80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooooo ıss sansa kaldıysa cnm benım ısım yas kız bende sans ne gezer ben en ıyısı kırayım dızımı oturayım baba evınde
bencede ya ne ne güzel dizini kirip baba evinde oturmazsan kocan dizlerini kirar bir Zaman..olmadi onurunu olmadi hevesini ..yok hicbirini yapmiyorsa zaten onu bilim adamlarina teslim etmek gerek..cogaltip piyasaya salsinlar komsuda piser bizede düser yani

hmmmm iyi de benim çıktığım yokki çıktığım adamlar olsun :) ama iyi fikirmiş duyumcummm 10 da neymiş 100 kişiye bedelsin
simartmayin leyn beni aksam aksam ne ismalayayim onu söyle

bızde sosyete mantısı dıyorlar buna

hala manti diyor yaaaaaaaaa

ayyy öyle bir liste oluştururuz da öle bi koca adayı varmı bilmem

bence koca çok yakışıklı olmamalı...yoksa hovardalık yapma potansiyeli çok olur

çok zengin olmasın..zenginse kesin cimridir o kadar parayı nasıl biriktirdi

çok akıllı olmasıda gerekmez....ama söz dinlesin zaten kadınlar erkeklerden daha cin fikirdir

amann hele atıklımcı hiçç olmasın..herşeye atılıp iş yapıcam diye batar batar çıkar

ailesine iyi davranmalı...aanasına babasına hayretmeyen sana hiçç hayretmez,,

ama ana kuzusuda olmamakı...bunu nasıl anlarsın bilmem artık

çalışkan,,dürüst.kendini başka bi halt gibi göstermesinde

kendi gibi,,olduğu gibi görünen allah korkusu olan biri bence iyi eş olur

ama bence tabii

bızde sosyete mantısı dıyorlar buna

bu sosyete de bütün mantıları kapmış balıkesirde orijinal ismi avunyaydı aman hepsi onların olsun

hemen menümü yazayım unutuyom sonra
Menü

aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu

Sabah 10:00
2 yumurtalı menemen gerçi menemeni bitiremedim bugün kesin acıkıcam kahvaltım zayıf kaldı )
2 ad kuru kayısı
7 ad zeytin 1 dilim peynir 4 ceviz 5 fındık 1 tombiş yeşil biber
1 fincan şekersiz yeşilçay

14,00 1 ad mercimek köftesi

Akşam **** 19,30

2 ad köfte sarımsakli semizotu salatası

Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 2 fincan türk kahvesi 1
1 fincan normal siyah çay ( içecekler şekersiz )
Spor: bugun yok

Kaçamak yok :)

duyumcum börekleri götürmüşsün bitanem

bugün itibariyle 82,6 oldum kızlar

yok yanlisin var canim..zengin olsun yakisikli olsun ...akilli olsun ama kör olsun..yani gözü senden baskasini görmesin kiyamasin sana..ne desen yapsin..yani kör olsun ama benim körolmayasicam gibi Uyanik olmasin

götürdüm valla ama hakkinida cikardim valla..hatta kalori hesabi yapacak olursam herzamandan az oldu
sen yemek tarifi yap yap sonrada Kilo aldim de..yahu beni bile istaha getirdin

ımkansızı ıstıyoruz bız valla hele ben masallardakı beyazatlı prensımı bekliyorum sanırım gelcek gelmıcek derken yaslanıp gıdıcem , ay sıparıs ustune es olsa ne ıyı olurdu

cok doğru tespıtler yapmışsın cnm azıcık romantık olsun ınce fıkırlı olsun ,merhametlı vıcdanlı olsun, daha cogaltabılırım herhalde bay mükemmel ı arıyorumkendım 4 4lugum sankıde:

sızın menulerı görünce ben bugun gerçekten hıc bısı yememısım:26: acaba nasıl doydum ben:26:

valla bi talip çıkarsa sizin testinize sunucam sizin testten geçerse tamamdır duyumcum ben bişey istemem bitanem limonlu su yeter

cok beklersin. yada sabirli olup ilk on yil dögüse bogusa alisacaksiniz birbirinize

yahu bu aclik üatüne bu yemek tarifi hic iyi olmadi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ..dizginlerimi koparmak üzereyim zaten mutfaga alip kasirga bigi esmek istiyorum

oy Tatli dillerini yesinler ne ismarlayayim kiz

benmiii benmiiii

teekkür ederimmm canımmmm
ben diyeteyim almayım hiç bişey

adetli olduğum halde ite kaka yedim bunları yemem lazım çünkü yoksa canan abla kızıyo

o bay mükemmeli beklerken burada yaşlanıyomuşuz

valla bi talip çıkarsa sizin testinize sunucam sizin testten geçerse tamamdır duyumcum ben bişey istemem bitanem limonlu su yeter
bana kalirsa sen hayatta koca bulaman demedi deme..erkekmi iiiiiggg simdi böyle diyorum ya bakmayin bana Adam 2 Saat gec gelse ev basima yikiliyor.. ee rezillik aliskanlik oluyor bir Zaman sonra..bagisiklik kazaniyorsun onluga

bız senle bı lıste oluşturalım en ıyısı cnm zaten su dkdan sonra ask evlılıgı ıstemıyorm mantık evlılıgı yapıcam askın sonunu gorduk
cok beklersin. yada sabirli olup ilk on yil dögüse bogusa alisacaksiniz birbirinize

bencede cok beklerım cnm 10 yıl kavga dovus nasıl geçer ya sadece sevmek ve sevilmek ıster her ınsan sevıldıgınde ve sevdıgınde ıse olay bambaşka oluyor nıye kıymet bılmeyız anlamıyorm bıl hassa erkekler

amannn evlilik şans hakkaten

rahmetli nenem evlilik piyango bileti derdi şansına

insanın kısmetinde bir ayıyla evlenmek varsa bencekibar adam bile ayılaşabilir

etrafımızdada yokmu çevresine çok kibar ama karısına ayı

adetli olduğum halde ite kaka yedim bunları yemem lazım çünkü yoksa canan abla kızıyo

o bay mükemmeli beklerken burada yaşlanıyomuşuz

elımızde baston gozumuzde gozluk hala bay mukemmelı beklersek hıc sasmam zaman degıstıkce evlenmekte cok zorlaştı ya
yok aslında cok yememıssın cnmda ben bugun hıc bısı yememıısım onu fark ettım

yapalım bencede canım ama annem beni bırakmazki benim iç güvey bulmam lazım

haklısın cnm cok ıyı gıden evlılıkler bıle tepe taklak olabılıyor , sansa cok bakıyor rabbım hep hayırlısıyla karsılastrsın
yapalım bencede canım ama annem beni bırakmazki benim iç güvey bulmam lazım

nıe kız tursunumu kurucak:26:

geciyor valla..bak biz 8 e girdik yani geciyor..bizimki öyle masumane dögüslerde olmadi ha...benim cektigimi it cekmedi desem yeridir..ama basa gelince cekiliyor iste naparsin...

geciyor valla..bak biz 8 e girdik yani geciyor..bizimki öyle masumane dögüslerde olmadi ha...benim cektigimi it cekmedi desem yeridir..ama basa gelince cekiliyor iste naparsin...

mutlaka kavgalar tartışmalar oluyordur cnm ınsan yerı geliyor kendı canından olan çocuklarıyla kardeslerıy annesiyle bıle kavge edıyor elın adamıylamı kavga etmıcek hem kavgaların sonundakı barışmalarında ayrı bı zevkı var ama fazlasıda zarar tabı ınsallah huzurlu bı sekılde devam eder evlılıklerınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…