almadım bende. kendim yapmayı da üşeniyorum açıkçası.
hoşgeldin canım doğru yerdesin ben hep diyete başlayınca bu formda buluyorum kendimi çünkü çok motive olduğum kararımı sabitleyen bi forum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kilolarımızı veririzMerhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.
bu hafta genelde herkeste +lar var gibi görüyorum bende dahil olmak üzerebildirimimi de yapayım.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 88.6
gelen: 600 gr
toplam gelen: 3100 gr
bana bakın bu hafa çok alamadım sakın ha beni geçmeye çalışmayın
canım hoşgeldin bak sen yine erken davrandın ben de bebeğim 5 aylık ken katıldım hiç bir kıyafet olmayınca kafama dank etti umarım veririz emziriyorsan bol su iç derim ben başlayalı 20 gün oldu su çok sıvı şeyler tükettiyorum süt kesilmiyor ozamanMerhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarimkonu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???
duana amin öncelikle hayırluı cumalar canım
canımı sıkmakla kaldım dediğin gibi korkarak çıktım sabah tartıya 100 gram almışım
dün diyet bozulmuşken simit yiyeyim dedim çokk ölemişim
hoşgeldin canım doğru yerdesin ben hep diyete başlayınca bu formda buluyorum kendimi çünkü çok motive olduğum kararımı sabitleyen bi forum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kilolarımızı veririz
bu hafta genelde herkeste +lar var gibi görüyorum bende dahil olmak üzere
canım hoşgeldin bak sen yine erken davrandın ben de bebeğim 5 aylık ken katıldım hiç bir kıyafet olmayınca kafama dank etti umarım veririz emziriyorsan bol su iç derim ben başlayalı 20 gün oldu su çok sıvı şeyler tükettiyorum süt kesilmiyor ozaman
kız benim artı çıkmam gayet doğal hamişim. ama beni geçen olmaz diye umut ediyodum yani son sıraya taht kuracaktım sözde. ama geçen hafta beyazcanım bu hafta cecom beni hayalkırıklığına uğrattıasılın diyetlere beni sinir etmeyin. bakın doğuruveririm birinciliği alırım görürsünüz.
başlangıç: 103,2
geçen hafta:77,5
bu hafta: 75.9
fark: 1,6
toplam giden:27,9
paylaşmayın böyle şeyler topik zarar görüyor
tebrik edyimm bari
ben 100 grm aldımda
DURRRRSorma canım keşke elimde olsada hiç artı cıkmasam ama deli ediyor bu durum beni elimden birşey gelmediğindenAyın 10unda gidiceğim yine doktora bakalım ne diyecek
valla değiştirsin bakalım benimkinide yoksa halim harap
Okadar dikkat ediyorum yine artı görüyorumşeytan diyor hamile kal 9 ay keyif yap sonra artık nasıl veririm onu Allah bilir İkincide kilo verdim de 3.cü ne olur bilemiyorum
HOŞGELDİN EMİN OL ARADIĞIN ŞEY BURDAMerhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.
başlangıç: 103,2
geçen hafta:77,5
bu hafta: 75.9
fark: 1,6
toplam giden:27,9
DURRRRSAKINNN YAPMAAAA.. ..BU ÇILGINLIK 3. ÇOCUKK HEMDE BU KADAR KİLO VERMİŞKEN OLAMAZZ YAZIK ETME KENDİNE CECOO ÇOCUKLARINI ,ANANI ,BABANI, KOMŞULARI ,BENİ DÜŞÜN TOPİĞİMİZİ DÜŞÜN CECOOOO
ÜLENNNN HEP AYYÜZLÜNYÜZÜNDEN MİLLETİN DOĞURASI GELDİ Bİ DUYUM YELTENİR Bİ CECO NOLUCAK TOPİĞİN HALİ P DEYİLDE BİRİMİZ BİŞEY YAPSA HEPİMİZ ARDINA DÜŞÜYOZ
HOŞGELDİN EMİN OL ARADIĞIN ŞEY BURDA
KUTLARIM SENİ SANIRIM BİRİNCİ SENSİN
saolasın cnm benm herkes bıldırım yaptımı kı
cecoscum cnm antıdepresanlar kılo aldırıyor aman dıkkat et cnm , spor aslında psıkolojıye bırebır sımdıkı aklım olsa gıtmezdım hıc psıkıyatrıye 2 sene her allahın gunu ıctım o ılaclarıAklımdayken bildirimimide yapayım
Kafayı yemek üzere olan ceconun bildirimi
başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; + 0.7 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )
Spor; 2 gün yürüyüş ( aşağı yukarı toplam 1.5 saat )
Tartı resmen dalga geçiyor sanki benleBir yukarı bir aşağı deli ediyor beni ama galiba içtiğim ilaçlar sebep oluyor çünkü onlara başladığımdan beri aynı şey oluyor :26: Yine bunada şükür ya daha fazlasını almış olsam Allah korusun
Bir sonraki gidişimde doktora söylim olmadı ilacımı değiştirir yada dozajını değiştirir yoksa çok zor gider bu kilolar
ıı ııııYapmadı daha çok eksik var:44: Ama bu saate kadar yapmadıklarına göre durum pek iç açıcı deyil gibi görünüyor:44:
napıyımm kaptanmm kimse yokk topikte,koca yok .küçük kızım sabah 5.30 ,bilemedim 6 da kalkıyor sonra başiımın etini yiyor kalk anne diye .hoşş topikdaşlarım olaydı yatmazdım yaa neyse
bencede valla..o nee öylle insan bayılır kalır ,hadi bayılmadın kilo verdin sonrasını düşün bu kadar düşük kalorili beslenmeye her zaman uyabilicekmisin .uyamazsan çol çabuk geri alırsın dimi
ciddi ciddi uyuzmı oldun yoksa mecazenmi söyledin duyumm
ama dediğin gibi altına penye giymeden olmaz zaten hışır hışır naylon gibi bişey tene deyince rahatsız eder hem o kadar terleyince buz gibi olur insanın vudu illaki bi penye giymek lazım teri emsin hem alerji yapmasım diye.
ben bi streç sardım karnıma heryanım fosur fosur kabardı kırmızı kırmızı alerji oldu epeyde geçmedi kaşıntılı bişekilde
kahvaltıya misafir geliyorda bizi çağırmıyon aşk olsun sana
bizde isteriz ona göre
allahh allahh kayısının zamanı geçeli çokk oldu :44:..orda bulunuyor demek
olmazmı hiççç
hoş geldin topiğimize
bebeğini güle güle büyüt allah bağışlasın
hoş geldin canım doğru adres
zaman olsa neler yapacağızda şimdilik birbirimizin yaşam koçluğu gibi bişey :) nevresema eşinle birlikte nice güzel sağlıklı yıllar dilerim canım ne varmış moralman çökecek yapma böyle bugün özel bir günündü olur böyle artı iki can taşıyosun bacım sen hele bi bebişini kucağına sağlıkla al o kıyafetlerin hepsi geçici zaten hep birlikte kıyafet beğeneceğiz inş hepinize iyi geceler sizi seviyorum
Menü
Kalkınca:1 tatlı kaşığı çörek otu
Sabah **09:30
tereyağında yağda 2 yumurta 1 tatlı kaş. süt kaymağı 1 ad kuru kayısı
7 ad zeytin 2 dilim peynir 3 ceviz y 8 fındık yarım salatalık yarım domates 2 yeşil biber
2. Öğün: 14,30 1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
Akşam **** 19,30
yufkasız sarımsaklı yoğurtlu tereyağlı avunya mantısı
keten tohumlu bol limonlu lahana salatası-
Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 1 fincan türk kahvesi 1 fincan taze zencefilli tarçonlı çay
1 fincan normal siyah çay ( içecekler şekersiz )
Spor: 1 saat sauna eşofmanla karışık hızda 4 km yürüyüş tiffany 10 dk
Uygulanan Yöntem : Canan Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütleri
yaptim böregigimi..cok begendiler..ayiptir söylemesi sofra cok cesitliydi..ay ben aksam menüde kahvaltiyi nasil yazacam neler yemedim kiduyuuuuuum börek yaptınmı kız yaptıysan banada biraz göndersene. geçen pastanede gördüm. simit almaya gitmiştim(nihayet) canım al dedi beynim simit nerene yetmiyo dedi almadım bende. kendim yapmayı da üşeniyorum açıkçası.
Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?