80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duana amin öncelikle hayırluı cumalar canım
canımı sıkmakla kaldım dediğin gibi korkarak çıktım sabah tartıya 100 gram almışım
dün diyet bozulmuşken simit yiyeyim dedim çokk ölemişim
Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.
hoşgeldin canım doğru yerdesin ben hep diyete başlayınca bu formda buluyorum kendimi çünkü çok motive olduğum kararımı sabitleyen bi forum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kilolarımızı veririz

bildirimimi de yapayım.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 88.6
gelen: 600 gr
toplam gelen: 3100 gr

bana bakın bu hafa çok alamadım sakın ha beni geçmeye çalışmayın
bu hafta genelde herkeste +lar var gibi görüyorum bende dahil olmak üzere

Merhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarim konu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???
canım hoşgeldin bak sen yine erken davrandın ben de bebeğim 5 aylık ken katıldım hiç bir kıyafet olmayınca kafama dank etti umarım veririz emziriyorsan bol su iç derim ben başlayalı 20 gün oldu su çok sıvı şeyler tükettiyorum süt kesilmiyor ozaman

hayırlı cumalar kızlar güzel bir gün hafiflemiş olarak cumaya girersiniz inşallah .
+larda olmak moral bozucu ama neyse önüme bakacağım artık olan oldu:18::18::18:
başlangıç: 85.4
geçen hafta:83.8
bu hafta: 83.9
gelen:100gr
toplam giden:1500gr

kız benim artı çıkmam gayet doğal hamişim. ama beni geçen olmaz diye umut ediyodum yani son sıraya taht kuracaktım sözde. ama geçen hafta beyazcanım bu hafta cecom beni hayalkırıklığına uğrattı asılın diyetlere beni sinir etmeyin. bakın doğuruveririm birinciliği alırım görürsünüz.

canım ben bilmiyordum hamile olduğunu arada girip çıkıyorum çok vakit geçiremediğim için hayırlı olsun canım yenimi peki kaç aylık bebeğin?anam sen sağ salim yap doğumunuda yine birincilik senin olsun ben ağır ağır versem yeter birincide olsam fenada olmazda bu kadar azimliler varken ben den 1.olmaz

herkese selam arkadaşlar
ya bildirim yapmaya yapmaya unutmuşum ben bugün bildirim zamanı oldugunu...yarın yaparım artık çünkü bu sabah tartılmamıştım...ayrıca ben önümüzdeki hafta annemlere gidiyorum muğlaya...ALESE gireceğimde oraya ders çalışmaya gidiyorum..offf oradada internet yok..ama inşallah her cuma girip bildirim yapmaya çalışacagım...

DURRRR SAKINNN YAPMAAAA....BU ÇILGINLIK 3. ÇOCUKK HEMDE BU KADAR KİLO VERMİŞKEN OLAMAZZ YAZIK ETME KENDİNE CECOO ÇOCUKLARINI ,ANANI ,BABANI, KOMŞULARI ,BENİ DÜŞÜN TOPİĞİMİZİ DÜŞÜN CECOOOO

ÜLENNNN HEP AYYÜZLÜN YÜZÜNDEN MİLLETİN DOĞURASI GELDİ Bİ DUYUM YELTENİR Bİ CECO NOLUCAK TOPİĞİN HALİ P DEYİLDE BİRİMİZ BİŞEY YAPSA HEPİMİZ ARDINA DÜŞÜYOZ
Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.
HOŞGELDİN EMİN OL ARADIĞIN ŞEY BURDA

başlangıç: 103,2
geçen hafta:77,5
bu hafta: 75.9
fark: 1,6
toplam giden:27,9

KUTLARIM SENİ SANIRIM BİRİNCİ SENSİN

saolasın cnm benm herkes bıldırım yaptımı kı

cecoscum cnm antıdepresanlar kılo aldırıyor aman dıkkat et cnm , spor aslında psıkolojıye bırebır sımdıkı aklım olsa gıtmezdım hıc psıkıyatrıye 2 sene her allahın gunu ıctım o ılacları
ıı ıııı Yapmadı daha çok eksik var:44: Ama bu saate kadar yapmadıklarına göre durum pek iç açıcı deyil gibi görünüyor:44:

umarım ole degıldır cnm :26:

çokk merak ettim:26:zati şu günlerde her şeyi merak ediyom du bakalım başıma bişey gelmese bari

avuntu mantısı nasıl bişey yazarmısın[/QUOTE]ay canim sizi özel bir gün davet etmek istedim cok kalabalik rahat etmezsiniz diye düsündüm canim evet gercektende uyuz uldum..bildigin uyuz..aylarca sürdü ne acilar cektim ne gözyaslari döktüm yahu benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedi...ama cilt kanseride olabilirmisim..cok tehlikeliymis....aman diim jilatinde sarma...kansorejen seyler iceriyor..cilde direkt temas etmesi sakincali

yaptim böregigimi..cok begendiler..ayiptir söylemesi sofra cok cesitliydi..ay ben aksam menüde kahvaltiyi nasil yazacam neler yemedim ki üsen tabi canim bu halde ne ugrasican..yakin olsakta yapsam sana yaaaaa

hosgeldin canim aramiza..birden SIKI bir diete basliyorsan ondan uzatamiyorsundur..kendine iyi davran birden yemden icmedn kesilmemeni öneririm

baslangic:72.4
gecen hafta:72.4
bu hafta:71.8
giden:600 gr valla buna sükür..dün Sabah 72.1 düm üstelikte iki gündür yürüyemiyorum
toplam giden:600 gr
hedef:65

spor:10-12 Saat yürüyüs

vay vay vay bu tickerede 71 ler nede güzel yakisiyor..allahim su 69 larda yakissaydi bir aslinda sadece 2 Kilo ama birtürlü gitmiyor..bu hafta kirmizi kart görecegim ama yinede iddealiyim..bu hafta 71 ler bitecek o Kadar....gerci kahvaltida o Kadar yedikten sonra bunu yamasi kolay oluyor ama bakalim bu hafta ne Kadar basarili olacagim...ama suna eminimki ben haftada 1 kiloyu kesinlikle veremiyorum..bu haftaki kararliligim sporum nevsimle savasmam hicbir haftada yoktu ama sonuc: 600 gr..buna bile sükrettim valla dün sabahki gibi kalsaydi noolcaktiki

Bildirimimmm
Başlangıç:81
Geçen hafta:73.9
Bu hafta:73
Giden:900gr
Toplam giden:8kg
Hedef:65
Spor yürüyüş bisiklet pilates

Sabah 1 yumurta,domates,2 dilim ekmek..3 zeytin
Ara. 1 armut
Öğle 1 küçük tabak(gercekten küçüktü :) mercimekli b.pilavi ...1 kase yogurt
Aksam 1 kase mercimek corbasi
Ara bi kek yapmıştım ....üfff...ilk defa yaptıgım bi keki bu kadar beğendim ....
Sonuc felaketti...2,3 dilim yedim
Tabiki sonuc sabah tartıda felaketti...dün 69.4 olan ben ...bugün 69.9 çıktım

Canım ya ne kadar güldüm anlatamam...
Dogru söylüyorsun ...sonuc iç açıcı olsaydı çoktan damlamistim:)
2 gündür dogru düzgün gelemiyorum
Hem kendimi iyi his etmediğimden ...
Hemde benim cadolosum, peşimi hic bırakmıyor ...depresyona gircem,ya da girdim ya da girmek uzereyim...
Sizin anlayacağınız kafam hic iyi degil...
Kocis de kaç gündür geç geliyor
Benim şarteller iyice atıyor
sinirim bozuk olunca gelip yazmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…