80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eLA_eLA_ kullanıcısına ait kullanıcı resmi (Avatar) eLA_eLA_ eLA_eLA_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Nergis

Giriş tarihi
Jul 2012
Menü bildirim
Canım 7 gunluk menu bıldırımı sonuçlarını yazıom bugun yıne haftaya gırsın bırasdan yola cıkıcaaz cunku
Wintersun 2
Ela 0
Ceco 2
Beyazcan 1
Efsax 5
Nevresema 3
Duyum 1
Minikkelebek 4
Swetdimple 0
Hilal85 7
Eylül sıla 7
Uzak21 7

kızlar menü listemizi ela özelime atmış burdan yayınlayayım
3 ve daha fazla olanlar listeye giremiyor demiştik biliyosunuz
2 haftası dolmayanlarda bekliyor galiba 5 kişilik bi liste çıkacak

Bildirimimmm
Başlangıç:83
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:78.3
Giden:1.3
Toplam giden:4.7
Hedef:70
Spor yürüyüş hafif tempoda günlük 1 bucuk saat

vaay kaptanim nesfitler ise yaramis
bu hafta ne var listede...gecen haftaki ayran dietinden sonra süper gidiyorsun valla..ben yarin baslayacagim..sanirim 3 gün sürüyordu degilmi...malum kirmizi kart görücem o günlerde ayran icilmez diyorlar neden acaba bir bildigimde yok ya uyuyorum genede

bilmem içilmiyormuymuş hiç duymamıştım geçen hafta az yedim ama ayran diyetinin üstüne almaktan çok korktum hep

bu hafta normal yemek az yemek:)

Son düzenleme:
bilmem içilmiyormuymuş hiç duymamıştım geçen hafta az yedim ama ayran diyetinin üstüne almaktan çok korktum hep

bu hafta normal yemek az yemek:)

öyle diyorlar..adeti erken kesiyormus...diyorlar ama bende diyenlerin yalancisiyim
yarin baslarsam pazartesi aksam biter ama o gün kirmizi karti erken görürsem dengelemem zor olur naapsam acaba:26::26::26::26:
tabi bu hafta benim Tatli krizimde baslar artikin...ay su 70 lerden kurtulsaydim hayirlisiyla..60 oldugum günü kitliktan cikmis gibi ne bulursam yiyecegim ne bulursam

ayran diyeti 2 gün canım bu arada

bende burger kinge bayılırım ölürüm biterim hergün yesem bıkmam 77de bi menü 74te bi menü 70 de bi menü beni bekliyoooo

bi de ben hala adet olmadım dün 78.1i gördüm ama bu sabah 78.3 çıktım

Son düzenleme:
hadi ya kac gün gecti adetin?
sadece 2 günmü süpermis hafta sonunu ayran dietiyle gecirip hafta icinide geri almamak icin cirpinmayla tamamlayacagim..kirmizi kart haftama ragmen bu hafta kusura bakma valla benim haftam olceeeeeeeeeeek
ay evet bende..70 in altina düseyim kendimi simarticam ama burger le degil..malum bir görügüm kiloyu yeniden görmek icin 2 hafta direnmem gerekiyor..artik kesin olarak eminim bundan..bir hafta Sabit kalabilirsen 68-69 da o Zaman bir menü hakederim yani
ay bu arada su ender sarain 10 hareketini yazdim kafaya Sabah aksam yapicam..helede düz popolar icin mucize diyorlar..birazda ben göreyim o mucizeyi gerci yürüyüsünde cok fayasi oldu ne yalan diiim
ay hele bu gün kaynananam bizim cakma duyuma :bizim gelin manken gibi olmus valla bel kalmamis incelmis demezmi...cakma zaten her firsatta beni süzüyordu farkindaydim kaynanam öyle deyince cakma ne dese begenirsin..benden dahami zayif duruyorki anne..oda yok aynisiniz dedi ama deyisinde Samimi olmadigini cakmada bende pekala farkindaydik..yok canim dedim ben daha 72-73 leri gecemedim deyince cakmada sonunda Kabul etmek istemedigi gercegi dile getirdi...iyiya sen benden uzun oldugun icin daha agir oldugun halde daha ince görünüyorsun..icimden dedimki ha sunu bileydin

Bende pazartesiden itibaren nesfıte baslıorummmm :)) tebrıkler iremcım lısteye gırebılenler bıldırımlerını yapmışsa liste cıkar ama ben goremıcemm sanırsam kı ıkıncı oldum sonunda yıne :)))

kilo bi şekilde veriliyor ama boy uzamıyor her türlü artıdasın sen:)

gecen ay 23ünde oldum 2 gün önceye gelir genelde 21inden beri bekliom çok akıntım var ha geldi ha gelmiştir bekliom öyle

Bildirimimmm
Başlangıç:83
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:78.3
Giden:1.3
Toplam giden:4.7
Hedef:70
Spor yürüyüş hafif tempoda günlük 1 bucuk saat
Vay vay vay vay
hay masallah
yuru kaptanım be kim tutar seni
cidden harikasin
haftaya bende istiyorum aynından
olur mu ki

Ayran içilmez mi
ilahi oznur apla :)
bence çoğaltır gibi geliyo ama yinede benimki sadece varsayım
ama ben sana gercek bisi söyleyeyim mı ayran detoksu adet oncesi yapılmıyor
netten bak isterse n

saol canım tşk ederim

yalnız nesfitten bööööööö geldi desem yeridir
bi de kabız oldum affedersiniz ondan mı kaynaklandı bilmiyorum

Ikı gun kaybım olcak kızlar dıyet ve spor yapamıcam umarım kotu sonucları olmaz ama arkadasımın bebıs 6 aylık onunla oynamak spor sayılır herhalde yuruyemıo daha onun arkasında onunde dolasıp durayım bari tabı kocişim gelırse cıkabılırsekkkkkk

kilo bi şekilde veriliyor ama boy uzamıyor her türlü artıdasın sen:)

gecen ay 23ünde oldum 2 gün önceye gelir genelde 21inden beri bekliom çok akıntım var ha geldi ha gelmiştir bekliom öyle
ya aklima birsey geliyor ama iremcim nasil desem ne desem..sen test falan yaptinmi belki senin herif yani bir hatirasini birakip gitmis olmasin kibrisa:44:

habi beaaa lan bendede ne Kismet var ha..tam karar veriyorum nohutu falan cikariyorum adet öncesi olmaz deniyor...:26::26::26::26::26: o niye acaba?

ahhh be kuzummmm nerde o günler o benim test alıp yapmamı bekliyor ne zaman test yapsam çıkar gelir inat ettim vermeyecem para o meredeee

Adet incesi vücut cok seye tepki vermez...kendini koruyor galiba ...epilasyon filanda yapılmaz ....
yapilsada hemen çıkar mesela
k
iz ben rakibim he kuyunu mu kazıyorum yoksam

Adet incesi vücut cok seye tepki vermez...kendini koruyor galiba ...epilasyon filanda yapılmaz ....
yapilsada hemen çıkar mesela
k
iz ben rakibim he kuyunu mu kazıyorum yoksam
ay sen cok yasa emi..ne kuyusu sende adet öncesi epilasyon yapilmaz diye bende duydum gerci bu ay yaptim ama sebeplerim vardi mecburdum ben masumum iyisimi ben bu ayran detoksunu haftaya yapayim isi riske atmayayim...ama olcek..ben bu 69 u gürücem...bu hafta cok cekisecez senle rakibim ...ban SIKI geliyorum ona göre..yani bu kari daha kirmizi kart görecek daha sisecek cani talti isteyecek yemek isteyecek diye düsünme haaa ...haftaya ayaklarimin altinda görmiiim seni ay havami yesinler..ayaklar altinda olma durumu malum ama bol kesdende atiyorum ya süperim süper

herif gezmeye gitti heyooooooooooo heyooooooooooo :119: :119: :119:
kizlar bu gün muhabbetin dibine vurucaz..ya bu nebicim laf be kardesim ne demek bu simdi... yani sohpet süper bu aksam herifleri salin kizlar firsati degerlendirelim
ama önceeeeeeeeeeeeeeee gidip 1 Saat yürüyüsümü yapip geleyim anlastikmi

hakli olabilirsin seni greksiz yere umutlandirmak istemem elbette...ama sankim iste ele...

bi size yalanım yok dermişimmmmm
benden içimden ümitlenmiyorum desem yalan olur ama böyle olduğu zamanlarda tek çizgi görmekten bıktım elimden bişey gelmiyor bi de tek başınayım şimdi yıkılcam biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…