- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
bi size yalanım yok dermişimmmmm
benden içimden ümitlenmiyorum desem yalan olur ama böyle olduğu zamanlarda tek çizgi görmekten bıktım elimden bişey gelmiyor bi de tek başınayım şimdi yıkılcam biliyorum
kız benim artı çıkmam gayet doğal hamişim. ama beni geçen olmaz diye umut ediyodum yani son sıraya taht kuracaktım sözde. ama geçen hafta beyazcanım bu hafta cecom beni hayalkırıklığına uğrattıasılın diyetlere beni sinir etmeyin. bakın doğuruveririm birinciliği alırım görürsünüz.
DURRRRSAKINNN YAPMAAAA.. ..BU ÇILGINLIK 3. ÇOCUKK HEMDE BU KADAR KİLO VERMİŞKEN OLAMAZZ YAZIK ETME KENDİNE CECOO ÇOCUKLARINI ,ANANI ,BABANI, KOMŞULARI ,BENİ DÜŞÜN TOPİĞİMİZİ DÜŞÜN CECOOOO
ÜLENNNN HEP AYYÜZLÜNYÜZÜNDEN MİLLETİN DOĞURASI GELDİ Bİ DUYUM YELTENİR Bİ CECO NOLUCAK TOPİĞİN HALİ P DEYİLDE BİRİMİZ BİŞEY YAPSA HEPİMİZ ARDINA DÜŞÜYOZ
cecoscum cnm antıdepresanlar kılo aldırıyor aman dıkkat et cnm , spor aslında psıkolojıye bırebır sımdıkı aklım olsa gıtmezdım hıc psıkıyatrıye 2 sene her allahın gunu ıctım o ılacları
umarım ole degıldır cnm :26:
valla bende ceco gıbıyım bu ara onunda ıkı kızı var benım gıbı seytaan dıyo dogur bıdaha en azından 9 ay takma kafana :)ama sonra besmele cekıp kovuyom seytanı yok daha 83 lerdesın ne cocugu dıyorum.gercı benım koca 3.yude yapalım toptan verırsın dıyo kaf
amı buluyo anlamadım ınanmıyo kılo verebılecegıme o yuzden ona ınat vercem işte
Selamlar
Ekim 5 düğünüm var ancak bir gram vermedim. Bilerek ve isteyerek bahanelerle.Şuan resssmen tutuştum. 170 cm / 83 kg
herif gezmeye gitti heyooooooooooo heyooooooooooo :119: :119: :119:
kizlar bu gün muhabbetin dibine vurucaz..ya bu nebicim laf be kardesim ne demek bu simdi...yani sohpet süper bu aksam herifleri salin kizlar firsati degerlendirelim
ama önceeeeeeeeeeeeeeee gidip 1 Saat yürüyüsümü yapip geleyim anlastikmi
daha gelmediniz mi yafuuuuu
Yettimmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
yalnız deyilsin canım hep tozutuklar doluyuz zaten .topik olarak depresyondayız gibi gibiCanım ya ne kadar güldüm anlatamam...
Dogru söylüyorsun ...sonuc iç açıcı olsaydı çoktan damlamistim:)
2 gündür dogru düzgün gelemiyorum
Hem kendimi iyi his etmediğimden ...
Hemde benim cadolosum, peşimi hic bırakmıyor ...depresyona gircem,ya da girdim ya da girmek uzereyim...
Sizin anlayacağınız kafam hic iyi degil...
Kocis de kaç gündür geç geliyor
Benim şarteller iyice atıyor
sinirim bozuk olunca gelip yazmak istemedim
amannnn napıyorsunuz bacımmm ..bu ne heves böyle .bu gün annemde bana diyor eh artık elin boş çocuklar büyüdü 1 daha doğur 3. olsun belki oğlan olur ...amann dedim ömrümün sonuna kadar çocukmu büyütcem,yeter allah ömür versin bunlara..oğlan olunca sanki başım göğe erecek allah hayırlısını versin,oğlum olsa evlenip gidince zırıl zırıl ağlarım artık bitecik oğlum beni aramıyo sormuyo diye malum kaynana halleri..şimdi oğlan yok sorun yokvalla bende ceco gıbıyım bu ara onunda ıkı kızı var benım gıbı seytaan dıyo dogur bıdaha en azından 9 ay takma kafana :)ama sonra besmele cekıp kovuyom seytanı yok daha 83 lerdesın ne cocugu dıyorum.gercı benım koca 3.yude yapalım toptan verırsın dıyo kaf
amı buluyo anlamadım ınanmıyo kılo verebılecegıme o yuzden ona ınat vercem işte
hadi hayırlısı kaptanım .allah seninde yüzünü güldürsün .bence sen tedbirli ol ilaç falan içmede ne olur ne olmaz kendine dikkat et biraz ağır iş falan yapma belkide ayran detoksundandır kızların dediği gibi ama yinede dikkat etayran diyeti 2 gün canım bu arada
bende burger kinge bayılırım ölürüm biterim hergün yesem bıkmam 77de bi menü 74te bi menü 70 de bi menü beni bekliyoooo
bi de ben hala adet olmadım dün 78.1i gördüm ama bu sabah 78.3 çıktım
işallahhh hayırlısı olurkilo bi şekilde veriliyor ama boy uzamıyorher türlü artıdasın sen:)
gecen ay 23ünde oldum 2 gün önceye gelir genelde 21inden beri bekliom çok akıntım var ha geldi ha gelmiştir bekliom öyle
menüm
sabah
1 domates
1 salatalık
1/2 havuç
4 adet yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim kasarpeynırı
1 bardak acai rooiboslu form cayı
ara
1 bardak light süt
1 muz
akşam
havuç ,turp,kırmızı lahana salatası
1 dılım kasar peynırı
toplam kalorı:431 kalori:26:
birzdan ara olarak 1 mandalın yada mavı yesıl keten tohumlu bıskuvısını yıyebılırım
burdayım cnm yasıyorum yasıyorumyalnız deyilsin canım hep tozutuklar doluyuz zaten .topik olarak depresyondayız gibi gibi
amannnn napıyorsunuz bacımmm ..bu ne heves böyle .bu gün annemde bana diyor eh artık elin boş çocuklar büyüdü 1 daha doğur 3. olsun belki oğlan olur ...amann dedim ömrümün sonuna kadar çocukmu büyütcem,yeter allah ömür versin bunlara..oğlan olunca sanki başım göğe erecek allah hayırlısını versin,oğlum olsa evlenip gidince zırıl zırıl ağlarım artık bitecik oğlum beni aramıyo sormuyo diye malum kaynana halleri..şimdi oğlan yok sorun yok
hadi hayırlısı kaptanım .allah seninde yüzünü güldürsün .bence sen tedbirli ol ilaç falan içmede ne olur ne olmaz kendine dikkat et biraz ağır iş falan yapma belkide ayran detoksundandır kızların dediği gibi ama yinede dikkat et
işallahhh hayırlısı olur
ordamısın iyimisin yaşıyorsun dimi senn
burdayım cnm yasıyorum yasıyorum
açlıkdan bayılmadınmı sen nasıl dayanıyorsun bu işkenceye
yetişşşş bacımmm yalnızlıktan boğuluyorummmmmm
anladım şu bebişi bi getireyim dünyaya ondan sonra bi alayım şu kitabı. eminim eşimin de işine gelir. kadını dinleyince hah gördünmü ne kadar doğru söylüyo deyip duruyoama onun tek vaz geçemeyeceği şeker galiba.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun
Hamile olanlara sağlıcakla kuzularını hayırlı evlat olarak kuçaklarına almayı nasip etsin, hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn
Coğumuz sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo vermeye çalışıyoruz
İnşallah sende bizlerle sık sık birlikte olur hepbirlikte kilolardan kurtuluruz ....Aminnnnnn
Canım sıkma canınıolan olmuş bugünden itibarende telafisini yaparsın sonuçta özel günler senede bir yada iki
Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?