80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

okuyorum okuyorum bı turlu sohbete katılamıyorm görümceler kv kpp evlı olmayınca okumakla yetınıyor ınsan

ohhhh ohhhgül sen :113:gül sen gülll hele bi evlen o zaman sohbete katılırmısın yoksa dalarmısın sen o zaman gör .

sen tadını çıkar bekârlığın ohhh koca yok çocuk yok elti görümce yok ,sorumluluk yokk ,:113:

Sabah:
2 dilim börek
3 dilim peynir
2 adet nugets
bir catal sucuk
2 dilim ekmek

ara:yok
ögle:yok
ara:4 taze ceviz+1 yk tut kurusu

aksam:
2 nuget
büyük Tabak salata

ara:yok

spor:80 dak.yürüyüs
aslina cok acip..ama kahvaltida aldigim kalorileri dengelemek icin sadece sekersiz cayla idare ediyorum malesef. eee keyifla yemenin aci aci acligi oluyor aksama

hoş geldin
maşallah diyelim seninkinin iyi günüymüş demek sen o elliliği hemen harca istersen geri ister mister yok et ,

benim herif sağolsun bu gün verir yarın sabah geri ister harcarsam kurtarırım ama bir gecede nerde harcanırki para

aman ben almıyım cnm direkten döndüm a zdaha yakıcaktım basımı ben sımdılık halımden memnunum sız benım yerımede ugrasın kv kp görümcelerle eltılerle

oyy oyy neler neler oluyormuş bole sızlerden tüyo almak lazım valla es adayında hangı ozellıkler aranmalı hangılerı olmamalı dıye bı fılm ızlemıstım dılek kutusu dıye kadın es adayını seçerken bı lıste oluşturuyor ve o lısteyı tablo halıne getırıyor cıktıgı adamları ole elıyordu yakında bende yapıcam bole bısı

bazen benimkide yapiyor valla...ama bu dügün icin ..yani kendi Bilir eger para vermezse elimde bulunan kisa elbisemi giymek zorunda kalacagim

wintersun, efsax, beyazcan+, ceco34, EYLÜL SILA, Sweetdimple+
yok mu arttırannnnn
ne artırıcazki kaptan valla sohbet çorba oldu benim duyumum hg canım banuş bu kadar temizlik nerey kadar bcm ben gelcem yardıma artık bi ara avunya mantısı tarifi gördüm sanki hemen yazayım canlar

çok basit :) biraz tembel işi de denebilir aslında Balıkesir yöresine ait

yufkaları ince ince kesiyosunuz spagetti gibi fırında kızartıyosunuz servis tabağına biraz kızarmış hamur üzerine haşlanmış nohut haşlanmış tavuk sulu koyuyosunuz bunları üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı sos bu kadar kızlar ben bunu yufkasız yedim dün sadece nohut tavuk yoğurt yani hemen menümü yazayım bugün pek uymadım hocama ama inş yarına artık

unut gitsin hayatim..gercekler acida olsa bilmek zorundasin asla kafana göre bir erkek bulamazsin..öyle sanirsin evlenince bambaska olur..cabi egitim cevre aile is durumlarida etkiliyor olumlu yada olumsuz tutumlarda..yani sansina güvenecen baska caresi yok

keşke elmaşekerim de olsaydııı
çok özledim kendisini kulakları çınlasın
duyumda işe yaramıştı çınlatma işi belki şekerde işe yarar:44:
denemek laziiim
dilaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bızde sosyete mantısı dıyorlar buna

hmmmm iyi de benim çıktığım yokki çıktığım adamlar olsun :) ama iyi fikirmiş duyumcummm 10 da neymiş 100 kişiye bedelsin

oooooo ıss sansa kaldıysa cnm benım ısım yas kız bende sans ne gezer ben en ıyısı kırayım dızımı oturayım baba evınde

yahu bu aclik üatüne bu yemek tarifi hic iyi olmadi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ..dizginlerimi koparmak üzereyim zaten mutfaga alip kasirga bigi esmek istiyorum

ona ne şüphe
sen tek başına 1topik edersin

senin yerin doldurulamazz
oy Tatli dillerini yesinler ne ismarlayayim kiz

hmmmm iyi de benim çıktığım yokki çıktığım adamlar olsun :) ama iyi fikirmiş duyumcummm 10 da neymiş 100 kişiye bedelsin

kız onlar fılmde aynı anda bırden fazla kısıyle gorusuyordu ordan olcup tartıp bıcıyordu ıste4 4 luk bı adam buldu lısetedekı hersey mevcut yanı adamda ama gel gorkı fılmın sonunda asık olmadığını fark ettı ve evlenmekten vazgectı gıttı onun tam tersı bırıyle bırlıkte oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…