80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu dunku menundu sanırım canım bunu da yazınca yıne 3 gun eksık oluyo ben kaptana 4 dıye mesaj attım yola cıkıcam sımdı o da topıkte degıl hatırlatırsın dımıı (

valla bende ceco gıbıyım bu ara onunda ıkı kızı var benım gıbı seytaan dıyo dogur bıdaha en azından 9 ay takma kafana :)ama sonra besmele cekıp kovuyom seytanı yok daha 83 lerdesın ne cocugu dıyorum.gercı benım koca 3.yude yapalım toptan verırsın dıyo kaf
amı buluyo anlamadım ınanmıyo kılo verebılecegıme o yuzden ona ınat vercem işte

Canım maşallah sana... Takima yaziyosun sanirim...Burayada yazsan menülerini listeye de girersin ne güzel
nasil beceriyorsun ya...banada anlat

cnm lıstedeydım asllında cıkarıldımmı bılmıyorm aslında burayada yazıyordum bende henüz bı düzen oturtamadım oturtucam ınsallah takıp etmeye okumaya çalışıyorum burayıda sadece eskısı kadar aktıf degılım

Bu dunku menundu sanırım canım bunu da yazınca yıne 3 gun eksık oluyo ben kaptana 4 dıye mesaj attım yola cıkıcam sımdı o da topıkte degıl hatırlatırsın dımıı (
Tamam canım ...kaptis görür heralde..görmezse de No problem ...
kizlar ben buraya geleli tam 11 ay olmus.... Cok sukur bi zamanlar 6 li bi rakam görmek hayaldi..darısı 7 lerde olsan herkese iins
yavas oldu ama cok sukur yukarı degil aşağıya indim ... Sütüm oldu olmadı meselesi olmasaydı daha çabuk olurdu belki...50 lere de indiğim vakit cok uzun olmaz umuyorum

Ela canım hayırlı yolculuklar
gule güle git gel

Tamam canım öyleyse
ben bu hafta menülerini göremedim o yüzden söyleyeyim istedim
bu kadar kilo veren biri olarak listeni yazman bizede güzel olur...incelemiş oluruz...hemde listede olursun

Tamam canım öyleyse
ben bu hafta menülerini göremedim o yüzden söyleyeyim istedim
bu kadar kilo veren biri olarak listeni yazman bizede güzel olur...incelemiş oluruz...hemde listede olursun

haklısın cnm bu hafta menü pek paylsamadım cne burda nede takımda doğru durust bısey yıyemedım ev temızleme yerlestırme telası falan vardı ınsallah elımden geldıgınce daha cok aktıf olmaya calısıcam

baslangic:72.4
gecen hafta:72.4
bu hafta:71.8
giden:600 gr valla buna sükür..dün Sabah 72.1 düm üstelikte iki gündür yürüyemiyorum
toplam giden:600 gr
hedef:65

spor:10-12 Saat yürüyüs
Tebrikler rakibe hatun
bak birinci sen oldun...:)
bende sondan 1.
Neyse bu haftaki hedefim 69 olmak bu sefer yani bi zahmet bana...
azcik Totomu kaldırıp spor yapsam sonuc muhteşem olcak

Ne geliyorsa basımıza bu 9 ay takmamaktan gelmiyo mu zaten
sen dinleme onu 15 kilo vermeden girişme o işe... Bak benim gibi olursun sonraaaaa
üzüm üzüm üzülürsünüzülürsün

Selamlar

Ekim 5 düğünüm var ancak bir gram vermedim. Bilerek ve isteyerek bahanelerle. Şuan resssmen tutuştum. 170 cm / 83 kg

Ohhhhh şükürler olsun kızım uyudu...
isik hızıyla kalan islerimi yetiştireyim .....:)
herkese kolay gelsin

baslangic:80
gecen hafta:70.1
bu hafta69.9
giden:200

toplam giden:10.1
hedef:57
neaa sadece 200 gr mi bu hafta cok sallamissin cooook

Bildirimimmm
Başlangıç:81
Geçen hafta:73.9
Bu hafta:73
Giden:900gr
Toplam giden:8kg
Hedef:65
Spor yürüyüş bisiklet pilates
Süper süpeeer
Tebrikler rakibe hatun
bak birinci sen oldun...:)
bende sondan 1.
Neyse bu haftaki hedefim 69 olmak bu sefer yani bi zahmet bana...
azcik Totomu kaldırıp spor yapsam sonuc muhteşem olcak
Eveet seni gectim bu hafta simdi 1/1 oldu bu hafta cekismeli olucak gibi gibi
Selamlar

Ekim 5 düğünüm var ancak bir gram vermedim. Bilerek ve isteyerek bahanelerle. Şuan resssmen tutuştum. 170 cm / 83 kg
Ohoooo yumurta dayanmis hatta yarisi cikmis hayatim 1 haftAda mucize olsun 2 Kilo olsun HAdi cokkk geckalmissin cooook iyisimi sen uygun bir Korse bul :) Kilo verme isinede dügünden sonra basla evlilik yaramis desinler

Merhaba; ben kadinlarkulubune yeni katildim 2 aylik bir kizim var ve dolayisiyla kilolarim konu basligini gorunce hemen tikladim. Bana hosgeldin diyecek birileri varmi acaba???

Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.
kızlar hoşgeldinizzzzzz

canım ela yayınlamadı henüz ama cumadan cumaya en fazla 3 bildirim yapmayan listeye giremiyor malesef
ela bugün tuttuğu sayıları verecek bize ve liste çıkacakkk

Bildirimimmm
Başlangıç:83
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:78.3
Giden:1.3
Toplam giden:4.7
Hedef:70
Spor yürüyüş hafif tempoda günlük 1 bucuk saat

aslında arada hem ela hem ben sana çağrı yaptık ama sen görmedin sanırım seni gönlümüzün birincisi yaptık

cnm gecmısı elımden geldıgınce okumaya calıstım bu aralar hem takım hem burası hem yolunda gıtmeyen bı hayat ve ev ıslerım vardı temızle yerleş derken bı yerde fıre verdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…