80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok haklisin hayatim ne diiim..herseyin yeri ve Zamani var..vardir yüce rabbimin bir bildigi elbette...sabirla bekleyecegiz artik...sen bakma genede teste falan..belki detoksun etkisi falandir... ama birkac gün daha uzarsa mutlaka doktora görünmelisin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugün kardeşimle annemin evini temizledik ama öldük bittik resmen üstelik daha tam işimiz bitmedi bile
Eee normaldir sonuçta ev bir sene kapalı kaldı ve bir sürü toz olmuş.
Salon, oturma odası ve yatak odası bitti kaldı sadece mutfak, banyo ve hol ama onlarıda pazartesiye bıraktık
Felaket yorulduk ama neyse iyi spor oldu sayılır

Bu gece inşallah oturup ütülerimide bitireceğim ( benim evimdeki işlerde bitsin ) sonra pazarda yine bir üstten siler süpürürüm pazartesiden sonra bir kaç gün yoğunluk olur ama sonra yine sporuma dönerim inşallah

Umarım sizlerinde günü çok güzel geçmiştir
Birazdan eşim gelir yemeğimizi yeriz ve ilk fırsatta yine damlarım

Sorma canım yaaa ama inan çok dikkat ediyorum
Önümüzdeki haftada spora pek gidemem ama yinede yoğunluğum çok olucak annemlerin olan işlerini halletmek için paso dışarda olacağım mecbur ondan sonra zaten doktora gidiceğim zaten oda bana başka ilaç versin yoksa bırakmak zorunda kalacağım ilaçları çünkü benim kilom bana yeter birde ilaçlar yüzünden almim daha fazla
İşte işin kötü yanı ilaçı içmediğim an yine gözleri fal taşı gibi oluyor

Panik yapma şekerim şeytan öyle diyor ama ben şeytana uymam
Kız zaten tıpa var, pko var yani çok zor bir olasılık kazaya kurban bile gitmem değil kasten Rabbim olmayanlara, özlemini çekenlere nasip etsin önce ...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tam rahatlamışken ne rahatımı bozayım iki kardeş birbirine destek olur zaten gerenk yok 3 numeroya
Kilolar gitsin yeter bana

Sorma canım yaa aslında şimdiden bıktımda o ilaç olmadanda uyuyamıyorum Bakalım gittiğimde ilaçımı değiştirmesini isteyeceğim 3 ay bittiyor ve en az 6 ay kullanacaksın demişti ama kilo alacaksam kusura bakmasın bırakırım

Boşver şekerim uyma şeytana benim eşimde hep aynısını söyler ama acıkcası yemiyor üstelik çocuk doğurmakla bitmiyor ona gelecekte sağlamak lazım

Selamlar

Ekim 5 düğünüm var ancak bir gram vermedim. Bilerek ve isteyerek bahanelerle. Şuan resssmen tutuştum. 170 cm / 83 kg

Bİraz geç olmuş arkadaşlarında dediği gibi ama olsun geç olsun güç olmasın Aramıza hoşgeldin
Sende şimdiden başla zayıflamaya olmadı evlendikten sonra devam eder hamile kalana kadar 6li hanelere bile düşer fıstık gibi olursun ....Aminnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh

Bende ütü yapacağım bahanesiyle sizlere laf atarım sık sık kambersiz düğün olurmu hiç

oleyyyy oleyyyy bu akşam evde yalnız değilimmmm kk da buluşuyoruzzz
ben anca 9a doğru gelririm ama gelirim yanii:)

menüm

sabah
1 domates
1 salatalık
1/2 havuç
4 adet yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim kasarpeynırı
1 bardak acai rooiboslu form cayı
ara
1 bardak light süt
1 muz
akşam
havuç ,turp,kırmızı lahana salatası
1 dılım kasar peynırı
toplam kalorı:431 kalori:26:
birzdan ara olarak 1 mandalın yada mavı yesıl keten tohumlu bıskuvısını yıyebılırım

yalnız deyilsin canım hep tozutuklar doluyuz zaten .topik olarak depresyondayız gibi gibi
amannnn napıyorsunuz bacımmm ..bu ne heves böyle .bu gün annemde bana diyor eh artık elin boş çocuklar büyüdü 1 daha doğur 3. olsun belki oğlan olur ...amann dedim ömrümün sonuna kadar çocukmu büyütcem,yeter allah ömür versin bunlara..oğlan olunca sanki başım göğe erecek allah hayırlısını versin,oğlum olsa evlenip gidince zırıl zırıl ağlarım artık bitecik oğlum beni aramıyo sormuyo diye malum kaynana halleri..şimdi oğlan yok sorun yok
hadi hayırlısı kaptanım .allah seninde yüzünü güldürsün .bence sen tedbirli ol ilaç falan içmede ne olur ne olmaz kendine dikkat et biraz ağır iş falan yapma belkide ayran detoksundandır kızların dediği gibi ama yinede dikkat et
kilo bi şekilde veriliyor ama boy uzamıyor her türlü artıdasın sen:)

gecen ay 23ünde oldum 2 gün önceye gelir genelde 21inden beri bekliom çok akıntım var ha geldi ha gelmiştir bekliom öyle
işallahhh hayırlısı olur
ordamısın iyimisin yaşıyorsun dimi senn

burdayım cnm yasıyorum yasıyorum

menüm
sabah
1 dlm peynr
5 zeytin
domates
2 dlm ekmk

ara
1 kurabiye
1 ısırık hşlmş patates

ara
azıcık kek

öğlen

1 kase patates salatası
1 dlm kk
dörttebir yufkadan börek
çay

ara
börek

ara
2 elma
1 avuç patlamş mısır

yetişşşş bacımmm yalnızlıktan boğuluyorummmmmm

Ben yorgunluktan geberiyorum
İnan annemin evini temizlerken ( ki yarısını ancak yaptık ) anlamadık birşey şimdi kız kardeşim aradı ölüyorum ağrıdan ayaklarımı havaya diktim diye dedim sen yine iyisin ben bacakları kaldıracak kadar güç bulamadım kendimde diye
Nasıl gülüyor ay halimize bak bizden gündelikçi olmazmış diye
Valla parayla temizlik yapanlar 100 lira istemekte haklılarmış biz bir günde bayıldık üstelik bitiremedik bile

Kız kardeşim diyor bir dahakine annem almanyadan geliceğine yakın temizleyin derse kadın tutarız sonra biz temizledik deriz diyor kadın kıyamıyor para vermeye ikiniz halledebildiğinizi yapın geri kalanı ben gelince yaparım diyor da kıyamıyoruz işte onada

slm kızlar ay bu forum süresi neden böyle ben geçmiş yaparken yarı yerde siteden çıkıyorum

en iyisi toptan yazmak alıntı yapmadan Allahtan kopyalamıştım

geçer geçer 2 gün sıksın dişini 3, gün diyecekki vay beee aynen bu sen sağ salim bebişini dünyaya getir canım gerisini hallederiz

bizde şans olsa zaten yazıcın için üzüldüm seven insan kıyarmı kıyamaz tabiki

Aleyküm selam banuşummm Amin canım aminnn hep birlikte inş .

oh valla ne şanslı görümceymiş beyazcan daha ne olsun yeter bi sürü şey yapmışın bugün bizde de misafir vardı ama bende hal yok kanamam felaket dün yoktu bugun berbatım yaptım bi mercimekli köfte buzlukta da talaş böreği ve elmalı kek vardı tamamdır ben bi tanecik mercimekli köfte roka salata ve domates yedim valla aslında acıkmamıştım ama ayıp olacak yemezsem napim irade testi yapıyorum ama artık bitti kafamda bitirdim herşeyi yarın yine altın günü var annemin özellikle gidiyorum artık canım hiçbişey istemiyor

oluyo böyle bazen banuşum tartılarda kafayı yedi valla en güzeli doktorunla birlikte karar vermeniz dozajlarınıza

Merhaba arkadaşlar.Benimde kilo sorunum var :) sürekli diyete başlıyorum ama çok çok kısa sürüyo.Acil yardıma ihtiyacım var.Bunuda Forumda bulacağımı umuyorum.

en doğru yere geldin canım hoş geldin aramıza burda kısa sürmeyecek canım inan bana banuşum ilaçlardandır ama kesme sakın bu kilolar durduk yere gelmedi ve bir günde gelmedi zaman lazım birlikte vericez cnm

naber millet geciktim degilmi ay su benim herif planlarimi degisti son dakkada ama burada muhabbet daha cazip geldiginden erkenden kactim eve geldim
nerdemiyimmm
yürüyüsten geldim pc yi actim salatamin basina oturdum herif aradi...carsida kirmes ( lunepark) kurulmus..gelin size birseyler ismarlayayim deyince cocuklar yemeklerini yemeden hazirlandilar 10 dakika icinde kirmes te geziyorduk;K
iyikide gitmisim herifin iyi günüydü sanirim bir 50 lik Verdi bana 3 hafta sonra olan bir dügün icin birseyler satin alayim diye
parayi koydum cebe..cocuklarda bir iki birseylere bindi bizi eve irakip gezmeye gitti...basbasayiz kizlar muhabbet basliyoooooooooooooooooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…